You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Σόλο...μασεζ
- Μέλος που άνοιξε το νήμα openmind27
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 102
- Εμφανίσεις 14K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
petroulas
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2011
- Κριτικές
- 2
- Like
- 52
- Πόντοι
- 1
το εξηνταρι φλο καφε .... το αλλο (80) απλα δοκιμασε το....Φιλε μου μηπως μπορεις να μας πεις τι περιλαμβανει το καθε προγραμμα?
Ρε φιλε μου petroula τι νομιζεις οτι ειναι το 80αρι και μου λες απλα δοκιμασε το?
Καταλαβαινω οτι μαλλον εννοεις οτι θα μεινω ευχαριστημενος.Αλλα δεν μπορεις να μας πεις λεπτομερειες?
Δηλαδη πιπα χωρις?Κωλο?2 φορες γινεται?
Καταλαβαινω οτι μαλλον εννοεις οτι θα μεινω ευχαριστημενος.Αλλα δεν μπορεις να μας πεις λεπτομερειες?
Για το Μαράκι έχει χυθεί πολύ μελάνι στο νήμα "μασαζ κατ' οικον"Ρε φιλε μου petroula τι νομιζεις οτι ειναι το 80αρι και μου λες απλα δοκιμασε το?
Οι περισσότεροι έμειναν ευχαριστημένοι.
Η σειρα είναι: καλό μασαζ, ολιγο b2b με τριψιμο των πανω σου, και τελος με καλο με 1 εκτονωση, κωλο δε δίνει.
αυτα
petroulas
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2011
- Κριτικές
- 2
- Like
- 52
- Πόντοι
- 1
παρτην τηλ να συννενοηθεις τι θα σου παρεχει με τα 80.... εγω οταν πρωτοπηγα πηρα τηλ και οταν με ρωτησε που το βρηκες της ειπα απο τα σαιτ και αφου τα ειπαμε και τα συμφωνησαμε κατηφορησα προς την πλατειαΡε φιλε μου petroula τι νομιζεις οτι ειναι το 80αρι και μου λες απλα δοκιμασε το?
σωστος.....................παρτην τηλ να συννενοηθεις τι θα σου παρεχει με τα 80.... εγω οταν πρωτοπηγα πηρα τηλ και οταν με ρωτησε που το βρηκες της ειπα απο τα σαιτ και αφου τα ειπαμε και τα συμφωνησαμε κατηφορησα προς την πλατεια
N.Subburbs, Αθήνα λέει στην Αγγελία, δηλαδή Νοrth τα οποία είναι Νότια Subburbs Ωραία.... Νέα Σμύρνη τελικα....
North σημαίνει Βόρεια.....
Πάντως,θα συμφωνήσω με τους προλαλήσαντες,η συγκεκριμένη είναι με διαφορά οτι καλύτερο στον χωρο αυτη την εποχή......
xpapad
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 20 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 33
- Like
- 3
- Πόντοι
- 1.240
αν και εχουμε διαφωνησει παλιοτερα σε αλλα θεματα εδω θα συμφωνησω αντυ.... οντως το μαρακι τιμαει τα λεφτα που της δινουμε και πρωταρχικος της στοχος ειναι να αφησει τον πελατη ευχαριστημενο χωρις να κοιταει το ρολοι και χωρις βιασυνη ... τιμια επιλογη αυτην την εποχη που τα ευρω δυσκολευουν και δεν ειναι για πεταμα...Πάντως,θα συμφωνήσω με τους προλαλήσαντες,η συγκεκριμένη είναι με διαφορά οτι καλύτερο στον χωρο αυτη την εποχή......
υ.γ. προς πετρουλα
φιλε πετρουλα βλεπω πηγες και εμεινες, θυμασαι το πρωτο πμ που σου ειχα στειλει... ;) ;)
anatolgami
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Αυγ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 2.327
- Πόντοι
- 506
...Από βυζιά τι λέει αυτή η Μαρία, ρε??
xpapad
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 20 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 33
- Like
- 3
- Πόντοι
- 1.240
τριαρακι καθαροαιμο και απειραχτο...Από βυζιά τι λέει αυτή η Μαρία, ρε??
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 243.558
- Πόντοι
- 46.232
3-τριαρακι καθαροαιμο και απειραχτο
Να πάμε σε οίκους αξιολόγησης....πως λέμε μια χωρα έχει πιστοληπτική ικανότητα ΒΒ+,ενω η αλλη ΒΒ-? κάτι τέτοιο.....
Τη φάγατε ρε την κοπέλλα.....μόνο τι νούμερο παπούτσι φοράει δεν έχετε ρωτήσει.....
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 243.558
- Πόντοι
- 46.232
χα χα χα ,δεν έχει ανάγκη το Μαράκι , έχει και σένα να της εκθειάζεις με την πρώτη ευκαιρία , και να την προσέχεις ;)
mysterious
Monsieur
- Εγγρ.
- 20 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 194
- Like
- 12.811
- Πόντοι
- 34.267
Νάτα...νάτα...καλώς τα....
χα χα χα ,δεν έχει ανάγκη το Μαράκι , έχει και σένα να της εκθειάζεις με την πρώτη ευκαιρία , και να την προσέχεις ;)
Ελα μωρέ γείτονα.....να μην υποστηρίξουμε τη γειτόνισσα? εδω έχουμε χρυσώσει τις αλλοδαπές,κακό είναι να πούμε μια καλή κουβέντα για το πατριωτάκι μας? άλλωστε,δεν λέμε και ψέμματα....το Μαράκι είναι παιδί για υιοθεσία.....
mysterious
Monsieur
- Εγγρ.
- 20 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 194
- Like
- 12.811
- Πόντοι
- 34.267
Κύριε Andy μου! Εσύ και το Χαμόγελο του Παιδιού!!!!Ελα μωρέ γείτονα.....να μην υποστηρίξουμε τη γειτόνισσα? εδω έχουμε χρυσώσει τις αλλοδαπές,κακό είναι να πούμε μια καλή κουβέντα για το πατριωτάκι μας? άλλωστε,δεν λέμε και ψέμματα....το Μαράκι είναι παιδί για υιοθεσία.....
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 243.558
- Πόντοι
- 46.232
Ελα μωρέ γείτονα.....να μην υποστηρίξουμε τη γειτόνισσα? εδω έχουμε χρυσώσει τις αλλοδαπές,κακό είναι να πούμε μια καλή κουβέντα για το πατριωτάκι μας? άλλωστε,δεν λέμε και ψέμματα....το Μαράκι είναι παιδί για υιοθεσία.....
μια χαρά ειναι το μαράκι
Να πάμε σε οίκους αξιολόγησης....πως λέμε μια χωρα έχει πιστοληπτική ικανότητα ΒΒ+,ενω η αλλη ΒΒ-? κάτι τέτοιο.....
Τη φάγατε ρε την κοπέλλα.....μόνο τι νούμερο παπούτσι φοράει δεν έχετε ρωτήσει.....
Για να μην παραπονιέσαι:
Μήπως μπορεί να μου πει κάποιος φίλος τι νούμερο παπούτσι φοράει η Μαρία?
North σημαίνει Βόρεια.....
Πάντως,θα συμφωνήσω με τους προλαλήσαντες,η συγκεκριμένη είναι με διαφορά οτι καλύτερο στον χωρο αυτη την εποχή......
Φίλε Andy με ενδιαφέρει επειδή είναι Νέα Σμύρνη. Αν χρησιμοποιεί προφυλακικό στο καλαμακι τοτε ακόμα καλύτερα.
Εφόσον έχεις κρατήσει τηλ. της θα το εκτιμούσα αν μου το έστελνες με μήνυμα. Αλλιώς αν ξέρεις εσύ ή άλλος το όνομα
που εμφανίζει στην αγγελία να το ψάξω εκεί. Ευχαριστώ.
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 359
- Εμφανίσεις
- 30K
- Απαντήσεις
- 11
- Εμφανίσεις
- 3K
- Απαντήσεις
- 56
- Εμφανίσεις