Νέα

Σοκ: Ρωσίδα 21 ετών με Aids σκορπά το θάνατο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα don kihotis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 560K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

kokos99

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
0
απλα για να ξερουν ολοι επισημα οι αλες τανες που πιασανε εκδιδονταν ομονοια και περιξ οχι σε οικους.Η απαντηση αυτη δοθηκε εμπιστευτικα απο κελπνο.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Tο world wide web εφευρέθηκε από τον Tim Berners-Lee στο CERN το 1989.

Aυτό ήταν το ΑRPANET.
η ασπιρίνη εφευρέθηκε απο αυτόν που την έκανε χάπι ή απο αυτόν που ανακάλυψε τις ιδιότητες του ακετυλοσαλικιλικού οξέως;

Επισκέπτης
εεεεμ πως δεν εχουν? εχουν εχουν, κι οποιος λεει οτι ευθυνη ειχε μονο η κοπελα ειναι... πως να το πω ρε παιδι μου...
βλακας να το πω? ηλιθιος? μαλακας? Πηγα εγω λοιπον με το εξτρα εικοσαρικο μου και προτεινα στην Νατασσα να την γαμησω ακαποτα ή τελος παντων μου το προτεινε η ιδια και εγω δεχτηκα... και τωρα φταει εκεινη μονο? Οχι κυριοι Μαλακες τα θελει ο κωλος μας!!!
εκανες εξετασις ολλα καλα τουλαχιστον? :-

CRIS 38

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
16
Δηλαδή για τον σωματέμπορα στ'αρχίδια μας.....η εκδιδόμενη φταίει μόνο....ωραία,πολύ ωραία. :P
κοιτα θα στο πω με απλα λογακια οπως στο δημοτικο μας τα λεγανε.εδωσαν στην δημοσιοτιτα την φωτο της κοπελλας για να πανε να ελεγχθουν οσοι πηγαν με την εν λογο κοπελα χωρις προφυλαχτικο.στο δωματιο αυτη προσφερε ερωτα οχι η τσατσα η ο προαγωγος η ο ιδιοκτητης ...μεχρι εδω καλα???τωρα αν φταιει μονο η κοπελα σου λεω οχι,φταιει ο κυριος που ειχε εναν παρανομο οικο ανοχης και φταει και το κρατος που δεν εχει λυσει ποτε το θεμα της πορνειας ...για τον σωματεμπορα εχω γραψει πιο πανω την αποψη μου διαβασε την παντως..

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
εισαι και περιεργος αιμουτσικο :birdman:
παενε φυλης 74 απο τις πρωτες κριτικες ειναι :zfuck:

ελα γερο παρε να μη κουραζεσε :birdman:

ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ

Γενικα πολυ καλη καταθεση, απ τα πιο τιμια 20ρικα που εχω δωσει στη Φυλης...Η κοπελα [size=18pt]ηταν καθαρη [/size]ευγενικη συμμετηχε ενεργα και δεν εδειξε ΚΑΘΟΛΟΥ σημαδια βιασυνης..Δυστυχως οπως ειπα την πηρα μονο ιεραποστολικο, οποτε δεν γνωριζω τις επιδοσεις της σε αλλες στασεις...[size=24pt]Αν θελετε παντως καλο γαμησι,σε πιο gfe φαση με μια τιμια και ευγενικη κοπελα, προτεινεται 100% ..[/size].

Στο παρκινγκ 6 γιατι υπηρχαν θεσεις αλλα ειναι δυσκολο το παρκαρισμα...

Χρονος παραμονης πανω απο 15 λεπτα, [size=18pt]ελευθερο στοματικο[/size], τιμη 20 ευρω..

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.243
Πόντοι
5.097
ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ

Γενικα πολυ καλη καταθεση, απ τα πιο τιμια 20ρικα που εχω δωσει στη Φυλης...Η κοπελα [size=18pt]ηταν καθαρη [/size]ευγενικη συμμετηχε ενεργα και δεν εδειξε ΚΑΘΟΛΟΥ σημαδια βιασυνης..Δυστυχως οπως ειπα την πηρα μονο ιεραποστολικο, οποτε δεν γνωριζω τις επιδοσεις της σε αλλες στασεις...[size=24pt]Αν θελετε παντως καλο γαμησι,σε πιο gfe φαση με μια τιμια και ευγενικη κοπελα, προτεινεται 100% ..[/size].

Στο παρκινγκ 6 γιατι υπηρχαν θεσεις αλλα ειναι δυσκολο το παρκαρισμα...

Χρονος παραμονης πανω απο 15 λεπτα, [size=18pt]ελευθερο στοματικο[/size], τιμη 20 ευρω..
καλα αν διαβασες ποιο πανω εκανε και γλυψιμο σε ολο το κορμι της
αλλα εσυ εισαι κουτσομπολης αγορι μου :birdman:

Ψωριάρης

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Κριτικές
9
Like
23
Πόντοι
16
Του΄ χωσες το μαχαίρι στη κοιλιά και το στρίβεις κιόλας ρε περσόνα ....

thourios

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2006
Κριτικές
2
Like
10
Πόντοι
16
Που είναι οι φωτογραφίες; Δεν θα την πληρώσει μόνο η Τατιάνα, επειδή είχε την ατυχία να πιαστεί πρώτη. Θέλουμε τις φωτογραφίες των Ελληνίδων από σπίτι. Αν τολμάνε, ας τις δώσουνε στη δημοσιότητα.
απλα για να ξερουν ολοι επισημα οι αλες τανες που πιασανε εκδιδονταν ομονοια και περιξ οχι σε οικους.Η απαντηση αυτη δοθηκε εμπιστευτικα απο κελπνο.

Σωστός. Ώστε να δουν αυτοί που ήλθαν σε επαφή μαζί τους και αφού δεν πήραν τις απόλυτες προφυλάξεις να πάνε για έλεγχο!!!

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
σου απαντάω.
Ο ΦΟΒΟΣ ΦΥΛΑΕΙ ΤΑ ΕΡΗΜΑ.
:sunglasses:

Το να κλεψεις μπορεις να το προσδιορισεις ευκολα ποτε γινεται και να το διωξεις νομικα και να κοψεις κολους.

Το να λαμβανεις πληρωμενη υπηρεσια για σεξ ειναι δυσκολο. Πως θα γινει? Μια και υπαρχουν πολλοι συγκαλυμενοι τροποι?

Να το κανουμε οπως στην Σαουδικη Αραβια πχ που αν μιλησεις σε αγνωστη σε πανε μεσα? Δε διαφωνω ουτε συμφωνω, απλως ρωταω τι τροποι υπαρχουν?

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.243
Πόντοι
5.097
κακος ανθρωπος και κουτσομπολης ειναι ο περσι :'(
ποιος μαλακας εγραψε αυτη την κριτικη??  :priest: :priest: :priest: :priest:
θελεις να σου βαλω και αλλη μια απο διδυμου :2funny:
ευτυχως για εκεινη δεν εχει ακουστει τπτ ακομα :grin:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
όχι ρε αδερφέ.
απλά τώρα που ξέρουμε σχολιάζουμε πώς μπορεί απο μια μαλακία να χαεί η μπάλλα.
πάνω στην κάβλα δεν έχεις καθαρό εγκέφαλο.
επίσης έχω πετύχει πολλές καριόλες σε ζάδικα που μοσχομυρίζουνε λεβάντα απ το μουνί ως τις πατούσες και εκ των υστέρων μαθαίνω ότι απο αυτές κόλλησε ουρολοίμωξη το μισό μαγαζί.

γάματα κοινώς. 

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.243
Πόντοι
5.097
όχι ρε αδερφέ.
επίσης έχω πετύχει πολλές καριόλες σε ζάδικα που μοσχομυρίζουνε λεβάντα απ το μουνί ως τις πατούσες και εκ των υστέρων μαθαίνω ότι απο αυτές κόλλησε ουρολοίμωξη το μισό μαγαζί.

γάματα κοινώς. 
να τα μας βγαζεις και τα δικα σου απλυτα στη φορα τωρα κουτσομπολη :birdman:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
ποιος μαλακας εγραψε αυτη την κριτικη??  :priest: :priest: :priest: :priest:
δεν είναι θέμα προσώπου.
θα μπορούσα να είμαι και γω....

είναι αδιανόητο να βλέπεις πώς μερικά μουνιά για 20 ευρώ παίζουν με τις ζωές μας κορώνα γράμματα.
γηράσκω αεί διδασκόμενος.

προσωπικά την τσατσά του εν λόγω μπουρδέλου θα την πλάκωνα στις μάπες με την πρώτη ευκαιρία εάν το είχα γράψει εγώ αυτό.

RED BARON

Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
174
Πόντοι
16
όχι ρε αδερφέ.

γάματα κοινώς. 
Αλλο ουρολοιμωξη αλλο HIV συντροφε!!!! γενικα προβλεπω αυξηση της ζητησης του φραπε  :think: :think:

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66
Βασικά, μαζέψανε 96 πιατσόβιες και από αυτές βρήκαν 1/9 φορέα. Δεδομένου του ποσοστού χρηστών εκεί, πάλι καλά να λέμε.

Οι υπόλοιπες πήγαν στην μπουζού λόγω έλλειψης εγγράφων - να και ένας ακόμα λόγος να εξαφανιστεί κανείς.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
να τα μας βγαζεις και τα δικα σου απλυτα στη φορα τωρα κουτσομπολη :birdman:
ποτέ δεν τό παιξα παρθένα.
έχω κάνει πολλές μαλακίες σε ζάδικα.  Απλά ήμουν μάλλον κωλόφαρδος.
Και μετά συνειδητοποιούσα ποσο μαλακας ήμουν.  :headbang:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom