tsimiski51a
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Ιαν 2011
- Κριτικές
- 3
- Like
- 14
- Πόντοι
- 16
Η ιστορία σου είναι ψεύτικη από την αρχή μέχρι το τέλος. Θα ήθελα να ρωτήσω ποιά είναι αυτή η πιάτσα που πήγες .
Με φωτο του Λίλα δοκιμασες τύπε?Χειρουργιμενη ηταν η παλιοτραβελο!!
Εχω παει με γυναικες και ευτυχως ολα καλα...και απο την αλλη εχω προσπαθησει να κανω πραγματα για να τσεκαρω αν ειμαι ομοφυλοφιλος
πχ εχω δοκιμασει να τραβηξω μαλακια με φωτογραφιες του Τζωρτζ Κλουνει η του Μπραντ Πιτ και δε μου σηκωνεται
εχω χουφτωσει φιλους μου και σε εναν που ειχε γενεθλια των φιλησα κατα λαθος απο μαγουλο στο στομα(βεβαια εκεινος μου ειπε εεεε τι κανεις πουστεψες??? και θυμωσε λιγο)
Γενικα δεν νομιζω να εγινα ομοφυλοφιλος.Αλλα ανησυχω και συχαινομαι.
Η αρχη ειναι δυσκολη.Γενικα δεν νομιζω να εγινα ομοφυλοφιλος.Αλλα ανησυχω και συχαινομαι.
Ασε ρε φιλε, στη Συγγρου δεν ξερεις οτι εχει τραβελια;
Σας έχει τύχει ποτέ να δείτε μια κοπέλα που είναι πολύ όμορφη στο δρόμο η στο μπουρδέλο και να καβλώσετε τόσο που να μην σκεφτείτε καν την περίπτωση να ταν τραβέλι?
Μου τυχε τις προάλλες με τον πιο φρικτό τρόπο...βλέπω λοιπον την πουτάνα να κάνει πιάτσα...εντυπωσιάζομαι από το καβλιάρικο ύφος της και την παίρνω...ανεβαίνουμε ξενοδοχείο και στο δωμάτιο μου κάνει μια πίπα που όμοιά της δεν μου χουν ξανακάνει...μετά τη γαμάω πισοκολλητό και χύνω...στο τέλος της λέω:Τέτοια πίπα δεν μου χει ξανακάνει γυναίκα...κι εκείνη μου πετά το στη μούρη και με αποστομώνει:'ΚΑΙ ΤΗ ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΗΜΟΥΝ ΓΥΝΑΙΚΑ?' της λέω περίμενε πες μου τι εννοείς και εκείνη χαχαχα Λάκη μου,δεν ήξερες δεν ρώταγες???Α την πούστρα λέω απο μεσα μου και ειλικρινα μου ρθε να την ξεμαλιασω
Από τότε έχω πάθει φοβία.Νομίζω ότι έγινα ομοφυλόφιλος.Βγαίνω με φίλους μου και τους περιεργάζομαι και τσεκάρω να δω αν θα καβλώσω...εκείνοι μου λένε πως φέρομαι παράξενα...
Πείτε μια άποψη η μια προσωπική σας ανάλογ εμπειρία.Γιατί αν έγινα ομοφυλόφιλος δεν θα τ0ο αντέξω άλλο.Να πω πως με γυναίκες πάω κανονικά και μου σηκώνεται κανονικά.Ευχαριστω
Αυτό λέω και εγώ, πολύ παραμύθι η ιστορίααόριστη απάντηση τύπου "στη Συγγρού" δείχνει το ψεύτικο της ιστορίας.
Τυπε το γκομενακι καλο?Ποσα σου πηρε?Σατωβριανδου ηταν η πιατσα
Δεν ηταν κομενακιΤυπε το γκομενακι καλο?Ποσα σου πηρε?
Τωρα ειναι αργα,τον αντρισμο σου τον πηρε.Δεν ηταν κομενακι
60 αρι πηρε και ελπιζω οχι τον αντρισμο μου
Χειρουργιμενη ηταν η παλιοτραβελο!!
Εχω παει με γυναικες και ευτυχως ολα καλα...και απο την αλλη εχω προσπαθησει να κανω πραγματα για να τσεκαρω αν ειμαι ομοφυλοφιλος
πχ εχω δοκιμασει να τραβηξω μαλακια με φωτογραφιες του Τζωρτζ Κλουνει η του Μπραντ Πιτ και δε μου σηκωνεται
εχω χουφτωσει φιλους μου και σε εναν που ειχε γενεθλια των φιλησα κατα λαθος απο μαγουλο στο στομα(βεβαια εκεινος μου ειπε εεεε τι κανεις πουστεψες??? και θυμωσε λιγο)
Γενικα δεν νομιζω να εγινα ομοφυλοφιλος.Αλλα ανησυχω και συχαινομαι.
Δεν ηταν κομενακι
60 αρι πηρε και ελπιζω οχι τον αντρισμο μου
κι αν ντυθεί ο ίδιος τώρα τραβεστί και βγει στην πιάτσα να τον πάρει πίσω;Τωρα ειναι αργα,τον αντρισμο σου τον πηρε.
Αδερφε, για να καταληξεις αν εισαι πουστης πρεπει να δοκιμασεις να τον φας απο πισω, για να δεις αν σ'αρεσει. Μεχρι να δοκιμασει, κανεις δεν ξερει στα σιγουρα αν θα γουσταρει.
μεγαλε καλες ψωλες...τωρα εισαι πουστης τελος...Σας έχει τύχει ποτέ να δείτε μια κοπέλα που είναι πολύ όμορφη στο δρόμο η στο μπουρδέλο και να καβλώσετε τόσο που να μην σκεφτείτε καν την περίπτωση να ταν τραβέλι?
Μου τυχε τις προάλλες με τον πιο φρικτό τρόπο...βλέπω λοιπον την πουτάνα να κάνει πιάτσα...εντυπωσιάζομαι από το καβλιάρικο ύφος της και την παίρνω...ανεβαίνουμε ξενοδοχείο και στο δωμάτιο μου κάνει μια πίπα που όμοιά της δεν μου χουν ξανακάνει...μετά τη γαμάω πισοκολλητό και χύνω...στο τέλος της λέω:Τέτοια πίπα δεν μου χει ξανακάνει γυναίκα...κι εκείνη μου πετά το στη μούρη και με αποστομώνει:'ΚΑΙ ΤΗ ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΗΜΟΥΝ ΓΥΝΑΙΚΑ?' της λέω περίμενε πες μου τι εννοείς και εκείνη χαχαχα Λάκη μου,δεν ήξερες δεν ρώταγες???Α την πούστρα λέω απο μεσα μου και ειλικρινα μου ρθε να την ξεμαλιασω
Από τότε έχω πάθει φοβία.Νομίζω ότι έγινα ομοφυλόφιλος.Βγαίνω με φίλους μου και τους περιεργάζομαι και τσεκάρω να δω αν θα καβλώσω...εκείνοι μου λένε πως φέρομαι παράξενα...
Πείτε μια άποψη η μια προσωπική σας ανάλογ εμπειρία.Γιατί αν έγινα ομοφυλόφιλος δεν θα τ0ο αντέξω άλλο.Να πω πως με γυναίκες πάω κανονικά και μου σηκώνεται κανονικά.Ευχαριστω
Είμαι σε πανικό βασικά...βλέπω εφιάλτες και έχω συνεχώς στο μυαλό μου ότι αυτός μ τον οποίο πήγα κάποτε είχε ψωή σα κι εμενα...Τυπε, πρωτα απ'ολα δε σε περιμεναμε σημερα.
Σε ειχαμε στο προγραμμα για Κυριακη βραδυ και Δευτερα.
Ενα καλο τεστ ειναι να παρατηρησεις εαν στα αποδυτηρια
κοιτας ασυνειδητα τα ματζαφλαρια των υπολοιπων.
Εαν ναι, τοτε καλως ορισες στο εξωραιστικο συλλογο Billy Bo.
Την Κυριακη εχουμε κοπητηπιτα στο Γκαζι .