Πρεζακια μου κανουν αυτες. Μαλιστα την μια την γνωριζω απο την περιοχη μου.
Αυτα τα μαυρα σημαδια σε μερικες απο αυτες, ειναι απο το aids να φανταστω?
Πρεζακια μου κανουν αυτες. Μαλιστα την μια την γνωριζω απο την περιοχη μου.
μπα......κοιτα ιπποτάκο.
θεωρω το καθεστώς αυξημένης εννομίας απείρως καλύτερο της γενικευμένης ασυδοσίας.
με απλά λόγια δε χρειάζεται σαρία αλλά άμα πέσει και καμμιά καμπάνα με κάνα 3 χρόνια με αναστολή σε κασκαντέρια τύπου πικερ θα σφίξουν οι κώλοι και θα καλυτερεύσει πολύ η κατάσταση.
αυτό είναι βεβαίως γνώμη μου.
τα γνωστα πρεζακια που εκαναν πιατσα τυπεαυτα ειναι πρεζακια τυπισσα... τι σχεση εχουν με τους οικους ανοχης?
Από την ''καλοπέραση'' στο εργασιακό περιβάλλον ή από ''περιποιήση'' των μπάτσων.Αυτα τα μαυρα σημαδια σε μερικες απο αυτες, ειναι απο το aids να φανταστω?
ρε παιδιά ποιος τις πήδαγε αυτές? ΕΛΕΟΣ...Πρεζακια μου κανουν αυτες. Μαλιστα την μια την γνωριζω απο την περιοχη μου.
Αυτα τα μαυρα σημαδια σε μερικες απο αυτες, ειναι απο το aids να φανταστω?
εχω δει να κανουν πιατσα και σε χειροτερη κατασταση τυπε :Sρε παιδιά ποιος τις πήδαγε αυτές? ΕΛΕΟΣ...
αυτο κατάλαβες ρε χρέπι;Ετσι,ετσι, τα μπουρδελα ειναι επικινδυνα αλλα τα call girls, strip club, ειναι μια χαρα.
Και ακάποτα μάλιστα πληρώνοντας εξτρά...να τρελένεσαι...μερικούς τους βαράει άσχημα η έλλειψη σεξ.ρε παιδιά ποιος τις πήδαγε αυτές? ΕΛΕΟΣ...
χεστηκα και τι μου το λες?
καλα ε....ο Λοβερδος ειναι πολυ μαλακας τελικα
Ολα τα ζακια εχουν την ιδια μουρη,και δεν χρειαζεται να τις φανε απο τους μπατσους,τις παιζουν και μεταξυ τους.Από την ''καλοπέραση'' στο εργασιακό περιβάλλον ή από ''περιποιήση'' των μπάτσων.
το θέμα είναι σε τι κατάσταση είμαστε εμείς...εχω δει να κανουν πιατσα και σε χειροτερη κατασταση τυπε :S
Από την ''καλοπέραση'' στο εργασιακό περιβάλλον ή από ''περιποιήση'' των μπάτσων.
αααααααααααααααααααχαχαχαχαχαχχαχαχααχχαχαχαχααχχαααEσυ ηρθες να μας τα ποσταρεις
λες και ανακαλυψες την Αμερικη.
Για να αποδειξεις οτι και καλα παμε με αυτες?
για αυτο δεν την πεφτουμε σε σενα?
οκ με αυτες παμε!!! Μπορεις να κοιμασαι ησυχη!!!!
Νομιζω οτι ειναι στιγματα της αρρωστιας. Ας μας απαντησει ο γιατρος.Από την ''καλοπέραση'' στο εργασιακό περιβάλλον ή από ''περιποιήση'' των μπάτσων.
Τα γνωστά πρεζάκια που κάνουν πιάτσα στο τρίγωνο και στα πέριξ αναμενόμενο όταν άκουσα Ελληνίδες
Εχεις χοντρό πρόβλημα τελικά.Το λινκ πόσταρα ρε χαζοβιόλη.Eσυ ηρθες να μας τα ποσταρεις
λες και ανακαλυψες την Αμερικη.
Για να αποδειξεις οτι και καλα παμε με αυτες?
για αυτο δεν την πεφτουμε σε σενα?
οκ με αυτες παμε!!! Μπορεις να κοιμασαι ησυχη!!!!