Νέα

Σόλο...μασεζ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα openmind27
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 102
  • Εμφανίσεις 14K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

xpapad

Σεβαστός
Εγγρ.
20 Μαρ 2008
Κριτικές
33
Like
3
Πόντοι
1.240
Απέφυγα να πάρω μέρος στην συζήτηση που ξανάρχισε ο γνωστός ntinos....ρε φίλε,είπαμε να τα σταματήσουμε αυτά.....[glow=red,2,300]αντρες είμαστε[/glow],δεν είμαστε κοριτσάκια με φουστάνια....και ξέρεις πάρα πολύ καλά ότι η κοπέλλα σε εχει αντιμετωπίσει αλλοτε με χιούμορ,αλλοτε με συγκατάβαση,αλλά πάντοτε με διακριτικότητα και με αξιοπρέπεια....δεν σου λέει κατι αυτό?
θα διαφωνησω ως προς το σκιασμενο κομματι, θεωρεις αντρα αυτον που κρυβεται πισω απο την ανωνυμια του pc και γραφει μαλακιες....??? αδερφουλα του κερατα ειναι..... και αν το ντινος βγαινει απ΄το κωνσταντινος 21 του μαιου στην γιορτη σου εχεις ενα στραπον απο μενα δωρο

andy51

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Like
322
Πόντοι
36
Φίλε xpapad,ας μην το εκχυδαίζουμε....θα πω κάτι μόνον και νομίζω οτι και εσυ και μερικοί άλλοι φίλοι εδω μέσα θα με καταλάβουν....είμαι αρκετά χρόνια μέλος του site,με ενεργή παρουσία.Ειλικρινά δεν περίμενα ότι θα συναντήσω τόση χυδαιότητα και μικροψυχία απο κάποιους,που μπορεί μάλιστα να είναι ευηπόληπτοι πολίτες με υψηλή κοινωνική,επαγγελματική και οικονομική θέση......Παράλληλα,και δεν ντρέπομαι να το πώ,πήρα πολλά μαθήματα απο κοπέλλες σαν την Μαρία,μαθήματα που δεν διδάσκονται σε κανένα πανεπιστήμιο......και τέτοιες κοπέλλες,φίλε xpapad,με το ήθος,την αξιοπρέπεια και την προσωπικότητα της συγκεκριμένης,δεν μπορεί να τις αγγίξει κανένα ανθρωπάκι,κρυμμένο πίσω απο ένα πληκτρολόγιο....

eparxiotis5

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2011
Like
6
Πόντοι
16
Φίλε xpapad,ας μην το εκχυδαίζουμε....θα πω κάτι μόνον και νομίζω οτι και εσυ και μερικοί άλλοι φίλοι εδω μέσα θα με καταλάβουν....είμαι αρκετά χρόνια μέλος του site,με ενεργή παρουσία.Ειλικρινά δεν περίμενα ότι θα συναντήσω τόση χυδαιότητα και μικροψυχία απο κάποιους,που μπορεί μάλιστα να είναι ευηπόληπτοι πολίτες με υψηλή κοινωνική,επαγγελματική και οικονομική θέση......Παράλληλα,και δεν ντρέπομαι να το πώ,πήρα πολλά μαθήματα απο κοπέλλες σαν την Μαρία,μαθήματα που δεν διδάσκονται σε κανένα πανεπιστήμιο......και τέτοιες κοπέλλες,φίλε xpapad,με το ήθος,την αξιοπρέπεια και την προσωπικότητα της συγκεκριμένης,δεν μπορεί να τις αγγίξει κανένα ανθρωπάκι,κρυμμένο πίσω απο ένα πληκτρολόγιο....

Θα συμφωνήσω μαζί σου ότι η αθλιότητα με την οποία έχει αντιμετωπιστεί από ορισμένους η κοπέλα για την οποία μιλάς ξεπέρασε μερικές φορές κάθε όριο. Τώρα αν αυτοί οι άθλιοι προσποιούνται τους "ευηπόληπτους πολίτες" στην "πραγματική" ζωή τους τι να το κάνω; Για αυτούς τους "κυρίους" ταιριάζουν απόλυτα οι παρακάτω στίχοι από ένα ποίημα του Μανώλη Αναγνωστάκη για τον "ευηπόληπτο πολίτη" Λαυρέντη:

Α, ρε Λαυρέντη, εγώ που μόνο το 'ξερα τι κάθαρμα ήσουν,
τι κάλπικος παράς, μια ολόκληρη ζωή μέσα στο ψέμα.

SPL

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2006
Κριτικές
19
Like
3.189
Πόντοι
7.195
για καμιά άλλη δεν βγάζεις χολή....τόσο πολύ σε πείραξε που δεν μπόρεσες να πηδήξεις?????
μην κάνεις έτσι φιλαράκο συμβαίνει και σε άλλους....
μας έχεις κουράσει....το καταλάβαμε δεν την πάς....τι νόημα έχει να το γράφεις συνέχεια.....
το μόνο που κερδίζεις είναι απαξιωτικά σχόλια....αλλά μάλλον τα έχεις συνηθίσει.........
καποτε αγαπητε φιλε σας εγραφα περι ποιου γελοιου ατομου επροκειτο και πολλοι απο σας εδω μεσα μου επιτεθηκατε , καλοπροαιρετα πιστευω , κατηγορωντασς με για προσωπικη βεντετα.
καμμια βεντετα και ειμαι απολυτα ευχαριστημενος που βλεπω γραπτα πια οτι καταλαβατε περι ποιου γελοιου και αναξιοπρεπους προκειται ατομου το οποιο σημειωτεον περιδιαβαζει σε ολα τα θρεντ και αφηνει την χολη κατα παντων.
θα μου επιτρεψετε ομως να σας τονισω και πάλι οτι ετσι αποδυναμωνεται η αξια του σαιτ....
αν παλι σου κανει εντυπωση το "καποτε" που γραφω γυρνα λιγο πισω , η συγκεκριμενη "ξεκουμπωτη ρομπα" εχει πλουσια βιβλιογραφια !!!!!!!!!

tawara

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2011
Like
1.034
Πόντοι
96
πόθος και πάθος στον κόκκινo βάλτο του bourdela.com  , προφανώς πρόκειται για όλως εξαιρετική περίπτωση, ούτε για την ωραία Ελένη του Μενελάου....τόσος σαματάς.

ntinos69

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Απρ 2007
Κριτικές
10
Like
14
Πόντοι
1.240
ποσο μαλακες εισαστε???????????????????????????????????????
προς ενημερωση των υπολοιπων, γιατι εσεις εισαστε γνωστοι αγαπουληδες κ δουλοι
ποσταρα την αγγελια της μπουμπου που απεχει κ καλα απο το αθλημα
κ βρηκατε για αλλη μια φορα ευκαιρια να την δοξασετε
με εσας τους μαλακες τα εχω, οχι με αυτην, που γεμιζετε σπαμ τα θρεντ
[size=10pt][size=10pt]χου ρε ζωα[/size]..[/size]

Υ.Γ. το παμπονηρο βλαχακι απεναντιας μου ειναι συμπαθης, γιατι γαμιεται εξαισια κ εχει χιουμορ

SPL

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2006
Κριτικές
19
Like
3.189
Πόντοι
7.195

Υ.Γ. το παμπονηρο βλαχακι απεναντιας μου ειναι συμπαθης, γιατι γαμιεται εξαισια κ εχει χιουμορ
γεια γελοια ξεκουμπωτη ρομπα. γνωστε ανωμαλε NTINOS69. ηδη σε κραζει το σαιτ. ριξε μια ματια και να σεβεσαι αυτους που λενε την αληθεια.
αληθεια εσυ που δεν εισαι στρακι θα πεις εδω σε ολους τους φιλους σε ολα τα θρεντ για μια τουλαχιστον κοπελια που κατάφερες να γαμησεις ?????
προσεξε ειναι η 2η φορα που σε εγκαλω δημοσια. για να δουμε απεδωσε η θεραπεια του γιατρου σου απεκτησες τα κοτσια να απαντησεις η "μια απο τα ιδια¨" ?????
προσωπικα γνωριζω οτι ακομα δεν εχεις καταφερει ανωμαλε......
μηπως πρεπει να περιορισεις την κριτικη σου σε σενα και τους ομοιους σου και οχι σε αυτους που λενε την αληθεια για να προφυλαξουν την τσεπη των φιλων εδω μεσα ??????
για σκεψου ....
για ρωτα τον γιατρο σου....

xpapad

Σεβαστός
Εγγρ.
20 Μαρ 2008
Κριτικές
33
Like
3
Πόντοι
1.240

τελικα εκτος απο το οτι εισαι γελειος , εισαι και για τον μπουτσο

leon4861

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
7
Like
1.228
Πόντοι
216

Οπως σχεδόν πάντα έχει απόλυτο δικιο σε αυτά που γράφεις!!  :rockon: :rockon:

respect που λένε και ελληνικά!

leon4861

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
7
Like
1.228
Πόντοι
216

Ρε φίλε το τι κάνει αυτή εσένα τι σε νοιάζει?
Δικαίωμά της δεν είναι να λέει απέχω ή δεν απέχω? εδω ο άλλος μας έλεγε οτι λεφτά υπάρχουν. Οσο για το σπαμ που λές δεν νομίζω να έχει γράψει και πολλά μυνηματα και σε πολλά θρεντ (καμιά 30ριά αν θυμάμαι και σε ένα ή δύο θρεντ). Εσύ όμως μας έχεις τρελάνει...

kritwn99

Σπουδαίος
Εγγρ.
22 Ιουν 2010
Κριτικές
17
Like
2.562
Πόντοι
3.412
Καλησπέρα,

Είναι γεγονός οτι εδω κ καιρό έχουν λείψει οι ενημερώσεις που σχετίζονται με το topic. Θα επαναλάβω μερικές φράσεις από παλαιότερες δημοσιεύσεις μου...
Θεωρώ πως η ενημέρωση είναι απαραίτητη με την προϋπόθεση όμως να γίνεται από ατομα που διακρίνονται για την αξιοπιστία κ την εγκυρότητα της κρίσης τους.

Άτομα που θα αποτυπώσουν ανάγλυφα την εμπειρία τους χωρίς προκαταλήψεις κ ιδεοληψίες. Είναι δύσκολο ωστόσο , ίσως  και επικίνδυνο να αμφισβητήσει κανείς την παγίδευση που μπορεί να υποστεί η απρόσωπη πλειοψηφία από την ταυτοποιημένη μειοψηφία.
Είναι δύσκολο γιατι τα άτομα κινούνται δόλια , αυθαίρετα , ενίοτε και περιφρονητικά για την θέληση και τα δικαιώματα των υπολοίπων.

Η αμφισβήτηση όμως της αρχής της πλειοψηφίας θα δώσει τροφή κ ιδεολογικό στήριγμα στη μεγαλαυχία των εκάστοτε 'σωτήρων' που ταυτόχρονα όμως είναι οι ίδιοι βιαστές της θέλησης κ της ελευθερίας της έκφρασης της πλειοψηφίας.
Αυτή η συνειδησιακή ευαισθησία σκοντάφτει συνήθως στο πολύ λογικό επιχείρημα :
Μα πως μπορουμε να συμφωνήσουμε όλοι στις προτιμήσεις μας κ στα γούστα μας?
Η ύπαρξη μειοψηφίας λοιπόν αλλά κ ετερότητας είναι αναπόφευκτη.

Έχω αναφέρει κ σε προηγούμενο post ότι όταν η κριτική γίνεται με δομημένο κ τεκμηριωμένο λόγο κ πάντοτε στα πλαίσια ενός πολιτισμένου διαλόγου είναι χρήσιμη. Ας τηρήσουμε λοιπόν όλοι μια σειρά από άτυπους κανόνες, ας κρατήσουμε μια συγκεκριμένη στάση. Μια στάση που να αρνείται την αντικειμενοποίηση της ψυχαγωγίας σε ορθολογικά ή μη σχήματα , σε αξιωματικές λύσεις κ ιδεολογικά περιγράμματα.

Μια στάση που να σέβεται την δυναμική της ζωής , το δικαίωμα της επιλογής απο τον καθένα μας και να μην εξαντλεί την ερμηνεία κ την οργάνωση των προτεραιοτήτων του καθενός μας σε άτεγκτες 'αρχές' κ παντοδύναμες 'συνταγές' υποχρεώνοντας σε ορθολογικά διλήμματα επιλογών κ απορρίψεων κ επομένως σε πόλωση της πλειοψηφίας - μειοψηφίας.

Αυτο που αναζητείται δεν είναι αυτή καθεαυτή η ενημέρωση αλλά η αντικειμενική ενημέρωση κ κυρίως η ΠΟΙΟΤΗΤΑ  κ το ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ της.

Αντί αυτού τις τελευταίες μέρες το topic βάλλεται πανταχόθεν από μερικούς προς τον ntinos69, τι σας έκανε ο άνθρωπος βρε παιδιά?
Διακατέχεται από μια εμπάθεια προς μια κυρία του χώρου. Δεν είναι δικαίωμά του? Γιατι τον κατατρέχετε?
Θυμάστε μήπως μια φράση του Χριστού? ''ουαί ημείν μωροί και τυφλοί, σταυρώστε με''
Η απόλυτη ΜΗ αμαρτία ! Να αγαπάς δηλαδή ακριβώς εκείνους που ΔΕΝ το αξίζουν ....
Ο πνευματικός άνθρωπος δεν κατηγορεί , συγκαλύπτει, δε παριστάνει τον μάγκα , τον πολύξερο , τον δικαστή, στην πνευματική ζωή δεν υπάρχει φθόνος, κατηγορία , διασυρμός , χλευασμός, αντίθετα προσπαθεί να συνετίσει , να συζητήσει , να λύσει απορίες , να διαλογιστεί, ανακαλύψτε λοιπόν τον ίδιο σας τον εαυτό πρώτα, κ όσο βλέπω να κατηγορείτε κάποιον για γραφικό τόσο θα εκπίπτετε οι υπόλοιποι..

Ποιοι είστε εσείς που θα δικάσετε? Οι αναμάρτητοι ? Οι ακηλίδωτοι? Οι Ενάρετοι?
Φτιάξαμε εναν πολιτισμό του Φθόνου δυστυχώς...
Βγείτε από την φιλαυτία σας , είμαστε όλοι μέτοχοι της Παγκόσμιας Περιουσίας του Θεού, εισέλθετε στη Θεία Ευχαριστία , γίνετε κατά χάρην Θεού Άνθρωποι...

Δε σας διακρίνει η κριτική σκέψη? Δεν είστε σε θέση να κρίνετε αν η πληροφορία που διοχετεύεται είναι έγκυρη ή όχι?

Προχωρήστε τότε... Όλοι μας κρινόμαστε....

Ας γίνει λοιπόν κοινή πεποίθηση οτι ο επιδιωκόμενος στόχος θα πρέπει να υπηρετείται από όλους μας πολιτισμένα κ όχι απο την απροσδιοριστία, την αμφισβήτηση  κ την αδιάκοπη έκπληξη που υφίστανται οι περισσότεροι από μας όταν δημοσιοποιούμε τις επιθυμίες  μας.

Καλή συνέχεια....

peonius

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2011
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
Ας γίνει λοιπόν κοινή πεποίθηση οτι ο επιδιωκόμενος στόχος θα πρέπει να υπηρετείται από όλους μας πολιτισμένα κ όχι απο την απροσδιοριστία, την αμφισβήτηση  κ την αδιάκοπη έκπληξη που υφίστανται οι περισσότεροι από μας όταν δημοσιοποιούμε τις επιθυμίες  μας.

Καλή συνέχεια....
  :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

SPL

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2006
Κριτικές
19
Like
3.189
Πόντοι
7.195
Καλησπέρα,

Είναι γεγονός οτι εδω κ καιρό έχουν λείψει οι ενημερώσεις που σχετίζονται με το topic. Θα επαναλάβω μερικές φράσεις από παλαιότερες δημοσιεύσεις μου...
Θεωρώ πως η ενημέρωση είναι απαραίτητη με την προϋπόθεση όμως να γίνεται από ατομα που διακρίνονται για την αξιοπιστία κ την εγκυρότητα της κρίσης τους.

Άτομα που θα αποτυπώσουν ανάγλυφα την εμπειρία τους χωρίς προκαταλήψεις κ ιδεοληψίες. Είναι δύσκολο ωστόσο , ίσως  και επικίνδυνο να αμφισβητήσει κανείς την παγίδευση που μπορεί να υποστεί η απρόσωπη πλειοψηφία από την ταυτοποιημένη μειοψηφία.
Είναι δύσκολο γιατι τα άτομα κινούνται δόλια , αυθαίρετα , ενίοτε και περιφρονητικά για την θέληση και τα δικαιώματα των υπολοίπων.

Η αμφισβήτηση όμως της αρχής της πλειοψηφίας θα δώσει τροφή κ ιδεολογικό στήριγμα στη μεγαλαυχία των εκάστοτε 'σωτήρων' που ταυτόχρονα όμως είναι οι ίδιοι βιαστές της θέλησης κ της ελευθερίας της έκφρασης της πλειοψηφίας.
Αυτή η συνειδησιακή ευαισθησία σκοντάφτει συνήθως στο πολύ λογικό επιχείρημα :
Μα πως μπορουμε να συμφωνήσουμε όλοι στις προτιμήσεις μας κ στα γούστα μας?
Η ύπαρξη μειοψηφίας λοιπόν αλλά κ ετερότητας είναι αναπόφευκτη.

Έχω αναφέρει κ σε προηγούμενο post ότι όταν η κριτική γίνεται με δομημένο κ τεκμηριωμένο λόγο κ πάντοτε στα πλαίσια ενός πολιτισμένου διαλόγου είναι χρήσιμη. Ας τηρήσουμε λοιπόν όλοι μια σειρά από άτυπους κανόνες, ας κρατήσουμε μια συγκεκριμένη στάση. Μια στάση που να αρνείται την αντικειμενοποίηση της ψυχαγωγίας σε ορθολογικά ή μη σχήματα , σε αξιωματικές λύσεις κ ιδεολογικά περιγράμματα.

Μια στάση που να σέβεται την δυναμική της ζωής , το δικαίωμα της επιλογής απο τον καθένα μας και να μην εξαντλεί την ερμηνεία κ την οργάνωση των προτεραιοτήτων του καθενός μας σε άτεγκτες 'αρχές' κ παντοδύναμες 'συνταγές' υποχρεώνοντας σε ορθολογικά διλήμματα επιλογών κ απορρίψεων κ επομένως σε πόλωση της πλειοψηφίας - μειοψηφίας.

Αυτο που αναζητείται δεν είναι αυτή καθεαυτή η ενημέρωση αλλά η αντικειμενική ενημέρωση κ κυρίως η ΠΟΙΟΤΗΤΑ  κ το ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ της.

Αντί αυτού τις τελευταίες μέρες το topic βάλλεται πανταχόθεν από μερικούς προς τον ntinos69, τι σας έκανε ο άνθρωπος βρε παιδιά?
Διακατέχεται από μια εμπάθεια προς μια κυρία του χώρου. Δεν είναι δικαίωμά του? Γιατι τον κατατρέχετε?
Θυμάστε μήπως μια φράση του Χριστού? ''ουαί ημείν μωροί και τυφλοί, σταυρώστε με''
Η απόλυτη ΜΗ αμαρτία ! Να αγαπάς δηλαδή ακριβώς εκείνους που ΔΕΝ το αξίζουν ....
Ο πνευματικός άνθρωπος δεν κατηγορεί , συγκαλύπτει, δε παριστάνει τον μάγκα , τον πολύξερο , τον δικαστή, στην πνευματική ζωή δεν υπάρχει φθόνος, κατηγορία , διασυρμός , χλευασμός, αντίθετα προσπαθεί να συνετίσει , να συζητήσει , να λύσει απορίες , να διαλογιστεί, ανακαλύψτε λοιπόν τον ίδιο σας τον εαυτό πρώτα, κ όσο βλέπω να κατηγορείτε κάποιον για γραφικό τόσο θα εκπίπτετε οι υπόλοιποι..

Ποιοι είστε εσείς που θα δικάσετε? Οι αναμάρτητοι ? Οι ακηλίδωτοι? Οι Ενάρετοι?
Φτιάξαμε εναν πολιτισμό του Φθόνου δυστυχώς...
Βγείτε από την φιλαυτία σας , είμαστε όλοι μέτοχοι της Παγκόσμιας Περιουσίας του Θεού, εισέλθετε στη Θεία Ευχαριστία , γίνετε κατά χάρην Θεού Άνθρωποι...

Δε σας διακρίνει η κριτική σκέψη? Δεν είστε σε θέση να κρίνετε αν η πληροφορία που διοχετεύεται είναι έγκυρη ή όχι?

Προχωρήστε τότε... Όλοι μας κρινόμαστε....

Ας γίνει λοιπόν κοινή πεποίθηση οτι ο επιδιωκόμενος στόχος θα πρέπει να υπηρετείται από όλους μας πολιτισμένα κ όχι απο την απροσδιοριστία, την αμφισβήτηση  κ την αδιάκοπη έκπληξη που υφίστανται οι περισσότεροι από μας όταν δημοσιοποιούμε τις επιθυμίες  μας.

Καλή συνέχεια....

αγαπητε φιλε ως καλος ΕΛΛΗΝ σταθερα βιαστικός να βγαλεις συμπερασματα και βασικα αντιθετος στα παραπάνω "φιλολογικα" γραφομενα σου ,αν και εχουν ωραια παρουσια και δημιουργουν "κλιμα". (απάντηση παραθεση αγαπητου AGGIANNA.....).
αλλα μην κανω και εγω τα ιδια σφαλματα και να μπω στην ουσια.
γραφεις
"....Αντί αυτού τις τελευταίες μέρες το topic βάλλεται πανταχόθεν από μερικούς προς τον ntinos69, τι σας έκανε ο άνθρωπος βρε παιδιά?
Η απόλυτη ΜΗ αμαρτία ! Να αγαπάς δηλαδή ακριβώς εκείνους που ΔΕΝ το αξίζουν ...."

το συγκεκριμενο ατομο εδω και ενα μιση χρονο περιπου περιδιαβαζει στα θρεντ του σαιτ και εντελωε αναιτια επιμενει να διαβαλει , να υβριζει και να κατακρινει κοπελιες με τις οποιες εχουμε ολοι λιγο πολυ συνβρεθει και οπωσδηποτε ΕΧΟΥΜΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΓΝΩΜΗ την οποια συχνα αποτυπωνουμε και στο σαιτ.
μιλαω για τα θρεντ call girls , μασατζιδικα που γαμας , σολο μασεζ (που δημιουργησε ο ιδιος για να βριζει την συγκεκριμενη κοπελια μαλιστα αν θελησεις ελαχιστα να ασχοληθεις θα διαβασεις το εναρκτηριο ποστ και θα καταλαβεις αψογα).
και μεχρι εδω καλα και ΣΕΒΑΣΤΕΣ οι ΡΗΣΕΙ΅ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ που αναφερεις.
δεν σταματα ομως εδω.
αφου εχει γραψει σελιδες ψεματων , οταν διαβασει ανακαλέσεις των γραφομενων του απο τους υπολοιπους του σαιτ αρχιζει να βριζει τους φιλους εδω "αγαπουληδες εγκαθετους ψευτες κ.λ.π.)
προσωπικα τον εγκαλεσα 2 φορες δημοσια να αποδειξει τα λεγομενα του.
"φωνη βοωντος εν τη ερημω...).
μεχρι και οι φιλοι που στην καλη προαιρεση τους , οπως εσυ τωρα μου ειχαν κανει παρατηρηση , αρχισαν και αυτοι να τον εγκαλουν.....
τελειωνοντας γιατι πολυ το κουρασαμε το θεμα για ενα γελοιο, και αυτο εγινε ειδικα για σενα γιατι σε εχω κρινει σαν σοβαρο ατομο σε παρακαλω μην ξαναπεσεις "στο ατοπημα της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΒΙΑΣΥΝΗΣ"..... δεσν σου ταιριαζει....

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
53
Πόντοι
166
αγαπητε φιλε ως καλος ΕΛΛΗΝ σταθερα βιαστικός να βγαλεις συμπερασματα και βασικα αντιθετος στα παραπάνω "φιλολογικα" γραφομενα σου ,αν και εχουν ωραια παρουσια και δημιουργουν "κλιμα". (απάντηση παραθεση αγαπητου AGGIANNA.....).
αλλα μην κανω και εγω τα ιδια σφαλματα και να μπω στην ουσια.

Φίλτατε,

η ταπεινή μου γνώμη είναι, ότι η ίδια η νεαρά, δημιουργεί μερικές φορές κλίμα (θετικό ή και αρνητικό ενίοτε) για το άτομό της. Και γίνομαι πιό σαφής ως προς το δεύτερο σκέλος της παρένθεσης:

Δύο γνωστοί, την έχουν επιλέξει για τις υπηρεσίες της στο παρελθόν με τα εξής αποτελέσματα:

α γνωστός) Πήγε ΔΥΟ φορές στην εν λόγω και πήρε ΚΑΙ τις δύο, μόνο μασάζ. (Παρ'ότι η ίδια αυτοαποκαλείται αλλιώς σε κατ'ιδίαν συζητήσεις με οικεία της άτομα).

β γνωστός) Πήρε από την πρώτη φορά το πλήρες πρόγραμμα στην τιμή των 80 ευρώ. Αλλά δεν ενθουσιάστηκε (όπως μου εξομολογήθηκε σε συζήτησή μας). Και πιθανότατα δεν θα την επιλέξει πάλι, σύμφωνα με τα λεγόμενά του.

Κατά τα άλλα, δεν έχω απολύτως τίποτα με την κοπέλα. Ούτε έχω συνευρεθεί μαζί της, ούτε πρόκειται. Άρα, δεν υπάρχει λόγος να έχω προσωπική εμπάθεια ή άχτι μαζί της.

Μερικές φορές, η περιρρέουσα ατμόσφαιρα, διαμορφώνει το κλίμα, ακόμη κι' αν δεν έχει κάποιος προσωπική γνώση, αλλά στηρίζεται σε απόλυτα αληθείς γνώμες, αξιόλογων και έμπειρων παικτών.

Με τιμή, agiana.

SPL

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2006
Κριτικές
19
Like
3.189
Πόντοι
7.195
Φίλτατε,

η ταπεινή μου γνώμη είναι, ότι η ίδια η νεαρά, δημιουργεί μερικές φορές κλίμα (θετικό ή και αρνητικό ενίοτε) για το άτομό της. Και γίνομαι πιό σαφής ως προς το δεύτερο σκέλος της παρένθεσης:

Δύο γνωστοί, την έχουν επιλέξει για τις υπηρεσίες της στο παρελθόν με τα εξής αποτελέσματα:

α γνωστός) Πήγε ΔΥΟ φορές στην εν λόγω και πήρε ΚΑΙ τις δύο, μόνο μασάζ. (Παρ'ότι η ίδια αυτοαποκαλείται αλλιώς σε κατ'ιδίαν συζητήσεις με οικεία της άτομα).

β γνωστός) Πήρε από την πρώτη φορά το πλήρες πρόγραμμα στην τιμή των 80 ευρώ. Αλλά δεν ενθουσιάστηκε (όπως μου εξομολογήθηκε σε συζήτησή μας). Και πιθανότατα δεν θα την επιλέξει πάλι, σύμφωνα με τα λεγόμενά του.

Κατά τα άλλα, δεν έχω απολύτως τίποτα με την κοπέλα. Ούτε έχω συνευρεθεί μαζί της, ούτε πρόκειται. Άρα, δεν υπάρχει λόγος να έχω προσωπική εμπάθεια ή άχτι μαζί της.

Μερικές φορές, η περιρρέουσα ατμόσφαιρα, διαμορφώνει το κλίμα, ακόμη κι' αν δεν έχει κάποιος προσωπική γνώση, αλλά στηρίζεται σε απόλυτα αληθείς γνώμες, αξιόλογων και έμπειρων παικτών.

Με τιμή, agiana.
αγαπητε AGIANNA καθολου δεν εννοουσα κατι το αντιθετο απο αυτα που εγραψες παραπάνω , οπου και εγινε η σημειωση μου , η σε αυτα που αναφερεσαι τωρα.
απλα επειδη η ολη σημειωση του αγαπητου φιλου Kritwn99 αναφεροτανε κυριως στο ν "δυσμοιρο" ntinos69 που τον εμφανισε τουλαχιστον "κυνηγημενο απο την κακουργα κοινωνια διοτι το παιδι εκφραστηκε....." και εξηγουσε οτι αυτες ακριβως οι αντιπαραθεσεις δημιουργουν και "κλιμα" για την οποιαδηποτε κοπελα , σε παρεσυρε να αναφερθεις στο κλιμα.
προσωπικα αγαπω την κοπελια για τον ευθυ χαρακτηρα της την "τραχια" ευγενεια της (μαζι με καποια ιδιαζουσα προφορα εκανε τον γελοιο ntinos69 να την ονομασει βλαχακι).
για μενα η ολη φασαρια γινεται γιατι ο γελοιος αυτος ανθρωπος συστηματικα και με κακια παραοληφορει τους φιλους εδω στο σαιτ.
βριζει , προσβαλει και λεει ψεματα.
και αναγκαζομαι και εγω με ολη μου την καλη θεληση να ρωτησω.......
administrator υπάρχει και τι δουλεια κανει εδω μεσα ???????
ασχολειται μονο αν τα ποστ ειναι διατυπωμενα με κεφαλαια γραμματα η GREEKLISH ???????
γιατι τοτε αγαπητοι φιλοι λυπαμαι αλλα για μια ακομη φορα παιξαμε και χασαμε !!!!!!!!!!!!!!
σας ευχαριστω ολους για την υπομονη σας.

andy51

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Like
322
Πόντοι
36
Θα μου επιτρέψετε μία σύντομη παρέμβαση,για να σχολιάσω όσα γράφτηκαν τελευταία.....
Ο σκοπός του φόρουμ,τουλάχιστον όπως τον αντιλαμβάνομαι εγω,είναι η αλληλοενημέρωση και η ανταλλαγή απόψεων.Για ευνόητους λόγους,όλοι έχουμε ενα ψευδώνυμο.Αυτή η"ανωνυμία" επιτρέπει σε κάποιους είτε να υβρίζουν,είτε να συκοφαντούν,είτε να προμοτάρουν μαγαζιά και κοπέλλες,είτε να γράφουν φανταστικές ιστορίες για πράγματα που δεν έγιναν ποτέ....Οπως πολύ σωστά επισημαίνει ο SPL,έλεγχος ουσιαστικός δεν υπάρχει,με αποτέλεσμα να γράφει ο καθένας οτι θέλει....
Οσοι απο μας γνωρίζουμε πρόσωπα και καταστάσεις,μπορούμε εύκολα να κρίνουμε τα κίνητρα όσων γράφουν και να βγάζουμε τα συμπεράσματά μας.....θα πω μάλιστα ότι,τις περισσότερες φορές,η αδιαφορία είναι η καλύτερη αντίδραση σε posts που έχουν προφανέστατο σκοπό....
Τελειώνοντας,να ευχηθώ σε όλους καλές γιορτές,καλή Ανάσταση,υγεία και κάθε χαρά σε σας και στις οικογένειές σας.....όλοι έχουμε προβλήματα,όλοι περνάμε δύσκολες εποχές,ας μην προσθέτουμε και άλλα "βαρη" στον εαυτό μας....
Να είστε όλοι καλά.

Εγγρ.
23 Ιουλ 2009
Like
2
Πόντοι
16
...
Τελειώνοντας,να ευχηθώ σε όλους καλές γιορτές,καλή Ανάσταση,υγεία και κάθε χαρά σε σας και στις οικογένειές σας.....
Να είστε όλοι καλά.

Καλή Ανάσταση !!! :dancing:
Μήπως, όμως, τα ξαναπούμε ως τότε ...?! :blahblah1:
Anyway (Ελληνικά) ...!  :*

G.G.XXX

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2007
Κριτικές
2
Like
1.202
Πόντοι
216
Καλό είναι να αποφεύγονται οι συναισθηματισμοί με τις πουτάνες,
γιατί οδηγούν σε ακρέες συμπεριφορές αμφότερους
και επειδή σ'αυτές τις συναλλαγές τον πρωτεύοντα ρόλο τον παίζει το χρήμα,
οι όποιες αντιπαραθέσεις οδηγούν σε εσφαλμένα συμπεράσματα ;)

Δεν πιστεύω να υπάρχει κάποιος που δεν καταλαβαίνει τι εννοώ;

Καλό Πάσχα σε όλους.

peonius

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2011
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
Καλό είναι να αποφεύγονται οι συναισθηματισμοί με τις πουτάνες,
γιατί οδηγούν σε ακρέες συμπεριφορές αμφότερους
και επειδή σ'αυτές τις συναλλαγές τον πρωτεύοντα ρόλο τον παίζει το χρήμα,
οι όποιες αντιπαραθέσεις οδηγούν σε εσφαλμένα συμπεράσματα ;)

Δεν πιστεύω να υπάρχει κάποιος που δεν καταλαβαίνει τι εννοώ;

Καλό Πάσχα σε όλους.
Καλό Πάσχα G G XXX με μία μικρή επισύμανση... Και οι πουτάνες είναι εργαζόμενα κοριτσια.. οπότε ενδεχομένως δεν χρειάζεται να τους το τρίβουμε στη μούρη... Υπάρχουν ηπιότεροι τρόποι να αναφερόμαστε στην επαγγελματική ασχολία τους.. Μην θεωρήσεις πως είμαι αγαπούλης γιατί δεν είμαι..απεναντίας είμαι και κυνικότατος.. Απλά το πως αναφερόμαστε στους άλλους ότι δουλειά κι αν κάνουν είναι για μένα θέμα ευγένειας

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom