You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Σοκ: Ρωσίδα 21 ετών με Aids σκορπά το θάνατο
- Μέλος που άνοιξε το νήμα don kihotis
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 7K
- Εμφανίσεις 560K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
η ασπιρίνη εφευρέθηκε απο αυτόν που την έκανε χάπι ή απο αυτόν που ανακάλυψε τις ιδιότητες του ακετυλοσαλικιλικού οξέως;Tο world wide web εφευρέθηκε από τον Tim Berners-Lee στο CERN το 1989.
Aυτό ήταν το ΑRPANET.
Επισκέπτης
εκανες εξετασις ολλα καλα τουλαχιστον? :-εεεεμ πως δεν εχουν? εχουν εχουν, κι οποιος λεει οτι ευθυνη ειχε μονο η κοπελα ειναι... πως να το πω ρε παιδι μου...
βλακας να το πω? ηλιθιος? μαλακας? Πηγα εγω λοιπον με το εξτρα εικοσαρικο μου και προτεινα στην Νατασσα να την γαμησω ακαποτα ή τελος παντων μου το προτεινε η ιδια και εγω δεχτηκα... και τωρα φταει εκεινη μονο? Οχι κυριοι Μαλακες τα θελει ο κωλος μας!!!
CRIS 38
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Αυγ 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
κοιτα θα στο πω με απλα λογακια οπως στο δημοτικο μας τα λεγανε.εδωσαν στην δημοσιοτιτα την φωτο της κοπελλας για να πανε να ελεγχθουν οσοι πηγαν με την εν λογο κοπελα χωρις προφυλαχτικο.στο δωματιο αυτη προσφερε ερωτα οχι η τσατσα η ο προαγωγος η ο ιδιοκτητης ...μεχρι εδω καλα???τωρα αν φταιει μονο η κοπελα σου λεω οχι,φταιει ο κυριος που ειχε εναν παρανομο οικο ανοχης και φταει και το κρατος που δεν εχει λυσει ποτε το θεμα της πορνειας ...για τον σωματεμπορα εχω γραψει πιο πανω την αποψη μου διαβασε την παντως..Δηλαδή για τον σωματέμπορα στ'αρχίδια μας.....η εκδιδόμενη φταίει μόνο....ωραία,πολύ ωραία.
baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.243
- Πόντοι
- 5.097
δεν αφηγητε προσωπικη εμπειρια παραδειγμα εφερε οτι ειναι μαλακες αυτοι που πηγαν ακαποταεκανες εξετασις ολλα καλα τουλαχιστον? :-
Chevalier Fidèle
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 1 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 304
- Πόντοι
- 386
έχεις αναλογιστεί γιατί στις μουσουλμανικές χώρες η εγκληματικότητα είναι μηδενική;
Γιατι αν κλεψεις, σου κοβουν το χερι η σε κρεμανε. Στο ερωτημα μου ομως απαντα.
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
εισαι και περιεργος αιμουτσικο
παενε φυλης 74 απο τις πρωτες κριτικες ειναι
ελα γερο παρε να μη κουραζεσε
ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ
Γενικα πολυ καλη καταθεση, απ τα πιο τιμια 20ρικα που εχω δωσει στη Φυλης...Η κοπελα [size=18pt]ηταν καθαρη [/size]ευγενικη συμμετηχε ενεργα και δεν εδειξε ΚΑΘΟΛΟΥ σημαδια βιασυνης..Δυστυχως οπως ειπα την πηρα μονο ιεραποστολικο, οποτε δεν γνωριζω τις επιδοσεις της σε αλλες στασεις...[size=24pt]Αν θελετε παντως καλο γαμησι,σε πιο gfe φαση με μια τιμια και ευγενικη κοπελα, προτεινεται 100% ..[/size].
Στο παρκινγκ 6 γιατι υπηρχαν θεσεις αλλα ειναι δυσκολο το παρκαρισμα...
Χρονος παραμονης πανω απο 15 λεπτα, [size=18pt]ελευθερο στοματικο[/size], τιμη 20 ευρω..
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
Γιατι αν κλεψεις, σου κοβουν το χερι η σε κρεμανε. Στο ερωτημα μου ομως απαντα.
σου απαντάω.
Ο ΦΟΒΟΣ ΦΥΛΑΕΙ ΤΑ ΕΡΗΜΑ.
baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.243
- Πόντοι
- 5.097
καλα αν διαβασες ποιο πανω εκανε και γλυψιμο σε ολο το κορμι τηςΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ
Γενικα πολυ καλη καταθεση, απ τα πιο τιμια 20ρικα που εχω δωσει στη Φυλης...Η κοπελα [size=18pt]ηταν καθαρη [/size]ευγενικη συμμετηχε ενεργα και δεν εδειξε ΚΑΘΟΛΟΥ σημαδια βιασυνης..Δυστυχως οπως ειπα την πηρα μονο ιεραποστολικο, οποτε δεν γνωριζω τις επιδοσεις της σε αλλες στασεις...[size=24pt]Αν θελετε παντως καλο γαμησι,σε πιο gfe φαση με μια τιμια και ευγενικη κοπελα, προτεινεται 100% ..[/size].
Στο παρκινγκ 6 γιατι υπηρχαν θεσεις αλλα ειναι δυσκολο το παρκαρισμα...
Χρονος παραμονης πανω απο 15 λεπτα, [size=18pt]ελευθερο στοματικο[/size], τιμη 20 ευρω..
αλλα εσυ εισαι κουτσομπολης αγορι μου
thourios
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Φεβ 2006
- Κριτικές
- 2
- Like
- 10
- Πόντοι
- 16
Που είναι οι φωτογραφίες; Δεν θα την πληρώσει μόνο η Τατιάνα, επειδή είχε την ατυχία να πιαστεί πρώτη. Θέλουμε τις φωτογραφίες των Ελληνίδων από σπίτι. Αν τολμάνε, ας τις δώσουνε στη δημοσιότητα.
απλα για να ξερουν ολοι επισημα οι αλες τανες που πιασανε εκδιδονταν ομονοια και περιξ οχι σε οικους.Η απαντηση αυτη δοθηκε εμπιστευτικα απο κελπνο.
Σωστός. Ώστε να δουν αυτοί που ήλθαν σε επαφή μαζί τους και αφού δεν πήραν τις απόλυτες προφυλάξεις να πάνε για έλεγχο!!!
Chevalier Fidèle
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 1 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 304
- Πόντοι
- 386
σου απαντάω.
Ο ΦΟΒΟΣ ΦΥΛΑΕΙ ΤΑ ΕΡΗΜΑ.
Το να κλεψεις μπορεις να το προσδιορισεις ευκολα ποτε γινεται και να το διωξεις νομικα και να κοψεις κολους.
Το να λαμβανεις πληρωμενη υπηρεσια για σεξ ειναι δυσκολο. Πως θα γινει? Μια και υπαρχουν πολλοι συγκαλυμενοι τροποι?
Να το κανουμε οπως στην Σαουδικη Αραβια πχ που αν μιλησεις σε αγνωστη σε πανε μεσα? Δε διαφωνω ουτε συμφωνω, απλως ρωταω τι τροποι υπαρχουν?
baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.243
- Πόντοι
- 5.097
κακος ανθρωπος και κουτσομπολης ειναι ο περσι :'(Του΄ χωσες το μαχαίρι στη κοιλιά και το στρίβεις κιόλας ρε περσόνα ....
θελεις να σου βαλω και αλλη μια απο διδυμουποιος μαλακας εγραψε αυτη την κριτικη??
ευτυχως για εκεινη δεν εχει ακουστει τπτ ακομα
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
όχι ρε αδερφέ.Του΄ χωσες το μαχαίρι στη κοιλιά και το στρίβεις κιόλας ρε περσόνα ....
απλά τώρα που ξέρουμε σχολιάζουμε πώς μπορεί απο μια μαλακία να χαεί η μπάλλα.
πάνω στην κάβλα δεν έχεις καθαρό εγκέφαλο.
επίσης έχω πετύχει πολλές καριόλες σε ζάδικα που μοσχομυρίζουνε λεβάντα απ το μουνί ως τις πατούσες και εκ των υστέρων μαθαίνω ότι απο αυτές κόλλησε ουρολοίμωξη το μισό μαγαζί.
γάματα κοινώς.
baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.243
- Πόντοι
- 5.097
να τα μας βγαζεις και τα δικα σου απλυτα στη φορα τωρα κουτσομποληόχι ρε αδερφέ.
επίσης έχω πετύχει πολλές καριόλες σε ζάδικα που μοσχομυρίζουνε λεβάντα απ το μουνί ως τις πατούσες και εκ των υστέρων μαθαίνω ότι απο αυτές κόλλησε ουρολοίμωξη το μισό μαγαζί.
γάματα κοινώς.
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
δεν είναι θέμα προσώπου.ποιος μαλακας εγραψε αυτη την κριτικη??
θα μπορούσα να είμαι και γω....
είναι αδιανόητο να βλέπεις πώς μερικά μουνιά για 20 ευρώ παίζουν με τις ζωές μας κορώνα γράμματα.
γηράσκω αεί διδασκόμενος.
προσωπικά την τσατσά του εν λόγω μπουρδέλου θα την πλάκωνα στις μάπες με την πρώτη ευκαιρία εάν το είχα γράψει εγώ αυτό.
RED BARON
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Νοε 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 174
- Πόντοι
- 16
Αλλο ουρολοιμωξη αλλο HIV συντροφε!!!! γενικα προβλεπω αυξηση της ζητησης του φραπεόχι ρε αδερφέ.
γάματα κοινώς.
streetwalker
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 201
- Πόντοι
- 66
Βασικά, μαζέψανε 96 πιατσόβιες και από αυτές βρήκαν 1/9 φορέα. Δεδομένου του ποσοστού χρηστών εκεί, πάλι καλά να λέμε.
Οι υπόλοιπες πήγαν στην μπουζού λόγω έλλειψης εγγράφων - να και ένας ακόμα λόγος να εξαφανιστεί κανείς.
Οι υπόλοιπες πήγαν στην μπουζού λόγω έλλειψης εγγράφων - να και ένας ακόμα λόγος να εξαφανιστεί κανείς.
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
ποτέ δεν τό παιξα παρθένα.να τα μας βγαζεις και τα δικα σου απλυτα στη φορα τωρα κουτσομπολη
έχω κάνει πολλές μαλακίες σε ζάδικα. Απλά ήμουν μάλλον κωλόφαρδος.
Και μετά συνειδητοποιούσα ποσο μαλακας ήμουν.