Νέα

Σόλο...μασεζ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα openmind27
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 102
  • Εμφανίσεις 14K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

vagvagvag

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2006
Κριτικές
2
Like
98
Πόντοι
1
Φιλε μου μηπως μπορεις να μας πεις τι περιλαμβανει το καθε προγραμμα?

vagvagvag

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2006
Κριτικές
2
Like
98
Πόντοι
1
Ρε φιλε μου petroula τι νομιζεις οτι ειναι το 80αρι και μου λες απλα δοκιμασε το?
Καταλαβαινω οτι μαλλον εννοεις οτι θα μεινω ευχαριστημενος.Αλλα δεν μπορεις να μας πεις λεπτομερειες?
Δηλαδη πιπα χωρις?Κωλο?2 φορες γινεται?

Kebaaap

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2008
Κριτικές
24
Like
5
Πόντοι
616
Ρε φιλε μου petroula τι νομιζεις οτι ειναι το 80αρι και μου λες απλα δοκιμασε το?
Καταλαβαινω οτι μαλλον εννοεις οτι θα μεινω ευχαριστημενος.Αλλα δεν μπορεις να μας πεις λεπτομερειες?
Για το Μαράκι έχει χυθεί πολύ μελάνι στο νήμα "μασαζ κατ' οικον"
Οι περισσότεροι έμειναν ευχαριστημένοι.
Η σειρα είναι: καλό μασαζ, ολιγο b2b με τριψιμο των  :tits: πανω σου, και τελος με καλο  :fuck1: με 1 εκτονωση, κωλο δε δίνει.
αυτα

news

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
0
N.Subburbs, Αθήνα λέει στην Αγγελία, δηλαδή Νοrth τα οποία είναι Νότια Subburbs  :tits: Ωραία.... Νέα Σμύρνη τελικα....

petroulas

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2011
Κριτικές
2
Like
52
Πόντοι
1
παρτην τηλ να συννενοηθεις τι θα σου παρεχει με τα 80.... εγω οταν πρωτοπηγα πηρα τηλ και οταν με ρωτησε που το βρηκες της ειπα απο τα σαιτ και αφου τα ειπαμε και τα συμφωνησαμε κατηφορησα προς την πλατεια

SPL

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2006
Κριτικές
19
Like
3.189
Πόντοι
7.195
παρτην τηλ να συννενοηθεις τι θα σου παρεχει με τα 80.... εγω οταν πρωτοπηγα πηρα τηλ και οταν με ρωτησε που το βρηκες της ειπα απο τα σαιτ και αφου τα ειπαμε και τα συμφωνησαμε κατηφορησα προς την πλατεια
σωστος.....................

andy51

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Like
322
Πόντοι
36
N.Subburbs, Αθήνα λέει στην Αγγελία, δηλαδή Νοrth τα οποία είναι Νότια Subburbs  :tits: Ωραία.... Νέα Σμύρνη τελικα....

North σημαίνει Βόρεια..... :rockon:
Πάντως,θα συμφωνήσω με τους προλαλήσαντες,η συγκεκριμένη είναι με διαφορά οτι καλύτερο στον χωρο αυτη την εποχή......

xpapad

Σεβαστός
Εγγρ.
20 Μαρ 2008
Κριτικές
33
Like
3
Πόντοι
1.240
Πάντως,θα συμφωνήσω με τους προλαλήσαντες,η συγκεκριμένη είναι με διαφορά οτι καλύτερο στον χωρο αυτη την εποχή......
αν και εχουμε διαφωνησει παλιοτερα σε αλλα θεματα εδω θα συμφωνησω αντυ.... οντως το μαρακι τιμαει τα λεφτα που της δινουμε και πρωταρχικος της στοχος ειναι να αφησει τον πελατη ευχαριστημενο χωρις να κοιταει το ρολοι και χωρις βιασυνη ... τιμια επιλογη αυτην την εποχη που τα ευρω δυσκολευουν και δεν ειναι για πεταμα...
υ.γ. προς πετρουλα
φιλε πετρουλα βλεπω πηγες και εμεινες, θυμασαι το πρωτο πμ που σου ειχα στειλει...  ;) ;)

anatolgami

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2006
Κριτικές
3
Like
2.327
Πόντοι
506
...Από βυζιά τι λέει αυτή η Μαρία, ρε??

andy51

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Like
322
Πόντοι
36

Να πάμε σε οίκους αξιολόγησης....πως λέμε μια χωρα έχει πιστοληπτική ικανότητα ΒΒ+,ενω η αλλη ΒΒ-? κάτι τέτοιο.....
Τη φάγατε ρε την κοπέλλα.....μόνο τι νούμερο παπούτσι φοράει δεν έχετε ρωτήσει..... :think:

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
243.558
Πόντοι
46.232
χα χα χα ,δεν έχει ανάγκη το Μαράκι , έχει και  σένα να της εκθειάζεις με την πρώτη ευκαιρία , και να την προσέχεις  ;)

mysterious

Monsieur
Εγγρ.
20 Φεβ 2008
Κριτικές
194
Like
12.811
Πόντοι
34.267
Νάτα...νάτα...καλώς τα.... :booty:

andy51

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Like
322
Πόντοι
36
χα χα χα ,δεν έχει ανάγκη το Μαράκι , έχει και  σένα να της εκθειάζεις με την πρώτη ευκαιρία , και να την προσέχεις  ;)

Ελα μωρέ γείτονα.....να μην υποστηρίξουμε τη γειτόνισσα? εδω έχουμε χρυσώσει τις αλλοδαπές,κακό είναι να πούμε μια καλή κουβέντα για το πατριωτάκι μας? άλλωστε,δεν λέμε και ψέμματα....το Μαράκι είναι παιδί για υιοθεσία..... :dancing: :dancing:

mysterious

Monsieur
Εγγρ.
20 Φεβ 2008
Κριτικές
194
Like
12.811
Πόντοι
34.267
Ελα μωρέ γείτονα.....να μην υποστηρίξουμε τη γειτόνισσα? εδω έχουμε χρυσώσει τις αλλοδαπές,κακό είναι να πούμε μια καλή κουβέντα για το πατριωτάκι μας? άλλωστε,δεν λέμε και ψέμματα....το Μαράκι είναι παιδί για υιοθεσία..... :dancing: :dancing:
Κύριε Andy μου! Εσύ και το Χαμόγελο του Παιδιού!!!!  :grin:

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
243.558
Πόντοι
46.232
:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:
μια χαρά ειναι το μαράκι

byron0711

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2006
Like
0
Πόντοι
6
Να πάμε σε οίκους αξιολόγησης....πως λέμε μια χωρα έχει πιστοληπτική ικανότητα ΒΒ+,ενω η αλλη ΒΒ-? κάτι τέτοιο.....
Τη φάγατε ρε την κοπέλλα.....μόνο τι νούμερο παπούτσι φοράει δεν έχετε ρωτήσει..... :think:

Για να μην παραπονιέσαι:
Μήπως μπορεί να μου πει κάποιος φίλος τι νούμερο παπούτσι φοράει η Μαρία? :2funny: :2funny: :2funny:

bubaloo

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
0
North σημαίνει Βόρεια..... :rockon:

Φίλε Andy με ενδιαφέρει επειδή είναι Νέα Σμύρνη. Αν χρησιμοποιεί προφυλακικό στο καλαμακι τοτε ακόμα καλύτερα.
Εφόσον έχεις κρατήσει τηλ. της θα το εκτιμούσα αν μου το έστελνες με μήνυμα. Αλλιώς αν ξέρεις εσύ ή άλλος το όνομα
που εμφανίζει στην αγγελία να το ψάξω εκεί. Ευχαριστώ.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom