Γιατι ως γνωστον ο ιος αναγνωριζει ποια ειναι πουτανα και ποια οχι
δεν λειτουργεις ε? οταν πας με πουτανα η δουλεια της ειναι να πηδιειται με ολη την χωρα, λογικοτατο να εχει του κοσμου τις αρρωστιες. γιαυτο το ειπα.
Γιατι ως γνωστον ο ιος αναγνωριζει ποια ειναι πουτανα και ποια οχι
Σαφος υπαρχει και η "συνειδητη" επιλογη που κανει ενας χρηστης, αλλα μην ξεχναμε οτι η ιδια η κοινωνια σπρωχνει τους νεους στα ναρκωτικα.Το αντιφατικο ειναι, να επιλεγει καποιος μια αντικοινωνικη συμπεριφορα, οπως η χρηση ναρκωτικων, και μετα να του φταιει η κοινωνια που δεν τον αποδεχεται.
Σημερα κανενας δεν μπορει να πει οτι δεν ξερει τι προκαλουν τα ναρκωτικα.
Ιντερνετ, τηλεορασεις, ραδιοφωνα, ολα λενε οτι ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΚΟ.
Και κανενας δεν τα παιρνει με το ζορι.
Αρα το συστημα απεξαρτησης δεν λειτουργει σωστα.εγω εξω απο τα οκανα βλεπω κοσμο και δυστυχως κανενα δε βλεπω υγειη
οσο για τη λιστα αναμονης δε γνωριζω αλλα γνωριζω οτι αυτοι που ειναι στη λιστα ξανακυλαν.
Μήπως σε λένε και Αρτέμι και συχνάζεις και στο Γκάζι??????εδώ μιλάμε για συγκεριμένες κατηγορίες με συγκεκριμένη συμπεριφορά.
δεν περίμενα απο σένα τέτοια μαλακισμένη απάντηση.
είναι σα να σου λένε οι χουλιγκανς στο γήπεδο πρέπει να μπαίνουν φυλακή και εσύ να τους λες, οι σαματατζήδες στις καφετέριες που σφάζονται όταν παίζει γαβροβάζελος να μένουν ελεύθεροι.
αλλα λόγια ν αγαπιόμαστε.
είναι λογικό να ζορίζεσαι γιατί σου κόβουν τη βολή της πούτσας σου.
θα σου περάσει και θα το συνηθίσεις.
επίσης σιγά σιγά πρέπει μιας και έχεις πολύ μεγάλη μόρφωση και αντίληψη να αρχίσεις να απομακρύνεσαι εγκεφαλικά απο τη διαρκή εξύψωση του μουνιού και της πραγματικής αξίας της σεξουαλικής πράξης.
Εντάξει τα βλήματα δεν έχουν και αρκετό εγκέφαλο να ξεκαβλώ με άλλο τρόπο.
Εσύ όμως;
Ε τωρα εχει ενα μικρο δικιο ο περσονας που σου τα χωνει.Φιλαρακι ειναι παραλογο να απαγορευεις το ελευθερο συναινετικο σεξ μεταξυ ενηλικων. Για οποιονδηποτε λογο.
Ωραια σε μερος χωρις αδεια, εγω λεω οτι ειναι γκομενα μου και κανουμε σεξ. Τι θελει ο αλλος και επεμβαινει?
Αλλιως φτανουμε σε ενα κυνηγι μαγισσων ανευ τελους.
Φιλαρακι ειναι παραλογο να απαγορευεις το ελευθερο συναινετικο σεξ μεταξυ ενηλικων. Για οποιονδηποτε λογο.
Ωραια σε μερος χωρις αδεια, εγω λεω οτι ειναι γκομενα μου και κανουμε σεξ. Τι θελει ο αλλος και επεμβαινει?
Α εσυ δεν εχεις και φαντασια κατιμουλη...με τα λεφτα του μπαμπα γαμαω ολα τα σιτυ τουρ φλωρε.τωρα αν σου αρεσει ο κολωσ προσεχε τον γιατι μερεντιαζει ασχημα σαν το κτμ
εδώ μιλάμε για συγκεριμένες κατηγορίες με συγκεκριμένη συμπεριφορά.
δεν περίμενα απο σένα τέτοια μαλακισμένη απάντηση.
είναι σα να σου λένε οι χουλιγκανς στο γήπεδο πρέπει να μπαίνουν φυλακή και εσύ να τους λες, οι σαματατζήδες στις καφετέριες που σφάζονται όταν παίζει γαβροβάζελος να μένουν ελεύθεροι.
αλλα λόγια ν αγαπιόμαστε.
είναι λογικό να ζορίζεσαι γιατί σου κόβουν τη βολή της πούτσας σου.
θα σου περάσει και θα το συνηθίσεις.
επίσης σιγά σιγά πρέπει μιας και έχεις πολύ μεγάλη μόρφωση και αντίληψη να αρχίσεις να απομακρύνεσαι εγκεφαλικά απο τη διαρκή εξύψωση του μουνιού και της πραγματικής αξίας της σεξουαλικής πράξης.
Εντάξει τα βλήματα δεν έχουν και αρκετό εγκέφαλο να ξεκαβλώ με άλλο τρόπο.
Εσύ όμως;
μπραβο μεγαλε...λοιπον μαθε οτι δεν ειναι μονο το aids αλλα και αλλες ασθενειες που κολλας ψωρισ χρυση προφυλαχτικου αλλα τι λεω ο βλακας το προφυλαχτικο το βαζουμε γιατι ειμαστε συχασιαρηδες...τι να πω...αν κολησεις ομως κατι μετα θα τρεχεις ..ρε μαλακες τι κανατε σαν αδερφες?αμα κολλησατε κολλησατε μας πρηξατε τον πουτσο
Εγω γαμαω παντα χωρις και στα @@ μου ολα
Σοβαρα τωρα οι πιθανοτητες να κολληστε hiv
ΥΠΟΣ ΕΚΘΕΣΗΣ (Από γνωστό HIV+ άτομο) ΚΙΝΔΥΝΟΣ
ΜΕΤΑΔΟΣΗΣ
Μετάγγιση 90%
Τοκετός 25%
Κοινή χρήση βελονών από χρήστες ναρκωτικών 0,67%
Παθητική πρωκτική σεξουαλική επαφή 0,50%
Τυχαίο τρύπημα βελόνας 0,30%
Παθητική κολπική σεξουαλική επαφή 0,10%
Ενεργητική πρωκτική σεξουαλική επαφή 0,06%
Ενεργητική κολπική σεξουαλική επαφή 0,05%
Παθητική στοματική σεξουαλική επαφή 0,01%
Ενεργητική στοματική σεξουαλική επαφή 0,005%
Κινδυνεουν κυριως αυτοι που στο σεξ ματωσανε πουτσες μουνια κτλπ
Οι αδερφες κολλανε συνηθως γιατι γαμανε κωλο οπου ματωνει πιο ευκολα
Και γλωσσόφιλα ομως τύπε ε?ΤΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ!!!
Πιρφοροι, τραβατε πιατσα ριξτε κανα πουτσο γιατι η αγαμια ηδη αρχισε να σας βαραει στο κεφαλι..
ΑΠΛΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕ ΚΑΠΟΤΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΟΛΛΑΤΕ ΤΙΠΟΤΑ
Τελεια και παυλα
Φιλαρακι ειναι παραλογο να απαγορευεις το ελευθερο συναινετικο σεξ μεταξυ ενηλικων. Για οποιονδηποτε λογο.
όχι.Μήπως σε λένε και Αρτέμι και συχνάζεις και στο Γκάζι??????
δεν λειτουργεις ε? οταν πας με πουτανα η δουλεια της ειναι να πηδιειται με ολη την χωρα, λογικοτατο να εχει του κοσμου τις αρρωστιες. γιαυτο το ειπα.
Πες τα χρυσόστομε! Έχει καταντήσει μαλακία το θέμα. Ο ένας φοβάται μην φταρνιστεί η πουτάνα και τον κολλήσει aids, ο άλλος μην κλάσει στο 69 και μπουν σταγονίδια αίματος από τις αιμορροΐδες της στα μάτια και κολλήσει και αυτός.ΤΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ!!!
Πιρφοροι, τραβατε πιατσα ριξτε κανα πουτσο γιατι η αγαμια ηδη αρχισε να σας βαραει στο κεφαλι..
ΑΠΛΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕ ΚΑΠΟΤΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΟΛΛΑΤΕ ΤΙΠΟΤΑ
Τελεια και παυλα
μόνο αμα ρίξεις παχειά ροχάλαΚαι γλωσσόφιλα ομως τύπε ε?
Μην γινουμε και υποχονδριοι.
Α, θυμισε μου, η ηπατιτιδα κολλαει με το σαλιο?
Με ολη τη χωρα μπορει να πηδιεται και οποιαδηποτε αλλη που δεν ειναι πουτανα. Η να πηδιεται με καποιον που εχει πηδηχτει με ολη τη χωρα κ.ο.κ.
Η πουτανα παει και σε γιατρους 9/10 και μην ακους τις παπαρολογιες οτι δε πανε η λαδωνουν. Ελαχιστες το κανουν αυτο.
Απο τις αλλες- και αλλους ελαχιστοι πηγαινουν και αναθεμα αν γνωριζουν τι εχουν.
Ρε BMW, επειδή μου φαίνεσαι συμπαθής τύπος και με επίπεδο, άκουμε λίγο.Δεν τρέχει κανάς διαγωνισμός για το ποιος θα γαμήσει τις περισσότερες πουτάνες. Οκ, υπάρχουν πολλά θέματα στο site που δεν χρειάζεται να 'χεις χιλιογαμήσει για να συμμετέχεις.Στην ουσία όλοι το ίδιο πράμα λέμε σε τόσες σελίδες. Ό,τι κάνουμε, με λίγη προσοχή ρε γαμώτο.Μην τα παίρνεις.Σκέψου όμως ότι στα μπουρδέλα τρέχουν και 14-15 χρονα παιδάκια που έχουν διαβάσει από δω τα κατορθώματα του καθενός και σου λένε, έλα μωρέ, δεν τρέχει τίποτα και κανά ακάποτο.Θα μου πεις και λογικό είναι ότι δεν έδωσες ποτέ συμβουλές, ούτε είσαι ο μπαμπάς τους. Αλλά με λίγο μέτρο, και καλά θα περνάμε, και σκοτούρες δεν θα 'χουμε.Ό,τι έγινε έγινε.Στο εξής να προσέχουμε.Ωραια παπαρα...
Κατσε σπιτι μια ζωη να τον παιζεις, και φτασε 1000000000000000000000000000000000000000000000000000 ποστ σε μπουρδελοσαιτ, ενω δεν γαμας σε μπουρδελα...
Εισαι ενας απ τους Πιρφορους που κατεστρεψαν την Ελλαδα
Ε τωρα εχει ενα μικρο δικιο ο περσονας που σου τα χωνει.
Τι συγκρινεις?
Στο μπουρδελο δεν τιθεται θεμα "συναινεσης".
Αντιθετα τιθεται θεμα ΥΨΗΛΟΥ ΚΙΝΔΥΝΟΥ μεταδοσης νοσηματων.
Και ειναι λογικο να μπαινουν ΚΑΝΟΝΕΣ.
Με την ιδια λογικη, δεν πρεπει να μπουν κανονες στα σφαγεια, γιατι μπορεις να σφαξεις ανενοχλητος ενα ζωο και εκτος σφαγειου.
μόνο αμα ρίξεις παχειά ροχάλα
Πού ειναι αυτη η ψυχη να πει την αποψη της?μόνο αμα ρίξεις παχειά ροχάλα