Νέα

SOS πήγα με τραβεστί

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kostantinos32
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 818
  • Εμφανίσεις 85K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

EasyRider2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2010
Κριτικές
38
Like
23
Πόντοι
381
ΦΙΛΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΕΧΩ ΓΑΜΙΣΕΙΣ ΠΑΝΩ 200 ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΕΝΧΟΡΙΑ ΚΑΙ ΞΕΝΑ ΤΡΑΝΣ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 350 ΕΝΧΩΡΙΕΣ ΚΑΙ ΞΕΝΕΣ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΤΟΥ 20-30-40-50-150-200 ΕΥΡΩ ΔΕΝ ΓΙΝΕΣΕ ΟΜΟΦΙΛΟΣ ΟΥΤΕ ΒΙ ΟΤΑΝ ΓΑΜΑΣ ΤΡΑΒΕΛΙΑ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΑΝ ΑΥΤΑ ΕΧΟΥΝ ΠΟΥΤΣΑ ΑΠΛΑ ΕΙΣΑΙ ΕΚΦΙΛΟΣ ΓΑΜΙΑΣ ΚΑΙ ΓΑΜΑΣ ΟΤΙ ΚΙΝΗΤΕ

ΜΗΝ ΑΝΧΟΝΕΣΑΙ ΓΙΑ ΤΥΠΟΤΑ ΟΜΟΦΙΛΟΦΟΙΛΟΣ ΘΑ ΕΙΣΟΥΝ ΕΑΝ ΦΑΣΟΝΟΣΟΥΝ ΧΑΜΟΥΡΕΥΟΣΟΥΝ ΚΑΙ ΕΠΕΡΝΕΣ ΠΙΠΕΣ ΚΑΙ ΕΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΑΣΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΣΑΝ ΑΝΤΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΤΟ ΝΑ ΠΑΣ ΜΕ ΑΝΤΡΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΤΟ ΝΑ ΠΑΣ ΜΕ ΤΡΑΒΕΛΙ ....

sferdeklos

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
24
Πόντοι
66
Ισως να ειναι καλη ιδεα.Μπορει εκει να καταλαβω αν ειμαι φυσιολογικος.Μπορει να με γαμησει κι εμενα μια φορα αυτος που θα γαμησει την ξαδερφη.Βεβαια,αν δεν μ αρεσει τοτε θα τον σκοτωσω τον ανωμαλο...δεν θα φυγει ζωντανος απο εκει
Κωνσταντεν αγορι μου, με τον λαγουδακη δεν κανουν αστεια.
Θα τον κολατσησεις και μετα θα τον ερωτευθεις.

Τοσα αγορια εχει το site για την δοκιμασια... :-*

pantremenos(1)

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Like
12
Πόντοι
66
Κωστακη οταν βλεπεις γυναίκα ετσι κανεις? ή το παιζεις αδιαφορος και κοιτα τα αγορια που κοιτάνε τις γυναικες?

Επισκέπτης
ΦΙΛΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΕΧΩ ΓΑΜΙΣΕΙΣ ΠΑΝΩ 200 ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΕΝΧΟΡΙΑ ΚΑΙ ΞΕΝΑ ΤΡΑΝΣ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 350 ΕΝΧΩΡΙΕΣ ΚΑΙ ΞΕΝΕΣ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΤΟΥ 20-30-40-50-150-200 ΕΥΡΩ ΔΕΝ ΓΙΝΕΣΕ ΟΜΟΦΙΛΟΣ ΟΥΤΕ ΒΙ ΟΤΑΝ ΓΑΜΑΣ ΤΡΑΒΕΛΙΑ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΑΝ ΑΥΤΑ ΕΧΟΥΝ ΠΟΥΤΣΑ ΑΠΛΑ ΕΙΣΑΙ ΕΚΦΙΛΟΣ ΓΑΜΙΑΣ ΚΑΙ ΓΑΜΑΣ ΟΤΙ ΚΙΝΗΤΕ

ΜΗΝ ΑΝΧΟΝΕΣΑΙ ΓΙΑ ΤΥΠΟΤΑ ΟΜΟΦΙΛΟΦΟΙΛΟΣ ΘΑ ΕΙΣΟΥΝ ΕΑΝ ΦΑΣΟΝΟΣΟΥΝ ΧΑΜΟΥΡΕΥΟΣΟΥΝ ΚΑΙ ΕΠΕΡΝΕΣ ΠΙΠΕΣ ΚΑΙ ΕΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΑΣΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΣΑΝ ΑΝΤΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΤΟ ΝΑ ΠΑΣ ΜΕ ΑΝΤΡΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΤΟ ΝΑ ΠΑΣ ΜΕ ΤΡΑΒΕΛΙ ....
Εσυ ασε το ψηστηρι τον εχουμε ταξει αλλου  :grin:

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.419
Πόντοι
5.006
Απάντησε μας σε παρακαλώ;
Σου αρέσει αυτό που βλέπεις ή μπα;

Oiled_Orgy_4girls.gif

OP
OP
K

kostantinos32

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2011
Κριτικές
1
Like
78
Πόντοι
1

Σ ευχαριστω φιλε μου :)

Αυτο λεω και γω...πως δεν έγινα ομοφυλόφιλος...και φυσικά είμαι πρόθυμος να κάνω τα πάντα για να το αποδείξω στον εαυτό μου και σε όλους όσους αμφιβάλλουν...και δεν έχει να κάνει με την πρωην κοπέλα μου που με απάτησε με το Δημήτρη...αυτό το ξεπέρασα πάει...

sferdeklos

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
24
Πόντοι
66

Αυτο λεω και γω...πως δεν έγινα ομοφυλόφιλος...και φυσικά είμαι πρόθυμος να κάνω τα πάντα για να το αποδείξω στον εαυτό μου και σε όλους όσους αμφιβάλλουν...και δεν έχει να κάνει με την πρωην κοπέλα μου που με απάτησε με το Δημήτρη...αυτό το ξεπέρασα πάει...
Καργιολες τι περιμενες;
Μια αγκαλια στα τριχωτα μου μπρατσα θα σε εκανε να τα ξεχασεις ολα,
και να νιωσεις πεταλουδιτσες στο στομαχι σου... :-*

lagoudakis

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2005
Like
26
Πόντοι
66

ειναι σιγουρο αυτο;ο δημητρης την πιπωνει ακομα;

OP
OP
K

kostantinos32

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2011
Κριτικές
1
Like
78
Πόντοι
1
Καργιολες τι περιμενες;
Μια αγκαλια στα τριχωτα μου μπρατσα θα σε εκανε να τα ξεχασεις ολα,
και να νιωσεις πεταλουδιτσες στο στομαχι σου... :-*
:2funny: Τα μπρατσα δεν εχουν τριχες καλε...το στηθος εχει ομως...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom