Νέα

Σοκ: Ρωσίδα 21 ετών με Aids σκορπά το θάνατο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα don kihotis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 561K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Αλιντισσα

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2011
Κριτικές
2
Like
15
Πόντοι
16
όχι ρε αδερφέ.
απλά τώρα που ξέρουμε σχολιάζουμε πώς μπορεί απο μια μαλακία να χαεί η μπάλλα.
πάνω στην κάβλα δεν έχεις καθαρό εγκέφαλο.
επίσης έχω πετύχει πολλές καριόλες σε ζάδικα που μοσχομυρίζουνε [size=17pt]λεβάντα[/size] απ το μουνί ως τις πατούσες και εκ των υστέρων μαθαίνω ότι απο αυτές κόλλησε ουρολοίμωξη το μισό μαγαζί.

γάματα κοινώς. 
:2funny: :2funny: :2funny:
Παππούλη πότε πήγαινες ?Στα ΄70s?

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Αλλο ουρολοιμωξη αλλο HIV συντροφε!!!! γενικα προβλεπω αυξηση της ζητησης του φραπε  :think: :think:
ενα παραδειγμα έφερα.
γενικά στις ζούδες κάνει πάρτυ η ουρολοίμωξη, τα χλαμμύδια η γκαρντνερέλα και ο έρπης.
αυτά προς γνωση και συμμόρφωση.

jorgekavlares

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
1.450
Πόντοι
546

:grin: :grin: :grin:
Σούλα! Σε αγαπώ λέμε! Μίλα μου ρε Σούλα, μη με σνομπάρεις γαμώτο!ενταξει εφαγα και εγω λεφτα του μπαμπα

επιτελους!!! βελτιωνεσαι!!! και λιγο χιουμορ ρε παιδι μου, οχι μονο συνεχεια βλακεια!!!
κοντα μου θα μαθεις πολλα! μπορει να σε δανεισω και κανα 10ρικο να γαμησεις καμια γριουλα, εχω ακουσει οτι ειδικευεσαι στο φρεσκο κρεας!!!

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.319
Πόντοι
5.097
ποτέ δεν τό παιξα παρθένα.
έχω κάνει πολλές μαλακίες σε ζάδικα.  Απλά ήμουν μάλλον κωλόφαρδος.
Και μετά συνειδητοποιούσα ποσο μαλακας ήμουν:headbang:
λαθος χρονο εβαλες περσι
διορθωσε το σε ενεστωτα και μελλοντα μη χρησιμοποιεις μονο παρατατικο  :birdman:
καλα δε τους εγραψα τους χρονους η εκανα καμια μαλακια παλι :P

gogogo

Ιερόδουλη
Εγγρ.
11 Μαρ 2011
Like
0
για μενα οχι μονο φωτογραφιες απο τις κοπελες στην τηλεοραση κ φυλακιση αλα κ αυτους που εχουν αυτα τα μαγαζια πού βάζουν τις κοπελες χωρις χαρτια να δουλευουν και απειλουν την δημοσια υγεια αυτοι εχουν την μεγαλυτερη ευθυνη !!!!!

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
λαθος χρονο εβαλες περσι
διορθωσε το σε ενεστωτα και μελλοντα μη χρησιμοποιεις μονο παρατατικο  :birdman:
καλα δε τους εγραψα τους χρονους η εκανα καμια μαλακια παλι :P
ποτέ δε θες να το πιστέψεις.
μετά που το ξαναδιαπιστώνεις το ρίχνεις πάλι στο παρελθόν.
:2funny: :2funny:

KD

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
13
Πόντοι
16
Στον εισαγγελέα οι ιερόδουλες φορείς του HIV

Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 1 Μαΐου 2012, 14:22

Ρεπορτάζ: Τόνια Κανελλίδου

Ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος ασκήθηκε στις οροθετικές ιερόδουλες, για βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη, τετελεσμένη και σε απόπειρα κατά παράβαση του νόμου περί εκδιδομένων γυναικών.

Οι 12 γυναίκες παραπέμφθηκαν να απολογηθούν σε τακτικό ανακριτή, ενώ εντός της ημέρας αναμένεται να εκδοθεί εισαγγελική διάταξη για τη δημοσιοποίηση των στοιχείων τους.

Στο μεταξύ, αυξάνεται ο αριθμός των εκδιδομένων γυναικών - φορέων του ιού HIV, καθώς συνολικά 12 ιερόδουλες βρέθηκαν οροθετικές, μετά τους υγειονομικούς ελέγχους που έκανε το Κέντρο Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων σε 130 εκδιδόμενα άτομα. Το μεσημέρι οι γυναίκες που βρέθηκαν θετικές στον ιό οδηγούνται στον εισαγγελέα.

Οι ειδικοί επισημαίνουν ότι το φαινόμενο τείνει να πάρει απειλητικές διαστάσεις, ενώ, μετά την αποκάλυψη της υπόθεσης της 22χρονης κοπέλας από τη Ρωσία, το τηλεφωνικό κέντρο του ΚΕΕΛΠΝΟ έχει πάρει «φωτιά», αφού έχει δεχθεί γύρω στις 1.000 κλήσεις μέσα σε μόλις τρεις ημέρες, και μάλιστα από άτομα νεαρών ηλικιών.

Η zougla.gr επικοινώνησε με τον κ. Βαγγέλη Λιάπη, γιατρό του ΚΕΕΛΠΝΟ, ο οποίος μίλησε για την κατάσταση που επικρατεί στο Κέντρο πρόληψης νοσημάτων.

«Αυτή τη στιγμή έχουμε εξετάσει περίπου τα 130 εκδιδόμενα άτομα και τα αποτελέσματά μας έχουν δείξει στο σύνολο 12 οροθετικές γυναίκες οι οποίες εκδίδονται. Το ποσοστό φαίνεται εξαιρετικά μεγάλο και έχει σημάνει συναγερμός σε όλους τους υγειονομικούς κύκλους. Οφείλουμε να περάσουμε ένα διπλό μήνυμα στην κοινωνία. Όλοι όσοι κάνουν χρήση τέτοιων υπηρεσιών να χρησιμοποιούν οπωσδήποτε προφυλακτικό και δεύτερον όσοι έχουν υιοθετήσει επικίνδυνη σεξουαλική συμπεριφορά να πάνε άμεσα για έλεγχο».

Επιπλέον, ο κ. Λιάπης επεσήμανε ότι οι έλεγχοι θα συνεχιστούν με αμείωτους ρυθμούς και θα επεκταθούν σε ολόκληρη την Ελλάδα.

CRIS 38

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
16
μην βιάζεσαι φίλε μου να δώσεις συγχαρητήρια στις αρχές

δές τι δήλωσε η ίδια :

Αρνούμαι τις κατηγορίες που μου αποδίδετε. Δεν γνώριζα ότι είχα AIDS. To έμαθα όταν με συνέλαβαν. Αισθάνομαι καλά και δεν έχω συμπτώματα. Το έγγραφο που σας προσκομίζω μου το έδωσε ένας αστυνομικός. Δείχνει ότι η αιμοληψία έγινε στις 26 Aπριλίου. Δεν γνώριζα ότι χρειάζεται άδεια ασκήσεως για αυτή τη δουλειά. Έχω συλληφθεί μια φορά και απ´ ό,τι είχα καταλάβει τότε ήταν για την άδεια του μαγαζιού. Δεν θα ασκήσω ξανά το συγκεκριμένο επάγγελμα. Προέχει η θεραπεία μου

και ξανα-θέτω το ερώτημα, εφόσον το ήξερε , γιατί δεν έπαιρνε φάρμακα ?

αν δεν έπαιρνε και το ήξερε , υπάρχει ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη που να τεκμηριώνει μαζοχισμό ?

εφόσον η ίδια διαψεύδει ότι το ξερε , με ποιό δικαίωμα και με ποιό τεκμήριο , πιστοποιούν το αντίθετο ?
κλασικη απαντηση μετα απο συμβουλη δικηγορου φιλε μου.την εχω ακουσει παμπολες φορες και ξερεις κατι οκ δεν το ηξερε αρα αθωα...δηλαδη εσυ τι θα ελεγες αν ησουν στην θεση της οτι ξερεται μωρε το ηξερα οτι ειμαι ασθενης ηξερα και οτι θελω αδεια αλλα η μαμα μου ειναι αρωστη και επρεπε να κανει επεμβαση στην εξω δεξια κατω βλεφαριδα???αν σε πιασουν μετα μπαινει στην μεση ο δικηγορος και σου λεει το παραμυθι που θα πεις για να πεσει μικρη ποινη..οσο αφορα το ερωτημα σου αν το ηξερε και δεν πηρε φαρμακα θα σοθ πω οτι σε καθε εφημερια με ψυχικα ασθενεις μπαινουν μεσα πολλες επανεισοδοι γιατι εχουν κοψει τα φαρμακα τους και ας ξερουν οτι αυτα τους κρατανε σε μια ας πουμε καλη κατασταση...και ξερεις κατι τελευταιο οποιος κανει οποιοδηποτε αδικημα δηλωνει αθωος αφου το δηλωνει αυτος τοτε γιατι παμε στο δικαστηριο///ελεος πια

RED BARON

Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
174
Πόντοι
16
ενα παραδειγμα έφερα.
γενικά στις ζούδες κάνει πάρτυ η ουρολοίμωξη, τα χλαμμύδια η γκαρντνερέλα και ο έρπης.
αυτά προς γνωση και συμμόρφωση.
Ουρολοιμωξη μπορεις να κολλησεις οπουδηποτε εχω δει π.χ πολλες μπαργουμαν σε κλαμπακια να αλλαζουν τα πεδιλακια τους μεσα στη μπαρα και με τα ιδια χερακια να πιανουν τον παγο που σου βαζουν νερο η τα ξηροκαρπια... σου....

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.319
Πόντοι
5.097

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Το να κλεψεις μπορεις να το προσδιορισεις ευκολα ποτε γινεται και να το διωξεις νομικα και να κοψεις κολους.

Το να λαμβανεις πληρωμενη υπηρεσια για σεξ ειναι δυσκολο. Πως θα γινει? Μια και υπαρχουν πολλοι συγκαλυμενοι τροποι?

Να το κανουμε οπως στην Σαουδικη Αραβια πχ που αν μιλησεις σε αγνωστη σε πανε μεσα? Δε διαφωνω ουτε συμφωνω, απλως ρωταω τι τροποι υπαρχουν?
κοιτα ιπποτάκο.
θεωρω το καθεστώς αυξημένης εννομίας απείρως καλύτερο της γενικευμένης ασυδοσίας.
με απλά λόγια δε χρειάζεται σαρία αλλά άμα πέσει και καμμιά καμπάνα με κάνα 3 χρόνια με αναστολή σε κασκαντέρια τύπου πικερ θα σφίξουν οι κώλοι και θα καλυτερεύσει πολύ η κατάσταση.
αυτό είναι βεβαίως γνώμη μου.

gero-bisbikis

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2011
Like
0
Πόντοι
0
του Στρατή Μαζίδη
Τι περίεργο πράγμα… Να πηγαίνεις για διασκέδαση και μη σκεπτόμενος με το κανονικό κεφάλι, καταστρέφεις τη ζωή σου και ενδεχομένως και...
άλλων με τους οποίους ήρθες μετά σε επαφή. Τουλάχιστον 700 είναι αυτοί που αποτάνθηκαν στο ΚΕΕΛΠΝΟ και οι οποίοι αισθανόμενοι ασφαλείς με τη Ρωσίδα ιερόδουλη, δεν έλαβαν καμία προφύλαξη. Ήδη επτά από αυτούς έχουν μολυνθεί με το ιό τους AIDS και πλέον αρχίζει μια άλλη ζωή για αυτούς.

Κατέληξα σε τρία σύντομα συμπεράσματα:
- O αγοραίος έρωτας έχει ρίσκα. Όσο κι αν η “Όλγα” (Τατιάνας Μπουχτογιάροβα) γνώριζε ή όχι, τι ακριβώς έχει, το κακό θέλει δύο για να γίνει. Κανείς δεν μπορεί να σε βλάψει αν πρώτα δεν το επιτρέψεις ο ίδιος. Σίγουρα η “Όλγα” βαμμένη και φτιασιδωμένη θα ήταν ένας πειρασμός, έστω και αγοραίος, για όσους αναζητούν την περιπέτεια. Το τίμημα όμως ήταν πολύ βαρύ. Αλλά ποιος είπε ότι πάντα επιβιώνει ο πρωταγωνιστής της περιπέτειας;

- Mου κάνει εντύπωση το σαρδόνιο χαμόγελό της στις φωτογραφίες. Σε αυτό το βρώμικο κόσμο που ζούμε, ένα νέο όμορφο κορίτσι βρίσκεται στα 21 του χρόνια να κάνει πιάτσα και να ανέχεται τον κάθε βρωμιάρη που σιχαίνεται να την αγκαλιάζει όταν συνομήλικες της έχουν διαφορετική τύχη. Στο σκληρό κόσμο της νύχτας λοιπόν κάποιος την κόλλησε και της κατέστρεψε την όποια ίσως μελλοντική ελπίδα για μια καλύτερη ζωή. Στο προφίλ της διακρίνει κανείς ένα ύφος ικανοποίησης ότι απέδωσε μια ασύμμετρη δικαιοσύνη. Ότι τιμώρησε την κοινωνία που πρώτα αυτή την αδίκησε. Για κάποιο όμως λόγο, έχω την αίσθηση ότι όταν κλείνει η πόρτα του κελιού η “Όλγα” θα κλαίει με μαύρο δάκρυ. Θα μου πει κανείς, τη λυπάσαι; Δεν είδες πόσο κακό έκανε; Ναι τη λυπάμαι. Κανείς δεν ξεπουλά το κορμί του έτσι εύκολα. Και θεωρώ πολύ εξευτελιστικό να πληρώνει κανείς, για να διασκεδάσει με κάποια κοπέλα, να επιβάλλει το αντριλίκι του σε ένα κορίτσι, που εξωτερικά γελάει και μέσα του ουρλιάζει. Όταν λοιπόν γλεντοκοπάς την ώρα που ο άλλος κλαίει αλλά εσύ δεν το βλέπεις, θα έρθει και η δίκαιη κατραπακιά. Κι η ‘Ολγα σαν το κορίτσι του Μάη, στην καρδιά της η αγάπη δε χωράει, όταν βιώνει τέτοιες καταστάσεις. Άλλωστε όποιος τη νύχτα περπατεί, λάσπες και σκ@τ@ πατεί.

- Δεν έκανε τουλάχιστον πιάτσα μπροστά στη Βουλή; Άλλωστε οι αρχικοί υπαίτιοι της δυστυχίας της εκεί βρίσκονται.

freepen.gr

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
για μενα οχι μονο φωτογραφιες απο τις κοπελες στην τηλεοραση κ φυλακιση αλα κ αυτους που εχουν αυτα τα μαγαζια πού βάζουν τις κοπελες χωρις χαρτια να δουλευουν και απειλουν την δημοσια υγεια αυτοι εχουν την μεγαλυτερη ευθυνη !!!!!
Να γραφτει σε μπανερακι οτι η φωτο δεν ειναι μια μορφη τιμωριας αλλα προστασιας του κοινου ..
Ελεος πια. :headbang:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Ουρολοιμωξη μπορεις να κολλησεις οπουδηποτε εχω δει π.χ πολλες μπαργουμαν σε κλαμπακια να αλλαζουν τα πεδιλακια τους μεσα στη μπαρα και με τα ιδια χερακια να πιανουν τον παγο που σου βαζουν νερο η τα ξηροκαρπια... σου....
ενταξει έχεις δίκιο.

αυτό δε σημαίνει ότι γκόμενα που αφήνει να της βάλει κωλοδάχτυλο ο τύπος που πριν πέντε λεπτά κατουρούσε και έπιανε το βρωμοκαβλό του ότι είναι καθαρές επειδή ψεκάζουν με κολώνια το μουνί.

επισφαλής κατάσταση και τα ζάδικα σαφώς βεβαίως με πολύ λιγότερα ρίσκα.

RED BARON

Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
174
Πόντοι
16
ενταξει έχεις δίκιο.

αυτό δε σημαίνει ότι γκόμενα που αφήνει να της βάλει κωλοδάχτυλο ο τύπος που πριν πέντε λεπτά κατουρούσε και έπιανε το βρωμοκαβλό του ότι είναι καθαρές επειδή ψεκάζουν με κολώνια το μουνί.

επισφαλής κατάσταση και τα ζάδικα σαφώς βεβαίως με πολύ λιγότερα ρίσκα.
Και δεν χρειαζεται και πολυ μυαλο για να καταλαβει κανεις οτι οσο το θεμα με τα σπιτια αναπαραγεται τα στριπ θα ανεβαζουν πελατεια, θεωρια συγκηνονουντων δοχειων....

thourios

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2006
Κριτικές
2
Like
10
Πόντοι
16
του Στρατή Μαζίδη
Τι περίεργο πράγμα… Να πηγαίνεις για διασκέδαση και μη σκεπτόμενος με το κανονικό κεφάλι, καταστρέφεις τη ζωή σου και ενδεχομένως και...
άλλων με τους οποίους ήρθες μετά σε επαφή. Τουλάχιστον 700 είναι αυτοί που αποτάνθηκαν στο ΚΕΕΛΠΝΟ και οι οποίοι αισθανόμενοι ασφαλείς με τη Ρωσίδα ιερόδουλη, δεν έλαβαν καμία προφύλαξη. Ήδη επτά από αυτούς έχουν μολυνθεί με το ιό τους AIDS και πλέον αρχίζει μια άλλη ζωή για αυτούς.

Κατέληξα σε τρία σύντομα συμπεράσματα:
- O αγοραίος έρωτας έχει ρίσκα. Όσο κι αν η “Όλγα” (Τατιάνας Μπουχτογιάροβα) γνώριζε ή όχι, τι ακριβώς έχει, το κακό θέλει δύο για να γίνει. Κανείς δεν μπορεί να σε βλάψει αν πρώτα δεν το επιτρέψεις ο ίδιος. Σίγουρα η “Όλγα” βαμμένη και φτιασιδωμένη θα ήταν ένας πειρασμός, έστω και αγοραίος, για όσους αναζητούν την περιπέτεια. Το τίμημα όμως ήταν πολύ βαρύ. Αλλά ποιος είπε ότι πάντα επιβιώνει ο πρωταγωνιστής της περιπέτειας;

- Mου κάνει εντύπωση το σαρδόνιο χαμόγελό της στις φωτογραφίες. Σε αυτό το βρώμικο κόσμο που ζούμε, ένα νέο όμορφο κορίτσι βρίσκεται στα 21 του χρόνια να κάνει πιάτσα και να ανέχεται τον κάθε βρωμιάρη που σιχαίνεται να την αγκαλιάζει όταν συνομήλικες της έχουν διαφορετική τύχη. Στο σκληρό κόσμο της νύχτας λοιπόν κάποιος την κόλλησε και της κατέστρεψε την όποια ίσως μελλοντική ελπίδα για μια καλύτερη ζωή. Στο προφίλ της διακρίνει κανείς ένα ύφος ικανοποίησης ότι απέδωσε μια ασύμμετρη δικαιοσύνη. Ότι τιμώρησε την κοινωνία που πρώτα αυτή την αδίκησε. Για κάποιο όμως λόγο, έχω την αίσθηση ότι όταν κλείνει η πόρτα του κελιού η “Όλγα” θα κλαίει με μαύρο δάκρυ. Θα μου πει κανείς, τη λυπάσαι; Δεν είδες πόσο κακό έκανε; Ναι τη λυπάμαι. Κανείς δεν ξεπουλά το κορμί του έτσι εύκολα. Και θεωρώ πολύ εξευτελιστικό να πληρώνει κανείς, για να διασκεδάσει με κάποια κοπέλα, να επιβάλλει το αντριλίκι του σε ένα κορίτσι, που εξωτερικά γελάει και μέσα του ουρλιάζει. Όταν λοιπόν γλεντοκοπάς την ώρα που ο άλλος κλαίει αλλά εσύ δεν το βλέπεις, θα έρθει και η δίκαιη κατραπακιά. Κι η ‘Ολγα σαν το κορίτσι του Μάη, στην καρδιά της η αγάπη δε χωράει, όταν βιώνει τέτοιες καταστάσεις. Άλλωστε όποιος τη νύχτα περπατεί, λάσπες και σκ@τ@ πατεί.

- Δεν έκανε τουλάχιστον πιάτσα μπροστά στη Βουλή; Άλλωστε οι αρχικοί υπαίτιοι της δυστυχίας της εκεί βρίσκονται.

freepen.gr

Συγκινήθηκα τώρα για την καημένη την κοπέλα!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom