viper84x
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Απρ 2008
- Like
- 13
- Πόντοι
- 1
λες να ειναι πισωκουνα ο τυπος;
..τρελη και υπερηφανη!!
λες να ειναι πισωκουνα ο τυπος;
καποτα εβαλες για να μην μεινεις εγκυος;Κοιταω την πιπα και εχω βαλει δαχτυλο στον κωλο μου μεχρι και το δονητη της ξαδελφης μου με καποτα εβαλα,αλλα δεν μου αρεσε.Επισης να πω οτι οταν εψαχνα το δονητη της ξαδερφης καβλωνα με τα κυλοτακια της και ελεψα μερικα απο αυτα για να μαλακιστω μαζι τους.Ειναι ωραιο μουνι η ξαδερφη και λατρευω να μυριζω τα φορεμενα κυλοτακια της.
θεμα δυνατοΤι εχουμε εδω κυριοι κυριες και λοιπες δυνάμεις?
Τι εχουμε εδω κυριοι κυριες και λοιπες δυνάμεις?
Ακου να δεις φιλε μου...μετα απο το γεγονος πηγα στις πουτανες πολλες φορες.και γαμησα χωρς προβλημα.Κια δεν σκεφτομουν καθολου ανδρες.Ουτε καν ενας τσατσος που ηρθε διπλα μου και μου μιλαγε σεξουλιαρικα δεν με καβλωσε.λες να ειναι πισωκουνα ο τυπος;
τι λες ρε η καποτα σκοτωνει τον ερωτακαποτα εβαλες για να μην μεινεις εγκυος;
οκ...λοιπον τελευταιο τεστ,τα παρκα σου αρεσουν γενικα;νιωθεις σκιρτηματα οταν περνας;Ακου να δεις φιλε μου...μετα απο το γεγονος πηγα στις πουτανες πολλες φορες.και γαμησα χωρς προβλημα.Κια δεν σκεφτομουν καθολου ανδρες.Ουτε καν ενας τσατσος που ηρθε διπλα μου και μου μιλαγε σεξουλιαρικα δεν με καβλωσε.
Επισης εχω να πω πως δεν ενοιωσα τιποτα ουτε με κανεναν φιλο μου ουτε και με τον πατερα της ξαδερφης μου που ειναι ολη μερα σπιτι με το κομπολοι του και παιζει στοιχημα και ειναι πολυ τριχωτος κια αρρενωπος.Εγω ψαχνω στα κυλοτακια της ξαδερφης μου.Αρα δεν παιζει καθολου να μην ειμαι νορμαλ.Απλα με εχει πιασει φοβια γιατι ξερω πως η γυναικα που πηγα -η οποια εφερνε και λιγο στην ξαδερφη μου παρεπιπτοντως-ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΗΤΑΝ ΑΝΤΡΑΣ!!! :o
μεχρι τα 500 εχουμε καιρο126 ατομα παρακολουθουν.
δε μου λες η ξαδερφη ηταν παντα ξαδερφη η αλλαξε στη πορειαΑκου να δεις φιλε μου...μετα απο το γεγονος πηγα στις πουτανες πολλες φορες.και γαμησα χωρς προβλημα.Κια δεν σκεφτομουν καθολου ανδρες.Ουτε καν ενας τσατσος που ηρθε διπλα μου και μου μιλαγε σεξουλιαρικα δεν με καβλωσε.
Επισης εχω να πω πως δεν ενοιωσα τιποτα ουτε με κανεναν φιλο μου ουτε και με τον πατερα της ξαδερφης μου που ειναι ολη μερα σπιτι με το κομπολοι του και παιζει στοιχημα και ειναι πολυ τριχωτος κια αρρενωπος.Εγω ψαχνω στα κυλοτακια της ξαδερφης μου.Αρα δεν παιζει καθολου να μην ειμαι νορμαλ.Απλα με εχει πιασει φοβια γιατι ξερω πως η γυναικα που πηγα -η οποια εφερνε και λιγο στην ξαδερφη μου παρεπιπτοντως-ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΗΤΑΝ ΑΝΤΡΑΣ!!! :o
ο αρης ηταν ο τσατσος;Ακου να δεις φιλε μου...μετα απο το γεγονος πηγα στις πουτανες πολλες φορες.και γαμησα χωρς προβλημα.Κια δεν σκεφτομουν καθολου ανδρες.Ουτε καν ενας τσατσος που ηρθε διπλα μου και μου μιλαγε σεξουλιαρικα δεν με καβλωσε.
Μπερδεύεις την έννοια του ειδώλου με αυτήν της φαντασίωσης φίλτατε και ίσως''Αν ενοχλεί τόσο πολύ πια το John Holmes κομμάτια να γίνει και να αρχίσω να χρησιμοποιώ το όνομα
του έτερου παιδικού ειδώλου Ron Jeremy...''
Οχι Γιάννης, Γιαννάκης...
πεστα να ησυχασει ο ανθρωποςη τραβεστι δεν μετραει, μην ανησυχεις φιλε αφου υποτιθεται οτι δεν το ηξερες αρα εισαι κομπλε.
δε μου λες η ξαδερφη ηταν παντα ξαδερφη η αλλαξε στη πορεια
αστα πρεπει να παιξεις τη ζωη σου κορωνα γραμματαΚωνσταντινε πώς θα γινει να γνωρισουμε την ξαδερφη?
τυπε μην σε τρομαξω αλλα και ο λιλας και ο σοφιας ετσι ξεκινησαν :SΣας έχει τύχει ποτέ να δείτε μια κοπέλα που είναι πολύ όμορφη στο δρόμο η στο μπουρδέλο και να καβλώσετε τόσο που να μην σκεφτείτε καν την περίπτωση να ταν τραβέλι?
Μου τυχε τις προάλλες με τον πιο φρικτό τρόπο...βλέπω λοιπον την πουτάνα να κάνει πιάτσα...εντυπωσιάζομαι από το καβλιάρικο ύφος της και την παίρνω...ανεβαίνουμε ξενοδοχείο και στο δωμάτιο μου κάνει μια πίπα που όμοιά της δεν μου χουν ξανακάνει...μετά τη γαμάω πισοκολλητό και χύνω...στο τέλος της λέω:Τέτοια πίπα δεν μου χει ξανακάνει γυναίκα...κι εκείνη μου πετά το στη μούρη και με αποστομώνει:'ΚΑΙ ΤΗ ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΗΜΟΥΝ ΓΥΝΑΙΚΑ?' της λέω περίμενε πες μου τι εννοείς και εκείνη χαχαχα Λάκη μου,δεν ήξερες δεν ρώταγες???Α την πούστρα λέω απο μεσα μου και ειλικρινα μου ρθε να την ξεμαλιασω
Από τότε έχω πάθει φοβία.Νομίζω ότι έγινα ομοφυλόφιλος.Βγαίνω με φίλους μου και τους περιεργάζομαι και τσεκάρω να δω αν θα καβλώσω...εκείνοι μου λένε πως φέρομαι παράξενα...
Πείτε μια άποψη η μια προσωπική σας ανάλογ εμπειρία.Γιατί αν έγινα ομοφυλόφιλος δεν θα τ0ο αντέξω άλλο.Να πω πως με γυναίκες πάω κανονικά και μου σηκώνεται κανονικά.Ευχαριστω
Εσυ ξεκινας απο το τελος!οκ...λοιπον τελευταιο τεστ,τα παρκα σου αρεσουν γενικα;νιωθεις σκιρτηματα οταν περνας;