lagoudakis
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2005
- Like
- 26
- Πόντοι
- 66
αφου ειναι φιλοι μονοΑγαπη. Τι αλλο?
αφου ειναι φιλοι μονοΑγαπη. Τι αλλο?
Το ομολογησε σιγα σιγα εκεινη...στην αρχη και καλα βγηκε με παρεα...μετα στην παρεα αυτη ηταν και ο Δημητρης...εκεινη μεθυσε και την πηγε νοσοκομειο...μετα εμειναν μονοι και εκει τη γαμησε ο γυφτουλας χωρις και καλα η δικια μου να καταλαβει για ποτε την τον εχωσε...ελα ρε...σου εχει πει και λεπτομερειες;για πες το σκηνικο πως εγινε και την επιασες την τσουλα
Δεν υπαρχει μονο φιλια μεταξυ ανδρων...αφου ειναι φιλοι μονο
στο νοσοκομειο της τον σφυριξε τυπε?Το ομολογησε σιγα σιγα εκεινη...στην αρχη και καλα βγηκε με παρεα...μετα στην παρεα αυτη ηταν και ο Δημητρης...εκεινη μεθυσε και την πηγε νοσοκομειο...μετα εμειναν μονοι και εκει τη γαμησε ο γυφτουλας χωρις και καλα η δικια μου να καταλαβει για ποτε την τον εχωσε...
την βρηκε σε ασχημη στιγμη,μετα το συνεχισαν;του εδωσε και κωλο;Το ομολογησε σιγα σιγα εκεινη...στην αρχη και καλα βγηκε με παρεα...μετα στην παρεα αυτη ηταν και ο Δημητρης...εκεινη μεθυσε και την πηγε νοσοκομειο...μετα εμειναν μονοι και εκει τη γαμησε ο γυφτουλας χωρις και καλα η δικια μου να καταλαβει για ποτε την τον εχωσε...
Τιποτα.Οταν πηγα να τον σπασω στο ξυλο χεστηκε και μου τα ομολογησε ολα.Μου ειπε πως κι αυτος ηταν θυμα και πως κι εκεινου του λεγε ψεμματα.τυπε τι νοιωθεις για τον δημητρη?
στα εξωτερικα του ευαγγελισμουστο νοσοκομειο της τον σφυριξε τυπε?
ετσι σου ξηγηθηκε και εσενα???Το ομολογησε σιγα σιγα εκεινη...στην αρχη και καλα βγηκε με παρεα...μετα στην παρεα αυτη ηταν και ο Δημητρης...εκεινη μεθυσε και την πηγε νοσοκομειο...μετα εμειναν μονοι και εκει τη γαμησε ο γυφτουλας χωρις και καλα η δικια μου να καταλαβει για ποτε την τον εχωσε...
μιλαμε για πουτανα,εγω πιστευω οτι τα ηθελε,εσυ τι λες;Τιποτα.Οταν πηγα να τον σπασω στο ξυλο χεστηκε και μου τα ομολογησε ολα.Μου ειπε πως κι αυτος ηταν θυμα και πως κι εκεινου του λεγε ψεμματα.
Οχι μετα στο αμαξι...αλλα ας μη τα συζηταμε αλλο γιατι τα παιρνω στο κρανιο...και ενας λογος που θα ξεκολιαζα το Δημητρη θα ηταν επειδη τον ειχα αχτι που μου γαμησε την κοπελα...αλλα τωρα δεν τον εχω νευρα πιαστο νοσοκομειο της τον σφυριξε τυπε?
και ετσι ειπατε να τη βρειτε τα δυο σας.Τιποτα.Οταν πηγα να τον σπασω στο ξυλο χεστηκε και μου τα ομολογησε ολα.Μου ειπε πως κι αυτος ηταν θυμα και πως κι εκεινου του λεγε ψεμματα.
περασμενα ξεχασμενα,αφου τον κοροιδευε,ετσι εκανε και με σενα;Οχι μετα στο αμαξι...αλλα ας μη τα συζηταμε αλλο γιατι τα παιρνω στο κρανιο...και ενας λογος που θα ξεκολιαζα το Δημητρη θα ηταν επειδη τον ειχα αχτι που μου γαμησε την κοπελα...αλλα τωρα δεν τον εχω νευρα πια
ειδες τι κανει ενα καλο τυπε?τωρα δεν τον εχω νευρα πια
Δεν υπαρχει μονο φιλια μεταξυ ανδρων...
ποιος?περασμενα ξεχασμενα,αφου τον κοροιδευε,ετσι εκανε και με σενα;
Δεν χωραει αμφιβολια φιλτατε του οτι εισαι ομοφυλοφιλος !Ο ομοφυλοφιλος επαναλαμβανει ξανα και ξανα το μηχανισμο χαρη στον οποιο απεκτησε την ομοφυλοφιλια του.Οπως ο δολοφον γυρνα στον τοπο του εγκληματος !Σ ευχαριστω φιλε μου
Αυτο λεω και γω...πως δεν έγινα ομοφυλόφιλος...και φυσικά είμαι πρόθυμος να κάνω τα πάντα για να το αποδείξω στον εαυτό μου και σε όλους όσους αμφιβάλλουν...και δεν έχει να κάνει με την πρωην κοπέλα μου που με απάτησε με το Δημήτρη...αυτό το ξεπέρασα πάει...
Οχι μετα στο αμαξι...αλλα ας μη τα συζηταμε αλλο γιατι τα παιρνω στο κρανιο...και ενας λογος που θα ξεκολιαζα το Δημητρη θα ηταν επειδη τον ειχα αχτι που μου γαμησε την κοπελα...αλλα τωρα δεν τον εχω νευρα πια
Να η σωστη απαντηση στο προβλημα του Κωστάκη.Δεν χωραει αμφιβολια φιλτατε του οτι εισαι ομοφυλοφιλος !Ο ομοφυλοφιλος επαναλαμβανει ξανα και ξανα το μηχανισμο χαρη στον οποιο απεκτησε την ομοφυλοφιλια του.Οπως ο δολοφον γυρνα στον τοπο του εγκληματος !
Αμαν πια!!Εχω αρχισει να συγχυζομαι!...Ασε με καλε μου που ντε και καλα ειμαι πουστης!...Ασε με και θα καψω και το φαγητο ποπυ εχω βαλει στο φουρνο και εχω κι επισκεψεις για δειπνο αποψε!!Δεν χωραει αμφιβολια φιλτατε του οτι εισαι ομοφυλοφιλος !Ο ομοφυλοφιλος επαναλαμβανει ξανα και ξανα το μηχανισμο χαρη στον οποιο απεκτησε την ομοφυλοφιλια του.Οπως ο δολοφον γυρνα στον τοπο του εγκληματος !
ποιος θα ερθει τυπε?Αμαν πια!!Εχω αρχισει να συγχυζομαι!...Ασε με καλε μου που ντε και καλα ειμαι πουστης!...Ασε με και θα καψω και το φαγητο ποπυ εχω βαλει στο φουρνο και εχω κι επισκεψεις για δειπνο αποψε!!