Νέα

SOS Παιζουν με την ζωη μας και την υγεια μας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 221
  • Εμφανίσεις 22K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Καλησπέρα και καλή χρονιά

Δυστυχώς ζούμε σε ένα κράτος και σε μια κοινωνία που κυριαρχεί ο νόμος του δυνατού και του αδυνάτου. Ολοι οι νόμοι καταπατώνται και πάντα την γλυτώνει αυτός που έχει το χρήμα και την εξουσία.
Όταν αυτά τα γεγονότα εξελίσσονται γύρω από οικονομικά ζητήματα όπως κατασπατάληση δημοσίου χρηματος,΄΄μιζες΄΄ κτλ μας ακούγονται τόσο οικεία πλέον που απλά τα προσπερνάμε…
Όταν όμως υπάρχει ανομία γύρω από θέματα υγείας και ατόμων που απειλούν την δημόσια υγεία τότε υπάρχει πάρα πολύ σοβαρό ζήτημα και δεν μπορούμε να μείνουμε με σταυρωμένα τα χέρια..
Εργάζομαι σε τμήμα το οποίο κάνει έλεγχο για αφροδίσια νοσήματα σε ιερόδουλες κοπέλες. Οι κοπέλες ελέγχονται ιατρικά βάση νόμου (όσες είναι δηλωμένες με βιβλιάριο) σε τακτά χρονικά διαστήματα
Τον τελευταίο καιρό με τρόμο  έχω ανακαλύψει κάτι πάρα πολύ σοβαρό.
Αρκετές κοπέλες βρεθήκαν να πάσχουν από αφροδίσια νοσήματα (συφιλλη,κονδυλωματα,χλαμυδια κτλ..) έως και ηπατίτιδα, ασθένειες επικίνδυνες και μεταδοτικες. Κατα ένα πολύ παράξενο τρόπο στον επόμενο ιατρικό έλεγχο είναι υγιείς και δεν παρουσιάζουν προβλήματα υγειας..Αυτο το γεγονός μου κίνησε την περιέργεια και τους τελευταίους μήνες το διερεύνησα εις βαθος..Ανακαλυψα ότι στον επόμενο ιατρικό έλεγχο η κοπέλα που δίνει αίμα για βιοχημικό έλεγχο είναι άλλο πρόσωπο αλλά έχει το βιβλιάριο της κοπέλας η οποία την προηγούμενη φορά βρέθηκε να έχει σοβαρό πρόβλημα υγείας. Στην ερώτηση μου για το τι ακριβώς συμβαίνει η κοπέλα ξαφνικά ξέχασε τα πολύ καλά Ελληνικά που μιλούσε και άρχισε να μιλεί Ρουμανικα..Μετα από έρευνα που έκανα στο αρχείο ανακάλυψα 4 άτομα τα οποία εφάρμοζαν την ίδια ακριβώς μέθοδο και οι 4 κοπέλες Ρομανικής καταγωγής με τόπο εργασίας τις περιοχές Κατεχακη,Φριξου και Νικηφόρου Ουρανού στην Θεσσαλονίκη.
Το θέμα είναι πάρα πολύ σοβαρό με τις ίδιες διαστάσεις όπως ακριβώς με την κοπέλα στην Αθήνα που βρέθηκε με HIV αλλά δυστυχώς γρήγορα ξεχάστηκε…
Αυτό συνέβη διότι πίσω από αυτές τις κοπέλες υπάρχει ένα σύστημα εκμετάλλευσης τους το οποίο έχει τεραστία κέρδη και υπάρχουν απίστευτα συμφέροντα. Ακόμη και εγώ που θεώρησα καθήκον μου να ομολογήσω αυτό το γεγονός καθώς σέβομαι τους συνανθρώπους μου και την δημόσια υγεία ρισκάρω την θέση μου και την δουλειά μου. Όπως όλους τους άντρες όμως έτσι και εγώ έχω περάσει κάποια στιγμή από οίκο ανοχής και επειδή έχω δώσει τον όρκο του Ιπποκράτη θεώρησα καθήκον μου να προστατέψω τους συνανθρώπους μου..

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
Καλησπέρα και καλή χρονιά

Δυστυχώς ζούμε σε ένα κράτος και σε μια κοινωνία που κυριαρχεί ο νόμος του δυνατού και του αδυνάτου. Ολοι οι νόμοι καταπατώνται και πάντα την γλυτώνει αυτός που έχει το χρήμα και την εξουσία.
Όταν αυτά τα γεγονότα εξελίσσονται γύρω από οικονομικά ζητήματα όπως κατασπατάληση δημοσίου χρηματος,΄΄μιζες΄΄ κτλ μας ακούγονται τόσο οικεία πλέον που απλά τα προσπερνάμε…
Όταν όμως υπάρχει ανομία γύρω από θέματα υγείας και ατόμων που απειλούν την δημόσια υγεία τότε υπάρχει πάρα πολύ σοβαρό ζήτημα και δεν μπορούμε να μείνουμε με σταυρωμένα τα χέρια..
Εργάζομαι σε τμήμα το οποίο κάνει έλεγχο για αφροδίσια νοσήματα σε ιερόδουλες κοπέλες. Οι κοπέλες ελέγχονται ιατρικά βάση νόμου (όσες είναι δηλωμένες με βιβλιάριο) σε τακτά χρονικά διαστήματα
Τον τελευταίο καιρό με τρόμο  έχω ανακαλύψει κάτι πάρα πολύ σοβαρό.
Αρκετές κοπέλες βρεθήκαν να πάσχουν από αφροδίσια νοσήματα (συφιλλη,κονδυλωματα,χλαμυδια κτλ..) έως και ηπατίτιδα, ασθένειες επικίνδυνες και μεταδοτικες. Κατα ένα πολύ παράξενο τρόπο στον επόμενο ιατρικό έλεγχο είναι υγιείς και δεν παρουσιάζουν προβλήματα υγειας..Αυτο το γεγονός μου κίνησε την περιέργεια και τους τελευταίους μήνες το διερεύνησα εις βαθος..Ανακαλυψα ότι στον επόμενο ιατρικό έλεγχο η κοπέλα που δίνει αίμα για βιοχημικό έλεγχο είναι άλλο πρόσωπο αλλά έχει το βιβλιάριο της κοπέλας η οποία την προηγούμενη φορά βρέθηκε να έχει σοβαρό πρόβλημα υγείας. Στην ερώτηση μου για το τι ακριβώς συμβαίνει η κοπέλα ξαφνικά ξέχασε τα πολύ καλά Ελληνικά που μιλούσε και άρχισε να μιλεί Ρουμανικα..Μετα από έρευνα που έκανα στο αρχείο ανακάλυψα 4 άτομα τα οποία εφάρμοζαν την ίδια ακριβώς μέθοδο και οι 4 κοπέλες Ρομανικής καταγωγής με τόπο εργασίας τις περιοχές Κατεχακη,Φριξου και Νικηφόρου Ουρανού στην Θεσσαλονίκη.
Το θέμα είναι πάρα πολύ σοβαρό με τις ίδιες διαστάσεις όπως ακριβώς με την κοπέλα στην Αθήνα που βρέθηκε με HIV αλλά δυστυχώς γρήγορα ξεχάστηκε…
Αυτό συνέβη διότι πίσω από αυτές τις κοπέλες υπάρχει ένα σύστημα εκμετάλλευσης τους το οποίο έχει τεραστία κέρδη και υπάρχουν απίστευτα συμφέροντα. Ακόμη και εγώ που θεώρησα καθήκον μου να ομολογήσω αυτό το γεγονός καθώς σέβομαι τους συνανθρώπους μου και την δημόσια υγεία ρισκάρω την θέση μου και την δουλειά μου. Όπως όλους τους άντρες όμως έτσι και εγώ έχω περάσει κάποια στιγμή από οίκο ανοχής και επειδή έχω δώσει τον όρκο του Ιπποκράτη θεώρησα καθήκον μου να προστατέψω τους συνανθρώπους μου..
Kαι η πρωτη σου σκεψη ηταν να το γραψεις στο μπουρδελα.κομ

Που να τρεχεις σε εισαγγελέα βραδιάτικα!!!

Επισκέπτης
Πως τις ξετρυπωσες ρε μπαγασα;
Ειχες μεταμφιεστει σε κατι;

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
.Αυτο το γεγονός μου κίνησε την περιέργεια και τους τελευταίους μήνες το διερεύνησα εις βαθος..Ανακαλυψα ότι στον επόμενο ιατρικό έλεγχο η κοπέλα που δίνει αίμα για βιοχημικό έλεγχο είναι άλλο πρόσωπο αλλά έχει το βιβλιάριο της κοπέλας η οποία την προηγούμενη φορά βρέθηκε να έχει σοβαρό πρόβλημα υγείας. Στην ερώτηση μου για το τι ακριβώς συμβαίνει η κοπέλα ξαφνικά ξέχασε τα πολύ καλά Ελληνικά που μιλούσε και άρχισε να μιλεί Ρουμανικα..Μετα από έρευνα που έκανα στο αρχείο ανακάλυψα 4 άτομα τα οποία εφάρμοζαν την ίδια ακριβώς μέθοδο και οι 4 κοπέλες Ρομανικής καταγωγής με τόπο εργασίας τις περιοχές Κατεχακη,Φριξου και Νικηφόρου Ουρανού στην Θεσσαλονίκη.
καπως ετσι εξαφανιζονται ανθρωποι τυποι μου
δικε μου σε βλεπω για γραβατιασμα :S

moutsos21

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2013
Like
28
Πόντοι
16

γιατι τυπε μου;επρεπε και μπραβο να του πουμε του παιδιου.ακομα και σε εισαγγελεα να πηγαινε,μεχρι να μαθευοταν αυτο,θα επαιρνε χρονο.ενω τωρα το ξερουμε ολοι.ασε που πιο πολλοι τυποι μπαινουν στο μπου,παρα βλεπουν ειδησεις

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Πρεπει να μπει στο προγραμμα προστασιας μαρτυρων.
Να τον στειλουμε Κομοτηνη στον ΣιΦου μεχρι να γινει η δικη.
τυπε αυτο το θεμα φτανει all the way to the top
θαναι μπλεγμενοι πολλοι
και ολο και καποιος θα μιλησει,παντα καποιος μιλαει
πρεπει να φυγει απτην ελλαδα με τον σιφου μαζι για προστασια
να πανε προς θιβετ μερια
να εκπαιδευσουν και το τσι τους

Επισκέπτης
γιατι τυπε μου;επρεπε και μπραβο να του πουμε του παιδιου.ακομα και σε εισαγγελεα να πηγαινε,μεχρι να μαθευοταν αυτο,θα επαιρνε χρονο.ενω τωρα το ξερουμε ολοι.ασε που πιο πολλοι τυποι μπαινουν στο μπου,παρα βλεπουν ειδησεις
Καταγγελειες; Για αμεσοτητα μονο ο αδεκαστος Χιος...

stefanos+xios+1.png

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.092
Πόντοι
22.266
ωχ και αλλοι δυο τυποι στο μπου κανουν την ιδια καταγγελια εχει 3 θεματα την ιδια ωρα!!!!!!!!!!! την πουτσιασαμε πρεεπει να ειναι πολλα τα κρουσματα :grin: :grin:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Εχει κατι καλες ταβερνες προς Χασια... παραδοσιακες σχολες ενδυναμωσης του Τσι
εχει καλα φαγαδικα
κοκορετσια,αρνια,γουρουνοπουλες
ολα οσα χρειαζεται το τσι καποιου για να γυμναστει :rockon:

pitbull86

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2012
Like
2
Πόντοι
6
α εμεις στην αθηνα δεν εχουμε τετοια θεματα
  μπορει να χαιρεταμε ναζιστικα αλλα αυτα τα χερια ειναι καθαρα  :tooth:

Επισκέπτης
τυπε αυτο το θεμα φτανει all the way to the top
θαναι μπλεγμενοι πολλοι
και ολο και καποιος θα μιλησει,παντα καποιος μιλαει
Τυπε, με προβληματιζουν τα γραφομενα σου.
Εχω δει εγω "Καλημερα Ζωη" και ξερω τι εννοεις.

Νομιζω οτι υπαρχει πολυ ψωμι εδω...

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Τυπε, με προβληματιζουν τα γραφομενα σου.
Εχω δει εγω "Καλημερα Ζωη" και ξερω τι εννοεις.

Νομιζω οτι υπαρχει πολυ ψωμι εδω...
τυπε και ο μαρης ελεγε κατι τετοια και τον εξαφανισαν ;)

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
τον μαρη δεν τον εξαφανισαν γυρισε στον πλανητη του το παιδι.

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.820
Πόντοι
11.585

Οπως στην διαφημηση με την βια κατα των παιδιων που λεει.... Που να μπλεκεις τωρα...!!!

maldi

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2010
Κριτικές
9
Like
86
Πόντοι
6
μερικες ωρες υπομονη δεν μπορουσες να κανεις ; την Κυριακη τι θα εχουμε να λεμε :uglystupid:

gogogo

Ιερόδουλη
Εγγρ.
11 Μαρ 2011
Like
0
εν μέρη έχει δίκιο στο αφροδισίων μας περνούν μόνο αίμα για σύφιλη όλα τα αλλά τα κάνουμε στα εξωτερικά γιατριά που ποτέ δεν ζητάνε τα χαρτιά μας για να δουν αν όντος είμαστε εμείς αυτές

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom