apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
τυπε το πηγε σιγα σιγα αλλα να που το εκσασε το μυστικο ο κωστακηςΠαει τωρα το Κωστάκης.
Κωστουλα ή Ντινα!!!!!!!!!!!
μαλλον το κανελωνει το ρυζολαγο
τυπε το πηγε σιγα σιγα αλλα να που το εκσασε το μυστικο ο κωστακηςΠαει τωρα το Κωστάκης.
Κωστουλα ή Ντινα!!!!!!!!!!!
α ετσι.... σου λεει καλυτερα στα 4 παρα απο πανω κεραταςαστα εχει τραβηξει πολλα αυτο το αγορι,παλια μας ειχε πει που τον κερατωνε η γκομενα του
Τι να της κανουμε τις γυναικες?Το θρεντ αυτο αποδεικνυει οτι ειναι δυνατον να ανεβει η επισκεψιμοτητα και χωρις να ποσταρει γυναικειο νικ.
ωραια ησυχασαμε τωραΕιπα πως αντικειμενικα ειναι πολυ ωραιας.Και οχι δεν ενοιωσα τιποτα.Οταν μιλαγαμε μια φορα που δεν ηταν η ξαδερφη σπιτι μου χαμογελουσε και γελαγε με τ αστεια μου.Ηταν πολυ γλυκος...αλλα εγω σκεφτομουν ποτε θα ρθει η μουναρα η Ρανια η ξαδερφη...
κωστακι δεν μας τα λες καλα
.Οταν μιλαγαμε μια φορα που δεν ηταν η ξαδερφη σπιτι μου χαμογελουσε και γελαγε με τ αστεια μου.Ηταν πολυ γλυκος....
Συγγνώμη τότε μάλλον υπήρξε παραννόησηΒρε
με παρεξήγησες.
Δεν ήθελα να σε προσβάλλω.
Δεν το έγραψα κακοπροαίρετα.
Εγώ μαζί σου ήμουν στην αντιπαράθεση.
α ετσι.... σου λεει καλυτερα στα 4 παρα απο πανω κερατας
τυπε το πηγε σιγα σιγα αλλα να που το εκσασε το μυστικο ο κωστακης
μαλλον το κανελωνει το ρυζοΛΑΓΟ
Δεν παει!!!!!!!!!ο κωστακης ειναι βαθυπουστας. απλα ειναι ντρεπουλιαρης και[size=10pt][size=10pt] παει με γυναικες που και που[/size][/size]
τυπε παιζει να μην πηγαινει και καθολου με γυναικεςο κωστακης ειναι βαθυπουστας. απλα ειναι ντρεπουλιαρης και παει με γυναικες που και που
να τους φοβασαι αυτους τυπε θελει να σε γλεντισει και να σε πεταξει σαν στημενη λεμονοκουπαΕιπα πως αντικειμενικα ειναι πολυ ωραιας.Και οχι δεν ενοιωσα τιποτα.Οταν μιλαγαμε μια φορα που δεν ηταν η ξαδερφη σπιτι μου χαμογελουσε και γελαγε με τ αστεια μου.Ηταν πολυ γλυκος...αλλα εγω σκεφτομουν ποτε θα ρθει η μουναρα η Ρανια η ξαδερφη...
αστα πονεμενη ιστοριακωστακη σου αρεσει να σου κανουν μασαζ στον προστατη;
κωστακη σου αρεσει να σου κανουν μασαζ στον προστατη;
εγω τον κοβω να του αρεσει η ποιηση παντως τυπεκωστακη σου αρεσει να σου κανουν μασαζ στον προστατη;
εγω τον κοβω να του αρεσει η ποιηση παντως τυπε
φαινεται ρομαντικο αγορι