Προσφατα περασα πρωτα απο Στουρναρη 29 οπου περιμεναν 2 πελατες και δεν ειχε κοπελα καν διαθεσιμη για παρελαση, λεω τι στο διαολο, η κριση φερνει κι αλλη πελατεια? Η πλακα συνεχιζεται ομως και περναω απο Μπουμπουλινας 4 και μου λεει μονο 2 κοπελες διαθεσιμες οι αλλες δουλευουν. Λεω τι διαολο! Κατεληξα στο Σολωμου 54. Ανοιξε η Βερονικα παλι, μου λεει δεν σε θυμαμαι, λεω εαν ανοιξω το φερμουαρ μου θα με θυμηθεις σιγουρα. Γελαει. Τεσπα τις θυμιζω λιγο απο την φαση, με θυμηθηκε τελικα.
Παρελαση και βλεπω και την Λιζα που γραφεται εδω και την Παολα και αλλες. Λεω η Ευα που ειναι? Ειχε παρελασει την προηγουμενη που ειμουν εκει. ΜΟυ λεει θες Ευα? Λεω γιατι κρυβεται? Μου λεει οχι ηταν απασχολημενη πριν. Σκεφτομαι, δηλαδη σε 2 λεπτα ελευθερωθηκε? Ερχεται. Λεω εχεις ορεξη για καλο μασαζ? Μου λεει ναι.
Τεσπα, απο Ρουμανια μου λεει, εχει σκυλε φατσα, ωραιες καμπυλες, αλλα ΜΙΛΦ αν κοιταξεις καλα. Δεν περιμενα καλο μασαζ, ομως δεν ηταν ασχημα. Και απο συμπεριφορα, οσο συζητουσαμε τοσο και ανοιγε και γινοταν καλυτερη. Τεσπα, αρχιζει το κυριως και απο στοματικο πολυ καλο, να της μιλας βρωμικα γουσταρει, απο μπριζολα μια χαρα και απο CIM επισης μια χαρα. Γενικα, ολα πολυ καλα. Δεν ειχε ρεστα να μου δωσει απο 2 50ρικα. Μου λεει σου χρωσταω την αλλη φορα. Λεω αντε καλα.