You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
SOS πήγα με τραβεστί
- Μέλος που άνοιξε το νήμα kostantinos32
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 818
- Εμφανίσεις 85K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
Επισκέπτης
ελα ντε τι θα πει και ο κοσμοςελα ρε απ το πρωτο ραντεβου ?
viper84x
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Απρ 2008
- Like
- 13
- Πόντοι
- 1
ελα ρε απ το πρωτο ραντεβου ?
Εδω συμφωνω κυριοι, ειπαμε να υπαρχει και λιγο αισθημα
gari10
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 15 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 10
- Like
- 2.361
- Πόντοι
- 2.727
ετσι ! μην τα ισοπεδωνουμε ολα !ρε τυπε μην μιλας ετσι στον κωστακη
ειναι ρομαντικο αγορι
ακου θα σερβιρει κωλαρακι
τι τον περασες
θα μιλησουν θα γελασουν θα ερωτευθουν
kostantinos32
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Μαρ 2011
- Κριτικές
- 1
- Like
- 78
- Πόντοι
- 1
Ο Ηρακλής είναι ένας πολύ ευαίσθητος Λοκατζής που γνώρισα στο λεωφορείο για Κόρινθο.Είναι πολύ καλλιεργημένο παιδί,του αρέσει ο αθλητισμός και τις ελέυθερες του ώρες μελετά γιατί θα κάνει μεταπτυχιακό...λατρεύει τη φύση και έχει απίστευτο χιούμορ...το ενδιαφέρον μου είναι μόνο φιλικό και σας διαβεβαιώ πως με αυτόν δεν θα κάνω τίποτα να τεστάρω γιατί δείχνει πολύ εντάξει...άλλωστε αύριο φεύγει για Αγίους Σαράντα απ όπου κατάγεται και θα κάτσει εκεί κανά μήνα...οπότε και δεν θα ειχα την ευκαιρία να τα πούμε αν δεν ερχόταν για φαγητό...θα γινει τιποτα τυπε?
πως την κοβεις την κατασταση?
gari10
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 15 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 10
- Like
- 2.361
- Πόντοι
- 2.727
Ο Ηρακλής είναι ένας πολύ ευαίσθητος Λοκατζής που γνώρισα στο λεωφορείο για Κόρινθο.Είναι πολύ καλλιεργημένο παιδί,του αρέσει ο αθλητισμός και τις ελέυθερες του ώρες μελετά γιατί θα κάνει μεταπτυχιακό...λατρεύει τη φύση και έχει απίστευτο χιούμορ...το ενδιαφέρον μου είναι μόνο φιλικό και σας διαβεβαιώ πως με αυτόν δεν θα κάνω τίποτα να τεστάρω γιατί δείχνει πολύ εντάξει...άλλωστε αύριο φεύγει για Αγίους Σαράντα απ όπου κατάγεται και θα κάτσει εκεί κανά μήνα...οπότε και δεν θα ειχα την ευκαιρία να τα πούμε αν δεν ερχόταν για φαγητό...
ε ναι μη χασεις ...
Επισκέπτης
καλα κανεις που ξερεις στην επιστροφη μπορει να φερει και τους αλλους 39Ο Ηρακλής είναι ένας πολύ ευαίσθητος Λοκατζής που γνώρισα στο λεωφορείο για Κόρινθο.Είναι πολύ καλλιεργημένο παιδί,του αρέσει ο αθλητισμός και τις ελέυθερες του ώρες μελετά γιατί θα κάνει μεταπτυχιακό...λατρεύει τη φύση και έχει απίστευτο χιούμορ...το ενδιαφέρον μου είναι μόνο φιλικό και σας διαβεβαιώ πως με αυτόν δεν θα κάνω τίποτα να τεστάρω γιατί δείχνει πολύ εντάξει...άλλωστε αύριο φεύγει για Αγίους Σαράντα απ όπου κατάγεται και θα κάτσει εκεί κανά μήνα...οπότε και δεν θα ειχα την ευκαιρία να τα πούμε αν δεν ερχόταν για φαγητό...
viper84x
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Απρ 2008
- Like
- 13
- Πόντοι
- 1
ρε τυπε μην μιλας ετσι στον κωστακη
ειναι ρομαντικο αγορι
ακου θα σερβιρει κωλαρακι
τι τον περασες
θα μιλησουν θα γελασουν θα ερωτευθουν
Δικιο εχεις! λογω τον ημερων εχουμε ξεχασει τον ρομαντισμο στη ζωη μας....
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
τυπε ο ηρακλης εχει δειξει καθολου ενδιαφερον για σενα?Ο Ηρακλής είναι ένας πολύ ευαίσθητος Λοκατζής που γνώρισα στο λεωφορείο για Κόρινθο.Είναι πολύ καλλιεργημένο παιδί,του αρέσει ο αθλητισμός και τις ελέυθερες του ώρες μελετά γιατί θα κάνει μεταπτυχιακό...λατρεύει τη φύση και έχει απίστευτο χιούμορ...το ενδιαφέρον μου είναι μόνο φιλικό και σας διαβεβαιώ πως με αυτόν δεν θα κάνω τίποτα να τεστάρω γιατί δείχνει πολύ εντάξει...άλλωστε αύριο φεύγει για Αγίους Σαράντα απ όπου κατάγεται και θα κάτσει εκεί κανά μήνα...οπότε και δεν θα ειχα την ευκαιρία να τα πούμε αν δεν ερχόταν για φαγητό...
πως σου φερεται?
Σας έχει τύχει ποτέ να δείτε μια κοπέλα που είναι πολύ όμορφη στο δρόμο η στο μπουρδέλο και να καβλώσετε τόσο που να μην σκεφτείτε καν την περίπτωση να ταν τραβέλι?
Μου τυχε τις προάλλες με τον πιο φρικτό τρόπο...βλέπω λοιπον την πουτάνα να κάνει πιάτσα...εντυπωσιάζομαι από το καβλιάρικο ύφος της και την παίρνω...ανεβαίνουμε ξενοδοχείο και στο δωμάτιο μου κάνει μια πίπα που όμοιά της δεν μου χουν ξανακάνει...μετά τη γαμάω πισοκολλητό και χύνω...στο τέλος της λέω:Τέτοια πίπα δεν μου χει ξανακάνει γυναίκα...κι εκείνη μου πετά το στη μούρη και με αποστομώνει:'ΚΑΙ ΤΗ ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΗΜΟΥΝ ΓΥΝΑΙΚΑ?' της λέω περίμενε πες μου τι εννοείς και εκείνη χαχαχα Λάκη μου,δεν ήξερες δεν ρώταγες???Α την πούστρα λέω απο μεσα μου και ειλικρινα μου ρθε να την ξεμαλιασω
Από τότε έχω πάθει φοβία.Νομίζω ότι έγινα ομοφυλόφιλος.Βγαίνω με φίλους μου και τους περιεργάζομαι και τσεκάρω να δω αν θα καβλώσω...εκείνοι μου λένε πως φέρομαι παράξενα...
Πείτε μια άποψη η μια προσωπική σας ανάλογ εμπειρία.Γιατί αν έγινα ομοφυλόφιλος δεν θα τ0ο αντέξω άλλο.Να πω πως με γυναίκες πάω κανονικά και μου σηκώνεται κανονικά.Ευχαριστω
Και γιατι φοβασαι μηπως εγινες ομοφιλοφυλος?
Τι το κακο εχουν οι Gay δηλαδη?
Caymans
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Απρ 2009
- Κριτικές
- 4
- Like
- 117
- Πόντοι
- 6
Ο Ηρακλής είναι ένας πολύ ευαίσθητος Λοκατζής που γνώρισα στο λεωφορείο για Κόρινθο.Είναι πολύ καλλιεργημένο παιδί,του αρέσει ο αθλητισμός και τις ελέυθερες του ώρες μελετά γιατί θα κάνει μεταπτυχιακό...λατρεύει τη φύση και έχει απίστευτο χιούμορ...το ενδιαφέρον μου είναι μόνο φιλικό και σας διαβεβαιώ πως με αυτόν δεν θα κάνω τίποτα να τεστάρω γιατί δείχνει πολύ εντάξει...άλλωστε αύριο φεύγει για Αγίους Σαράντα απ όπου κατάγεται και θα κάτσει εκεί κανά μήνα...οπότε και δεν θα ειχα την ευκαιρία να τα πούμε αν δεν ερχόταν για φαγητό...
ο γιασοθ ειναι
erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 91
- Πόντοι
- 866
που ειναι ο λαγουδακης για να πει μας καυλωσες ανωμαλε;
Τι θα φατε?
Πουτσες!
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
λαγουδακη στιφαδο τυπεΤι θα φατε?
Συνημμένα
kostantinos32
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Μαρ 2011
- Κριτικές
- 1
- Like
- 78
- Πόντοι
- 1
Επειδη ακριβως ολοι νομιζουν πως οταν ενας ανδρας κανει παρεα με εναν αλλο ειναι πουστης γι αυτο και οι ανθρωπινες σχεσεις εχουν παει κατα διαολου.Σας πληροφορω πως ο Ηρακλης εχει κοπελα.Οποτε εγω περισσευω.Οχι που δεν θα ειχε τετοιο παληκαρι που ειναι.1,90 υψος μελαχροινος με πρασινα ματια...κι η κοπελα του ειναι μια θεα!Οποτε να σταματησουν να μιλανε οι κακεντρεχεις
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
τυπε ετσι που το λες αφηνεις να εννοηθει οτι αν δεν ειχε κοπελα θα τον διεκδικουσεςΕπειδη ακριβως ολοι νομιζουν πως οταν ενας ανδρας κανει παρεα με εναν αλλο ειναι πουστης γι αυτο και οι ανθρωπινες σχεσεις εχουν παει κατα διαολου.Σας πληροφορω πως ο Ηρακλης εχει κοπελα.Οποτε εγω περισσευω.Οχι που δεν θα ειχε τετοιο παληκαρι που ειναι.1,90 υψος μελαχροινος με πρασινα ματια...κι η κοπελα του ειναι μια θεα!Οποτε να σταματησουν να μιλανε οι κακεντρεχεις
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 64
- Εμφανίσεις
- 31K
- Απαντήσεις
- 24
- Εμφανίσεις
- 9K
Δ
- Απαντήσεις
- 34