lagoudakis
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2005
- Like
- 26
- Πόντοι
- 66
αστα εχει τραβηξει πολλα αυτο το αγορι,παλια μας ειχε πει που τον κερατωνε η γκομενα τουαστα πρεπει να παιξεις τη ζωη σου κορωνα γραμματα
αστα εχει τραβηξει πολλα αυτο το αγορι,παλια μας ειχε πει που τον κερατωνε η γκομενα τουαστα πρεπει να παιξεις τη ζωη σου κορωνα γραμματα
Εχει γκομενο αυτη την περιοδο ενα παληκαρι σαν τα κρυα τα νερα...μπουκια και συχρωριο αντικειμενικα.Πολυ ωραιος.Δεν νομιζω να γυριζε να μας κοιταξει φιλτατε.Παντως οταν χωρισει ισως κανω κινηση.Δεν ειναι κακη κοπελα.Με επιασε ναμαλακιζομαι καποτε και δεν θυμωσε.Αντιθετα με αφησε να της πιανω το μπουτι πανω απο ενα μαυρο καλσον και φουστα που φοραγε μεχρι να χυσω και μου εφερε και χαρτι να σκουπιστω.Μου ειπε,πως πολοι ανδρες μαλακιζονται γα χαρη της και πως δεν ειναι κακο και ο αγαπημενος της ξαδερφος να κανει το ιδιο.Κωνσταντινε πώς θα γινει να γνωρισουμε την ξαδερφη?
δικε μου σαν τον λιλα;που μας ειχε πει οτι τον γαμησε ενας παππους οταν ηταν 13 χρονων στο χωριο;δουλευε σε μπακαλικο και του πηγαινε τα πραγματα στο σπιτι και του τον σφυριξε ο πορνογεροςΕσυ ξεκινας απο το τελος!
Πρεπει να μας πει για την παιδικη του ηλικία πρωτα.
Καποιος μεγαλύτερος θα τον στριμωξε πισω απο το ψυγειο στο μπακαλικο του χωριου του!
Ο Γιαννορανιας τυπε?τυπε μην σε τρομαξω αλλα και ο λιλας και ο σοφιας ετσι ξεκινησαν :S
προσεξε τον δικε μου
κωστακι δεν μας τα λες καλαΕχει γκομενο αυτη την περιοδο ενα παληκαρι σαν τα κρυα τα νερα...μπουκια και συχρωριο αντικειμενικα.Πολυ ωραιος.
Εχει γκομενο αυτη την περιοδο ενα παληκαρι σαν τα κρυα τα νερα...μπουκια και συχρωριο αντικειμενικα.Πολυ ωραιος.
παιζει τιποτα με το παλληκαρι;τον εχεις δει και αλλιως;Εχει γκομενο αυτη την περιοδο ενα παληκαρι σαν τα κρυα τα νερα...μπουκια και συχρωριο αντικειμενικα.Πολυ ωραιος.Δεν νομιζω να γυριζε να μας κοιταξει φιλτατε.Παντως οταν χωρισει ισως κανω κινηση.Δεν ειναι κακη κοπελα.Με επιασε ναμαλακιζομαι καποτε και δεν θυμωσε.Αντιθετα με αφησε να της πιανω το μπουτι πανω απο ενα μαυρο καλσον και φουστα που φοραγε μεχρι να χυσω και μου εφερε και χαρτι να σκουπιστω.Μου ειπε,πως πολοι ανδρες μαλακιζονται γα χαρη της και πως δεν ειναι κακο και ο αγαπημενος της ξαδερφος να κανει το ιδιο.
Δεν θα της ζητησω να χωρισει τύπε.Εχει γκομενο αυτη την περιοδο ενα παληκαρι σαν τα κρυα τα νερα...μπουκια και συχρωριο αντικειμενικα.Πολυ ωραιος.Δεν νομιζω να γυριζε να μας κοιταξει φιλτατε.Παντως οταν χωρισει ισως κανω κινηση.Δεν ειναι κακη κοπελα.Με επιασε ναμαλακιζομαι καποτε και δεν θυμωσε.Αντιθετα με αφησε να της πιανω το μπουτι πανω απο ενα μαυρο καλσον και φουστα που φοραγε μεχρι να χυσω και μου εφερε και χαρτι να σκουπιστω.Μου ειπε,πως πολοι ανδρες μαλακιζονται γα χαρη της και πως δεν ειναι κακο και ο αγαπημενος της ξαδερφος να κανει το ιδιο.
αυτος ζητουσε συμβολαιο δικε μουΟ Γιαννορανιας τυπε?
Εχουμε σοβαρη περιπτωση. Θα μας παρει ολο το βραδι για να δωσουμε σοβαρη απαντηση!!!!!!!δικε μου σαν τον λιλα;που μας ειχε πει οτι τον γαμησε ενας παππους οταν ηταν 13 χρονων στο χωριο;δουλευε σε μπακαλικο και του πηγαινε τα πραγματα στο σπιτι και του τον σφυριξε ο πορνογερος
Εχει γκομενο αυτη την περιοδο ενα παληκαρι σαν τα κρυα τα νερα...μπουκια και συχρωριο αντικειμενικα.Πολυ ωραιος.Δεν νομιζω να γυριζε να μας κοιταξει φιλτατε.Παντως οταν χωρισει ισως κανω κινηση.Δεν ειναι κακη κοπελα.Με επιασε ναμαλακιζομαι καποτε και δεν θυμωσε.Αντιθετα με αφησε να της πιανω το μπουτι πανω απο ενα μαυρο καλσον και φουστα που φοραγε μεχρι να χυσω και μου εφερε και χαρτι να σκουπιστω.Μου ειπε,πως πολοι ανδρες μαλακιζονται γα χαρη της και πως δεν ειναι κακο και ο αγαπημενος της ξαδερφος να κανει το ιδιο.
ΒρεΜπερδεύεις την έννοια του ειδώλου με αυτήν της φαντασίωσης φίλτατε και ίσως
δυστυχώς χρειαστεί να ξανανοίξεις βιβλία ελληνικής γλώσσας.. ;)
Γιατί με την άποψη που διατηρείς εσύ περί της εννοίας του ειδώλου κάθε παιδάκι
που έχει είδωλο τον Μέσι,όταν μεγαλώσει θέλει να τον φάει από τον Λιονέλ και
όχι να γίνει σούπερ παικτούρα σαν κι αυτόν..
βρηκαμε στεκι και για αποψε,μια χαρα μας παει καθε μεραΕχουμε σοβαρη περιπτωση. Θα μας παρει ολο το βραδι για να δωσουμε σοβαρη απαντηση!!!!!!!
το βλεπω...θα ζησουμε μεγαλες στιγμες σημερα εδω145 ατομα παρακολουθουν.
Τύπε λαγουδακη παμε για 500 χαλαρα.
Παει τωρα το Κωστάκης.κωστακι δεν μας τα λες καλα
γιατι δεν της λες να κανετε παρεα μπας και κονομισεις κανενα τεκνο ξερεις μουναρα αυτη κωλαρα εσυ κρα θα κανουν στο γκαζι μολις σκασετεΕχει γκομενο αυτη την περιοδο ενα παληκαρι σαν τα κρυα τα νερα...μπουκια και συχρωριο αντικειμενικα.Πολυ ωραιος.Δεν νομιζω να γυριζε να μας κοιταξει φιλτατε.Παντως οταν χωρισει ισως κανω κινηση.Δεν ειναι κακη κοπελα.Με επιασε ναμαλακιζομαι καποτε και δεν θυμωσε.Αντιθετα με αφησε να της πιανω το μπουτι πανω απο ενα μαυρο καλσον και φουστα που φοραγε μεχρι να χυσω και μου εφερε και χαρτι να σκουπιστω.Μου ειπε,πως πολοι ανδρες μαλακιζονται γα χαρη της και πως δεν ειναι κακο και ο αγαπημενος της ξαδερφος να κανει το ιδιο.
Ειπα πως αντικειμενικα ειναι πολυ ωραιας.Και οχι δεν ενοιωσα τιποτα.Οταν μιλαγαμε μια φορα που δεν ηταν η ξαδερφη σπιτι μου χαμογελουσε και γελαγε με τ αστεια μου.Ηταν πολυ γλυκος...αλλα εγω σκεφτομουν ποτε θα ρθει η μουναρα η Ρανια η ξαδερφη...παιζει τιποτα με το παλληκαρι;τον εχεις δει και αλλιως;
γιατι δεν της λες να κανετε παρεα μπας και κονομισεις κανενα τεκνο ξερεις μουναρα αυτη κωλαρα εσυ κρα θα κανουν στο γκαζι μολις σκασετε