You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
SOS πήγα με τραβεστί
- Μέλος που άνοιξε το νήμα kostantinos32
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 818
- Εμφανίσεις 85K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
κωστακη τι εγινε?
σου εστειλε κανα μηνυμα ο ηρακλης ή εχει πηξει στα λοκ?
σου εστειλε κανα μηνυμα ο ηρακλης ή εχει πηξει στα λοκ?
bak14
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Ιουλ 2011
- Κριτικές
- 10
- Like
- 2
- Πόντοι
- 231
Απορω πως δεν παιρνει κι εκει αγκαλιτσες τους υπολοιπους καταδρομεις, να τους χαϊδευει στο μετωπο και να τους δινει γλυκα φιλια στο μαγουλο, οταν θα ειναι στεναχωρημενοι...αχουυυυυ :'( :'(
εκεινοι δεν ειναι τοσο αντρες σαν τον δικο μας ρε παικτη
sferdeklos
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Ιουν 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 22
- Πόντοι
- 66
Τυπε, την εχεις παιξει για παρτη της;???? Η αδελφη του Βασηλια στο σειριαλ ειναι TR???
Τωρα νοιωθεις αηδια;
Ανοιξε ενα thread να μας πεις τους προβληματισμους σου...
Δεν περάσαν ωραία πούτσα το γουηκεντ !!Πολυ ησυχια βλεπω εδω ξαφνικα...
Τα παιδια πηγανε μαλλον για ''ντερτι γουηκεντ'' στο εξοχικο του λοκατζη στα Καμενα Βουρλα
sferdeklos
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Ιουν 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 22
- Πόντοι
- 66
Ειναι στα μελια τωρα.Πολυ ησυχια βλεπω εδω ξαφνικα...
Τα παιδια πηγανε μαλλον για ''ντερτι γουηκεντ'' στο εξοχικο του λοκατζη στα Καμενα Βουρλα
Εμας θα κοιτανε να ενημερωσουν.
Οταν θα εχουν το πρωτο καβγαδακι θα ξαναμπει ο Κωνσταντεν να μας πει...
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
ή προς α.σαραντα μερια τυπεΠολυ ησυχια βλεπω εδω ξαφνικα...
lagoudakis
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2005
- Like
- 26
- Πόντοι
- 66
ειναι στο κτελ τωραή προς α.σαραντα μερια τυπε
ειναι στο κτελ τωρα
Naruto-Sasuke
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 27
- Πόντοι
- 16
Το ποιο πιθανο να μην επαιξε εξοδος του Λοκατζη μαλλον και ο Κωστης να ειναι στεναχωρημενος.
pantremenos(1)
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2007
- Like
- 12
- Πόντοι
- 66
Μαλλον ALBANIA LINESειναι στο κτελ τωρα
οχι ρε γμτΤο ποιο πιθανο να μην επαιξε εξοδος του Λοκατζη μαλλον και ο Κωστης να ειναι στεναχωρημενος.
Μαλλον ALBANIA LINES
lagoudakis
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2005
- Like
- 26
- Πόντοι
- 66
μολις περασαν γιαννεναΜαλλον ALBANIA LINES
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
τυπε ισως εχουν ασκηση τα λοκΤο ποιο πιθανο να μην επαιξε εξοδος του Λοκατζη μαλλον και ο Κωστης να ειναι στεναχωρημενος.
Γανυμήδης 2012
τυπε ισως εχουν ασκησει τα λοκ
Γανυμήδης 2012
μολις περασαν γιαννενα
xistis848
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Απρ 2011
- Κριτικές
- 20
- Like
- 48
- Πόντοι
- 10
Μας εχεις πρηξει τα αρχιδια ρε κωνσταντινε με τις μαλακιες σου.Καλυτερο τροπο δεν βρηκες για να ψωνιστεις και απασχολεις ενα φορουμ με τις παπαρολογιες σου.Στερεψαν οι πουτσες εξω και ηρθες εδω να μας ζαλισεις τον ερωτα;Καταλαβαμε ολοι τη αγριοπουσταρα εισαι.Γιατι δεν το λες ευθεως.Ισως να υπαρχει καποιος εδω μεσα που θα γουσταρε να στον σφυριξει κλεφτικα απο πισω.Σηκωνεις παντως πολυ μπινελικι και μπουκετο για να στρωσεις αλλα απο εδω μεσα δεν γινετε να στο ριξω πρεπει να σε εχω μπροστα μου.Αντε τωρα τραβα σε κανα μαγαζακι με glory hole να γλυψεις καμια πουτσα και ελα να μας πεις εντυπωσεις για να γελασουμε.Αντε πετα το φερετζε επιτελους και φανερωσου.Ελα και θα σου χω και δωρακι.Ελα λελο μπανανα!!!!Ο Ηρακλής είναι ίσως από τους λίγους που με κατανόησαν...του είπα και για την ιστορία με την πρωην μου και το Δημητρη...δεν με κατεκρινε...αντιθετα δακρυσε μαζι μου..είναι πολύ ευαίσθητος και προικισμένος...μου προσφέρει ικανοποίηση και με γεμίζει ψυχικά η παρέα του...τώρα μόλις μου στειλε μήνυμα ο αρκουδάκος μου για καληνύχτα...έχει πρωινο ξύπνημα αύριο ο φάτσας μου...αν ποτέ γινόμουν ομοφυλόφιλος ο Ηρακλής θα ταν ο πρώτος που θα του παραδινόμουν...γιατί το αξίζει...
master21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 38
- Πόντοι
- 366
καλα ρε τωρα τον θυμηθηκες εσυ?παντως διακρινω μια ταση ζηλειας τυπε δεν πιστευω να σε πληγωσε ο κωσταντινος.Μας εχεις πρηξει τα αρχιδια ρε κωνσταντινε με τις μαλακιες σου.Καλυτερο τροπο δεν βρηκες για να ψωνιστεις και απασχολεις ενα φορουμ με τις παπαρολογιες σου.Στερεψαν οι πουτσες εξω και ηρθες εδω να μας ζαλισεις τον ερωτα;Καταλαβαμε ολοι τη αγριοπουσταρα εισαι.Γιατι δεν το λες ευθεως.Ισως να υπαρχει καποιος εδω μεσα που θα γουσταρε να στον σφυριξει κλεφτικα απο πισω.Σηκωνεις παντως πολυ μπινελικι και μπουκετο για να στρωσεις αλλα απο εδω μεσα δεν γινετε να στο ριξω πρεπει να σε εχω μπροστα μου.Αντε τωρα τραβα σε κανα μαγαζακι με glory hole να γλυψεις καμια πουτσα και ελα να μας πεις εντυπωσεις για να γελασουμε.Αντε πετα το φερετζε επιτελους και φανερωσου.Ελα και θα σου χω και δωρακι.Ελα λελο μπανανα!!!!
xistis848
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Απρ 2011
- Κριτικές
- 20
- Like
- 48
- Πόντοι
- 10
ΧΑΑΑΧΑΑΧΑΧ.Ναι με πληγωσε ταμαλα.ΑΧΑΑΧΧΑΑΧΑΑΧΑΧΑαχκαλα ρε τωρα τον θυμηθηκες εσυ?παντως διακρινω μια ταση ζηλειας τυπε δεν πιστευω να σε πληγωσε ο κωσταντινος.
Διελυσες και τα ΛΟΚ ρε μαλακω!!Ο Ηρακλής είναι ίσως από τους λίγους που με κατανόησαν...του είπα και για την ιστορία με την πρωην μου και το Δημητρη...δεν με κατεκρινε...αντιθετα δακρυσε μαζι μου..είναι πολύ ευαίσθητος και προικισμένος...μου προσφέρει ικανοποίηση και με γεμίζει ψυχικά η παρέα του...τώρα μόλις μου στειλε μήνυμα ο αρκουδάκος μου για καληνύχτα...έχει πρωινο ξύπνημα αύριο ο φάτσας μου...αν ποτέ γινόμουν ομοφυλόφιλος ο Ηρακλής θα ταν ο πρώτος που θα του παραδινόμουν...γιατί το αξίζει...
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 64
- Εμφανίσεις
- 31K
- Απαντήσεις
- 24
- Εμφανίσεις
- 9K
Δ
- Απαντήσεις
- 34