Νέα

Σοκ: Ρωσίδα 21 ετών με Aids σκορπά το θάνατο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα don kihotis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 561K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Εγγρ.
8 Δεκ 2011
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
φυσικά και ξεχωρίζει,
ένας άφραγκος πεινασμένος
εχει κατεσταλμένο το ανοσοποιητικό του σύστημα και κολλάει ποιό εύκολα.

Είστε όλοι άσχετοι τελικά εκτός εξαιρέσεων

Οποτε οσοι τρεφοταν με σολωμο και βοδινο κρεας ενω επαιρναν παραλληλα 1000mg βιταμινης c την ημερα αλλα και ιπποφαες ευβοιας ΑΛΛΑ πηγαν με την εν λογω να κοιμουνται ησυχοι,ε ΣΧΕΤΙΚΕ?

Επισκέπτης
οκ δεν ειναι επαγγελμα αλλα για να παρεις αδεια εργασιας περναμε ψυχίατρους, ψυχολόγους, τεστ για ναρκωτικες ουσιες ,μαντου, πνευμονολογο,
ολες εξετασεις αιματος ολες εξετασεις απο εκκριμα, δερματολογο, αποτυπωματα στην αστυνομια, πολλα αλλα εγγραφα,τοσα δεν περναει ουτε δασκαλος στα σχολεια,κ βεβαιως αν εισαι νομιμος στην ελλαδα κ ολα ειναι οκ παιρνουμε αδεια ασκησεις επαγελματος ιεροδουλης με αμοιβη
Ναι,δεν αμφιβαλλω για ολα αυτα,ουτε και ειμαι εναντιον τους.

Αυτο που λεω ειναι οτι ειναι λαθος κατ'αρχην να αντιμετωπιζεται η ολη φαση ως αλλο ενα επαγγελμα σαν ολα τα αλλα,και μετα να βγαινουν συμπερασματα του στυλ κακος επαγγελματισμος και τα ρεστα,που προσωπικα μου ακουγονται αστεια.

Αυτο.

ariana288

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2012
Like
0
Πόντοι
1
Ο αλλος χθες δεν μπορουσε να φανταστει οτι καποιοι γαμανε ακαποτα. Εσυ τωρα δεν μπορει να καταλαβεις γιατι εγινε προεκλογικα.

Μαλακα οτι να ναι το site.
τι σχεση εχει αυτο που ειπα εγω με αυτο που εγραψες? >:( >:(

hivaids.gr

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2012
Like
6
Πόντοι
6
τον τελευταιο λογο τον εχει η ιεροδουλη.
Ε τότε άμα αρρωστήσεις να πας να σε κάνει καλά η ιερόδουλη (που είναι και επαγγελματίας), αφού της έχεις τόση εμπιστοσύνη και κάνεις ακάποτο μαζί της.

jorgekavlares

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
1.450
Πόντοι
546
Τα ακαποτα ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕ ΕΞΤΡΑ ΧΡΕΩΣΗ  

δεν τα ξερεις καλα τα πραγματα φιλε μου...
σε πολλες παιζει η εξτρα χρεωση για ακαποτο γαμησι, ειναι αρκετες δε που το εχουν συστημα να το προτεινουν...

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
και μηπως τον πρωτο λογο για την υγεια μας πρεπει να τον εχουμε εμεις οι πελατες?
με την ιδια ευκολια που δεχεσαι οτι υπαρχουν μαλακες πελατες υπαρχουν και μαλακισμενες εκδιδομενες... που ειναι το παραξενο?
να σου πω εγω το παραξενο ειναι οτι τον ηλιθιο πελατη που θελει να γαμησει ακαποτα δεν τον διαπομπευει η κοινωνια....
Ρε αγορινα σκοπος δεν ειναι η διαπομπευση οποιαδηποτε ανθρωπου.
Στα αρχιδια μου να δω την καθε φατσα του καθε μαλακα, δεν με βοηθησει σε κατι αυτο.

τι σχεση εχει αυτο που ειπα εγω με αυτο που εγραψες? >:( >:(
Πως μερικοι ζειτε στην γαμημενη συννεφουπολη. Και συνεχως πεφτετε απο τα συννεφα.

Επισκέπτης
κοιτα να δεις φιλε η κοπελα αν δεν θελει να κανει κατι απλα ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙ.. και δεν την αναγκαζει κανεις.. μην μασατε με νταβαδες και traficking.. το μονο που κανουν οι νταβαδες ειναι να παιρνουν λεφτα απο τις κοπελες πατρωνες κτλ για προστασια για τους μπατσους και για να τις βαζουν στη δουλεια. αμα μια κοπελα δεν θελει να δουλεψει ή δεν θελει να κανει φουλ προγραμμα απλα δεν το κανει...
απλα αυτο που δεν καταλαβαινουν οσοι μιλανε για καταπιεση ειναι οτι οταν στην ρουμανια ενας εργαζομενος παιρνει 200-300 ευρω για πληρη απασχοληση και στην πορνεια η κοπελα μπορει να παρει και 400-500 την ημερα (μονο τα δικα της χωρις τους υπολοιπους) τοτε το κανει πολυ απλα και γινεται ΠΛΟΥΣΙΑ για την χωρα της.. τωρα που στην ελλαδα ο μισθος για εναν πιστιρικα (25<) ειναι 500 και σιγα σιγα οπως πανε τα μουνοπανα θα παει και πιο κατω θα δειτε πως πολλες κοπελες θα γινουν τανες (οχι απαραιτητα σε οικους ανοχης) και ποσοι ελληνες νταβαδες, ντιλερια και γενικα εγκληματιες γιατι αμα πρεπει να δουλευεις 8ωρα καθε μερα για 500 και μεσα απο την παρανομια μπορεις να βγαζεις π.χ. 1500 (μιλαω για εναν π.χ. οδηγο σε cg που παιρνει 20ευρω το γαμισι της κοπελας) θα το κανεις. ενω πριν δεν το εκανες γιατι ελεγες, γιατι να το κανω ενω με μια δουλεια νομιμη βγαζω 900-1000 για 50% αυξηση θα ρισκαρω να μπλεξω ενω τωρα λες θα το κανω γιατι με 500-600 ευρω και ενω εχω ηδη την ανασφαλεια μην με διωξουν θα το κανω για αυξηση 150% (το λιγοτερο)!!!

και σκεφτειτε αν μενεις μονος σου που σε γκαρσονιερα υπογεια σε αγιο παντελεημονα-πλ.βικτωριας θελεις 150ευρω νοικι+κοινοχρηστα δηλαδη εγω βαζω 100 ολα τα υπολοιπα (κοινοχρηστα, ρευμα, κινητο, διαφοροι λογαριασμοι και σουπερ μαρκετ) δηλαδη μιλαμε οτι πρεπει να ζεις με 250ευρω τον μηνα και αν εχεις και βενζινες, τσιγαρα παμε στα 150-100 δηλαδη στην φτωχεια!! ενω δουλευεις κανονικα 8ωρο ζεις με 25 ευρω την βδομαδα.. δηλαδη 3,5 ευρω την ημερα!!!
και εχεις το αγχος μην σου τυχει τπτ γιατι δεν εχεις φραγκα να ανταπεξελθεις μη δε σε πληρωσει στηνωρα του γιατι αλλιως θα μεινεις αφραγκος μεχρι να σε πληρωσει, και οτι αμα σε διωξει εμεινες στον δρομο!!!!!!
και αν ειδατε δεν εβαλα ουτε καλο σπιτι (για την ακριβεια εβαλα οτι χειροτερο μπορεις να βρεις) και δεν εβαλα γυναικες παιδια, αυτα τα ξεχναμε...

οποτε σιγα-σιγα θα καταλαβουμε τους αλβανο-βουλγαρο-ρουμανους που εχουν τετοια ποσοστα παρανομιας και τις κοπελες απο αυτες τις χωρες που γινονται πουτανες. γιατι το κανουν?

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΧΑΣΟΥΝ..

Επισκέπτης
η ΤΟΤΕ - ΠΡΟ 15ΕΤΙΑΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ ΕΝ ΠΟΛΛΟΙΣ. Αν δε το ξερεις στο λεω εγω .Αν δε το πιστειες μπορεις να ερθεις μαζι μου προσωπικα να βγουμε στη γυρα να δουμε και να βγαλεις συμπερασματα. Να μη νομιζεις οτι σου λεω φιδια.

Εχουν αλλαξει ΠΑΡΑΠΟΛΛΑ. Τοτε που λες τα ΤΩΡΑ κοριτσακια πηγαιναν δημοτικο. Μερικοι δαιμονοποιειται την πορνεια η την μυθοποιειτε λες και ειναι το τερας το λοχ νες? Ηρεμηστε πιο απλα ειναι τα πραγματα.

Τα ακαποτα ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕ ΕΞΤΡΑ ΧΡΕΩΣΗ ετσι για να μην εχετε και απορια. Τωρα για ακαποτα γαμησια ειναι προφανες οτι ΔΕ ΠΑΙΖΟΥΝ. Αντε και να το κανε μια -πειραγμενη στα μυαλα- δε παει να πει ηταν η ειναι ο κανονας . Προχθες το συζητουσα με καποια -εκτος οικου. Ειπε πως ΟΙΚΕΙΟΘΕΛΩΣ εκανε οτι εκανε, ΟΙΕΙΟΘΕΛΩΣ σταματησε, ΟΙΚΕΙΟΘΕΛΩΣ συνεχισε για δικους της οικονομικους λογους.

Προφανως οικονομικοι ειναι οι λογοι, προφανως και για οικονομικους λογους καποιος γινεται ναυτικος και σκυλοπνιγεται η γινεται εργατης σε ορυχειο. Αλλα καταναγκασμος και αλλα ωραια τερατα η για εισοδο στο επαγγελμα η τι θα κανει ΔΕ ΠΑΙΖΕΙ.
Μαλλον εχει αλλαξει απο ορισμενες πλευρες ΠΡΟΣ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ,για την δημοσια υγεια τουλαχιστον,αφου μαθαινουμε για ακαποτα σε Μεταξια(μια φορα περπατησα και φρικαρα)και Φυλης(τελευταια φορα γυρω στο 2000-2001).

Για το θεμα τραφικινγκ η κατασταση βελτιωθηκε οντως και το ξερω,αν και απο δευτερο χερι,αλλο αυτο ομως.

spiros1968

Μέλος
Εγγρ.
24 Οκτ 2006
Κριτικές
2
Like
51
Πόντοι
16
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:οι γιαπωνεζοι βρηκαν το φαρμακο για το ειτζ
ου γκαμισει ου κολισει

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
και μηπως τον πρωτο λογο για την υγεια μας πρεπει να τον εχουμε εμεις οι πελατες?
με την ιδια ευκολια που δεχεσαι οτι υπαρχουν μαλακες πελατες υπαρχουν και μαλακισμενες εκδιδομενες... που ειναι το παραξενο?
να σου πω εγω το παραξενο ειναι οτι τον ηλιθιο πελατη που θελει να γαμησει ακαποτα δεν τον διαπομπευει η κοινωνια....

Προσπαθηστε να ξεχωρισετε την ατομικη ευθυνη και σκοπια απο την κοινωνικη. Ατομικα ειναι μαλακας δε το συζηταω.

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ  ο καθε παρεχων μια υπηρεσια πρεπει να μην ενδιδει στις μαλακιες που ΣΙΓΟΥΡΑ θα του ζητανε. Στο χερι του ειναι να πει το ΟΧΙ.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
δεν τα ξερεις καλα τα πραγματα φιλε μου...
σε πολλες παιζει η εξτρα χρεωση για ακαποτο γαμησι, ειναι αρκετες δε που το εχουν συστημα να το προτεινουν...

Ποιες ? Οριστε ακουμε. Ποσες ειναι αυτες σε ποσοστο ΟΛΩΝ ?

jorgekavlares

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
1.450
Πόντοι
546
παιδια σορρυ πρεπει να φυγω για να αφησω το 20ρικο στα Τζους να γαμησει κι ο κατιμουλης την γριουλα του...
μην του παει τελειως στραφι η μερα... τον εχω εκνευρισει κι ολας...
τα λεμε αυριο

RED BARON

Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
174
Πόντοι
16
απλα αυτο που δεν καταλαβαινουν οσοι μιλανε για καταπιεση ειναι οτι οταν στην ρουμανια ενας εργαζομενος παιρνει 200-300 ευρω για πληρη απασχοληση και στην πορνεια η κοπελα μπορει να παρει και 400-500 την ημερα (μονο τα δικα της χωρις τους υπολοιπους) τοτε το κανει πολυ απλα και γινεται ΠΛΟΥΣΙΑ για την χωρα της.. τωρα που στην ελλαδα ο μισθος για εναν πιστιρικα (25<) ειναι 500 και σιγα σιγα οπως πανε τα μουνοπανα θα παει και πιο κατω θα δειτε πως πολλες κοπελες θα γινουν τανες (οχι απαραιτητα σε οικους ανοχης) και ποσοι ελληνες νταβαδες, ντιλερια και γενικα εγκληματιες γιατι αμα πρεπει να δουλευεις 8ωρα καθε μερα για 500 και μεσα απο την παρανομια μπορεις να βγαζεις π.χ. 1500 (μιλαω για εναν π.χ. οδηγο σε cg που παιρνει 20ευρω το γαμισι της κοπελας) θα το κανεις. ενω πριν δεν το εκανες γιατι ελεγες, γιατι να το κανω ενω με μια δουλεια νομιμη βγαζω 900-1000 για 50% αυξηση θα ρισκαρω να μπλεξω ενω τωρα λες θα το κανω γιατι με 500-600 ευρω και ενω εχω ηδη την ανασφαλεια μην με διωξουν θα το κανω για αυξηση 150% (το λιγοτερο)!!!

και σκεφτειτε αν μενεις μονος σου που σε γκαρσονιερα υπογεια σε αγιο παντελεημονα-πλ.βικτωριας θελεις 150ευρω νοικι+κοινοχρηστα δηλαδη εγω βαζω 100 ολα τα υπολοιπα (κοινοχρηστα, ρευμα, κινητο, διαφοροι λογαριασμοι και σουπερ μαρκετ) δηλαδη μιλαμε οτι πρεπει να ζεις με 250ευρω τον μηνα και αν εχεις και βενζινες, τσιγαρα παμε στα 150-100 δηλαδη στην φτωχεια!! ενω δουλευεις κανονικα 8ωρο ζεις με 25 ευρω την βδομαδα.. δηλαδη 3,5 ευρω την ημερα!!!
και εχεις το αγχος μην σου τυχει τπτ γιατι δεν εχεις φραγκα να ανταπεξελθεις μη δε σε πληρωσει στηνωρα του γιατι αλλιως θα μεινεις αφραγκος μεχρι να σε πληρωσει, και οτι αμα σε διωξει εμεινες στον δρομο!!!!!!
και αν ειδατε δεν εβαλα ουτε καλο σπιτι (για την ακριβεια εβαλα οτι χειροτερο μπορεις να βρεις) και δεν εβαλα γυναικες παιδια, αυτα τα ξεχναμε...

οποτε σιγα-σιγα θα καταλαβουμε τους αλβανο-βουλγαρο-ρουμανους που εχουν τετοια ποσοστα παρανομιας και τις κοπελες απο αυτες τις χωρες που γινονται πουτανες. γιατι το κανουν?

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΧΑΣΟΥΝ..
Απο οτι καταλαβαινω εισαι Ρουμανος??? για πες μας ποσες αγγελιες παιζουν στη Ρουμανια (αλλα και σε Ρωσια, Ουκρανια, Σερβια κτλπ) για δηθεν δουλιες στην Δ. Ευρωπη και τελικα τα κοριτσια καταληγουν στα μπουρδελα??? Τι γινεται μεσα στα πανεπιστημια απο επιτηδειους φοιτητες του ενος μηνα??? πως ψαρευουν εκει μεσα???

Επισκέπτης
Δεν ειναι και λιγες οι φορες που εχουμε ακουσει για περιπτωσεις traficking, επισης και εδω μερικοι εχουν γραψει αναλογα πραγματα. Μην κανουμε και οτι δεν βλεπουμε τιποτα.
ρε φιλε το τραφικινκ υπαρχει αλλα οχι σε μπουρδελα!!! πρωτα απο ολα οι κοπελες δεν ειναι φυλακισμενες.. αν πας στην φυλης σε αλλαγη βαρδια ολες ερχονται μονες τους!! αν θελανε το σκαγανε..
απλα θα σας πως οτι επειδη ζω εκει κοντα ξερετε ποσες κοπελες βλεπω στο δρομο χαμογελαστες να γυρνανε τα μαγαζια στην πατησιων την αχαρνων και την γ'σεπτεμβριου και χαμογελανε γιατι ποτε πριν δεν ειχαν τα φραγκα να αγορασουν αυτα που τους αρεσουν ενω τωρα τα εχουν..

αλλα πιστευω οτι αυτο το περιγραφω και στο απο πανω ποστ

Επισκέπτης
ειναι απορίας άξιων ποσες φεμινίστριες (γυναικες ...και αντρες) ειναι μελη σε ενα φορουμ για μπουρδελα και πουτανες

συνεχίστε να μα ζαλιζετε τα μπαλακια και μπορει να "δώσουμε γαμήσι" (give a fuck Οπως λενε οι φιλοι μας οι αμερικλανοι)

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386

gogogo

Ιερόδουλη
Εγγρ.
11 Μαρ 2011
Like
0
Ναι,δεν αμφιβαλλω για ολα αυτα,ουτε και ειμαι εναντιον τους.

Αυτο που λεω ειναι οτι ειναι λαθος κατ'αρχην να αντιμετωπιζεται η ολη φαση ως αλλο ενα επαγγελμα σαν ολα τα αλλα,και μετα να βγαινουν συμπερασματα του στυλ κακος επαγγελματισμος και τα ρεστα,που προσωπικα μου ακουγονται αστεια.

Αυτο.
κάποιος πουλάει πίτσες καποιος το σωμα του,το πρόβλημα είναι ότι αθήνα έχει ξεφύγει από έλεγχο κ φυσικα σε όλα υπάρχουν μεγάλα συμφέροντα

tednet

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2011
Like
4
Πόντοι
16
κοιτα... ολες οι υβρεις (βρισιες) σου ειναι ετοιματζιδικες και δανεικες απο αλλους... Για δοκιμασε κατι πιο παραξενο...
Σαπροφυτο!! Αμοιβαδα Κολεοπτερο!!! απο τον χωρο του ζωικου και του φυτικου βασιλειου...
επισης παλι αρχισαν να τρεμουν τα χερακια σου... ή οταν πηγαιναμε μαζι σχολειο δεν προσεχες στο μαθημα της ορθογραφιας?
μαλακο-πιττουρας απο τα πιττουρα βρε χαζο που θα σε φαει και η κοττα στο τελος... γραφεται με ιωτα...
θα ακολουθησω παντως την ευχη σου και θα οδευσω εις συνουσια, πρωτιστως (πριν απ'ολα) ομως θα σου αφησω στο ταμειο του Τζους ενα 20ρικο αμοιβη για την καταφανη προσπαθεια που σημερα κατεβαλλες... ετσι και καφε θα πιεις, και γριουλα θα γαμησεις και θα σου μεινει και κανα 5ευρω να βαλεις βενζινα στο καβουρδιστιρι σου... που αμφιβαλλω αν διαθετεις κι ολας... γιατι τυπος που καβαλαει δουκα και γουσταρει γριουλες μου κανει λιγο μουφα...
θα περασω απο Τζους στις παρα τεταρτο, αν θες ελα να σου γαμησει το κωλαρακι ο παππους... (εγω) Παντα με καποτα μην κολλησω την βλακεια σου.
τα λεμε!!! φιλακια!!!
Είχον τε κνησμόν οι όρχεις μου παππου  παππου δεν μασ ειπεσ τον θελεισ που και που ενα νεανικο πεοσ θα σου εκανε καλο...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom