Νέα

ΚΛΕΙΣΤΟ Σολωμού 54, 6ος όροφος

• Μέλος που άνοιξε το νήμα dimis_kavlas
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 142K
  • Tagged users Καμία

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
πιστευεται ουι η ιδια η ζανα να μην ενδιαφερεται για την υγεια της?για να μην ενδιαφερεται θα σημαινε οτι ειναι τελειωμενη...και σας πληροφορω οτι μονο ετσι δεν ειναι...δεν υπαρχει κοινη γυναικα που να μην ενδιαφερεται για την υγεια της...πολλα περισσοτερα μπορει να παθεις απο μια σχεση της στιγμης παρα απο αυτες...λοιπον πριν αρχιζετε να αμολατε παπαριες θα πρεπε να σκεφτεστε λιγο οτι η πρωτη που αν παθαινε κατι θα ηταν αυτη που θα τρεχε σε γιατρους...εδω μιλατε για βυζι σαν ξεσκουσφωτο λαστιχο κ.α. αυτα ειναι δειγματα μαλλον λασπης...
[size=14pt]πες μου μονο οτι μας κανεις πλακα με αυτο το ποστ !!!![/size]

εδω εχει παρει ακαποτα ΟΛΗ την αθηνα και τα περιχωρα και εσυ λες χαζομαρες..

ναι λοιπον, δεν ενδιαφερεται για την υγεια της, ναι λοιπον ειναι τελειωμενη, ναι λοιπον ειναι ετσι !!!!

δεν το λεω εγω αυτο, το λενε τοσα παληκαρια που εχει επιχειρησει να τα παρει ακαποτα, συμπεριλαμβανομενου και εμού..

και οταν θα γραψεις και για κανενα αλλο μασατζιδικο εκτος απο της ζανας, θα σε παρουμε υποψη πιο σοβαρα. εδω μεχρι στο θρεντ της επτανησου μπηκες και εγραψες για τη www.bourdela.com/component/option,com_smf/Itemid,250/action,profile/u,22510/sa,showPosts]σολωμου 54[/url]..  :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

Windows

Μασατζίδικο
Εγγρ.
14 Οκτ 2008
Like
488
Πόντοι
26
Ειχατε δεν ειχατε με κανατε κι μενα μελλος του site σας.
Μετα απο ποστ φιλων για την περιφημη Ζανα ,αποφασεισα κι εγω να επισκεφτω το καταστημα της Σολωμου 54 και να δω απο κοντα την περιβοητη Ζανα .Μου ανοιγει την πορτα μια μετρια κοπελα στο υψος κοντο και προσεγμενο μαλλι .
Καλησπερα μου λεει ,εχετε ξαναπερασει ,οχι της λεω ,απο που μας βρηκατε ρωταει χαμογελαστα ,απο internet απαντω .Ωραια μου λεει θα δειτε τα κοριτσια μας και ελπιζω οτι καποια απο αυτες να σας γοητευσει και περαστε καλα .
Παρελασανε 4με 5 κοριτσια .Επιλογη μου Εβελινα ,νεα ομορφη πολυ ωραια σωμα .
Καλουτσικο μασαζ ,στις αλλες υπηρεσιες αψογη.
Πολυ ευχαιστο περιβαλλον.

Jules_Jordan

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
12
Like
191
Πόντοι
6.055
Oπως το έχω πει και παλιά 3-4 φορές, κι εμένα με παραπάνω λεφτά ήθελε να την πάρω ΑΚΑΠΟΤΑ. :headbang: :headbang: :headbang:

G.G.XXX

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2007
Κριτικές
2
Like
1.200
Πόντοι
216
Η έπίσκεψη έγινε πρόσφατα, μασάζ πολύ καλό. Μετα άρχισε να γλύφει σώμα και πήγε "κάτω¨ και την σταμάτησα στην αρχή, μία ¨γλυψιά¨ πρόλαβε μόνο...! Πολύ λίγη επαφή. Της είπα φέρε προφύλαξη και έφερε αμέσως οπότε έγιναν και τα υπόλοιπα... αλλά γαμ.... την γκαντεμιά μου το ένα παράσημο είναι γεγονός και το άλλο (να χτυπήσω ξύλο) θα δείξει σίγουρα μετά 2 μήνες από την επαφή... αλλά τα πρώτα συμπτώματα δεν είναι καλά....
Όποιος έχει παρόμοιο πρόβλημα ας γράψει, καλό θα κάνει σε όλους.

Ρε φίλε συγγνώμη, αλλά επειδή το θέμα είναι πάρα πολύ σοβαρό και επειδή δεν καταλαβαίνω,
μας λες, πως ακάποτα σου έκανε ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΓΛΥΨΙΑ και στο καπάκι φέρνει, βάζεις "λάστιχο"
και συνεχίζετε, πως είναι δυνατόν με "λάστιχο" να κόλλησες έστω το ένα "παράσημο" και να φοβάσαι για τα χειρότερα.........!!!!!!!!!! :think: :think: :think:
.........από ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΓΛΥΨΙΑ κόλλησες τα "παράσημα"........!!!!!!! :think: :think: :think:

ΠΡΟΣΟΧΗ!!!!!! ΔΕΝ ΣΕ ΑΜΦΙΣΒΗΤΩ αλλά μερικά πράγματα ΔΕΝ "κολλάνε" και θέλω, όπως και όλοι πιστεύω εδώ μέσα που ασχολούμαστε μ'αυτό το "άθλημα" να μάθουμε τι πραγματικά συμβαίνει........
:think: :dunno: :think: :dunno: :think: :dunno:

lapa7777

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Μάλλον τα προφυλακτικα που χρησιμοποιει δεν είναι λατεξ. Μόνο με λάτεξ είσαι σίγουρος. Και το ότι κάνει ελεύθερα χώρις τίποτα δείχνει ότι δεν ενδιαφέρεται και ότι προσπαθεί να μαζέψει χρηματα για τα παιδιά της όπως ερευνάται. Αν ίσχύει αυτο και κολλάει τον ιο (και σε δεύτερη φάση χλαμύδια ) τον κόσμο τότε θα γίνουν κινήσεις για εγκληματικη ενέργεια (εκ προμελέτης αν το γνωρίζει). Ρωτήστε την κάποιος για την υγεία της....

NikosShell

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2007
Like
2
Πόντοι
16
Μάλλον τα προφυλακτικα που χρησιμοποιει δεν είναι λατεξ. Μόνο με λάτεξ είσαι σίγουρος. Και το ότι κάνει ελεύθερα χώρις τίποτα δείχνει ότι δεν ενδιαφέρεται και ότι προσπαθεί να μαζέψει χρηματα για τα παιδιά της όπως ερευνάται. Αν ίσχύει αυτο και κολλάει τον ιο (και σε δεύτερη φάση χλαμύδια ) τον κόσμο τότε θα γίνουν κινήσεις για εγκληματικη ενέργεια (εκ προμελέτης αν το γνωρίζει). Ρωτήστε την κάποιος για την υγεία της....
Καρκίνο στη μήτρα σου να πάθεις .Δεν βαρέθηκες να συκοφαντείς ?

NikosShell

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2007
Like
2
Πόντοι
16
Πάντως το να χτυπάει κριός η κάποια το Ζανοσπιτο το θεωρώ φυσιολογικό .Όλοι ξέρουμε ότι είναι από τα λίγα μαγαζιά στην Αθηνα που κάνει πολυ καλη δουλεια. Όμως η κυρια η ο κύριος αυτός που αναφέρεται με τόσο δόλο για το Ζανοσπιτο ξεχνάει ότι(ΠΟΥ ΚΑΙ ΈΤΣΙ ΝΑ ΕΊΝΑΙ ΌΠΩΣ ΜΑΣ ΤΑ ΛΈΕΙ ,ΠΡΆΓΜΑ ΠΟΥ ΤΟ ΑΠΟΚΛΕΊΩ ,ΓΝΩΡΊΖΟΝΤΑΣ ΌΛΟΙ ΜΑΣ ΚΑΛΆ ΌΤΙ ΟΙ ΚΟΠΈΛΕΣ ΑΥΤΈΣ ΠΡΟΣΈΧΟΥΝ ΠΙΟ ΠΟΛΎ ΑΠΌ ΜΑΣ)το κατάστημα απασχολεί 5 με 6 άλλες μουναρες που η Ζάνα εκεί μέσα πέρα από τις δημόσιες σχέσεις και υποδοχής δεν εκτελεί αλλα καθήκοντα (μονο όταν τις ζητείται το καλο μασαζ)Ομόλογο ότι κάνω λάθος αυτή τι στιγμή κάθομαι και ασχολούμαι με αντίν τιν ελεεινή ,όμως τα νέα μέλλη του site πρέπει να ξέρουν τι παίζει.... και το ξαναλέω η καλύτερη διαφήμιση είναι η δυσφήμιση.

stevestar

Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2006
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
1
με αυτα που λετε θα το γυρισουμε ολοι στα μασατζιδικα που "φραπας" για να ειμαστε σιγουροι. Για το παλικαρι που ξεκινησε την ολη φαση και μιλαει για ιο και παπαριες πως το λες ρε μεγαλε με τοση σιγουρια? κολλησε κανενας φιλος σου και ξερει σιγουρα οτι ειναι απο τη Ζανα? και για το λατεξ που αναφερεις τι εννοεις? υπαρχουν στο εμποριο αλλα προφυλακτικα απο γουρουνοδερμα ας πουμε ή αγοραζει κινεζικα και ειναι τζουφια?

NikosShell

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2007
Like
2
Πόντοι
16
με αυτα που λετε θα το γυρισουμε ολοι στα μασατζιδικα που "φραπας" για να ειμαστε σιγουροι. Για το παλικαρι που ξεκινησε την ολη φαση και μιλαει για ιο και παπαριες πως το λες ρε μεγαλε με τοση σιγουρια? κολλησε κανενας φιλος σου και ξερει σιγουρα οτι ειναι απο τη Ζανα? και για το λατεξ που αναφερεις τι εννοεις? υπαρχουν στο εμποριο αλλα προφυλακτικα απο γουρουνοδερμα ας πουμε ή αγοραζει κινεζικα και ειναι τζουφια?
Αδερφέ aston τα έχει μπερδέψει τελείως .Πάντως ο καλύτερος τρόπος προστασίας τις υγείας μας είναι να παίρνουμε όλοι τα μετρα μας ,που καταμέ το να κάνει κάποιος "ακαποτο" πρέπει να είναι τελείως μαλάκας .Εδώ μια γκόμενα να βγάλουμε το κάνουμε με προφυλακτικό...Καθαρά θέμα ανταγωνισμού (και θα μάθουμε και ποιο μασατζίδικο χρησιμοποιεί τα προφυλακτικά αυτά τα latex πως τα είπε η κυρια )καιρός το φίδι να βγει από την τρυπα.

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.091
Πόντοι
22.785
Αδερφέ aston τα έχει μπερδέψει τελείως .Πάντως ο καλύτερος τρόπος προστασίας τις υγείας μας είναι να παίρνουμε όλοι τα μετρα μας ,που καταμέ το να κάνει κάποιος "ακαποτο" πρέπει να είναι τελείως μαλάκας .Εδώ μια γκόμενα να βγάλουμε το κάνουμε με προφυλακτικό...Καθαρά θέμα ανταγωνισμού (και θα μάθουμε και ποιο μασατζίδικο χρησιμοποιεί τα προφυλακτικά αυτά τα latex πως τα είπε η κυρια )καιρός το φίδι να βγει από την τρυπα.
Συναγωνιστη ........ για ποιο φιδι μιλας ;;;;;

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.074
Πόντοι
42.697
το κατάστημα απασχολεί 5 με 6 άλλες μουναρες που η Ζάνα εκεί μέσα πέρα από τις δημόσιες σχέσεις και υποδοχής δεν εκτελεί αλλα καθήκοντα (μονο όταν τις ζητείται το καλο μασαζ)

:think: :idiot:
Η Ζάνα κάνει φούλ πρόγραμμα, μην λές μαλακιες και ψέματα.
οσο για το μουνάρες δεν θα το σχολιάσω γιατί το "μουνάρα" είναι υποκειμενικό για τον καθένα..... :rolleyes:

NikosShell

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2007
Like
2
Πόντοι
16
:think: :idiot:
Η Ζάνα κάνει φούλ πρόγραμμα, μην λές μαλακιες και ψέματα.
οσο για το μουνάρες δεν θα το σχολιάσω γιατί το "μουνάρα" είναι υποκειμενικό για τον καθένα..... :rolleyes:
Σωστός υποκειμενικό είναι .και το ότι κάνει φουλ πρόγραμμα σύμφωνω (όταν μπαίνει στο δωμάτιο)"ακαποτο" και μαλακίες όμως ? έλα αδερφέ μην κοροϊδευόμαστε .Την έκενε το φίδι να πάει να κάνει εξετάσεις .Κάθε ένας πελάτης που παει στο κατάστημα να πάει να τα δει .Στην ουσία το φίδι γιατί έτσι θα το ονομάζω μονο κακό δεν έκανε ,ίσος καλο ,διαφήμιση ,και είμαι σίγουρος ότι μονο και μονο από περιέργεια θα πάνε φίλοι μας συναγωνιστές στο καταστημα.Και ας μην περάσου με την Ζάνα ,είναι η Αντζελίνα ,Δέσποινα ,Ένα ,Εβελίνα ,Ναταλι ,και άλλες

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom