pantremenos(1)
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2007
- Like
- 12
- Πόντοι
- 66
Ο λαγουδακης εχει καυλωσει και την παιζει απο το 1ο του ποστ!!!!!!!!που ειναι ο λαγουδακης για να πει μας καυλωσες ανωμαλε;
Ο λαγουδακης εχει καυλωσει και την παιζει απο το 1ο του ποστ!!!!!!!!που ειναι ο λαγουδακης για να πει μας καυλωσες ανωμαλε;
δηλαδή αν δεν είχε κοπέλλα ο Ηρακλής τώρα θα σε είχε κάνει Λερναία Υδρα...τι μας λες ρε παλλικάρι μου τόση ώρα... και μόνο η περιγραφή του Ηρακλέα που μας δίνεις φτάνει.. εσύ δεν κρατιέσαι να του την πέσεις του ημίθεου... τελικά μου φαίνετια ότι το πρόβλημά σου ήταν που η τρανς ήταν εγχειρισμένη και δεν είχε εργαλείο να σε βολέψει....Επειδη ακριβως ολοι νομιζουν πως οταν ενας ανδρας κανει παρεα με εναν αλλο ειναι πουστης γι αυτο και οι ανθρωπινες σχεσεις εχουν παει κατα διαολου.Σας πληροφορω πως ο Ηρακλης εχει κοπελα.Οποτε εγω περισσευω.Οχι που δεν θα ειχε τετοιο παληκαρι που ειναι.1,90 υψος μελαχροινος με πρασινα ματια...κι η κοπελα του ειναι μια θεα!Οποτε να σταματησουν να μιλανε οι κακεντρεχεις
εσυ ας πουμε πως ντυνεσαι στα καρναβαλια γυναικα θα σου πηγαινε μια τετοια μεταμφιεση με τις αναλογιες που εχειςΕπειδη ακριβως ολοι νομιζουν πως οταν ενας ανδρας κανει παρεα με εναν αλλο ειναι πουστης γι αυτο και οι ανθρωπινες σχεσεις εχουν παει κατα διαολου.Σας πληροφορω πως ο Ηρακλης εχει κοπελα.Οποτε εγω περισσευω.Οχι που δεν θα ειχε τετοιο παληκαρι που ειναι.1,90 υψος μελαχροινος με πρασινα ματια...κι η κοπελα του ειναι μια θεα!Οποτε να σταματησουν να μιλανε οι κακεντρεχεις
Ο λαγουδακης εχει καυλωσει και την παιζει απο το 1ο του ποστ!!!!!!!!
Αλβανος και 1.90 Δεν υπαρχει . 69 θα κανετε ?Επειδη ακριβως ολοι νομιζουν πως οταν ενας ανδρας κανει παρεα με εναν αλλο ειναι πουστης γι αυτο και οι ανθρωπινες σχεσεις εχουν παει κατα διαολου.Σας πληροφορω πως ο Ηρακλης εχει κοπελα.Οποτε εγω περισσευω.Οχι που δεν θα ειχε τετοιο παληκαρι που ειναι.1,90 υψος μελαχροινος με πρασινα ματια...κι η κοπελα του ειναι μια θεα!Οποτε να σταματησουν να μιλανε οι κακεντρεχεις
Σας πληροφορω πως ο Ηρακλης εχει κοπελα.Οποτε εγω περισσευω...........
........Οχι που δεν θα ειχε τετοιο παληκαρι............
..........που ειναι.1,90 υψος μελαχροινος με πρασινα ματια...
Οποτε να σταματησουν να μιλανε οι κακεντρεχεις!
τι αλβανος ρε τυπεΑλβανος και 1.90 Δεν υπαρχει . 69 θα κανετε ?
Καλα μην βάζεις στοιχημα.ασε με τωρα συγχιστηκα, ο ηρακλης εχει κοπελα, και δεν θα τον δωσει στον φιλο μας..
[move] [/move]υπαρχει ενα ανεκδοτο που μαλλον αφορα το προβλημα σου:
καποτε ναυαγησαν 2 τυποι...αφουν προσαρμοστηκαν στην νεα κατασταση και ηρεμησαν αρχισαν οι καυλες..
-λεει ο ενας να στον βαλω λιγακι ?
-οχι απαντα ο αλλος δεν θελω να γινω πουστης...
-βρε δεν γινεσαι πουστης με ενα...
-αα οκ λεει ο αλλος και καθεται...
περνανε 1-2 ημερες και του ξαναλεει.
-να στον βαλω λιγακι?
-οχι απαντα ο αλλος δεν θελω να γινω πουστης...
-βρε δεν γινεσαι πουστης με 2...
-αα οκ καλα λεει ο αλλος και ξανακαθεται...
μετα απο 2-3 ημερες παει αυτος που τον ετρωγε και λεει στον αλλον:
-δεν μου λες με 3 γινεσαι πουστης?
Καλα μην βάζεις στοιχημα.
Αυριο θα κανει αλλο θεμα. Με φυστίκωσε ο Ηρακλης. Να τον παντρευτω?
Σας έχει τύχει ποτέ να δείτε μια κοπέλα που είναι πολύ όμορφη στο δρόμο η στο μπουρδέλο και να καβλώσετε τόσο που να μην σκεφτείτε καν την περίπτωση να ταν τραβέλι?
Μου τυχε τις προάλλες με τον πιο φρικτό τρόπο...βλέπω λοιπον την πουτάνα να κάνει πιάτσα...εντυπωσιάζομαι από το καβλιάρικο ύφος της και την παίρνω...ανεβαίνουμε ξενοδοχείο και στο δωμάτιο μου κάνει μια πίπα που όμοιά της δεν μου χουν ξανακάνει...μετά τη γαμάω πισοκολλητό και χύνω...στο τέλος της λέω:Τέτοια πίπα δεν μου χει ξανακάνει γυναίκα...κι εκείνη μου πετά το στη μούρη και με αποστομώνει:'ΚΑΙ ΤΗ ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΗΜΟΥΝ ΓΥΝΑΙΚΑ?' της λέω περίμενε πες μου τι εννοείς και εκείνη χαχαχα Λάκη μου,δεν ήξερες δεν ρώταγες???Α την πούστρα λέω απο μεσα μου και ειλικρινα μου ρθε να την ξεμαλιασω
Από τότε έχω πάθει φοβία.Νομίζω ότι έγινα ομοφυλόφιλος.Βγαίνω με φίλους μου και τους περιεργάζομαι και τσεκάρω να δω αν θα καβλώσω...εκείνοι μου λένε πως φέρομαι παράξενα...
Πείτε μια άποψη η μια προσωπική σας ανάλογ εμπειρία.Γιατί αν έγινα ομοφυλόφιλος δεν θα τ0ο αντέξω άλλο.Να πω πως με γυναίκες πάω κανονικά και μου σηκώνεται κανονικά.Ευχαριστω
Επειδη ακριβως ολοι νομιζουν πως οταν ενας ανδρας κανει παρεα με εναν αλλο ειναι πουστης γι αυτο και οι ανθρωπινες σχεσεις εχουν παει κατα διαολου.Σας πληροφορω πως ο Ηρακλης εχει κοπελα.Οποτε εγω περισσευω.Οχι που δεν θα ειχε τετοιο παληκαρι που ειναι.1,90 υψος μελαχροινος με πρασινα ματια...κι η κοπελα του ειναι μια θεα!Οποτε να σταματησουν να μιλανε οι κακεντρεχεις
και αν σε ερωτευθει?Καί πολύ καλά έκανες πού πήγες μέ τραβεστί..
Αν χρειαστής παρηγοριά ,έλα νά σέ πάρω άγκαλίτσα !!!!!!!!!!1
θα σε μαλωσω..δεν παρακολουθεις? ειπαμε απο τους αγιους 40τι αλβανος ρε τυπε
λοκατζης ειναι ο ηρακλης
οταν την επαιρνες πισωκολητα,που τον εχωνες ρε μεγαλε? στο αυτι η στο ροθουνι?Σας έχει τύχει ποτέ να δείτε μια κοπέλα που είναι πολύ όμορφη στο δρόμο η στο μπουρδέλο και να καβλώσετε τόσο που να μην σκεφτείτε καν την περίπτωση να ταν τραβέλι?
Μου τυχε τις προάλλες με τον πιο φρικτό τρόπο...βλέπω λοιπον την πουτάνα να κάνει πιάτσα...εντυπωσιάζομαι από το καβλιάρικο ύφος της και την παίρνω...ανεβαίνουμε ξενοδοχείο και στο δωμάτιο μου κάνει μια πίπα που όμοιά της δεν μου χουν ξανακάνει...μετά τη γαμάω πισοκολλητό και χύνω...στο τέλος της λέω:Τέτοια πίπα δεν μου χει ξανακάνει γυναίκα...κι εκείνη μου πετά το στη μούρη και με αποστομώνει:'ΚΑΙ ΤΗ ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΗΜΟΥΝ ΓΥΝΑΙΚΑ?' της λέω περίμενε πες μου τι εννοείς και εκείνη χαχαχα Λάκη μου,δεν ήξερες δεν ρώταγες???Α την πούστρα λέω απο μεσα μου και ειλικρινα μου ρθε να την ξεμαλιασω
Από τότε έχω πάθει φοβία.Νομίζω ότι έγινα ομοφυλόφιλος.Βγαίνω με φίλους μου και τους περιεργάζομαι και τσεκάρω να δω αν θα καβλώσω...εκείνοι μου λένε πως φέρομαι παράξενα...
Πείτε μια άποψη η μια προσωπική σας ανάλογ εμπειρία.Γιατί αν έγινα ομοφυλόφιλος δεν θα τ0ο αντέξω άλλο.Να πω πως με γυναίκες πάω κανονικά και μου σηκώνεται κανονικά.Ευχαριστω
τυπε πως τον βλεπεις τον κωστακη?οταν την επαιρνες πισωκολητα,που τον εχωνες ρε μεγαλε? στο αυτι η στο ροθουνι?
μηπως σε πηρε και αυτη πισωκολητα και δεν το καταλαβες και αυτο?
και αν σε ερωτευθει?
Χειρουργιμενη ηταν η παλιοτραβελο!!
Εχω παει με γυναικες και ευτυχως ολα καλα...και απο την αλλη εχω προσπαθησει να κανω πραγματα για να τσεκαρω αν ειμαι ομοφυλοφιλος
πχ εχω δοκιμασει να τραβηξω μαλακια με φωτογραφιες του Τζωρτζ Κλουνει η του Μπραντ Πιτ και δε μου σηκωνεται
εχω χουφτωσει φιλους μου και σε εναν που ειχε γενεθλια των φιλησα κατα λαθος απο μαγουλο στο στομα(βεβαια εκεινος μου ειπε εεεε τι κανεις πουστεψες??? και θυμωσε λιγο)
Γενικα δεν νομιζω να εγινα ομοφυλοφιλος.Αλλα ανησυχω και συχαινομαι.