ο δικος μας λιγο απειρος ειναι αργει πολυ..θα βαρεθει ο λοκατζης στο τελοςτυπε θελει να γνωριστουν καλυτερα πρωτα
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
SOS πήγα με τραβεστί
- Μέλος που άνοιξε το νήμα kostantinos32
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 818
- Εμφανίσεις 84K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
kostantinos32
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Μαρ 2011
- Κριτικές
- 1
- Like
- 78
- Πόντοι
- 1
Μολις γυρισα απο μπουρδελο.Καυλωσα με την πορνη μια χαρα.Εχυσα μια χαρα.Μου αρεσουν οι γυναικες πολυ.Δεν ειμαι ομοφυλοφιλος.Με πηγε ο Ηρακλης με το μηχανακι.Γαμησε κι αυτος.Του τηλεφωνησα να ρθει πισω γιατι αισθανομουν πολυ ασχημα που εκανα τεττοιες σκεψεις για εκεινον...Του ειπα τους φοβους μου...με αγκαλιασε και με χαιδεψε τρυφερα στο μετωπο...μου δωσε ενα απαλο φιλι στο μαγουλο και μου ειπε:'πιο αντρα απο σενα δεν εχω ξαναδει.Ξερεις να κανεις μια κοπελα ευτυχισμενη' Αυτος ειναι φιλος.Εσεις που ολα τα παρεξηγειτε αμαν πια
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
..με αγκαλιασε και με χαιδεψε τρυφερα στο μετωπο...μου δωσε ενα απαλο φιλι στο μαγουλο και μου ειπε:'πιο αντρα απο σενα δεν εχω ξαναδει.Ξερεις να κανεις μια κοπελα ευτυχισμενη'
arcans80
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Φεβ 2010
- Like
- 10
- Πόντοι
- 16
και εμεις ειχαμε για σενα αλλα ονειρα αλλα μας εγραψες στα αρχιδια σου.Κρίμα και είχαμε άλλα όνειρα για σένα.
με την ορεξη μειναμε.
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
δεν σου κατσε τελικα τυπε?και εμεις ειχαμε για σενα αλλα ονειρα αλλα μας εγραψες στα αρχιδια σου.
με την ορεξη μειναμε.
Naruto-Sasuke
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 27
- Πόντοι
- 16
Κωνσταντινε πες την αληθεια..Γουσταρεις να φυσηξεις το μπαλονι..εστω για μια φορα. Να σου λυθουν και οι αποριες βρε αδελφε.
sferdeklos
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Ιουν 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 22
- Πόντοι
- 66
Τυπε, σου σηκωθηκε οταν αγκαλιαστηκατε;Του ειπα τους φοβους μου...με αγκαλιασε και με χαιδεψε τρυφερα στο μετωπο...μου δωσε ενα απαλο φιλι στο μαγουλο και μου ειπε:'πιο αντρα απο σενα δεν εχω ξαναδει.Ξερεις να κανεις μια κοπελα ευτυχισμενη' Αυτος ειναι φιλος.
Σε εσφιξε δυνατα πανω του;
Πηρες βαθια ανασα το αρωμα του;
Καβλωσε μας...
kostantinos32
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Μαρ 2011
- Κριτικές
- 1
- Like
- 78
- Πόντοι
- 1
Ο Ηρακλής είναι ίσως από τους λίγους που με κατανόησαν...του είπα και για την ιστορία με την πρωην μου και το Δημητρη...δεν με κατεκρινε...αντιθετα δακρυσε μαζι μου..είναι πολύ ευαίσθητος και προικισμένος...μου προσφέρει ικανοποίηση και με γεμίζει ψυχικά η παρέα του...τώρα μόλις μου στειλε μήνυμα ο αρκουδάκος μου για καληνύχτα...έχει πρωινο ξύπνημα αύριο ο φάτσας μου...αν ποτέ γινόμουν ομοφυλόφιλος ο Ηρακλής θα ταν ο πρώτος που θα του παραδινόμουν...γιατί το αξίζει...
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
ετσι τυπεδεν με κατεκρινε...αντιθετα δακρυσε μαζι μου..είναι πολύ ευαίσθητος και προικισμένος...μου προσφέρει ικανοποίηση και με γεμίζει ψυχικά η παρέα του...τώρα μόλις μου στειλε μήνυμα ο αρκουδάκος μου για καληνύχτα...έχει πρωινο ξύπνημα αύριο ο φάτσας μου...αν ποτέ γινόμουν ομοφυλόφιλος ο Ηρακλής θα ταν ο πρώτος που θα του παραδινόμουν...γιατί το αξίζει...
ανοιξε την καρδια σου σε μας
απελευθερωσου
arcans80
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Φεβ 2010
- Like
- 10
- Πόντοι
- 16
εδω ειμαι. με ενημερωσε ο τυπος ο απολυτος οτι εχει γεμισει πουσταριο το σαιτ.
Που είσαι Αρκάνη μου?Σε τέτοια θέματα δεν πρέπει να λείπεις!
Naruto-Sasuke
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 27
- Πόντοι
- 16
Ετσι μωρη τρελα!Μας το χαλασες λιγο πριν αλλα τωρα το εφτιαξες μια χαρα.Ο Ηρακλής είναι ίσως από τους λίγους που με κατανόησαν...του είπα και για την ιστορία με την πρωην μου και το Δημητρη...δεν με κατεκρινε...αντιθετα δακρυσε μαζι μου..είναι πολύ ευαίσθητος και προικισμένος...μου προσφέρει ικανοποίηση και με γεμίζει ψυχικά η παρέα του...τώρα μόλις μου στειλε μήνυμα ο αρκουδάκος μου για καληνύχτα...έχει πρωινο ξύπνημα αύριο ο φάτσας μου...αν ποτέ γινόμουν ομοφυλόφιλος ο Ηρακλής θα ταν ο πρώτος που θα του παραδινόμουν...γιατί το αξίζει...
sferdeklos
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Ιουν 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 22
- Πόντοι
- 66
Διαολε, εβαλα τα κλαμματα παλι...
[video] [video]http://www.youtube.com/watch?v=0Nyt3uPF2FQ[/video] [/video]
Τρυποκάρυδος
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Ιουλ 2011
- Like
- 444
- Πόντοι
- 166
Προσοχή! Ενώ διαβάζατε, 6 νέα μηνύματα δημοσιεύθηκαν. Ίσως θα θέλατε να αναθεωρήσετε την απάντησή σας.
Το το θέμα.. Τύπε μας έχεις μπερδέψει..
arcans80
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Φεβ 2010
- Like
- 10
- Πόντοι
- 16
γιατι τωρα δεν εισαι?Ο Ηρακλής είναι ίσως από τους λίγους που με κατανόησαν...του είπα και για την ιστορία με την πρωην μου και το Δημητρη...δεν με κατεκρινε...αντιθετα δακρυσε μαζι μου..είναι πολύ ευαίσθητος και προικισμένος...μου προσφέρει ικανοποίηση και με γεμίζει ψυχικά η παρέα του...τώρα μόλις μου στειλε μήνυμα ο αρκουδάκος μου για καληνύχτα...έχει πρωινο ξύπνημα αύριο ο φάτσας μου...αν ποτέ γινόμουν ομοφυλόφιλος ο Ηρακλής θα ταν ο πρώτος που θα του παραδινόμουν...γιατί το αξίζει...
μεγαλε απο αυριο καβαλα το ροπαλο του ηρακλη και θα εισαι μια χαρα.
εχεις δει τον αρκουδακο σου ποτε γυμνο να καταλαβεις αντιδραση?Ο Ηρακλής είναι ίσως από τους λίγους που με κατανόησαν...του είπα και για την ιστορία με την πρωην μου και το Δημητρη...δεν με κατεκρινε...αντιθετα δακρυσε μαζι μου..είναι πολύ ευαίσθητος και προικισμένος...μου προσφέρει ικανοποίηση και με γεμίζει ψυχικά η παρέα του...τώρα μόλις μου στειλε μήνυμα ο αρκουδάκος μου για καληνύχτα...έχει πρωινο ξύπνημα αύριο ο φάτσας μου...αν ποτέ γινόμουν ομοφυλόφιλος ο Ηρακλής θα ταν ο πρώτος που θα του παραδινόμουν...γιατί το αξίζει...
sferdeklos
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Ιουν 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 22
- Πόντοι
- 66
Ο Ηρακλής είναι ίσως από τους λίγους που με κατανόησαν...του είπα και για την ιστορία με την πρωην μου και το Δημητρη...δεν με κατεκρινε...αντιθετα δακρυσε μαζι μου..είναι πολύ ευαίσθητος και προικισμένος...μου προσφέρει ικανοποίηση και με γεμίζει ψυχικά η παρέα του...τώρα μόλις μου στειλε μήνυμα ο αρκουδάκος μου για καληνύχτα...έχει πρωινο ξύπνημα αύριο ο φάτσας μου...αν ποτέ γινόμουν ομοφυλόφιλος ο Ηρακλής θα ταν ο πρώτος που θα του παραδινόμουν...γιατί το αξίζει...
Να ζησετε και καλους απογονους...
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 64
- Εμφανίσεις
- 31K
- Απαντήσεις
- 24
- Εμφανίσεις
- 9K
Δ
- Απαντήσεις