lagoudakis
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2005
- Like
- 26
- Πόντοι
- 66
απο τα τιρανα που θα εχουν ερθει;Για να κανει τα κοννε με τα γκρανια...
απο τα τιρανα που θα εχουν ερθει;Για να κανει τα κοννε με τα γκρανια...
καθε μερα πια εχουμε 1-2 τετοια περιστατικαΡε γαμώτο, πως θα γίνει να βγεί μια εφαρμογή να με ειδοποιεί στο κινητό όταν ανοίγει ενα hot θρεντάκι όπως αυτο ???
Πάει έχασα όλο το action :'( :'( :'(
φιλε trollareis καλα βλεπωΣας έχει τύχει ποτέ να δείτε μια κοπέλα που είναι πολύ όμορφη στο δρόμο η στο μπουρδέλο και να καβλώσετε τόσο που να μην σκεφτείτε καν την περίπτωση να ταν τραβέλι?
Μου τυχε τις προάλλες με τον πιο φρικτό τρόπο...βλέπω λοιπον την πουτάνα να κάνει πιάτσα...εντυπωσιάζομαι από το καβλιάρικο ύφος της και την παίρνω...ανεβαίνουμε ξενοδοχείο και στο δωμάτιο μου κάνει μια πίπα που όμοιά της δεν μου χουν ξανακάνει...μετά τη γαμάω πισοκολλητό και χύνω...στο τέλος της λέω:Τέτοια πίπα δεν μου χει ξανακάνει γυναίκα...κι εκείνη μου πετά το στη μούρη και με αποστομώνει:'ΚΑΙ ΤΗ ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΗΜΟΥΝ ΓΥΝΑΙΚΑ?' της λέω περίμενε πες μου τι εννοείς και εκείνη χαχαχα Λάκη μου,δεν ήξερες δεν ρώταγες???Α την πούστρα λέω απο μεσα μου και ειλικρινα μου ρθε να την ξεμαλιασω
Από τότε έχω πάθει φοβία.Νομίζω ότι έγινα ομοφυλόφιλος.Βγαίνω με φίλους μου και τους περιεργάζομαι και τσεκάρω να δω αν θα καβλώσω...εκείνοι μου λένε πως φέρομαι παράξενα...
Πείτε μια άποψη η μια προσωπική σας ανάλογ εμπειρία.Γιατί αν έγινα ομοφυλόφιλος δεν θα τ0ο αντέξω άλλο.Να πω πως με γυναίκες πάω κανονικά και μου σηκώνεται κανονικά.Ευχαριστω
Μακαρι να ειναι τοσο ομορφος γαμος...
(Κοιταξτε ουρα το νυφικο)
κοιτα κατι μουτσουνες που παιζουν τυπεΤυπε, ειναι κορυφαια καρακιτς διαφημιση...
ειμαστε παρεξηγιαρηδες ..Μολις γυρισα απο μπουρδελο.Καυλωσα με την πορνη μια χαρα.Εχυσα μια χαρα.Μου αρεσουν οι γυναικες πολυ.Δεν ειμαι ομοφυλοφιλος.Με πηγε ο Ηρακλης με το μηχανακι.Γαμησε κι αυτος.Του τηλεφωνησα να ρθει πισω γιατι αισθανομουν πολυ ασχημα που εκανα τεττοιες σκεψεις για εκεινον...Του ειπα τους φοβους μου...με αγκαλιασε και με χαιδεψε τρυφερα στο μετωπο...μου δωσε ενα απαλο φιλι στο μαγουλο και μου ειπε:'πιο αντρα απο σενα δεν εχω ξαναδει.Ξερεις να κανεις μια κοπελα ευτυχισμενη' Αυτος ειναι φιλος.Εσεις που ολα τα παρεξηγειτε αμαν πια
τώρα μόλις μου στειλε μήνυμα ο αρκουδάκος μου για καληνύχτα...έχει πρωινο ξύπνημα αύριο ο φάτσας μου...
φιλε δεν εγινες ομοφυλοφιλος,πουστης εγινες
ειμαστε παρεξηγιαρηδες ..
Μακαρι να ειναι τοσο ομορφος γαμος...
(Κοιταξτε ουρα το νυφικο)
Εχουμε κανα νεο σημερα??
Θα ηθελα να ηξερα ποιος απο τους 2 ξυπνησε με πονεμενο κωλο σημερα?