erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 91
- Πόντοι
- 866
ποιος θα ερθει τυπε?
καμμια αλλη υστέρω προπαπλι
ποιος θα ερθει τυπε?
Θα ερθει ενας φιλος μου, που γνωρισα στο λεωφορειο οπως πηγαινα για Κορινθο.ποιος θα ερθει τυπε?
Αμαν πια!!Εχω αρχισει να συγχυζομαι!...Ασε με καλε μου που ντε και καλα ειμαι πουστης!...Ασε με και θα καψω και το φαγητο ποπυ εχω βαλει στο φουρνο και εχω κι επισκεψεις για δειπνο αποψε!!
Θα μπορουσε ομως να καταργηθει η ομοφυλικη σας ταση με κανονικη ετεροφυλικη . Δια της ψυχαναλυσεως ! Βεβαιως η ομοφυλοφιλια σας δεν ειναι κουσουρι δεν ειναι ντροπη ! Δεν ειναι ομως και πλεονεκτημα !με τραβελι μη εγχειρισμενο εχεις παει;
θα γινει τιποτα τυπε?Θα ερθει ενας φιλος μου, που γνωρισα στο λεωφορειο οπως πηγαινα για Κορινθο.
... μηπως τον λατρευεις κιολας ?Ειπα πως αντικειμενικα ειναι πολυ ωραιας.Και οχι δεν ενοιωσα τιποτα.Οταν μιλαγαμε μια φορα που δεν ηταν η ξαδερφη σπιτι μου χαμογελουσε και γελαγε με τ αστεια μου.Ηταν πολυ γλυκος...αλλα εγω σκεφτομουν ποτε θα ρθει η μουναρα η Ρανια η ξαδερφη...
Θα μπορουσε ομως να καταργηθει η ομοφυλικη σας ταση με κανονικη ετεροφυλικη . Δια της ψυχαναλυσεως ! Βεβαιως η ομοφυλοφιλια σας δεν ειναι κουσουρι δεν ειναι ντροπη ! Δεν ειναι ομως και πλεονεκτημα !
Πολλοι μεγαλοι αντρες της αρχαιότητας αλλά και σύγχρονοι, ήταν ομοφυλόφιλοι !( ο Πλάτων, ο Μιχαήλ Άγγελος, ο Λεονάρντο Ντα Βίντσι ). Δειτε εσεις που εχετε κλιση και πραξετε αναλογως
Αμαν πια!!Εχω αρχισει να συγχυζομαι!...Ασε με καλε μου που ντε και καλα ειμαι πουστης!...Ασε με και θα καψω και το φαγητο ποπυ εχω βαλει στο φουρνο και εχω κι επισκεψεις για δειπνο αποψε!!
καψτο μπορει να ειναι φαν του γκουσκουνη και να σου πει εκαψες το φαι θα σε γαμησωΑμαν πια!!Εχω αρχισει να συγχυζομαι!...Ασε με καλε μου που ντε και καλα ειμαι πουστης!...Ασε με και θα καψω και το φαγητο ποπυ εχω βαλει στο φουρνο και εχω κι επισκεψεις για δειπνο αποψε!!
καψτο μπορει να ειναι φαν του γκουσκουνη και να σου πει εκαψες το φαι θα σε γαμησω
μην εισαι προστυχος ενα τεστ ντραιβ θα κανει να δει πως παει το εργαλιοΘα σερβιρεις και κωλαρακι αποψε?
καψτο μπορει να ειναι φαν του γκουσκουνη και να σου πει εκαψες το φαι θα σε γαμησω
Θα βοηθουσε πολυ να μας περιγραψετε την εκβαση της νυχτας αν περιλαμβανε παρενδυσία, χρήση φετιχιστικών αντικειμένων καθώς και σαδομαζοχιστικά παιχνίδια, μεταξύ των δύο ή και περισσοτερων ερωτικων συντρόφων και αν υπηρξε φυσικα και μεγαλυτερο πληθος !Θα ερθει ενας φιλος μου, που γνωρισα στο λεωφορειο οπως πηγαινα για Κορινθο.
μην εισαι προστυχος ενα τεστ ντραιβ θα κανει να δει πως παει το εργαλιο
ρε τυπε μην μιλας ετσι στον κωστακηΘα σερβιρεις και κωλαρακι αποψε?