Νέα

ΚΛΕΙΣΤΟ Σολωμού 54, 6ος όροφος

• Μέλος που άνοιξε το νήμα dimis_kavlas
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 142K
  • Tagged users Καμία

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
παντως, αν μου επιτρεπεται ενα σχολιο, θα πω οτι περιεργα πραγματα συμβαινουν.

απ τη μια σταματησε τη διαφημιση του καταστηματος της ζανας ο νικος απο το βενζιναδικο και απ την αλλη, ηρθε στα καπακια ο λαπα και λεει αυτα που βλεπουμε..  :cheesy:

Πανάγος45

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
1
τα ποστ για τη συζητηση περι ζανας μεταφερθηκαν εδω.

αναφερθηκε το θεμα στο ''μασατζιδικα που γαμας'' και το θρεντ εκει ενημερωθηκε.

τα περαιτερω ποστ (για να μην χαλαει το θρεντ της ενημερωσης) θα γινονται εδω.

ευχαριστω.
Giorgospapas ελπίζω να να έχεις καταλάβει ότι η πλακα αυτή έχει πάρει άσχημη εξέλιξη ,όπως έσβησες χτες το post μου που απάντησα στον σκατιαρι αυτόν που αναφέρεται με τόσο μισος για την κοπέλα αυτήν που μονο με καλά post έχουν αναφερθεί για αντίν και ολοι τα εχουμε διάβασει.οφείλεις εσύ και άλλοι συντονιστές του site να διαγράψουν οτιδήποτε συκοφαντεί την κοπέλα .Όποις έχει αμφιβολίες για την κατάσταση τις υγείας τις κοπέλας ,να πάει στο μαγαζί που εργάζεται και να τις ζητήσει βιβλιάριο υγείας .Είσαι έξυπνος και ξέρεις ότι δεν υπαρχει θεμα ,ας μην γίνει θέμα εκεί που δεν υπάρχει .Πιστεύω με μένα θα συμφωνήσουν όλοι που διαβάζουν το Post αυτό

stevestar

Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2006
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
1
Και κάτι ακόμα, το στήθος της ήταν απογοήτευση, σαν κλαταρισμένο λάστιχο.... τα υπόλοιπα οκ. Μασαζ το κατέχει και μάλιστα πολύ καλά!
Σύντομα θα παρέμβει και εισαγγελέας γιατί αν έχει το κακό θα πάει μέσα για εγγληματική αμέλεια ή ακόμα και από πρόθεση αν φανεί ότι ήξερε τι κουβαλούσε και τι μοίραζε.
ρε φιλε αμα σε χαλαει το αθλημα γιατι επιμενεις? κατσε στα αυγα σου με τη γυναικουλα σου η τη γκομενιτσα σου και μην ρισκαρεις τιποτα. Στο κατω κατω υπαρχει και το χειρογλυκανο  :jerking: :jerking:

Πανάγος45

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
1
ρε φιλε αμα σε χαλαει το αθλημα γιατι επιμενεις? κατσε στα αυγα σου με τη γυναικουλα σου η τη γκομενιτσα σου και μην ρισκαρεις τιποτα. Στο κατω κατω υπαρχει και το χειρογλυκανο  :jerking: :jerking:
Όχι δεν φταίει αυτός κάποις άλλος φταίει που αναφέρονται αυτά .Εγώ σαν επισκέπτης μπαίνω πολύ καιρό σαν μέλος τώρα έχω εγγραφει όμως από τι ξέρω υπάρχουν κανόνες στο site .Λυπάμαι που το λέω όμως δεν βλέπω να τους τηρούν :jerking:

Πανάγος45

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Εγώ χτες έτσι για πλακα είπα στη Πάολα θα σου σκίσω το κώλο ,έγινε χαμός .Τα μισά και παραπάνω μηνύματα τα διαγράψανε .Κοντέψανε να με φάνε οι φίλοι τις .Εδώ βλέπω γράφονται χειρότερα και πολύ επικίνδυνα για όλους και δεν μιλάει κανένας

Jules_Jordan

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
12
Like
191
Πόντοι
6.055
Ποιο είναι το πρόβλημα σας? Το οτι κάποιος σας προειδοποίησε για τη Ζάνα? Κακό είναι αυτό? :think:

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
14
Πόντοι
766
και να ηταν η μονη...
ολη η ντριμ-τιμ οπως τη χαρακτηρισε ο πυρφορος κανει ακαποτα...
Ποιο είναι το πρόβλημα σας? Το οτι κάποιος σας προειδοποίησε για τη Ζάνα? Κακό είναι αυτό? :think:

Πανάγος45

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Διαφήμιση τις κάνετε μην ανησυχείς .Και εγώ που δεν έχω περάσει ποτε μαζί τις ,τώρα θα πάω και ίσος γλύψω και λίγο κωλαράκι

Jules_Jordan

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
12
Like
191
Πόντοι
6.055
Διαφήμιση τις κάνετε μην ανησυχείς .Και εγώ που δεν έχω περάσει ποτε μαζί τις ,τώρα θα πάω και ίσος γλύψω και λίγο κωλαράκι

Πήγαινε φίλε μου, και κάνε ό,τι γουστάρεις. Γάμα ακάποτα, κάνε γλωσόφιλα, κάνε και παιδι μαζί της, παντρέψου την. Στα π@π@ρια μου. Εγώ κι άλλος ένας είχαμε μιλήσει για προσοχή για την συγκεκριμένη όταν ήταν ακόμα Μάρνης.

NikosShell

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2007
Like
2
Πόντοι
16
Πήγαινε φίλε μου, και κάνε ό,τι γουστάρεις. Γάμα ακάποτα, κάνε γλωσόφιλα, κάνε και παιδι μαζί της, παντρέψου την. Στα π@π@ρια μου. Εγώ κι άλλος ένας είχαμε μιλήσει για προσοχή για την συγκεκριμένη όταν ήταν ακόμα Μάρνης.
εχετε πολυ πλακα παντος  :2funny: :2funny: :2funny:ουτε δυσφημιση δεν ξερετε να κανετε .Ξυπνειστε ρε σας πηρανε χαμπαρι :2funny:

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
προς ενημερωση, off topic ποστς σβηστηκαν. δεν γινεται συνεχεια να κανουμε μεταφορες. υπαρχουν ενα σωρο θρεντ..

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
14
Πόντοι
766
για συνεχα το συλλογισμο αυτο παπα-Γιωργη....
δε σε πιανω καλα, κανει παρασιτα... :P :P :P

απ τη μια σταματησε τη διαφημιση του καταστηματος της ζανας ο νικος απο το βενζιναδικο και απ την αλλη, ηρθε στα καπακια ο λαπα και λεει αυτα που βλεπουμε..  :cheesy:
warnwarn.gif
 ..[/color[/URL]]

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
παναγο, το θρεντ ειναι για ενημερωσεις της σολωμου 54. κουβεντουλα και ασχετα ποστ δεν χωρανε. υπαρχουν ενα σωρο θρεντ καθως και το τσατ γι αυτο το λογο. διαβασε και το προηγουμενο ποστ μου..

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157

και μετα απ αυτο το ποστ μου ο νικος που ειχε να μπει στο σαιτ απο 8/10/8, ξαφνικα ελάλησε..  :cheesy:

εχετε πολυ πλακα παντος  :2funny: :2funny: :2funny:ουτε δυσφημιση δεν ξερετε να κανετε .Ξυπνειστε ρε σας πηρανε χαμπαρι :2funny:

master.ioannis

Μέγας
Εγγρ.
7 Φεβ 2008
Κριτικές
26
Like
507
Πόντοι
4.195
.Όποις έχει αμφιβολίες για την κατάσταση τις υγείας τις κοπέλας ,να πάει στο μαγαζί που εργάζεται και να τις ζητήσει βιβλιάριο υγείας .
Πιστεύω με μένα θα συμφωνήσουν όλοι που διαβάζουν το Post αυτό
Φιλαράκο δεν νομίζω ούτε να είναι δηλωμένη για την δουλειά που κάνει ούτε να κυκλοφορεί με το βιβλιάριο υγείας της κάθε μέρα.
Tώρα για το αν θα συμφωνήσουν και άλλα μέλη από εδώ μέσα με σένα δεν νομίζω ότι όλοι γίναμε γιατροί.

Επισκέπτης
re παιδες αφου εχει ξανασυζητηθει.Με επαγγελματιες οποιος κανει ξεσκουφωτα γλωσσοφιλα γλυφομουνια  κλπ το κανει υπευθηνη του.Εγω παντωςε δεν εμπιστευομαι καμια κ εχω το κεφαλι μου ησυχος .
Εσυ ρε Παναγος εχεις τετοια τυφλη εμπιστοσυνη στην συγκεκριμρνη που θα της κανεις κ γλυφοκωλι :huh:

lapa7777

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
0

Για πες μου ρε φίλε γιατί τα έλεγες αυτα τότε? Είσουν παθών ο ίδιος? Τι είχες δει? Πάντως μόνο πλάκα δεν κάνω αλλά αν κάποιοι ενοχλούνται πάω πάσο, δεν ξαναγράφω τίποτα... Καλό απόγευμα.

lapa7777

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Για πες μου ρε φίλε γιατί τα έλεγες αυτα τότε? Είσουν παθών ο ίδιος? Τι είχες δει? Πάντως μόνο πλάκα δεν κάνω αλλά αν κάποιοι ενοχλούνται πάω πάσο, δεν ξαναγράφω τίποτα... Καλό απόγευμα.

Αν θέλεις στείλε και σε ΡΜ αν οι αλλοι δεν ενδιαφέρονται...

aeras1970

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
0
πιστευεται ουι η ιδια η ζανα να μην ενδιαφερεται για την υγεια της?για να μην ενδιαφερεται θα σημαινε οτι ειναι τελειωμενη...και σας πληροφορω οτι μονο ετσι δεν ειναι...δεν υπαρχει κοινη γυναικα που να μην ενδιαφερεται για την υγεια της...πολλα περισσοτερα μπορει να παθεις απο μια σχεση της στιγμης παρα απο αυτες...λοιπον πριν αρχιζετε να αμολατε παπαριες θα πρεπε να σκεφτεστε λιγο οτι η πρωτη που αν παθαινε κατι θα ηταν αυτη που θα τρεχε σε γιατρους...εδω μιλατε για βυζι σαν ξεσκουσφωτο λαστιχο κ.α. αυτα ειναι δειγματα μαλλον λασπης...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom