Νέα

SOS πήγα με τραβεστί

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kostantinos32
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 818
  • Εμφανίσεις 85K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

andyj66

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2008
Κριτικές
64
Like
2.188
Πόντοι
8.565
Επειδη ακριβως ολοι νομιζουν πως οταν ενας ανδρας κανει παρεα με εναν αλλο ειναι πουστης γι αυτο και οι ανθρωπινες σχεσεις εχουν παει κατα διαολου.Σας πληροφορω πως ο Ηρακλης εχει κοπελα.Οποτε εγω περισσευω.Οχι που δεν θα ειχε τετοιο παληκαρι που ειναι.1,90 υψος μελαχροινος με πρασινα ματια...κι η κοπελα του ειναι μια θεα!Οποτε να σταματησουν να μιλανε οι κακεντρεχεις :tickedoff:
δηλαδή αν δεν είχε κοπέλλα ο Ηρακλής τώρα θα σε είχε κάνει Λερναία Υδρα...τι μας λες ρε παλλικάρι μου τόση ώρα... και μόνο η περιγραφή του Ηρακλέα που μας δίνεις φτάνει.. εσύ δεν κρατιέσαι να του την πέσεις του ημίθεου... τελικά μου φαίνετια ότι το πρόβλημά σου ήταν που η τρανς ήταν εγχειρισμένη και δεν είχε εργαλείο να σε βολέψει....

spanky

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2011
Like
2
Πόντοι
16
Επειδη ακριβως ολοι νομιζουν πως οταν ενας ανδρας κανει παρεα με εναν αλλο ειναι πουστης γι αυτο και οι ανθρωπινες σχεσεις εχουν παει κατα διαολου.Σας πληροφορω πως ο Ηρακλης εχει κοπελα.Οποτε εγω περισσευω.Οχι που δεν θα ειχε τετοιο παληκαρι που ειναι.1,90 υψος μελαχροινος με πρασινα ματια...κι η κοπελα του ειναι μια θεα!Οποτε να σταματησουν να μιλανε οι κακεντρεχεις :tickedoff:
εσυ ας πουμε πως ντυνεσαι στα καρναβαλια γυναικα θα σου πηγαινε μια τετοια μεταμφιεση με τις αναλογιες που εχεις

ΦΑΝΤΟΛΜΑΣ

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2010
Like
3
Πόντοι
0
Αλβανος και 1.90 Δεν υπαρχει . 69  θα κανετε ?

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985
Σας πληροφορω πως ο Ηρακλης εχει κοπελα.Οποτε εγω περισσευω...........

........Οχι που δεν θα ειχε τετοιο παληκαρι............
..........που ειναι.1,90 υψος μελαχροινος με πρασινα ματια...

Οποτε να σταματησουν να μιλανε οι κακεντρεχεις!

Ενταξι αγορινα μου γλυκια!
Αχ!

:-*

pantremenos(1)

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Like
12
Πόντοι
66
ασε με τωρα συγχιστηκα, ο ηρακλης εχει κοπελα, και δεν θα τον δωσει στον φιλο μας..
Καλα μην βάζεις στοιχημα.
Αυριο θα κανει αλλο θεμα. Με φυστίκωσε ο Ηρακλης. Να τον παντρευτω?
:2funny: :2funny: :2funny:

athal

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2006
Κριτικές
39
Like
4.650
Πόντοι
6.555
υπαρχει ενα ανεκδοτο που μαλλον αφορα το προβλημα σου:
καποτε ναυαγησαν 2 τυποι...αφουν προσαρμοστηκαν στην νεα κατασταση και ηρεμησαν αρχισαν οι καυλες..
-λεει ο ενας να στον βαλω λιγακι ?
-οχι απαντα ο αλλος δεν θελω να γινω πουστης...
-βρε δεν γινεσαι πουστης με ενα...
-αα οκ λεει ο αλλος και καθεται...

περνανε 1-2 ημερες και του ξαναλεει.

-να στον βαλω λιγακι?
-βρε δεν γινεσαι πουστης με 2...
-αα οκ καλα λεει ο αλλος και ξανακαθεται...

μετα απο 2-3 ημερες παει αυτος που τον ετρωγε και λεει στον αλλον:

-δεν μου λες με 3 γινεσαι πουστης?  :2funny:

pantremenos(1)

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Like
12
Πόντοι
66
υπαρχει ενα ανεκδοτο που μαλλον αφορα το προβλημα σου:
καποτε ναυαγησαν 2 τυποι...αφουν προσαρμοστηκαν στην νεα κατασταση και ηρεμησαν αρχισαν οι καυλες..
-λεει ο ενας να στον βαλω λιγακι ?
-βρε δεν γινεσαι πουστης με ενα...
-αα οκ λεει ο αλλος και καθεται...

περνανε 1-2 ημερες και του ξαναλεει.

-να στον βαλω λιγακι?
-βρε δεν γινεσαι πουστης με 2...
-αα οκ καλα λεει ο αλλος και ξανακαθεται...

μετα απο 2-3 ημερες παει αυτος που τον ετρωγε και λεει στον αλλον:

-δεν μου λες με 3 γινεσαι πουστης?  :2funny:
[move] :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:[/move]

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.349
Πόντοι
22.785
Σας έχει τύχει ποτέ να δείτε μια κοπέλα που είναι πολύ όμορφη στο δρόμο η στο μπουρδέλο και να καβλώσετε τόσο που να μην σκεφτείτε καν την περίπτωση να ταν τραβέλι?

Μου τυχε τις προάλλες με τον πιο φρικτό τρόπο...βλέπω λοιπον την πουτάνα να κάνει πιάτσα...εντυπωσιάζομαι από το καβλιάρικο ύφος της και την παίρνω...ανεβαίνουμε ξενοδοχείο και στο δωμάτιο μου κάνει μια πίπα που όμοιά της δεν μου χουν ξανακάνει...μετά τη γαμάω πισοκολλητό και χύνω...στο τέλος της λέω:Τέτοια πίπα δεν μου χει ξανακάνει γυναίκα...κι εκείνη μου πετά το στη μούρη και με αποστομώνει:'ΚΑΙ ΤΗ ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΗΜΟΥΝ ΓΥΝΑΙΚΑ?' της λέω περίμενε πες μου τι εννοείς και εκείνη χαχαχα Λάκη μου,δεν ήξερες δεν ρώταγες???Α την πούστρα λέω απο μεσα μου και ειλικρινα μου ρθε να την ξεμαλιασω

Από τότε έχω πάθει φοβία.Νομίζω ότι έγινα ομοφυλόφιλος.Βγαίνω με φίλους μου και τους περιεργάζομαι και τσεκάρω να δω αν θα καβλώσω...εκείνοι μου λένε πως φέρομαι παράξενα...

Πείτε μια άποψη η μια προσωπική σας ανάλογ εμπειρία.Γιατί αν έγινα ομοφυλόφιλος δεν θα τ0ο αντέξω άλλο.Να πω πως με γυναίκες πάω κανονικά και μου σηκώνεται κανονικά.Ευχαριστω

Καί πολύ καλά έκανες πού πήγες μέ τραβεστί..

Αν χρειαστής παρηγοριά ,έλα νά σέ πάρω άγκαλίτσα !!!!!!!!!!1

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
24
Πόντοι
2.057

Στη λίλα τά είπες;  ;)
Παρ όλα αυτά ξηγήσου καμιά στραπωνιά και κάνα σφηνάκι να ερθεις στα ίσα σου. :cheesy:

arcans80

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2010
Like
10
Πόντοι
16
Σας έχει τύχει ποτέ να δείτε μια κοπέλα που είναι πολύ όμορφη στο δρόμο η στο μπουρδέλο και να καβλώσετε τόσο που να μην σκεφτείτε καν την περίπτωση να ταν τραβέλι?

Μου τυχε τις προάλλες με τον πιο φρικτό τρόπο...βλέπω λοιπον την πουτάνα να κάνει πιάτσα...εντυπωσιάζομαι από το καβλιάρικο ύφος της και την παίρνω...ανεβαίνουμε ξενοδοχείο και στο δωμάτιο μου κάνει μια πίπα που όμοιά της δεν μου χουν ξανακάνει...μετά τη γαμάω πισοκολλητό και χύνω...στο τέλος της λέω:Τέτοια πίπα δεν μου χει ξανακάνει γυναίκα...κι εκείνη μου πετά το στη μούρη και με αποστομώνει:'ΚΑΙ ΤΗ ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΗΜΟΥΝ ΓΥΝΑΙΚΑ?' της λέω περίμενε πες μου τι εννοείς και εκείνη χαχαχα Λάκη μου,δεν ήξερες δεν ρώταγες???Α την πούστρα λέω απο μεσα μου και ειλικρινα μου ρθε να την ξεμαλιασω

Από τότε έχω πάθει φοβία.Νομίζω ότι έγινα ομοφυλόφιλος.Βγαίνω με φίλους μου και τους περιεργάζομαι και τσεκάρω να δω αν θα καβλώσω...εκείνοι μου λένε πως φέρομαι παράξενα...

Πείτε μια άποψη η μια προσωπική σας ανάλογ εμπειρία.Γιατί αν έγινα ομοφυλόφιλος δεν θα τ0ο αντέξω άλλο.Να πω πως με γυναίκες πάω κανονικά και μου σηκώνεται κανονικά.Ευχαριστω
οταν την επαιρνες πισωκολητα,που τον εχωνες ρε μεγαλε? στο αυτι η στο ροθουνι?
μηπως σε πηρε και αυτη πισωκολητα και δεν το καταλαβες και αυτο?

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
οταν την επαιρνες πισωκολητα,που τον εχωνες ρε μεγαλε? στο αυτι η στο ροθουνι?
μηπως σε πηρε και αυτη πισωκολητα και δεν το καταλαβες και αυτο?
τυπε πως τον βλεπεις τον κωστακη?

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.349
Πόντοι
22.785

arcans80

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2010
Like
10
Πόντοι
16
Χειρουργιμενη ηταν η παλιοτραβελο!!

Εχω παει με γυναικες και ευτυχως ολα καλα...και απο την αλλη εχω προσπαθησει να κανω πραγματα για να τσεκαρω αν ειμαι ομοφυλοφιλος

πχ εχω δοκιμασει να τραβηξω μαλακια με φωτογραφιες του Τζωρτζ Κλουνει η του Μπραντ Πιτ και δε μου σηκωνεται

εχω χουφτωσει φιλους μου και σε εναν που ειχε γενεθλια των φιλησα κατα λαθος απο μαγουλο στο στομα(βεβαια εκεινος μου ειπε εεεε τι κανεις πουστεψες??? και θυμωσε λιγο)

Γενικα δεν νομιζω να εγινα ομοφυλοφιλος.Αλλα ανησυχω και συχαινομαι.

δοκιμασε να τραβηξεις μαλακια με φωτο απο καρατζαφερη-καραμανλη-παπαδρεου-τσιπρα-αλαμανο μηπως και σε τραβαει η πολιτικη φιλε μου.δοκιμασε το αξιζει μια προσπαθεια.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom