Πάει ο μπόμπος στον πατέρα του και του λέει μπαμπά δώσε μου 50 ευρώ για να γαμήσω. Το βράδυ γυρνάει ξεθεωμένος και τον ρωτάει ο πατέρας του : σου άρεσε παιδί μου το γαμήσι ;;; Και απαντά ο μπόμπος : ωραία ήταν ρε μπαμπά, αλλά με πονάει ο κώλος μου. Σε ρωτάω λοιπόν φίλτατε Κωνσταντίνε : λες να έγινε πούστης ο μπόμπος ;;;
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
SOS πήγα με τραβεστί
- Μέλος που άνοιξε το νήμα kostantinos32
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 818
- Εμφανίσεις 84K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
kostantinos32
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Μαρ 2011
- Κριτικές
- 1
- Like
- 78
- Πόντοι
- 1
Καλησπέρα ήθελα να ευχαριστήσω για τις συμβουλές,αλλά και το χιούμορ σας...οι μέρες πέρασαν και μου φανέρωσαν τις απαντήσεις που γύρευα...φώτισαν το σκοτάδι αμφιβολίας μου και μου έδωσαν την οριστική μου κατεύθυνση...
Άραγε η τρυφερότητα και η ζεστή και στενή φιλία δεν μπορεί να αναπτυχθεί μεταξύ 2 ανθρώπων τυ ίδιου φύλου?Η καλοσύνη έχει προσανατολισμό ανάλογα με το τι κουβαλας αναμεσα στα ποδια σου?Οι άγγελοι έχουν φύλο??
Τις μέρες αυτές μια πολύ γοητευτική και όμορφη γυναίκα ήρθε να ταράξει τα νερά..γνωριστήκαμε στο μετρο...τη βοήθησα να κουβαλήσει τα ψώνια ως το σπίτι της...με κέρασε καφε και γιναμε φίλοι...μπορώ να πω πως είμαι ερωτευμένος...και βέβαιος για τη σεξουαλική μου ταυτότητα...
Μίλησα στον Ηρακλή για τη νέα μου γνωριμία.Παρατήρησα πως από τότε ποτ του το είπα όμως έχει ψυχρανθεί πολύ...του στέλνω μήνυμα και κάνει 2 ώρες να μ απαντήσει...όταν κατεβάινω στο περίπτερο να του μιλήσω και ξέρει ότι έχω περπατήσει τουλα΄χιστον 15 λεπτα μες το κρυο για να του μιλησω μου το κλεινει βιαστικα λεγοντας πως τον φωναζει η μανα του για να κανουν μαζι τις δουλειες του σπιτιου...
Θελω να κανω βηματα μπρσστα,αλλα δεν θελω να χασω τον Ηρακλη που ειναι ενας απο τους καλυτερους φιλους που ειχα ποτε...
Άραγε η τρυφερότητα και η ζεστή και στενή φιλία δεν μπορεί να αναπτυχθεί μεταξύ 2 ανθρώπων τυ ίδιου φύλου?Η καλοσύνη έχει προσανατολισμό ανάλογα με το τι κουβαλας αναμεσα στα ποδια σου?Οι άγγελοι έχουν φύλο??
Τις μέρες αυτές μια πολύ γοητευτική και όμορφη γυναίκα ήρθε να ταράξει τα νερά..γνωριστήκαμε στο μετρο...τη βοήθησα να κουβαλήσει τα ψώνια ως το σπίτι της...με κέρασε καφε και γιναμε φίλοι...μπορώ να πω πως είμαι ερωτευμένος...και βέβαιος για τη σεξουαλική μου ταυτότητα...
Μίλησα στον Ηρακλή για τη νέα μου γνωριμία.Παρατήρησα πως από τότε ποτ του το είπα όμως έχει ψυχρανθεί πολύ...του στέλνω μήνυμα και κάνει 2 ώρες να μ απαντήσει...όταν κατεβάινω στο περίπτερο να του μιλήσω και ξέρει ότι έχω περπατήσει τουλα΄χιστον 15 λεπτα μες το κρυο για να του μιλησω μου το κλεινει βιαστικα λεγοντας πως τον φωναζει η μανα του για να κανουν μαζι τις δουλειες του σπιτιου...
Θελω να κανω βηματα μπρσστα,αλλα δεν θελω να χασω τον Ηρακλη που ειναι ενας απο τους καλυτερους φιλους που ειχα ποτε...
Interceptor
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 4
- Πόντοι
- 16
Καλησπέρα ήθελα να ευχαριστήσω για τις συμβουλές,αλλά και το χιούμορ σας...οι μέρες πέρασαν και μου φανέρωσαν τις απαντήσεις που γύρευα...φώτισαν το σκοτάδι αμφιβολίας μου και μου έδωσαν την οριστική μου κατεύθυνση...
Φίλος...αν ο Ηρακλής είναι όντως φίλος σου δεν θα απομακρυνθεί επειδή βρήκες γκόμενα.
αλλο το ενα αλλο το αλλο θα χεις και τους δυο ;)Φίλος...αν ο Ηρακλής είναι όντως φίλος σου δεν θα απομακρυνθεί επειδή βρήκες γκόμενα.
kostantinos32
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Μαρ 2011
- Κριτικές
- 1
- Like
- 78
- Πόντοι
- 1
Τι εννοείς φίλε μου?αλλο το ενα αλλο το αλλο θα χεις και τους δυο ;)
Interceptor
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 4
- Πόντοι
- 16
αλλο το ενα αλλο το αλλο θα χεις και τους δυο ;)
Αν έτσι τη βρίσκει οκ!
Αν έτσι τη βρίσκει οκ!
Τι εννοείς φίλε μου?
οχι ταυτοχρονα βρε σεις ο ηρακλ θα πει οτι ειναι μονο φιλος του ;). πονηρε interceptor
neos123
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 12
- Πόντοι
- 66
εισαι και ρομαντικος πουστης παναθεμα σεΚαλησπέρα ήθελα να ευχαριστήσω για τις συμβουλές,αλλά και το χιούμορ σας...οι μέρες πέρασαν και μου φανέρωσαν τις απαντήσεις που γύρευα...φώτισαν το σκοτάδι αμφιβολίας μου και μου έδωσαν την οριστική μου κατεύθυνση...
poppop
Μέγας
- Εγγρ.
- 30 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 11
- Like
- 4.593
- Πόντοι
- 4.765
....τύπε δεν έχεις τηλέφωνο άλλα εχεις ιντερνετ?του στέλνω μήνυμα και κάνει 2 ώρες να μ απαντήσει.[size=12pt]..όταν κατεβάινω στο περίπτερο να του μιλήσω και ξέρει ότι έχω περπατήσει τουλα΄χιστον 15 λεπτα[/size] μες το κρυο για να του
neos123
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 12
- Πόντοι
- 66
....τύπε δεν έχεις τηλέφωνο άλλα εχεις ιντερνετ?
Tην εποχη που πηγαινανε στα περιπτερα για τηλεφωνο δεν υπηρχε το ιντερνετ....τύπε δεν έχεις τηλέφωνο άλλα εχεις ιντερνετ?
μπορει να μην εχει συσκευη ή να μην θελει να κανει κλησεις απτον αριθμο του....τύπε δεν έχεις τηλέφωνο άλλα εχεις ιντερνετ?
poppop
Μέγας
- Εγγρ.
- 30 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 11
- Like
- 4.593
- Πόντοι
- 4.765
για τη σημερον δε λέει ο τύπος?Tην εποχη που πηγαινανε στα περιπτερα για τηλεφωνο δεν υπηρχε το ιντερνετ
*31#μπορει να μην εχει συσκευη ή να μην θελει να κανει κλησεις απτον αριθμο του
Σας έχει τύχει ποτέ να δείτε μια κοπέλα που είναι πολύ όμορφη στο δρόμο η στο μπουρδέλο και να καβλώσετε τόσο που να μην σκεφτείτε καν την περίπτωση να ταν τραβέλι?
Από τότε έχω πάθει φοβία.Νομίζω ότι έγινα ομοφυλόφιλος.Βγαίνω με φίλους μου και τους περιεργάζομαι και τσεκάρω να δω αν θα καβλώσω...εκείνοι μου λένε πως φέρομαι παράξενα...
μεγαλε χαλαρωσε, δεν εγινε και τιποτα.
αν θες να αισθανθεις και καλυτερα, κοιτα την κριτικη του συναδελφου για την athensqueen ts - τρεχει τωρα- . Εκει να δεις. Ο συναδελθος εκατουρηθηκε, σοδομιστηκε, πεοθηλασε, σπερματο-καταπωσε, κλπ.
Οποτε, οπως βλεπιεις, υπαρχουν και χειρωτερα
Nαι,αλλα αυτος δεν λεει οτι ισως ειναι ομοφυλοφυλος,ψαγμενος λεει οτι ειναιμεγαλε χαλαρωσε, δεν εγινε και τιποτα.
αν θες να αισθανθεις και καλυτερα, κοιτα την κριτικη του συναδελφου για την athensqueen ts - τρεχει τωρα- . Εκει να δεις. Ο συναδελθος εκατουρηθηκε, σοδομιστηκε, πεοθηλασε, σπερματο-καταπωσε, κλπ.
gari10
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 10
- Like
- 2.333
- Πόντοι
- 1.720
κωστα ... δικη σου η αγγελια ?
χαχαχαχχχ ΚΛΑΙΩ ΑΠΟ ΤΑ ΓΕΛΙΑ.μεγαλε χαλαρωσε, δεν εγινε και τιποτα.
Nαι,αλλα αυτος δεν λεει οτι ισως ειναι ομοφυλοφυλος,ψαγμενος λεει οτι ειναι
εγω εχω σπασει το κεφαλι μου να βρω ποιος ειναι αυτος ο συχνου-ριτικος χυμος
δικιο
Να κάνεις μόνο βήματα πίσω και να κάααααθεσαι εκεί που σε ευχαριστεί ντίνο!!!Καλησπέρα ήθελα να ευχαριστήσω για τις συμβουλές,..............
Θα δείς που θα είσαι και ικανοποιημένος και σου πάεει...
Πώς προκύπτει το "συνάδελφος" ;.......... κοιτα την κριτικη του συναδελφου για την athensqueen ts - τρεχει τωρα- . Εκει να δεις. Ο συναδελθος εκατουρηθηκε, σοδομιστηκε, πεοθηλασε, σπερματο-καταπωσε, κλπ.
............
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 64
- Εμφανίσεις
- 31K
- Απαντήσεις
- 24
- Εμφανίσεις
- 9K
Δ
- Απαντήσεις