Νέα

ΚΛΕΙΣΤΟ Σολωμού 54, 6ος όροφος

• Μέλος που άνοιξε το νήμα dimis_kavlas
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 142K
  • Tagged users Καμία

freedom1978

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2005
Like
0
Πόντοι
0
Χαιρετω τα πληθοι ,

ρε μαγκες εχουμε κανενα νεο απο το εν λογω μαγαζι παιζει τιποτα καινουργιο καμια μεταγραφη? ποιες παιζουν εδω και τι λενε?

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
Χαιρετω τα πληθοι ,

ρε μαγκες εχουμε κανενα νεο απο το εν λογω μαγαζι παιζει τιποτα καινουργιο καμια μεταγραφη? ποιες παιζουν εδω και τι λενε?

φοβάμαι ότι η μπαζοθύελλα ολοένα και αυξάνεται αν και έχω να πάω πολύ καιρό..πάντως όποτε έχω πάει μπάζα πλην αντζελινας και λίγο μαρίας(τώρα στουρνάρη 29)

freedom1978

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2005
Like
0
Πόντοι
0
η Αντζελινα που δουλευε Σολωμου καποτε τωρα ξανα επιασε στην στουρναρη? δεν καταλαβα ρε φιλε ακριβως το επεξηγεις καλητερα? δηλαδη η Παολα , η Εβελινα που ηταν καποτε εκει τωρα δεν παιζουν?

!blis

Σπουδαίος
Εγγρ.
27 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.001
Πόντοι
3.477
η Αντζελινα που δουλευε Σολωμου καποτε τωρα ξανα επιασε στην στουρναρη? δεν καταλαβα ρε φιλε ακριβως το επεξηγεις καλητερα? δηλαδη η Παολα , η Εβελινα που ηταν καποτε εκει τωρα δεν παιζουν?
οχι αδερφε ,
η Ατζελινα ειναι στην πατριδα της,
η Μαρια συχνα πυκνα Στουρναρη.
Οι αλλες δεν ξερω που ειναι.

perineo

Ανώτερος
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Κριτικές
13
Like
156
Πόντοι
6.045
οχι αδερφε ,
η Ατζελινα ειναι στην πατριδα της,
η Μαρια συχνα πυκνα Στουρναρη.
Οι αλλες δεν ξερω που ειναι.
Είχα πάει εγώ.Πλην της Πάολας, όλα τα άλλα μπάζα απίστευτου βεληνεκούς. ¨Όλες κόρες του pacho de koilia

hollywood2

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Πηγα προσφατα για πρωτη φορα.  Ανοιξε η Βερονικα.  Μου λεει ειμαι εγω και ακομη δυο.  Η Ναταλι βγηκε και η Ευη (νομιζω το ονομα).  Η Ευη ελεγε πιο πολυ απο εμφανιση ομως ειχε αρνητικη συμπεριφορα, σε αντιθεση με την ΒΕρονικα που αν και σουπερ νταρτνανα, με κερδισε λογο του οτι μου ειπε οτι κανει το καλυτερο μασαζ οταν ρωτησα και οτι ηταν θετικη και χαμογελαστη.

Το μασαζ οντως απο τα καλυτερα.  Κρατησε κανα 30λεπτο ομως.  Το στοματικο πανω απο το μεσο ορο, οχι σουπερ καλο ομως και τα αλλα απλα ΟΚ.  Κατεθεσα, μπανακι, "να ξαναρθετε" 100 φορες απο την κυρια, χαμογελα, διαθεση, ολα καλα.  Μια ΟΚ, πανω απο το μεσο ορο εμπειρια γενικα.

stevestar

Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2006
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
1
Πηγα προσφατα για πρωτη φορα.  Ανοιξε η Βερονικα.  Μου λεει ειμαι εγω και ακομη δυο.  Η Ναταλι βγηκε και η Ευη (νομιζω το ονομα).  Η Ευη ελεγε πιο πολυ απο εμφανιση ομως ειχε αρνητικη συμπεριφορα, σε αντιθεση με την ΒΕρονικα που αν και σουπερ νταρτνανα, με κερδισε λογο του οτι μου ειπε οτι κανει το καλυτερο μασαζ οταν ρωτησα και οτι ηταν θετικη και χαμογελαστη.

Το μασαζ οντως απο τα καλυτερα.  Κρατησε κανα 30λεπτο ομως.  Το στοματικο πανω απο το μεσο ορο, οχι σουπερ καλο ομως και τα αλλα απλα ΟΚ.  Κατεθεσα, μπανακι, "να ξαναρθετε" 100 φορες απο την κυρια, χαμογελα, διαθεση, ολα καλα.  Μια ΟΚ, πανω απο το μεσο ορο εμπειρια γενικα.

φιλε μου γουστα ειναι αυτα αλλα τη Βερονικα μια φορα εκανα το λαθος να την επιλεξω γιατι ειναι εμφανισιακα καραμπαζο. Εκτοτε μονο μια φορα  με ρωτησε "γιατι δεν ξαναπας μαζι μου" και μονο με το βλεμμα που της εριξα δεν τολμησε να το αναφερει ποτε ξανα. Επρεπε να παρεις Ναταλι να καταλαβεις τη διαφορα του πραγματικου κλαρινου απο το μαντολινο.

fatsas30

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
0
φιλε μου γουστα ειναι αυτα αλλα τη Βερονικα μια φορα εκανα το λαθος να την επιλεξω γιατι ειναι εμφανισιακα καραμπαζο. Εκτοτε μονο μια φορα  με ρωτησε "γιατι δεν ξαναπας μαζι μου" και μονο με το βλεμμα που της εριξα δεν τολμησε να το αναφερει ποτε ξανα. Επρεπε να παρεις Ναταλι να καταλαβεις τη διαφορα του πραγματικου κλαρινου απο το μαντολινο.
συμφωνω και επαυξανω

hollywood2

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Την αλλη φορα αυτο θα κανω.  Η Ναταλι με αυτα που φορουσε μου φανηκε οτι δεν ειχε καθολου κωλο, κυριως αυτος ο λογος που δεν.

tourist

Μέλος
Εγγρ.
19 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
1
[/quote

η βερονικα ειναι για λατρεις των νταρντανων κ του κουλουριου!

!blis

Σπουδαίος
Εγγρ.
27 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.001
Πόντοι
3.477
Την αλλη φορα αυτο θα κανω.  Η Ναταλι με αυτα που φορουσε μου φανηκε οτι δεν ειχε καθολου κωλο, κυριως αυτος ο λογος που δεν.
δε φημιζεται για τον κωλο της λεμεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε.................. :hmm: :hmm: :hmm:

dim55

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαρ 2009
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
στην πορτα σοφια ή βερονικα.παολα απο ρουμανια ναταλυ απο ρωσσια ,λιζα mature,στελλα νταρντανα περασα χτες αλλα δεν πηγα με καμια κατω του μετριου.

freedom1978

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2005
Like
0
Πόντοι
0
ναι οντως, θα συμφωνησω και εγω η Ναταλι ειναι τρελα τα κανει ολα αλλα απο λοκο δεν ειναι οτι καλητερο κυκλοφορει!!!! Ειναι κριμα παντως που η Σοφια δεν φερνει νεο αιμα. πραγματικα ετσι οπως παει θα φαει τα μουτρα της. η Ναταλι και η Παολα ποσο θα αντεχουν για να κρατανε ενα μαγαζι!!!! ετσι και την κανουν εκλεισε το καταστημα και δεν το εχουν παρει χαμπαρι. Η Ζανα εφυγε και εκει που ειναι φερνει και καινουργιο αιμα καθε τοσο αναναιωνετε εδω μιλαμε στο ιδιο εργο θεατες εδω και παρα πολυ καιρο!!!!!

milf-fan

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2009
Κριτικές
28
Like
0
Πόντοι
11
Ελεος με τη Νάταλι...
Ειναι ο ορισμός του πατσά!
Και η πιπα της πολύ άγρια και δήθεν ενθουσιώδης.
Πατσές... και δεν είναι και πουρό

hollywood2

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Προσφατα περασα πρωτα απο  Στουρναρη 29 οπου περιμεναν 2 πελατες και δεν ειχε κοπελα καν διαθεσιμη για παρελαση, λεω τι στο διαολο, η κριση φερνει κι αλλη πελατεια?  Η πλακα συνεχιζεται ομως και περναω απο  Μπουμπουλινας 4 και μου λεει μονο 2 κοπελες διαθεσιμες οι αλλες δουλευουν.  Λεω τι διαολο!  Κατεληξα στο Σολωμου 54.  Ανοιξε η Βερονικα παλι, μου λεει δεν σε θυμαμαι, λεω εαν ανοιξω το φερμουαρ μου θα με θυμηθεις σιγουρα.  Γελαει.  Τεσπα τις θυμιζω λιγο απο την φαση, με θυμηθηκε τελικα.

Παρελαση και βλεπω και την Λιζα που γραφεται εδω και την Παολα και αλλες.  Λεω η Ευα που ειναι?  Ειχε παρελασει την προηγουμενη που ειμουν εκει.  ΜΟυ λεει θες Ευα?  Λεω γιατι κρυβεται?  Μου λεει οχι ηταν απασχολημενη πριν.  Σκεφτομαι, δηλαδη σε 2 λεπτα ελευθερωθηκε?  Ερχεται.  Λεω εχεις ορεξη για καλο μασαζ?  Μου λεει ναι.

Τεσπα, απο Ρουμανια μου λεει, εχει σκυλε φατσα, ωραιες καμπυλες, αλλα ΜΙΛΦ αν κοιταξεις καλα.  Δεν περιμενα καλο μασαζ, ομως δεν ηταν ασχημα.  Και απο συμπεριφορα, οσο συζητουσαμε τοσο και ανοιγε και γινοταν καλυτερη.  Τεσπα, αρχιζει το κυριως και απο στοματικο πολυ καλο, να της μιλας βρωμικα γουσταρει, απο μπριζολα μια χαρα και απο CIM επισης μια χαρα.  Γενικα, ολα πολυ καλα.  Δεν ειχε ρεστα να μου δωσει απο 2 50ρικα.  Μου λεει σου χρωσταω την αλλη φορα.  Λεω αντε καλα.

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
Δεν ειχε ρεστα να μου δωσει απο 2 50ρικα.  Μου λεει σου χρωσταω την αλλη φορα.  Λεω αντε καλα.

Να το θυμηθείς αυτό όμως την επόμενη φορά....!!! Μην της το αφήσεις ως Δώρο Πάσχα. Εδώ, οι ταξιτζήδες αποφάσισαν να μην πάρουν δώρο, λόγω κρίσης! :grin: :grin: :grin:

hollywood2

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
1
θα το θυμηθω αλλα θελω να παρω αλλες κοπελες.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom