Νέα

Σοκ: Ρωσίδα 21 ετών με Aids σκορπά το θάνατο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα don kihotis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 560K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

maraki123

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2012
Like
0
Πόντοι
0
Γιατι ως γνωστον ο ιος αναγνωριζει ποια ειναι πουτανα και ποια οχι  :headbang:

δεν λειτουργεις ε? οταν πας με πουτανα η δουλεια της ειναι να πηδιειται με ολη την χωρα, λογικοτατο να εχει του κοσμου τις αρρωστιες. γιαυτο το ειπα.

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
Το αντιφατικο ειναι, να επιλεγει καποιος μια αντικοινωνικη συμπεριφορα, οπως η χρηση ναρκωτικων, και μετα να του φταιει η κοινωνια που δεν τον αποδεχεται.
Σημερα κανενας δεν μπορει να πει οτι δεν ξερει τι προκαλουν τα ναρκωτικα.
Ιντερνετ, τηλεορασεις, ραδιοφωνα, ολα λενε οτι ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΚΟ.
Και κανενας δεν τα παιρνει με το ζορι.
Σαφος υπαρχει και η "συνειδητη" επιλογη που κανει ενας χρηστης, αλλα μην ξεχναμε οτι η ιδια η κοινωνια σπρωχνει τους νεους στα ναρκωτικα.
Ανεργεια, ελλειψη ελπιδας για τον μελλον, αδιαφορια για το ατομο, ολα αυτα επηρεαζουν καποιον και τον ριχνουν στα ναρκωτικα. Και οταν πεσουν στα ναρκωτικα τοτε η κοινωνια με κροκοδειλισια δακρυα και με μια παγερη αδιαφορια τους αφηνει στην μοιρα τους.
Εσυ το επελεξες και ετσι.
Που ειναι η κοινωνια οταν το μονο που ζητανε ειναι να φυγουν μακρια απο την γειτονια τους και να πανε αλλου?

εγω εξω απο τα οκανα βλεπω κοσμο και δυστυχως κανενα δε βλεπω υγειη
οσο για τη λιστα αναμονης δε γνωριζω αλλα γνωριζω οτι αυτοι που ειναι στη λιστα ξανακυλαν.
Αρα το συστημα απεξαρτησης δεν λειτουργει σωστα.

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.754
Πόντοι
6.030
εδώ μιλάμε για συγκεριμένες κατηγορίες με συγκεκριμένη συμπεριφορά.
δεν περίμενα απο σένα τέτοια μαλακισμένη απάντηση.
είναι σα να σου λένε οι χουλιγκανς στο γήπεδο πρέπει να μπαίνουν φυλακή και εσύ να τους λες, οι σαματατζήδες στις καφετέριες που σφάζονται όταν παίζει γαβροβάζελος να μένουν ελεύθεροι.
αλλα λόγια ν αγαπιόμαστε.

είναι λογικό να ζορίζεσαι γιατί σου κόβουν τη βολή της πούτσας σου.
θα σου περάσει και θα το συνηθίσεις.
επίσης σιγά σιγά πρέπει μιας και έχεις πολύ μεγάλη μόρφωση και αντίληψη να αρχίσεις να απομακρύνεσαι εγκεφαλικά απο τη διαρκή εξύψωση του μουνιού και της πραγματικής αξίας της σεξουαλικής πράξης.
Εντάξει τα βλήματα δεν έχουν και αρκετό εγκέφαλο να ξεκαβλώ με άλλο τρόπο.
Εσύ όμως;
Μήπως σε λένε και Αρτέμι και συχνάζεις και στο Γκάζι??????
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
ειναι απορίας άξιων ποσες φεμινίστριες (γυναικες ...και αντρες) ειναι μελη σε ενα φορουμ για μπουρδελα και πουτανες

συνεχίστε να μα ζαλιζετε τα μπαλακια και μπορει να "δώσουμε γαμήσι" (give a fuck Οπως λενε οι φιλοι μας οι αμερικλανοι)

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Φιλαρακι ειναι παραλογο να απαγορευεις το ελευθερο συναινετικο σεξ μεταξυ ενηλικων. Για οποιονδηποτε λογο.
Ωραια σε μερος χωρις αδεια, εγω λεω οτι ειναι γκομενα μου και κανουμε σεξ. Τι θελει ο αλλος και επεμβαινει?
Αλλιως φτανουμε σε ενα κυνηγι μαγισσων ανευ τελους.
Ε τωρα εχει ενα μικρο δικιο ο περσονας που σου τα χωνει.
Τι συγκρινεις?
Στο μπουρδελο δεν τιθεται θεμα "συναινεσης".
Αντιθετα τιθεται θεμα ΥΨΗΛΟΥ ΚΙΝΔΥΝΟΥ μεταδοσης νοσηματων.
Και ειναι λογικο να μπαινουν ΚΑΝΟΝΕΣ.
Με την ιδια λογικη, δεν πρεπει να μπουν κανονες στα σφαγεια, γιατι μπορεις να σφαξεις ανενοχλητος ενα ζωο και εκτος σφαγειου.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Φιλαρακι ειναι παραλογο να απαγορευεις το ελευθερο συναινετικο σεξ μεταξυ ενηλικων. Για οποιονδηποτε λογο.
Ωραια σε μερος χωρις αδεια, εγω λεω οτι ειναι γκομενα μου και κανουμε σεξ. Τι θελει ο αλλος και επεμβαινει?

παράλογο να μην ξέρεις γιατι σου κρύβει το τι κουβαλάει ενώ το γνωρίζει;
παράλογο να πάει φυλακή ο καριόλης που ενώ είναι φορέας HPV γαμάει την γκόμενα που έπιασε στο πάρτυ κολλητών του γιατί "ξέχασε" να της το πει;
ωραία λογική.

jorgekavlares

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
1.450
Πόντοι
546
:2funny: :2funny:με τα λεφτα του μπαμπα γαμαω ολα τα σιτυ τουρ φλωρε.τωρα αν σου αρεσει ο κολωσ προσεχε τον γιατι μερεντιαζει ασχημα σαν το κτμ  :2funny: :2funny:
Α εσυ δεν εχεις και φαντασια κατιμουλη...
Κατσε να σου δειξω πως γινεται... να μαθαινεις...
Αγαπητοι συναδελφοι
Κατηγορω ευθεως τον συναδελφο Κατιμουλη οτι εν γνωση του, και με δολο, εφοσον σαφως και εγνωριζε οτι ειναι φορεας του ιου της Μεγιστης Βλακειας, ενεδωσε σε λεκτικο διαξιφισμο με την αφεντο-μουτσουναρα μου, χωρις να λαβει τις απαραιτητες προφυλαξεις...
Σαν αποτελεσμα εκινδυνευσα σφοδρα να κολλησω την αθεραπευτη νοσο... και στην συνεχεια να καταπεσω στο κρεβατι με αφορητη ηλιθιοτητα και σαχλαμαρα... Δυστυχως επειδη ειμαι απορος αφου εχω φαει ολα τα λεφτα του μπαμπα μου στις πουτανες, δεν εχω καμια ελπιδα θεραπειας...
Ετσι το μονο που  μου απομενει ειναι να χανω τον χρονο μου συνεχιζοντας να διαπληκτιζομαι με κατιμαδες...
καταλαβες τωρα πως γινεται?
αν θελεις κι αλλη βοηθεια πες μου, παρ΄ολο που νοιωθω τελειως ανημπορος να συνεχισω την κουβεντα με καποιον πνευματικα κατωτερο...
θα το προσπαθησω... γιατι ανθρωπος εισαι κι εσυ κατιμουλη...
ΥΓ ο κολωσ γραφεται κωλος συνηθως... αλλα σε συγχωρω γιατι μαλλον τρεμουν τα χερακια σου απο το δεος...

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
εδώ μιλάμε για συγκεριμένες κατηγορίες με συγκεκριμένη συμπεριφορά.
δεν περίμενα απο σένα τέτοια μαλακισμένη απάντηση.
είναι σα να σου λένε οι χουλιγκανς στο γήπεδο πρέπει να μπαίνουν φυλακή και εσύ να τους λες, οι σαματατζήδες στις καφετέριες που σφάζονται όταν παίζει γαβροβάζελος να μένουν ελεύθεροι.
αλλα λόγια ν αγαπιόμαστε.

είναι λογικό να ζορίζεσαι γιατί σου κόβουν τη βολή της πούτσας σου.
θα σου περάσει και θα το συνηθίσεις.
επίσης σιγά σιγά πρέπει μιας και έχεις πολύ μεγάλη μόρφωση και αντίληψη να αρχίσεις να απομακρύνεσαι εγκεφαλικά απο τη διαρκή εξύψωση του μουνιού και της πραγματικής αξίας της σεξουαλικής πράξης.
Εντάξει τα βλήματα δεν έχουν και αρκετό εγκέφαλο να ξεκαβλώ με άλλο τρόπο.
Εσύ όμως;

Μισο, αλλο ειπα. Οτι επιασαν μια θετικη στην Φυλης δε παει να πει πως ειναι ο κανονας. Καλλιστα θα μπορουσε να προερχεται απο αλλου.

Οτι και να λεμε- και σαφως πρεπει να λαμβανονται προφυλαξεις- ο κανονας ηταν ειναι και θα ειναι πως το σεξ στην φυλης γινεται ΜΕ ΠΡΟΦΥΛΑΞΗ και οι πλειοψηφια των εργαζομενων εκει κοιταζεται σε γιατρους.

Πιο επικινδυνο ειναι το ανεξελεγκτο σεξ που κανουν αγορακια και κοριτσακια εξω οπου ναναι που ειναι τελειως ανεξελεγκτο. Οι περισσοτερες κοπελες και γιατρους κοιτανε και μετρα υγειηνης παιρνουν.

Επιασαν μια οκ , κουβαλουσε τον ιο απο την πατριδα της, δεν τον κολλησε εδω.
Τα ακαποτα και οι μαλακιες ξεκινησαν απο μερικους λεφταδες που πηγαιναν σε σιτι τουρς κλπ και κατεβηκαν και απο εκει, στην αρχη με χρημα παραπανω, το ξεκινησαν τωρα κλπ.

Συμφωνω φυσικα με ποινικοποιηση αμελειας μετρων υγιεινης σε τετοιους χωρους!!!! Αλιμονο! 100 φορες συμφωνω!!

Ωστοσο ΔΕΝ ΠΕΡΙΟΡΙΖΕΤΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ!! ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ!

CRIS 38

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
16
ρε μαλακες τι κανατε σαν αδερφες?αμα κολλησατε κολλησατε μας πρηξατε τον πουτσο
Εγω γαμαω παντα χωρις και στα @@ μου ολα

Σοβαρα τωρα οι πιθανοτητες να κολληστε hiv
ΥΠΟΣ ΕΚΘΕΣΗΣ (Από γνωστό HIV+ άτομο) ΚΙΝΔΥΝΟΣ
ΜΕΤΑΔΟΣΗΣ
Μετάγγιση 90%
Τοκετός 25%
Κοινή χρήση βελονών από χρήστες ναρκωτικών 0,67%
Παθητική πρωκτική σεξουαλική επαφή 0,50%
Τυχαίο τρύπημα βελόνας 0,30%
Παθητική κολπική σεξουαλική επαφή 0,10%
Ενεργητική πρωκτική σεξουαλική επαφή 0,06%
Ενεργητική κολπική σεξουαλική επαφή 0,05%
Παθητική στοματική σεξουαλική επαφή 0,01%
Ενεργητική στοματική σεξουαλική επαφή 0,005%

Κινδυνεουν κυριως αυτοι που στο σεξ ματωσανε πουτσες μουνια κτλπ
Οι αδερφες κολλανε συνηθως γιατι γαμανε κωλο οπου ματωνει πιο ευκολα
μπραβο μεγαλε...λοιπον μαθε οτι δεν ειναι μονο το aids αλλα και αλλες ασθενειες που κολλας ψωρισ χρυση προφυλαχτικου αλλα τι λεω ο βλακας το προφυλαχτικο το βαζουμε γιατι ειμαστε συχασιαρηδες...τι να πω...αν κολησεις ομως κατι μετα θα τρεχεις ..

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
ΤΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ!!!  :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

Πιρφοροι, τραβατε πιατσα ριξτε κανα πουτσο γιατι η αγαμια ηδη αρχισε να σας βαραει στο κεφαλι..

ΑΠΛΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕ ΚΑΠΟΤΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΟΛΛΑΤΕ ΤΙΠΟΤΑ

Τελεια και παυλα
Και γλωσσόφιλα ομως τύπε ε?
Μην γινουμε και υποχονδριοι.
Α, θυμισε μου, η ηπατιτιδα κολλαει με το σαλιο?

woodstockr

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
6

Δεν σε πιάνω. Εννοείς οτι προτιμάς να κοροιδέψεις τον εαυτό σου για να δώσεις μια ακα πίπα? Για την υγεία σου μιλάμε και την υγεία όσων θα έρθεις σε επαφή όχι για να περάσεις κτεο το εργάλειο με την καινούρια εξάτμιση και πρέπει καποιον να λαδώσεις. Ο άλλος καλά κάνει και επεμβένει γιατί μετά απο σένα θα πάει ο δεκαεξάχρονος και κάποιος πρέπει να τον προστατεύσει.   

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Μήπως σε λένε και Αρτέμι και συχνάζεις και στο Γκάζι??????
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
όχι.
με λένε περσόνα και έχω κάνει μουνιά που δε θα γαμήσεις ποτέ στη ζωή σου να σπαρταράνε απο κάβλα σε 2ωρα και 3ωρα payless "προγράμματα".

Εσύ βεβαίως είσαι ο μέγας σουμάχερ του πληρωμένο δεκαλεπτου.
καραγκιοζη.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
δεν λειτουργεις ε? οταν πας με πουτανα η δουλεια της ειναι να πηδιειται με ολη την χωρα, λογικοτατο να εχει του κοσμου τις αρρωστιες. γιαυτο το ειπα.

Με ολη τη χωρα μπορει να πηδιεται και οποιαδηποτε αλλη που δεν ειναι πουτανα. Η να πηδιεται με καποιον που εχει πηδηχτει με ολη τη χωρα κ.ο.κ.

Η πουτανα παει και σε γιατρους 9/10 και μην ακους τις παπαρολογιες οτι δε πανε η λαδωνουν. Ελαχιστες το κανουν αυτο.

Απο τις αλλες- και αλλους ελαχιστοι πηγαινουν και αναθεμα αν γνωριζουν τι εχουν.

StrangeKindOfHuman

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Ιαν 2012
Κριτικές
111
Like
531
Πόντοι
1.211
ΤΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ!!!  :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

Πιρφοροι, τραβατε πιατσα ριξτε κανα πουτσο γιατι η αγαμια ηδη αρχισε να σας βαραει στο κεφαλι..

ΑΠΛΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕ ΚΑΠΟΤΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΟΛΛΑΤΕ ΤΙΠΟΤΑ

Τελεια και παυλα
Πες τα χρυσόστομε! Έχει καταντήσει μαλακία το θέμα. Ο ένας φοβάται μην φταρνιστεί η πουτάνα και τον κολλήσει aids, ο άλλος μην κλάσει στο 69 και μπουν σταγονίδια αίματος από τις αιμορροΐδες της στα μάτια και κολλήσει και αυτός.
Γαμάτε με σκούφο και αφήστε τα κασκαντερικά να έχετε ήσυχα και τα δυο κεφάλια.

maraki123

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2012
Like
0
Πόντοι
0
Με ολη τη χωρα μπορει να πηδιεται και οποιαδηποτε αλλη που δεν ειναι πουτανα. Η να πηδιεται με καποιον που εχει πηδηχτει με ολη τη χωρα κ.ο.κ.

Η πουτανα παει και σε γιατρους 9/10 και μην ακους τις παπαρολογιες οτι δε πανε η λαδωνουν. Ελαχιστες το κανουν αυτο.

Απο τις αλλες- και αλλους ελαχιστοι πηγαινουν και αναθεμα αν γνωριζουν τι εχουν.

Δεν λεω πως εχεις αδικο, γιαυτο υποστηριζω πως οταν πας για σεξ, για ξεπετα πως το λενε, βαζε το το ριμαδι. Και κκυριως οταν πας σε μπουρδελο γιατι το ποσοστο του να ναι αρρωστη η πουτανα ειναι διπλασιο απο μια κοπελα που δεν ανηκει στον χωρο.

KD

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
13
Πόντοι
16
Ωραια παπαρα...  :jerking:
Κατσε σπιτι μια ζωη να τον παιζεις, και φτασε 1000000000000000000000000000000000000000000000000000 ποστ σε μπουρδελοσαιτ, ενω δεν γαμας σε μπουρδελα...
Εισαι ενας απ τους Πιρφορους που κατεστρεψαν την Ελλαδα
Ρε BMW, επειδή μου φαίνεσαι συμπαθής τύπος και με επίπεδο, άκουμε λίγο.Δεν τρέχει κανάς διαγωνισμός για το ποιος θα γαμήσει τις περισσότερες πουτάνες. Οκ, υπάρχουν πολλά θέματα στο site που δεν χρειάζεται να 'χεις χιλιογαμήσει για να συμμετέχεις.Στην ουσία όλοι το ίδιο πράμα λέμε σε τόσες σελίδες. Ό,τι κάνουμε, με λίγη προσοχή ρε γαμώτο.Μην τα παίρνεις.Σκέψου όμως ότι στα μπουρδέλα τρέχουν και 14-15 χρονα παιδάκια που έχουν διαβάσει από δω τα κατορθώματα του καθενός και σου λένε, έλα μωρέ, δεν τρέχει τίποτα και κανά ακάποτο.Θα μου πεις και λογικό είναι ότι δεν έδωσες ποτέ συμβουλές, ούτε είσαι ο μπαμπάς τους. Αλλά με λίγο μέτρο, και καλά θα περνάμε, και σκοτούρες δεν θα 'χουμε.Ό,τι έγινε έγινε.Στο εξής να προσέχουμε.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Ε τωρα εχει ενα μικρο δικιο ο περσονας που σου τα χωνει.
Τι συγκρινεις?
Στο μπουρδελο δεν τιθεται θεμα "συναινεσης".
Αντιθετα τιθεται θεμα ΥΨΗΛΟΥ ΚΙΝΔΥΝΟΥ μεταδοσης νοσηματων.
Και ειναι λογικο να μπαινουν ΚΑΝΟΝΕΣ.
Με την ιδια λογικη, δεν πρεπει να μπουν κανονες στα σφαγεια, γιατι μπορεις να σφαξεις ανενοχλητος ενα ζωο και εκτος σφαγειου.

Να μπουν κανονες! Ισα ισα! Αν το λες εσεις μια εγω το λεω ΔΕΚΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ! ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΜΠΟΥΝ.

Με τη λογικη οτι μονο στον αγοραιο ερωτα εντοπιζεται το προβλημα λεω.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom