Νέα

Σοκ: Ρωσίδα 21 ετών με Aids σκορπά το θάνατο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα don kihotis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 560K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 25 άτομα (0 μέλη και 25 επισκέπτες)

CRIS 38

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
16
Eκτος του οτι θα πρεπε να ελεγχονται τακτικα οι οικοι και να κλεινουν οι παρανομοι, θα πρεπε να συλλαμβανονται οι "εργοδοτες" των εν λογω γυναικων,και να δημοσιευονται φωτογραφιες. Επιπλέον κυριο μεριδιο ευθυνης σε ολο αυτο το εχουν οι αντρες που πηγαν μαζι της. Γνωριζουν παρα πολυ καλα που πανε, γνωριζουν οτι πρεπει να εχουν προφυλαξη και να ελεγχουν το θεμα.
συμφωνω για τους εργοδοτες..να συλαμβανονται και να αντιμετωπιζονται η παξη τους ως κακουργημα γιατι μονο ετσι οταν θα μπει η πρωτη καλα καμπανα θα το σκευτουν οι επομενοι.δεν διαφωνω σε τιποτα στη τοποθετηση σου αλλα μαλλον διαβασες οτι ο οικος ηταν παρανομος αρα χωρις αδεια χωρις χαρτια οι κοπελες και φυσικα χωρις εξετασεις. δηλαδη καθε μερα εβλεπε εναν αλφα αριθμο πελατων χωρις να αχει κανει αυτο που κανουν καποιες αλλες κοπελες σε πολλους οικους..και δεν δουλευε μονο στον οικο αλλα και ως ανεξαρτητη με αγγελεια και εξτραδακια σε στουντιο...και το aids το ειχε κοπελια και οπως μαλλον ξερεις με aids- ηπατιτιδα- ερπης-κονδυλωματα-και αλλα δεν νοηται να εκδιδεσαι.....

jorgekavlares

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
1.450
Πόντοι
546
     μπορεις να απαριθμήσεις ποσες φορες σου ειπαν οτι εισαι ΕΞΥΠΝΟΣ??
εγω μπορω... εσυ ξερεις να μετρας?
αστο κατιμουλη αραχνιασαμε.....
κατανταει βαρετο για μενα να σου αποδεικνυω ποσο μικρος και λιγος εισαι...
και σιγουρα ειναι βαρετο και για τους υπολοιπους ασε που ειναι και σπαμ...
δεν με ξερεις δεν σε ξερω και ουτε θελω να σε γνωρισω... απλα τα σχολια για τον πατερα μου δεν μπορουσαν να μεινουν χωρις απαντηση...
λιγος σεβασμος δεν βλαπτει αλλα προφανως δεν καταλαβαινεις... αλλο επιπεδο ρε παιδι μου, μην το ψαχνεις αλλο, μην κουραζεσαι... εξ'αλλου φαινεται μεχρι που μπορει κανεις...
εσυ τα καταφερνεις με τα εμοτικονς...
εγω με τις λεξεις, μην προσπαθεις να παιξεις... αχ εκανα και ριμα (ομοιοκαταληξια)
ζητω ειλικρινα συγνωμη απο τους συναδελφους
goodbye... I rest my case... απο Αγγλικα πως τα παμε?

maraki123

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2012
Like
0
Πόντοι
0
συμφωνω για τους εργοδοτες..να συλαμβανονται και να αντιμετωπιζονται η παξη τους ως κακουργημα γιατι μονο ετσι οταν θα μπει η πρωτη καλα καμπανα θα το σκευτουν οι επομενοι.δεν διαφωνω σε τιποτα στη τοποθετηση σου αλλα μαλλον διαβασες οτι ο οικος ηταν παρανομος αρα χωρις αδεια χωρις χαρτια οι κοπελες και φυσικα χωρις εξετασεις. δηλαδη καθε μερα εβλεπε εναν αλφα αριθμο πελατων χωρις να αχει κανει αυτο που κανουν καποιες αλλες κοπελες σε πολλους οικους..και δεν δουλευε μονο στον οικο αλλα και ως ανεξαρτητη με αγγελεια και εξτραδακια σε στουντιο...και το aids το ειχε κοπελια και οπως μαλλον ξερεις με aids- ηπατιτιδα- ερπης-κονδυλωματα-και αλλα δεν νοηται να εκδιδεσαι.....

Ναι, οκ. Προσπαθεις να αναιρεσεις καποια θεση μου? Ισως το οτι λεω πως μεγαλο μεριδιο ευθυνης εχουν οι αντρες που πηγαν χωρις προφυλαξη? γιατι δεν εισαι πολυ ξεκαθαρος..

MaRiA_

Ιερόδουλη
Εγγρ.
26 Ιουν 2009
Like
2.023
:think:Από ότι γνωρίζω υπάρχει ΣΩΜΑΤΕΙΟ! Γιατί η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥΣ δεν βγαίνει σε ένα κανάλι να ενημερώσει τον Κόσμο ότι υπάρχουν και Κοπέλες που εκδίδονται Νόμιμα. Με Εξετάσεις κάθε 15 ημερες, κάθε Μήνα  για ΑΙΜΑ! Στο Συγγρού! Υπάρχουν πολλές  τέτοιες Ιερόδουλες Γιατί αφήνει και παίρνει η Μπάλα όλλες αυτές που κάθε Μήνα Πληρώνουν στο ΙΚΑ! 300 Ευρώ, αυτασφαλιση.Φορολογουνται κανωνικα!.Ελληνιδες αλλά και Ξένες Κοπελλες.Με το γεγονός αυτό πληρώνουν και αυτές την νύφη που λεμέ. Τη ΦΟΒΑΤΑΙ??? Είναι υποχρεωμένη να μας ενημερώσει να ξέρουμε και εμείς  που παμαι.Οσο για την ΕΛΑΣ!Τωρα ξυπνισανε?Τοσο καιρό τη κάνανε? Έπρεπε να γείνη το ΕΓΚΛΗΜΑ! Όπως συνήθως και μετά να αρχίσουν να συλλαμβάνουν της παράνομες? Η Δηλωμένες ΙΕΡΟΔΟΥΛΕΣ! Τη φταινε???να συλανβανωνται και αυτές????ΕΛΕΟΣ!!! :police: :cussing: :argue:
Μια χαρά τα λες :rockon: !!!!!

CRIS 38

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
16
Η παραβίαση του ιατρικού απορρήτου, απαγορεύεται αυστηρά από το νόμο.
Και το χειρότερο είναι ότι αυτή η παραβίαση έγινε από επίορκους γιατρούς.
Στο γιατρό πάει κανείς (ή ο γιατρός πάει στον ασθενή) για να του εμπιστευτεί το πρόβλημά του.
Όχι για να τον κάνει βούκινο.

Μην ανησυχείτε.
Τώρα που άρχισαν οι φωτογραφίες, θα βγούν και οι φωτογραφίες των ίδιων των πελατών των μπουρδέλων, που κόλλησαν HIV.
Μια χαρά θα βγούνε και ονοματάκια και φωτογραφίες οροθετικών οικογενειαρχών που πηδάνε ακάποτα στα παράνομα μπουρδέλα.
το ιατρικο απορητο τυπε μου δεν συμβαδιζει με την δημοσια υγεια..δεν βγηκε ο γιατρος να το πειαπο μονος του...και ακου τωρα κατι αν λειτουργουσε σωστα το κρατος μας και δεν μιλαγαμε με την γλωσσα του καθε ιδεολογικου χωρου που πιστευουμε θα γινοταν καποια πραγματα.

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.591
Πόντοι
4.765
οχι δεν ειμαι πολιτικοποιημενος αλλα η ανοησια της αριστερας με εξοργιζει
Μίσος είναι οχι ανοησία.Χώνεψε το..
ενω εσενα σε βλεπω στις καλπες με ετοιμο το ψηφοδελτιο
Δικιο έχεις.Ετοιμο το χω απο καιρό αυτό που θα ρίξω

jorgekavlares

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
1.450
Πόντοι
546
Ναι, οκ. Προσπαθεις να αναιρεσεις καποια θεση μου? Ισως το οτι λεω πως μεγαλο μεριδιο ευθυνης εχουν οι αντρες που πηγαν χωρις προφυλαξη? γιατι δεν εισαι πολυ ξεκαθαρος..
εεεεμ πως δεν εχουν? εχουν εχουν, κι οποιος λεει οτι ευθυνη ειχε μονο η κοπελα ειναι... πως να το πω ρε παιδι μου...
βλακας να το πω? ηλιθιος? μαλακας? Πηγα εγω λοιπον με το εξτρα εικοσαρικο μου και προτεινα στην Νατασσα να την γαμησω ακαποτα ή τελος παντων μου το προτεινε η ιδια και εγω δεχτηκα... και τωρα φταει εκεινη μονο? Οχι κυριοι Μαλακες τα θελει ο κωλος μας!!!

Αλιντισσα

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2011
Κριτικές
2
Like
15
Πόντοι
16
νατασσα φυλης 74 και φωκαιας 22
κατσε να παω να δω ποσα μελη την τιμησαν :grin:
Μα και οι άλλες 11 που έπιασαν δεν εκδίδονταν μόνο στο δρόμο αλλά και σε παρανομους οίκους ανοχής.Οπότε δεν είναι μόνο αυτή απο την οποία κινδύνεψαν οι μπουρδελιάρηδες,υπάρχουν κι άλλες αλλά ακόμα ονόματα δεν έδωσαν.

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.243
Πόντοι
5.097
Μα και οι άλλες 11 που έπιασαν δεν εκδίδονταν μόνο στο δρόμο αλλά και σε παρανομους οίκους ανοχής.Οπότε δεν είναι μόνο αυτή απο την οποία κινδύνεψαν οι μπουρδελιάρηδες,υπάρχουν κι άλλες αλλά ακόμα ονόματα δεν έδωσαν.

μακαρι να βγουν ολα στη δημοσιοτητα εγω δε φοβαμε παντως καθως τυλιγομουν ολοκληρος με μαυρη σακουλα :grin:
ευτυχως σημαδια δε βλεπω πανω μου απο τυχον ασθενειες λογο επιδερμικης επαφης :grin:
αλλα ενα τεστακι θα το κανω μολις κοπασει λιγο ο ντορος :P

deepthroat

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
1
ελάχιστοι γνωρίζουν ότι το WWW

Tο world wide web εφευρέθηκε από τον Tim Berners-Lee στο CERN το 1989.

είναι πρακτικά ανακάλυψη του αμερικανικού στρατού και είχε καθαρά πολεμικο χαρακτήρα η χρηματοδότησή του.

Aυτό ήταν το ΑRPANET.

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.243
Πόντοι
5.097

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
Ενα κρατος μπουρδελο ακομα ποιο μπουρδελο απο αυτο που ηταν πριν..

να ταν μονο το AIDS θα τα καλα, ολα τα αλλα τα κοινωνικα τα αφηνουμε στην μεση ε?

Οταν βλεπεις ΤΑ Ζ Ω Α  να ψηφιζουν τους ιδιους και τους ιδιους περιμενοντας να τηρησουν της υποσχεσεις τους εισαι χαμενος απο χερι

Οταν βλεπω εγω τον μπαρμπα να φιλαει το χερι του κινητου τανκς τοτε μου ερχεται να παρω ολες της πουτανες του δρομου αβερτα χωρις καμια προφυλαξη

τωρα θυμηθηκαν οτι υπαρχει το aids στην μεση? Τωρα ενδιαφερθηκαν για τον κοσμο? Τοσο καιρο οχι?

Γιατι δεν υπαρχει ελεγχος στα συνορα? Στα ιατρεια? η δεν ξερω που? Η μηπως λεω εγω, μηπως παιρνουν ολοι μιζες απο τα μπουρδελα?
απο την ποιο κερδοφορα επιχειρηση της ελλαδας? η οχι?

αυτοι φταινε που καταντησαν την χωρα ξεφραγκο αμπελι , τοσοι μεταναστες, τοσοι αραπηδες, τοσοι πακιστανοι

δεν θα φερουν και της αρωστιες μαζι? Δεν κανω εγω ρατσιστικο σχολιο εδω περα, αλλα το  μεγαλυτερο ποσοστο aids το εχουν οι αφρικανοι... η αληθεια ειναι αυτη...

αφου ρε παπαρες, το aids το δημιουργησαν απο μονοι τους οι μασωνοεβραιοι για να μειωσουν τον πλυθησμο της γης, τωρα ξαφνικα ενδιαφερονται? Εχουν στηλει πυραυλους στο φεγγαρι,εχουν κλωνοποιησει ζωα,και χιλια δυο

ενα φαρμακο για το aids? τιποτα? Οχι..δεν τους ενφιαφερει...

tednet

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2011
Like
4
Πόντοι
16
εγω μπορω... εσυ ξερεις να μετρας?
αστο κατιμουλη αραχνιασαμε.....
κατανταει βαρετο για μενα να σου αποδεικνυω ποσο μικρος και λιγος εισαι...
και σιγουρα ειναι βαρετο και για τους υπολοιπους ασε που ειναι και σπαμ...
δεν με ξερεις δεν σε ξερω και ουτε θελω να σε γνωρισω... απλα τα σχολια για τον πατερα μου δεν μπορουσαν να μεινουν χωρις απαντηση...
λιγος σεβασμος δεν βλαπτει αλλα προφανως δεν καταλαβαινεις... αλλο επιπεδο ρε παιδι μου, μην το ψαχνεις αλλο, μην κουραζεσαι... εξ'αλλου φαινεται μεχρι που μπορει κανεις...
εσυ τα καταφερνεις με τα εμοτικονς...
εγω με τις λεξεις, μην προσπαθεις να παιξεις... αχ εκανα και ριμα (ομοιοκαταληξια)
ζητω ειλικρινα συγνωμη απο τους συναδελφους
goodbye... I rest my case... απο Αγγλικα πως τα παμε?

:grin: :grin: :grin:
Σούλα! Σε αγαπώ λέμε! Μίλα μου ρε Σούλα, μη με σνομπάρεις γαμώτο!ενταξει εφαγα και εγω λεφτα του μπαμπα

hivaids.gr

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2012
Like
6
Πόντοι
6
Που είναι οι φωτογραφίες; Δεν θα την πληρώσει μόνο η Τατιάνα, επειδή είχε την ατυχία να πιαστεί πρώτη. Θέλουμε τις φωτογραφίες των Ελληνίδων από σπίτι. Αν τολμάνε, ας τις δώσουνε στη δημοσιότητα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom