Νέα

Σοκ: Ρωσίδα 21 ετών με Aids σκορπά το θάνατο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα don kihotis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 560K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (0 μέλη και 19 επισκέπτες)

ariana288

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2012
Like
0
Πόντοι
1
ολοι οι γιατροι εδω μεσα μαζευτηκαν? :grin:

RED BARON

Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
174
Πόντοι
16
δεν μου λες εσυ αν πας με κοπελα εξω δεν την αφηνεις ακαποτο να σου κανει ? κ αυτοι ειναι το μονο σιγουρο δεν κανει τις εξετάσεις καφε 15 μερες
Θα τρελαθουμε τελειως :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: μιλαμε για μπουρδελα που παιρνουν διψηφιο αριθμο αντρων καθε μερα μεταξυ αυτων Πακι-μπους και Ναιτζερια-μεν και μου λεει οτι πρεπει να κανει ακαποτο επειδη εγω μπορει να το κανω με την κοπελα μου  :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:
Ρε σεις θα με στηλεται στο τρελαδικο μαζι με το Μπαρκουλη :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
ρε φιλε το τραφικινκ υπαρχει αλλα οχι σε μπουρδελα!!! πρωτα απο ολα οι κοπελες δεν ειναι φυλακισμενες.. αν πας στην φυλης σε αλλαγη βαρδια ολες ερχονται μονες τους!! αν θελανε το σκαγανε..
απλα θα σας πως οτι επειδη ζω εκει κοντα ξερετε ποσες κοπελες βλεπω στο δρομο χαμογελαστες να γυρνανε τα μαγαζια στην πατησιων την αχαρνων και την γ'σεπτεμβριου και χαμογελανε γιατι ποτε πριν δεν ειχαν τα φραγκα να αγορασουν αυτα που τους αρεσουν ενω τωρα τα εχουν..

αλλα πιστευω οτι αυτο το περιγραφω και στο απο πανω ποστ
To θεμα δεν ειναι αμα καποιες απο αυτες λυγισαν και δεχτηκαν αυτην την κατασταση, ειναι πως αρχισαν.
Καποια μορφη βιας σιγουρα θα υπαρχει ακομα καπου, αλλωστε οπως ειπα υπαρχουν και συγκεκριμενα περιστατικα που δειχνουν οτι δεν ειναι ολα αγγελικα πλασμενα.
Φυσικα δεν νομιζω οτι ολες τις κρατανε με αλυσιδες, αλλα δεν μπορω να αγνοησω οτι υπαρχουν και τετοια περιστατικα.
Εχουμε ακουσει και για εγκυες πουτανες και δαρμενες πουτανες, και για ξυλο μπροστα τα ματια των πελατων.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Ε τότε άμα αρρωστήσεις να πας να σε κάνει καλά η ιερόδουλη (που είναι και επαγγελματίας), αφού της έχεις τόση εμπιστοσύνη και κάνεις ακάποτο μαζί της.

Προς θεου δεν ισχυριστικα αυτο! Δες σε ποιο πλαισο εγραψα ολα αυτα!!!!!!!

Επισκέπτης
Απο οτι καταλαβαινω εισαι Ρουμανος??? για πες μας ποσες αγγελιες παιζουν στη Ρουμανια (αλλα και σε Ρωσια, Ουκρανια, Σερβια κτλπ) για δηθεν δουλιες στην Δ. Ευρωπη και τελικα τα κοριτσια καταληγουν στα μπουρδελα??? Τι γινεται μεσα στα πανεπιστημια απο επιτηδειους φοιτητες του ενος μηνα??? πως ψαρευουν εκει μεσα???
κοιτα δεν ειμαι ρουμανος αλλα επειδη ξερω γιατι μιλας θα σου απαντησω..
με τις αγγελιες προσεγκιζεται η κοπελα και δουλευει σε μπαρ (κωλομπαρα) στην ρουμανια.. εκει ερχεται σε 1η επαφη με τον αγοραιο ερωτα και τα λεφτα που μπορει να βγαλει απο αυτον. μετα ΑΝ θελει μπορει να κανει βιζιτες με πελατες απο εκει.. μετα ΑΝ θελει γινειται πουτανα (καταλαβαινεις την διαφορα απο το να κανει βιζιτες αν καποιος της αρεσει και της τα σκασει) και μετα ΑΝ θελει ερχεται ελλαδα..

τις αγγελιες αυτες ολοι τις ξερουν στην ρουμανια κια οι κοπελες που παιρνουν ξερουν τι παιζει. απλα δεν μπορει η αγγελια να λεει "ζητηται κοπελα για ιεροδουλη σε οικο ανοχης".. αμα θελει παιρνει και δουλευει αμα θελει...

το μονο που κανει ο εκει νταβας που βαζει την αγγελια ειναι να της βρει το μερος που θα δουλεψει γιατι εχει τα κονε και εδω και εκει. και να την προστατεψει...

ariana288

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2012
Like
0
Πόντοι
1
Θα τρελαθουμε τελειως :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: μιλαμε για μπουρδελα που παιρνουν διψηφιο αριθμο αντρων καθε μερα μεταξυ αυτων Πακι-μπους και Ναιτζερια-μεν και μου λεει οτι πρεπει να κανει ακαποτο επειδη εγω μπορει να το κανω με την κοπελα μου  :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:
Ρε σεις θα με στηλεται στο τρελαδικο μαζι με το Μπαρκουλη :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:
ο μπαρκουλης εχει βγει προς το παρον :headbang:

hivaids.gr

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2012
Like
6
Πόντοι
6
Α? αν και αυτή θεραπεύεται σχετικά εύκολα αν δεν κάνω λάθος
A ναι, αλλά το 40% των Ελλήνων την έχουν περάσει. Η Α θεραπεύεται πανεύκολα. Τις πιο πολλές φορές δεν χρειάζεται καν θεραπεία γιατί ο οργανισμός κάνει αντισώματα και την καθαρίζει μόνος του.
Και φυσικά υπάρχει και το εμβόλιο της Α, που παρεπιμπτόντως καλό είναι να το κάνουν όλοι. Οι μεγάλοι, γιατί όλοι οι μικροί το έχουν κάνει ήδη.

jorgekavlares

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
1.450
Πόντοι
546
Είχον τε κνησμόν οι όρχεις μου παππου  παππου δεν μασ ειπεσ τον θελεισ που και που ενα νεανικο πεοσ θα σου εκανε καλο...
ααα δεν εισαι μονο ψευτακος... εισαι και πουστακος παλιο νεουδι!!!
κοιτα πεταχτηκα με την MV Agusta F4 μου και σου αφησα κατι παραπανω απο το 20ρικο που σου υποσχεθηκα, για να μην κλαιγεσαι... οσο για το ¨γριο-φιλο¨ πεος σου δεν εχω προσωπικη χρηση... ασε που θα'χει μαραθει εκει που πας και το βαζεις...

gogogo

Ιερόδουλη
Εγγρ.
11 Μαρ 2011
Like
0
πρωτον δεν μιλαω για μονιμοι σχεση δεν σε ξερω για να μιλήσω προσωπικά , κ δευτερον οσους και να παρει μια στην δουλεια γι αυτο λεμε εξετασεις ειναι το παν κι όλα τα άλλα είναι μπούρδες γιατι η ηπατιτιδα κολλαει κ απο βρωμικα χερια

RED BARON

Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
174
Πόντοι
16
κοιτα δεν ειμαι ρουμανος αλλα επειδη ξερω γιατι μιλας θα σου απαντησω..
με τις αγγελιες προσεγκιζεται η κοπελα και δουλευει σε μπαρ (κωλομπαρα) στην ρουμανια.. εκει ερχεται σε 1η επαφη με τον αγοραιο ερωτα και τα λεφτα που μπορει να βγαλει απο αυτον. μετα ΑΝ θελει μπορει να κανει βιζιτες με πελατες απο εκει.. μετα ΑΝ θελει γινειται πουτανα (καταλαβαινεις την διαφορα απο το να κανει βιζιτες αν καποιος της αρεσει και της τα σκασει) και μετα ΑΝ θελει ερχεται ελλαδα..

τις αγγελιες αυτες ολοι τις ξερουν στην ρουμανια κια οι κοπελες που παιρνουν ξερουν τι παιζει. απλα δεν μπορει η αγγελια να λεει "ζητηται κοπελα για ιεροδουλη σε οικο ανοχης".. αμα θελει παιρνει και δουλευει αμα θελει...

το μονο που κανει ο εκει νταβας που βαζει την αγγελια ειναι να της βρει το μερος που θα δουλεψει γιατι εχει τα κονε και εδω και εκει. και να την προστατεψει...
Απο οτι ξερω στην Ρουμανια η πορνεια ειναι ΠΑΡΑΝΩΜΗ σε ολες τις μορφες της και ολα γινονται εν κρυπτω, μου φαινεται δυσκολο μια κοπελα ακομα και αν ειναι βιζιτου να φανταζεται την κατασταση στην Αθηνα, αυτη τη στιγμη η κατασταση στην Αθηνα σε σχεση με τους οικους ανοχης θυμιζει ΤΡΙΤΟΚΟΣΜΙΚΗ χωρα, κατι μεταξυ Βεγγαζης και Αλγεριου του μεσοπολεμου

CRIS 38

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
16
Ναι αγαπητε. Αν η γυναικα τα καταπιει και αν υπαρχει πληγη, ο αντρας αν εχει καποια ασυνεχεια στο δερμα του πεους. Απλα τα πραγματα.
ειναι τα αν που ειχα πει εγω αρα η πιθανοτητα ειναι μικρη ως ελαχιστοτατη...αλλα ειναι ως πιθανοτητα...

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220

hivaids.gr

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2012
Like
6
Πόντοι
6
Βγήκανε και οι φωτογραφίες των υπόλοιπων (10 Ελληνίδων και 1 αλλοδαπής) λέει ο ΣΚΑΙ.
Για ψάξτε που είναι.

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376

Επισκέπτης
To θεμα δεν ειναι αμα καποιες απο αυτες λυγισαν και δεχτηκαν αυτην την κατασταση, ειναι πως αρχισαν.
Καποια μορφη βιας σιγουρα θα υπαρχει ακομα καπου, αλλωστε οπως ειπα υπαρχουν και συγκεκριμενα περιστατικα που δειχνουν οτι δεν ειναι ολα αγγελικα πλασμενα.
Φυσικα δεν νομιζω οτι ολες τις κρατανε με αλυσιδες, αλλα δεν μπορω να αγνοησω οτι υπαρχουν και τετοια περιστατικα.
Εχουμε ακουσει και για εγκυες πουτανες και δαρμενες πουτανες, και για ξυλο μπροστα τα ματια των πελατων.
Εχουν περιοριστει αυτα τα φαινομενα σε μεγαλο βαθμο.

Απο εκει και περα το οτι εγινε ηταν αναμενομενο να συμβει καποια στιγμη και φυσικα(χωρις να εξαιρω τις ευθυνες της ιεροδουλης)τα θελει ο κωλος των πελατων,για να το πω ευγενικα.

Και για οτι συνεβη τωρα,και για οτι συμβει στο μελλον-που θα ξανασυμβει,μοιραια.

Οχι τιποτε αλλο αλλα ο ιππεας το εριξε σε ελλειψη επαγγελματισμου και κοινωνικης ευθυνης και μου ψιλοσηκωσε την τριχα.
Ρε συ Jorge μην αφησεις εικοσαρικο στο Joys,τα μαζεψανε ολα τα ζακια!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom