Νέα

Σόλο...μασεζ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα openmind27
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 102
  • Εμφανίσεις 14K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

tednet

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2011
Like
4
Πόντοι
16
Καλό είναι να αποφεύγονται οι συναισθηματισμοί με τις πουτάνες,
γιατί οδηγούν σε ακρέες συμπεριφορές αμφότερους
και επειδή σ'αυτές τις συναλλαγές τον πρωτεύοντα ρόλο τον παίζει το χρήμα,
οι όποιες αντιπαραθέσεις οδηγούν σε εσφαλμένα συμπεράσματα ;)

Δεν πιστεύω να υπάρχει κάποιος που δεν καταλαβαίνει τι εννοώ;

Καλό Πάσχα σε όλους.
ελα ντε που αγαπανε...

G.G.XXX

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2007
Κριτικές
2
Like
1.202
Πόντοι
216
Καλό Πάσχα G G XXX με μία μικρή επισύμανση... Και οι πουτάνες είναι εργαζόμενα κοριτσια.. οπότε ενδεχομένως δεν χρειάζεται να τους το τρίβουμε στη μούρη... Υπάρχουν ηπιότεροι τρόποι να αναφερόμαστε στην επαγγελματική ασχολία τους.. Μην θεωρήσεις πως είμαι αγαπούλης γιατί δεν είμαι..απεναντίας είμαι και κυνικότατος.. Απλά το πως αναφερόμαστε στους άλλους ότι δουλειά κι αν κάνουν είναι για μένα θέμα ευγένειας
Αν έχεις  αποκαλέσει έστω και μία φορά τους σκουπιδιάριδες, συλλέκτες απορρημάτων,
ίσως και να έχεις δίκιο.

Αγαπητέ ας είμαστε ειλικρινείς, πρώτα με τον εαυτό μας και μετά με τους άλλους,
η ουσία έχει αξία, όλα τ'άλλα είναι νά'χαμε να λέγαμε για να κάνουμε εντύπωση,
κάτι που με αφήνει παγερά αδιάφορο.

Καλό Πάσχα σε όλους και πάλι.

bubaloo

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Αγαπητέ φίλε,σου απαντώ επειδή και εσυ είσαι ευπρεπής και κατά το παρελθον εκφράσθηκες θετικά και για την δική μου παρουσία στο φόρουμ....Τα πράγματα είναι λίγο περίεργα αυτή την εποχή.Κάποιοι καλοθελητές επεχείρησαν να συκοφαντήσουν και να εκθέσουν την κοπέλλα,με ψεύδη και με αντιδεοντολογικές πρακτικές.Χωρίς εκείνη να ενοχλήσει ποτέ κανέναν...
Πάγια αρχή μου είναι να μην συζητάω λεπτομέρειες για κοπέλλες που γνωρίζω,είτε δημόσια,είτε με πριβε μηνύματα.....το θεωρώ άκομψο και αδιάκριτο....
Η Μαρία με πρόσφατο ποστ της,σε άλλο thread,δήλωσε ότι σταματάει προς το παρον.....δεν γνωρίζω αν αυτό είναι μόνιμο η προσωρινό.Σε κάθε περίπτωση,είναι μέλος του φόρουμ,και αν εκείνη θέλει,θα έρθει αυτή σε επαφή μαζί σου,οπότε και θα σου δόσει οτι στοιχεία χρειάζεσαι.
Να με συγχωρείς,αλλά δεν μπορώ να πω τίποτα περισσότερο.....

[size=10pt][size=10pt][size=10pt]ok σε ευχαριστώ Andy[/size][/size][/size]

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom