sferdeklos
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Ιουν 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 22
- Πόντοι
- 66
Τυπε, προβλεπω να τον ξενυχταμε τον πουστη σημερα...Το το θέμα.. Τύπε μας έχεις μπερδέψει..
Τυπε, προβλεπω να τον ξενυχταμε τον πουστη σημερα...Το το θέμα.. Τύπε μας έχεις μπερδέψει..
καλα ρε μαλακο.πηγα να σου στειλω πμ να δω τι κανεις,και ευχες για καλα γαμησια να εχεις το 2012 και με εχεις αποκλεισμενο?.
Που είσαι Αρκάνη μου?Σε τέτοια θέματα δεν πρέπει να λείπεις!
σου κανει ναζια τυπε?καλα ρε μαλακο.πηγα να σου στειλω πμ να δω τι κανεις,και ευχες για καλα γαμησια να εχεις το 2012 και με εχεις αποκλεισμενο?.
πλακα με κανεις τωρα? ξανα δεν σε γαμαω ολο το 2012 να ξερεις.αυτη θα ειναι η τιμωρια σου.
καλα ρε μαλακο.πηγα να σου στειλω πμ να δω τι κανεις,και ευχες για καλα γαμησια να εχεις το 2012 και με εχεις αποκλεισμενο?.
πλακα με κανεις τωρα? ξανα δεν σε γαμαω ολο το 2012 να ξερεις.αυτη θα ειναι η τιμωρια σου.
Ο Ηρακλής είναι ίσως από τους λίγους που με κατανόησαν...του είπα και για την ιστορία με την πρωην μου και το Δημητρη...δεν με κατεκρινε...αντιθετα δακρυσε μαζι μου..είναι πολύ ευαίσθητος και προικισμένος...μου προσφέρει ικανοποίηση και με γεμίζει ψυχικά η παρέα του...τώρα μόλις μου στειλε μήνυμα ο αρκουδάκος μου για καληνύχτα...έχει πρωινο ξύπνημα αύριο ο φάτσας μου...αν ποτέ γινόμουν ομοφυλόφιλος ο Ηρακλής θα ταν ο πρώτος που θα του παραδινόμουν...γιατί το αξίζει...
Ελλεηνιδες μπαζολες με μεγαλοσωμα σκυλια και με πακιστανο κηπουρο.σου κανει ναζια τυπε?
ανοιξετα.θελω να σου εξομολογηθω.
Εχω κλειστά τα πμ βρε βλαμένο,δεν είσαι αποκλεισμένος
τετοιες θελουμε τυπε.τι να εχουμε καμια ταλαιπωρημενη να πλενει ολη μερα?.ασε που θα εχει καψει και τα χερια τις απο τις χλωρινες.Ελλεηνιδες μπαζολες με μεγαλωσα σκυλια και με πακιστανο κηπουρο.
Τι περιμενεις;
Εγω φιλε, μετα απο μια προσφατη απογοητευση, αποφασισα να το γυρισω στο Καλαματιανο.τετοιες θελουμε τυπε.τι να εχουμε καμια ταλαιπωρημενη να πλενει ολη μερα?.ασε που θα εχει καψει και τα χερια τις απο τις χλωρινες.
να πας και εσυ τοτε μαζι με το κωστακη στα σεμιναρια που θα διδασκει ο λιλας και η γιαννοραννια.Εγω φιλε, μετα απο μια προσφατη απογοητευση, αποφασισα να το γυρισω στο Καλαματιανο.
Υπαρχουν τοσα ομορφα αγορια στο μπου. που ψαχνουν για παρεα και συντροφια...
σε κοβω να την τρως την ροπαλια καυλεα μουΟ Ηρακλής είναι ίσως από τους λίγους που με κατανόησαν...του είπα και για την ιστορία με την πρωην μου και το Δημητρη...δεν με κατεκρινε...αντιθετα δακρυσε μαζι μου..είναι πολύ ευαίσθητος και προικισμένος...μου προσφέρει ικανοποίηση και με γεμίζει ψυχικά η παρέα του...τώρα μόλις μου στειλε μήνυμα ο αρκουδάκος μου για καληνύχτα...έχει πρωινο ξύπνημα αύριο ο φάτσας μου...αν ποτέ γινόμουν ομοφυλόφιλος ο Ηρακλής θα ταν ο πρώτος που θα του παραδινόμουν...γιατί το αξίζει...
ο απολυτος θα ειναι στα δωρακωστακη πες και τον ηρακλη να γινει μελος στο σαιτ,και αυριο το βραδυ να σας παντρεψουμε.
το μυστηριο θα το τελεση ο παπαγιωργης.(θα τον καλεσουμε να ερθει εκτακτος).
κουμπαροι θα ειναι οι λιλας- γιαννορανια.
ο γαμος θα γινει υπο την αιγιδα ολου του αδερφατο.
ο παπαζολ θα μοιρασει σε ολους κουφετα και μπομπονιερες.
υ.γ. δεν ξερω αν ο απολυτος θελει να προσθεσει τιποτα για το γαμο.
εγω θα βαλω την φωτο του σεντονιου οταν του παρει την παρθενια ο ηρακλης τυπευ.γ. δεν ξερω αν ο απολυτος θελει να προσθεσει τιποτα για το γαμο.
Παρανυφακια;κωστακη πες και τον ηρακλη να γινει μελος στο σαιτ,και αυριο το βραδυ να σας παντρεψουμε.
το μυστηριο θα το τελεση ο παπαγιωργης.(θα τον καλεσουμε να ερθει εκτακτος).
κουμπαροι θα ειναι οι λιλας- γιαννορανια.
ο γαμος θα γινει υπο την αιγιδα ολου του αδερφατο.
ο παπαζολ θα μοιρασει σε ολους κουφετα και μπομπονιερες.
υ.γ. δεν ξερω αν ο απολυτος θελει να προσθεσει τιποτα για το γαμο.
Για να κανει τα κοννε με τα γκρανια...ο απολυτος θα ειναι στα δωρα
αυτα θα τα κανονισει ο απολυτος. ο τυπος μπορει να εχει και καμια φωτο απο το γαμο κιολας.Παρανυφακια;
θα ερθουν και γκρανια στο γαμο?Για να κανει τα κοννε με τα γκρανια...
Τυπε, προβλεπω να τον ξενυχταμε τον πουστη σημερα...
Τοσο αργα γραφω?Προσοχή! Ενώ πληκτρολογούσατε, 4 νέα μηνύματα δημοσιεύθηκαν. Ίσως θα θέλατε να αναθεωρήσετε την απάντησή σας.
Εγω για να μπανισω τα ξαδερφια του Ηρακλη απο τους Αγ. Σαραντα...εγω παντως θα παω στο γαμο για να δω την ξαδερφη του κωστακη την μουναρα.