Νέα

Σοκ: Ρωσίδα 21 ετών με Aids σκορπά το θάνατο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα don kihotis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 560K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Πιστευω πως οσο στα πιο θεωρουμενα "κυριλε" ψαξει το ΚΕΕΛΠΝΟ τοσο πιο πολλες μπομπες θα σκασουν.Ας πουμε μασατζιδικα και κωλ γκερλ/ανεξαρτητες.
Ειδικα κατι τυπισσες σταρλετ δευτεροτριτα μοντελα που κανουν παπαδες δεχομενες ΧΟΡΗΓΙΕΣ σε κλειστο κυκλο και ειναι υπερανω υποψιας ταχα μου, ενας θεος ξερει τι γινεται εκει..
Γι'αυτο ας κρατησουμε μια πισινη μηπως αυτες οι 10 ελληνιδες δεν ειναι πρεζακια,αλλα απο τιποτα σαλονια..

Πολυ σωστα

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Και δεν χρειαζεται και πολυ μυαλο για να καταλαβει κανεις οτι οσο το θεμα με τα σπιτια αναπαραγεται τα στριπ θα ανεβαζουν πελατεια, θεωρια συγκηνονουντων δοχειων....
το σκέφτηκα και γω αυτό.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
τι λες βρε καβαλλαρη... ποιος επαγγελματιας? τα'χεις χαμενα? η καθε κακομοιρα που πουλαει κατ'αρχην το κορμι της για λεφτα στα χαμετυπεια της Φυλης θεωρειται επαγγελματιας? 20 ευρω παραπανω το γαμησι ειναι στο μικρο τους το μυαλο ενα βημα κοντυτερα στο να ξεφυγει απο αυτη την καταντια! και περιμενεις αυτο το κακομοιρο κοριτσακι που του φερονται σαν κρεας απο τα 12 πιθανοτατα να σωσει εσενα κι εμενα που κατα τα αλλα θεωρουμεθα υπευθυνοι πολιτες? Να με συγχωρεις αλλα δεν μας τα λες καλα...

Οι περισσοτερες το κανουν. Πως μπορουν μερικες και αλλες οχι? Ποιο ειναι το κριτηριο?

Απλο ειναι και δε θελει περαιτερω αναλυση. Λες ΟΧΙ σε οτιδηποτε δεν πρεπει δια ροπαλου και τελος. Καλως η κακως το μαχαιρι και το πεπονι , τον τελευταιο λογο τον εχει η ιεροδουλη.

Να πεις ενα ΟΧΙ δεν ειναι κατι που απαιτει ουτε μορφωση ουτε εχει να κανει με κακομοιρια κλπ. Ειναι πιο απλο ζητημα.

tednet

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2011
Like
4
Πόντοι
16
να σου βαλω οσα θες αγορι μου... τραβα τωρα στα Τζους να βρεις καμια γριουλα γιατι μας ζαλισες τους ορχεις (αρχιδια)
βαζω σε παρενθεση τον ορο της καθομιλουμενης για να συνενοουμαστε...
Το καφεδακι στο κερναω τσιπη...
   ναι βλακεντιε τζουσ :2funny: ναι τζουσ θα παω στα τζουσ εσυ τελικα εισαι Ευμεγέθους σωματικής διάπλασης αυνάν = Χοντρομαλάκας  :o αντε τωρα μαλακοπυτουρα Όδευε εις συνουσίαν  :birdman: :birdman:

RED BARON

Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
174
Πόντοι
16
Οκ. Ας φυγει στα ουραλια να σκαλιζει πατατες τοτε. Και εγω αν το αφεντικο μου ,ειμαι μαγειρας και μου πει ριξε βιτριολι στο φαγητο, δε θα το κανω. Θα τα παρατησω και θα φυγω.
Τραβιγμενο το παραδειγμα σου αλλα ΟΚ, αν πχ εισαι μαγειρας και το αφεντικο σου σου πει να τηγανηζεις με Ουκρανικο καρκινογωνο ηλιελαιο, δεν θα παει και αυτος μεσα??? και η πορνεια ειναι μια υπηρεσια γιατι να πηγαινει μεσα ΜΟΝΟ ο υπαλληλος και οχι το αφεντικο??? μηπως γιατι τα αφεντικα σε αυτες τις δουλιες εχου και υψηλες διασυνδεσεις????

jorgekavlares

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
1.450
Πόντοι
546
Γι'αυτο ας κρατησουμε μια πισινη μηπως αυτες οι 10 ελληνιδες δεν ειναι πρεζακια,αλλα απο τιποτα σαλονια..
Τα σαλονια φιλε δεν αγγιζονται!!!
Εμας τους λεφταδες δεν μας μπαγλαρωνουνε ποτε!!!
Ουτε και τις Καριολες μας!!!
πωτα και τον κατιμα που με ξερει... θα σου πει...

Επισκέπτης
Στην τατιανα και τη σβετλανα μπορει να ζητας και πυρηνικο υποβρυχιο. Δε παει να πει οτι πρεπει να στο δοσει. Η ιδια πρεπει να λεει ΟΧΙ.

Ο μαλακας υπαρχει παντου. Ο επαγγελματιας πρεπει να ξερει να τους αντιμετωπιζει. Καταλαβες?
Δεν ειναι επαγγελμα το να εκδιδεται κανεις,συνελθε.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Ωραια. γνωριζω στην καφετερια η το ταδε μπαρ την ταδε. ελληνιδα η αλλοδαπη. Τη σκαω μερικα για να παει μαζι μου. Το σφυριζω και σε αλλους 5-6 . Με τη σειρα της 5-6 αλλοι σαν εμενα εκαναν το ιδιο με αυτην και ετσι εχει ενα κυκλο απο μερικες δεκαδες που κανουν οτιδηποτε.

Πως το ελεγχεις αυτο?
σου ξανάγραψα, δεν πας να χτυπήσεις όλες τις περιπτώσεις.
ξεκινάς απ τις καραμπινάτες.
αυτό που γίνεται στα μπουρδέλα στην Αθήνα είναι πέρα για πέρα υποκοσμικό.
η δε πλάκα είναι ότι ο μέσος έλληνας πιτσιρικάς έχει εθιστεί σ αυτή τη μαλακία, θεωρεί το εικοσάρι φθηνό αλλα δε γνωρίζει τι λεφτά θα χαλάσει εάν λχ ξεκινήσει θεραπεία για κονδυλώματα. Για να μην πούμε για τις ζωές συν τη δική του που ενδεχομένως να καταστρέψει εν αγνοία του.

εχει χαθεί το μέτρο (οπως σε όλα άλλωστε στο κωλοχανείο)
εδώ σε κατηγορούν πλέον για αγάμητο ευθέως όταν μιλάς για τους κινδύνους αυτής της πραγματικότητας.
εχει ξεφύγει λέμε τελείως το πράγμα
τα παλιά τα χρόνια ο πιτσιρικάς που πήγαινε στις πουτάνες δεν τολμούσε να το πει δημόσια στην παρέα για το κάζο και σήμερα έχουμε φτάσει στο σημείο οι ακάποτοι να λοιδορούν αυτούς που προσέχουν η έχουν δεύτερες σκέψεις.
λες και εάν μπορούσαμε να γαμήσουμε χωρίς καμμιά συνέπεια θα υπήρχε θέμα συχήτησης αυτή τη στιγμή.

gogogo

Ιερόδουλη
Εγγρ.
11 Μαρ 2011
Like
0
Η ιεροδουλη ειναι υπαλληλος (στην καλυτερη) ενως αφεντικου, αν το αφεντικο της πει ακαποτο, ακαποτο θα κανει αλλιως θα απολυθει (στην καλυτερη παντα) και θα γυρισει πισω απο τα Ουραλια να σκαλιζει πατατες (στην καλυτερη παντα). Για αυτο κατα την γνωμη μου μαζι με την Τατιανα, Ολγα η Νατασα η και εγω δεν ξερω πως την λενε θα επρεπε να ειναι ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΩΝ ΟΙΚΩΝ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΨΕ, καθως και Ο η ΟΙ ΝΤΑΒΑΤΖΗΣ/ΔΕΣ της.
δεν είναι ακριβώς έτσι κοπελα αν δεν θελει δεν κάνει καποια πραγματα κ αν κανει περναει γιατρους κ ελέγχους,ο νταβαντζής χεστηκε το τι εχει κ τι δεν εχει κοπελα(δεν θα κάνει κ το γιατρο φτανει που τοσο κουράζεται) ,αρα ο μονος που φταιει είναι αυτός ή αυτή pou εχει το καταστημα

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Τραβιγμενο το παραδειγμα σου αλλα ΟΚ, αν πχ εισαι μαγειρας και το αφεντικο σου σου πει να τηγανηζεις με Ουκρανικο καρκινογωνο ηλιελαιο, δεν θα παει και αυτος μεσα??? και η πορνεια ειναι μια υπηρεσια γιατι να πηγαινει μεσα ΜΟΝΟ ο υπαλληλος και οχι το αφεντικο??? μηπως γιατι τα αφεντικα σε αυτες τις δουλιες εχου και υψηλες διασυνδεσεις????

Βρε ας το αφεντικο. Αυτο ειναι θεμα των αρχων. Εγω ο πελατης σεξ με την ιεροδουλο θα κανω οχι το αφεντικο.

Η ιεροδουλος θα σου κολλησει το σκουλαμεντο οχι το αφεντικο. Και ΑΥΤΗ ΚΙΝΔΙΝΕΥΕΙ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ να κολλησει απο καποιον αλλο πελατη.

Δεν ειμαστε το σαιτ της αστυνομιας η της εισαγγελιας να δουμε τι ευθυνες προκυπτουν. Σαιτ πελατων μπουρδελων ειμαστε και λεμε για εμας τι κανουμε

ΕΜΕΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΠΑΝΤΑ ΠΡΟΦΥΛΑΞΗ ΜΕ ΣΕΞ ΜΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΕΝΤΟΣ Η ΕΚΤΟΣ ΧΩΡΟΥ ΑΓΟΡΑΙΟΥ ΕΡΩΤΑ.

ΑΥΤΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΗ ΚΑΝΟΥΝ ΑΚΑΠΟΤΑ ΜΕ ΚΑΜΙΑ ΠΑΝΑΓΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ.

Απλα -νετα-σκετα.Και τεσταρετε οσες προσφερουν ακαποτα και καντε μπουκοταζ σε οσες το κανουν.

Δε λεω οτι δεν ειναι μαλακας αυτος που ζηταει. Οσο μαλακας ειναι αυτος που κανει ακαποτο με μια που γνωρισε σε ενα μπαρ.

Αλλα μια ιεροδουλος δε δικαιολογειται να το προσφερει με ΤΙΠΟΤΑ. Και χρυσο να της δινουν και να της λεει το αφεντικο.

hivaids.gr

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2012
Like
6
Πόντοι
6
Στην τατιανα και τη σβετλανα μπορει να ζητας και πυρηνικο υποβρυχιο. Δε παει να πει οτι πρεπει να στο δοσει. Η ιδια πρεπει να λεει ΟΧΙ.
Ο μαλακας υπαρχει παντου. Ο επαγγελματιας πρεπει να ξερει να τους αντιμετωπιζει. Καταλαβες?
Ποιος επαγγελματίας ρε;
Σιγά μη μας πεις ότι έχει και ντοκτορά από πανεπιστήμιο με ειδικότητα στην πεολειχία.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Δεν ειναι επαγγελμα το να εκδιδεται κανεις,συνελθε.

Επαγγελμα-τοτατο ειναι οσο ο ουρανος και η θαλασσα ειναι μπλε. Μη παραμυθιαζετε τον κοσμο και λετε πραγματα που δεν ισχυουν. Πουλαει μια υπηρεσια οτι και ολοι οι αλλοι.

Ουτε κατι λιγοτερο ουτε κατι περισσοτερο. Και προπαντων ουτε ηλιθιες ειναι ουτε κακομοιρες. Αξιοπρεπεστατες ειναι οι περισσοτερες με μια χαρα νοημοσυνη και συνειδηση.

βρεθηκε ΜΙΑ να κανει αυτη τη δουλεια, που θα μπορουσ να ηταν πωλητρια σε μαγαζι με ρουχα και να εκανε σεξ ετσι με κοσμο και ποτε κανεις να μη μαθαινε και τιποτα.

Και ψαξτε αν τα περισσοτερα θυματα του AIDS ειναι πελατες υπηρεσιων αγοραιου ερωτα...

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676

Επισκέπτης
Η ιεροδουλη ειναι υπαλληλος (στην καλυτερη) ενως αφεντικου, αν το αφεντικο της πει ακαποτο, ακαποτο θα κανει αλλιως θα απολυθει (στην καλυτερη παντα) και θα γυρισει πισω απο τα Ουραλια να σκαλιζει πατατες (στην καλυτερη παντα). Για αυτο κατα την γνωμη μου μαζι με την Τατιανα, Ολγα η Νατασα η και εγω δεν ξερω πως την λενε θα επρεπε να ειναι ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΩΝ ΟΙΚΩΝ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΨΕ, καθως και Ο η ΟΙ ΝΤΑΒΑΤΖΗΣ/ΔΕΣ της.
κοιτα να δεις φιλε η κοπελα αν δεν θελει να κανει κατι απλα ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙ.. και δεν την αναγκαζει κανεις.. μην μασατε με νταβαδες και traficking.. το μονο που κανουν οι νταβαδες ειναι να παιρνουν λεφτα απο τις κοπελες πατρωνες κτλ για προστασια για τους μπατσους και για να τις βαζουν στη δουλεια. αμα μια κοπελα δεν θελει να δουλεψει ή δεν θελει να κανει φουλ προγραμμα απλα δεν το κανει...

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Ποιος επαγγελματίας ρε;
Σιγά μη μας πεις ότι έχει και ντοκτορά από πανεπιστήμιο με ειδικότητα στην πεολειχία.

Επαγγελματιας σημαινει αυτους που βιοποριστικα προσφερει μια υπηρεσια για ενα χρηματικο αντιτιμο. Μη ξεχασουμε και τη γλωσσα που ξερουμε.

Σε αυτο μια χαρα εντασσονται οι ιεροδουλες.

tednet

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2011
Like
4
Πόντοι
16
Τα σαλονια φιλε δεν αγγιζονται!!!
Εμας τους λεφταδες δεν μας μπαγλαρωνουνε ποτε!!!
Ουτε και τις Καριολες μας!!!
πωτα και τον κατιμα που με ξερει... θα σου πει...
        Να φροντίζεις για την αλήθεια  Καλό είναι,όχι το να είναι κανείς πλούσιος,αλλά το να είναι δίκαια πλούσιος  :-*για σου  jorgekavlares με τα ακριβα σου γουστα.......

CRIS 38

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
16
Δεν είναι η μοναδική περίπτωση παγκοσμιως πορνης ,που παραπέμπεται

για έκθεση σε κίνδυνο των πελατών της .

Φιλικά ,Πιντεροφ ,ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ αυθεντια στα νομικα .

Εγω αναφέρομαι σε ΑΡΘΡΑ ΙΑΤΡΙΚΑ ,που εγραψαν αυθεντιες .

Οσον αφορά για το νομικο μερος ,ΔΕΝ ξερεις οτι το εχω συζητησει με εγκριτο νομικο .

Και αυτος εχει τη γνωμη ,οτι δεν στοιχειοθετειται "σκοπουμενη σωματικη βλαβη " .
συναδελφε ενας απο τους γνωστους αυθεντιες οπως λες το 1999 εψαχνε την γυναικα του την βρηκε τελικα στη κριτη να κανει παρεα σε δωματιο ξενοδοχειου για 25 ημερες μαζι τους ξερεις τι ειπε..<<η συζηγος μου εκανε απλα παρεα με τους εν λογο νεους την μονη επαφη που ειχαν ηταν οταν επεζαν ταβλι>>>  ναι επεζαν πλακωτο και ταβλι...
να σου κανω μια ερωτηση???ασθενεις με ψθχολογικα προβληματα και με αρκετες νοσηλειες σε ψυχιατρικες κλινικες θα πρεπει να του αφερεθει η αδεια οδηγησης για να μην σκοτωσει καποιον δυστηχει η οχι γιατι αν πεις οχι ραντεβου με τον θανατο θα σου κλεισω  και μετα κοιτα το τι λεει στις ερευνες του ο καθε πολιτικαντης παρλαπιπας...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom