Ενα κρατος μπουρδελο ακομα ποιο μπουρδελο απο αυτο που ηταν πριν..
να ταν μονο το AIDS θα τα καλα, ολα τα αλλα τα κοινωνικα τα αφηνουμε στην μεση ε?
Οταν βλεπεις ΤΑ Ζ Ω Α να ψηφιζουν τους ιδιους και τους ιδιους περιμενοντας να τηρησουν της υποσχεσεις τους εισαι χαμενος απο χερι
Οταν βλεπω εγω τον μπαρμπα να φιλαει το χερι του κινητου τανκς τοτε μου ερχεται να παρω ολες της πουτανες του δρομου αβερτα χωρις καμια προφυλαξη
τωρα θυμηθηκαν οτι υπαρχει το aids στην μεση? Τωρα ενδιαφερθηκαν για τον κοσμο? Τοσο καιρο οχι?
Γιατι δεν υπαρχει ελεγχος στα συνορα? Στα ιατρεια? η δεν ξερω που? Η μηπως λεω εγω, μηπως παιρνουν ολοι μιζες απο τα μπουρδελα?
απο την ποιο κερδοφορα επιχειρηση της ελλαδας? η οχι?
αυτοι φταινε που καταντησαν την χωρα ξεφραγκο αμπελι , τοσοι μεταναστες, τοσοι αραπηδες, τοσοι πακιστανοι
δεν θα φερουν και της αρωστιες μαζι? Δεν κανω εγω ρατσιστικο σχολιο εδω περα, αλλα το μεγαλυτερο ποσοστο aids το εχουν οι αφρικανοι... η αληθεια ειναι αυτη...
αφου ρε παπαρες, το aids το δημιουργησαν απο μονοι τους οι μασωνοεβραιοι για να μειωσουν τον πλυθησμο της γης, τωρα ξαφνικα ενδιαφερονται? Εχουν στηλει πυραυλους στο φεγγαρι,εχουν κλωνοποιησει ζωα,και χιλια δυο
ενα φαρμακο για το aids? τιποτα? Οχι..δεν τους ενφιαφερει...