Νέα

SOS πήγα με τραβεστί

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kostantinos32
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 818
  • Εμφανίσεις 85K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

gobr

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
6
Like
57
Πόντοι
16
Αμαν πια!!Εχω αρχισει να συγχυζομαι!...Ασε με καλε μου που ντε και καλα ειμαι πουστης!...Ασε με και θα καψω και το φαγητο ποπυ εχω βαλει στο φουρνο και εχω κι επισκεψεις για δειπνο αποψε!!

Να του σερβιρεις και γλυκο συκαλακι απο τα χερακια σου οταν φτασει.

lycienr

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Νοε 2011
Κριτικές
37
Like
1.496
Πόντοι
1.720
σας ευχαριστώ ΟΛΟΥΣ ! τέτοιο γέλιο είχα χρόνια να κάνω ! ΤΕΛΟΣ

ΦΑΝΤΟΛΜΑΣ

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2010
Like
3
Πόντοι
0
με τραβελι μη εγχειρισμενο εχεις παει;
Θα μπορουσε ομως να καταργηθει η ομοφυλικη σας ταση με κανονικη ετεροφυλικη . Δια της ψυχαναλυσεως !  Βεβαιως η ομοφυλοφιλια σας δεν ειναι κουσουρι δεν ειναι ντροπη ! Δεν ειναι ομως και πλεονεκτημα !
Πολλοι μεγαλοι αντρες  της αρχαιότητας αλλά και σύγχρονοι, ήταν ομοφυλόφιλοι !( ο Πλάτων, ο Μιχαήλ Άγγελος, ο Λεονάρντο Ντα Βίντσι ). Δειτε εσεις που εχετε κλιση και πραξετε αναλογως

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.784
Πόντοι
1.206
Λοιπόν δεν ξέρω αν ο Κώστας είναι πούστης ούτε αν γάμησε τραβέλι χειρουργημένο ή μη. (Γενικώς δεν πιστεύω πως γαμάει και τίποτα, αλλά αυτό είναι άλλο θέμα)

Ξέρω όμως πως όποιος απάντησε σοβαρά στις απορίες του Κώστα και δεν κατάλαβε τον απροκάλυπτο χαβαλέ, οφείλει να αναρρωτηθεί:

"Μήπως είμαι πολύ βλάκας;"...

gari10

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Δεκ 2010
Κριτικές
10
Like
2.333
Πόντοι
1.720
Ειπα πως αντικειμενικα ειναι πολυ ωραιας.Και οχι δεν ενοιωσα τιποτα.Οταν μιλαγαμε μια φορα που δεν ηταν η ξαδερφη σπιτι μου χαμογελουσε και γελαγε με τ αστεια μου.Ηταν πολυ γλυκος...αλλα εγω σκεφτομουν ποτε θα ρθει η μουναρα η Ρανια  η ξαδερφη...
... μηπως τον λατρευεις κιολας ?

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Θα μπορουσε ομως να καταργηθει η ομοφυλικη σας ταση με κανονικη ετεροφυλικη . Δια της ψυχαναλυσεως !  Βεβαιως η ομοφυλοφιλια σας δεν ειναι κουσουρι δεν ειναι ντροπη ! Δεν ειναι ομως και πλεονεκτημα !
Πολλοι μεγαλοι αντρες  της αρχαιότητας αλλά και σύγχρονοι, ήταν ομοφυλόφιλοι !( ο Πλάτων, ο Μιχαήλ Άγγελος, ο Λεονάρντο Ντα Βίντσι ). Δειτε εσεις που εχετε κλιση και πραξετε αναλογως

τι λες μωρε κουκου και συ εδω εχουμε προβλημα, το βραδυ θα πιστοποιηθει με αιζο αν του αρεσει να πηδαει αντρες του κονσταντιν, μεχρι τοτε η αγωνια μας εχει χτυπησει κοκκινο.

viper84x

Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Like
13
Πόντοι
1
Αμαν πια!!Εχω αρχισει να συγχυζομαι!...Ασε με καλε μου που ντε και καλα ειμαι πουστης!...Ασε με και θα καψω και το φαγητο ποπυ εχω βαλει στο φουρνο και εχω κι επισκεψεις για δειπνο αποψε!!

Θα σερβιρεις και κωλαρακι αποψε? :think: :think:

Επισκέπτης
καψτο μπορει να ειναι φαν του γκουσκουνη και να σου πει εκαψες το φαι θα σε γαμησω

lycaonas

Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2009
Κριτικές
4
Like
19
Πόντοι
1
Είμαστε πραγματικά απίστευτοι. 13 σελίδες σε λίγο χρόνο, για μια πλάκα

:headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

viper84x

Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Like
13
Πόντοι
1
και προσεχε να μη στεκεσαι μπροστα σε ρολογια και βρει ευκαιρια να σου πει δε βλεπω την ωρα να σε γαμησω

ΦΑΝΤΟΛΜΑΣ

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2010
Like
3
Πόντοι
0
Θα ερθει ενας φιλος μου, που γνωρισα στο λεωφορειο οπως πηγαινα για Κορινθο.
Θα βοηθουσε πολυ να μας περιγραψετε την εκβαση της νυχτας αν  περιλαμβανε  παρενδυσία,  χρήση φετιχιστικών αντικειμένων καθώς και σαδομαζοχιστικά παιχνίδια, μεταξύ των δύο ή και περισσοτερων ερωτικων συντρόφων και αν υπηρξε φυσικα και  μεγαλυτερο πληθος !

lycienr

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Νοε 2011
Κριτικές
37
Like
1.496
Πόντοι
1.720
Να του πάρεις μια ΠΙΠΑ γύρο.

apolyto_arseniko