Νέα

Σοκ: Ρωσίδα 21 ετών με Aids σκορπά το θάνατο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα don kihotis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 560K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

ATHINA22

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Κριτικές
1
Like
20
Πόντοι
1
Ελληναράδες "ομορφάντρες " πληρώνουν επιπλέον για να τον χώσουν χωρίς προφυλακτικό και τώρα τους φταίει η κάθε εκδιδόμενη γυναίκα. Αντί, λοιπόν, να διαπομπεύουν την κάθε Τατιάνα, μήπως βλέπαμε και τα σκατόμουτρα τους για να προφυλάξουμε τις ανυποψίαστες συζήγους και ερωμένες?

gogogo

Ιερόδουλη
Εγγρ.
11 Μαρ 2011
Like
0
Να γραφτει σε μπανερακι οτι η φωτο δεν ειναι μια μορφη τιμωριας αλλα προστασιας του κοινου ..
Ελεος πια. :headbang:
αν προσεξεσ μίλησα και για φυλακιση !!!αν τηρουσαν εστω κ λιγο τους νομους δεν θα γινονταν ολα αυτα to ψαρι βρωμαει απο το κεφαλι

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
Kαι επισης ρε ιντρενικοι κριτες ηρεμηστε.
Τοσο καιρο ολοι γραφουν για ακαποτες πιπες και δαχτυλακια, στα call girl και city tour ειναι κατι το απολυτα "φυσιολογικο".
Και ερχεστε εσεις και τωρα ζητατε κρεμαλες για αυτους που το εχουν κανει?

Αντε τωρα, την λογικη πως εχω κανει και εγω τις μαλακιες μου αλλα τωρα θα σας το παιξω ιντρενικος δικαστης ειναι τουλαχιστον υποκριτικη.

retalis

Νέο Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2012
Like
0
Πόντοι
0
Edit_ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΕΣ

gogogo

Ιερόδουλη
Εγγρ.
11 Μαρ 2011
Like
0
Ελληναράδες "ομορφάντρες " πληρώνουν επιπλέον για να τον χώσουν χωρίς προφυλακτικό και τώρα τους φταίει η κάθε εκδιδόμενη γυναίκα. Αντί, λοιπόν, να διαπομπεύουν την κάθε Τατιάνα, μήπως βλέπαμε και τα σκατόμουτρα τους για να προφυλάξουμε τις ανυποψίαστες συζήγους και ερωμένες?
πολi καλα τα λες ετσι ειναι

RED BARON

Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
174
Πόντοι
16
Ξεχνα το!!!
Η Τατιανα ειχε την ατυχια να ειναι ΑΛΛΟΔΑΠΗ και ΙΕΡΟΔΟΥΛΗ.

tednet

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2011
Like
4
Πόντοι
16
επιτελους!!! βελτιωνεσαι!!! και λιγο χιουμορ ρε παιδι μου, οχι μονο συνεχεια βλακεια!!!
κοντα μου θα μαθεις πολλα! μπορει να σε δανεισω και κανα 10ρικο να γαμησεις καμια γριουλα, εχω ακουσει οτι ειδικευεσαι στο φρεσκο κρεας!!!
Να μη χρησιμοποιείς το ψέμα,αλλά να προσπαθείς να λες την αλήθεια ;) ;) ;) θα σου στειλω τον λογαριασμο  μου να  βαλεισ καμποσα ευρα νεοπλουτε :-*

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386

Στην τατιανα και τη σβετλανα μπορει να ζητας και πυρηνικο υποβρυχιο. Δε παει να πει οτι πρεπει να στο δοσει. Η ιδια πρεπει να λεει ΟΧΙ.

Ο μαλακας υπαρχει παντου. Ο επαγγελματιας πρεπει να ξερει να τους αντιμετωπιζει. Καταλαβες?

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
κοιτα ιπποτάκο.
θεωρω το καθεστώς αυξημένης εννομίας απείρως καλύτερο της γενικευμένης ασυδοσίας.
με απλά λόγια δε χρειάζεται σαρία αλλά άμα πέσει και καμμιά καμπάνα με κάνα 3 χρόνια με αναστολή σε κασκαντέρια τύπου πικερ θα σφίξουν οι κώλοι και θα καλυτερεύσει πολύ η κατάσταση.
αυτό είναι βεβαίως γνώμη μου.

Ωραια. γνωριζω στην καφετερια η το ταδε μπαρ την ταδε. ελληνιδα η αλλοδαπη. Τη σκαω μερικα για να παει μαζι μου. Το σφυριζω και σε αλλους 5-6 . Με τη σειρα της 5-6 αλλοι σαν εμενα εκαναν το ιδιο με αυτην και ετσι εχει ενα κυκλο απο μερικες δεκαδες που κανουν οτιδηποτε.

Πως το ελεγχεις αυτο?

jorgekavlares

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
1.450
Πόντοι
546
Να μη χρησιμοποιείς το ψέμα,αλλά να προσπαθείς να λες την αλήθεια ;) ;) ;) θα σου στειλω τον λογαριασμο  μου να  βαλεισ καμποσα ευρα νεοπλουτε :-*
να σου βαλω οσα θες αγορι μου... τραβα τωρα στα Τζους να βρεις καμια γριουλα γιατι μας ζαλισες τους ορχεις (αρχιδια)
βαζω σε παρενθεση τον ορο της καθομιλουμενης για να συνενοουμαστε...
Το καφεδακι στο κερναω τσιπη...

Εγγρ.
8 Δεκ 2011
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Πιστευω πως οσο στα πιο θεωρουμενα "κυριλε" ψαξει το ΚΕΕΛΠΝΟ τοσο πιο πολλες μπομπες θα σκασουν.Ας πουμε μασατζιδικα και κωλ γκερλ/ανεξαρτητες.
Ειδικα κατι τυπισσες σταρλετ δευτεροτριτα μοντελα που κανουν παπαδες δεχομενες ΧΟΡΗΓΙΕΣ σε κλειστο κυκλο και ειναι υπερανω υποψιας ταχα μου, ενας θεος ξερει τι γινεται εκει..
Γι'αυτο ας κρατησουμε μια πισινη μηπως αυτες οι 10 ελληνιδες δεν ειναι πρεζακια,αλλα απο τιποτα σαλονια..

RED BARON

Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
174
Πόντοι
16
Στην τατιανα και τη σβετλανα μπορει να ζητας και πυρηνικο υποβρυχιο. Δε παει να πει οτι πρεπει να στο δοσει. Η ιδια πρεπει να λεει ΟΧΙ.

Ο μαλακας υπαρχει παντου. Ο επαγγελματιας πρεπει να ξερει να τους αντιμετωπιζει. Καταλαβες?
Η ιεροδουλη ειναι υπαλληλος (στην καλυτερη) ενως αφεντικου, αν το αφεντικο της πει ακαποτο, ακαποτο θα κανει αλλιως θα απολυθει (στην καλυτερη παντα) και θα γυρισει πισω απο τα Ουραλια να σκαλιζει πατατες (στην καλυτερη παντα). Για αυτο κατα την γνωμη μου μαζι με την Τατιανα, Ολγα η Νατασα η και εγω δεν ξερω πως την λενε θα επρεπε να ειναι ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΩΝ ΟΙΚΩΝ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΨΕ, καθως και Ο η ΟΙ ΝΤΑΒΑΤΖΗΣ/ΔΕΣ της.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Η ιεροδουλη ειναι υπαλληλος (στην καλυτερη) ενως αφεντικου, αν το αφεντικο της πει ακαποτο, ακαποτο θα κανει αλλιως θα απολυθει (στην καλυτερη παντα) και θα γυρισει πισω απο τα Ουραλια να σκαλιζει πατατες (στην καλυτερη παντα). Για αυτο κατα την γνωμη μου μαζι με την Τατιανα, Ολγα η Νατασα η και εγω δεν ξερω πως την λενε θα επρεπε να ειναι ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΩΝ ΟΙΚΩΝ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΨΕ, καθως και Ο η ΟΙ ΝΤΑΒΑΤΖΗΣ/ΔΕΣ της.

Οκ. Ας φυγει στα ουραλια να σκαλιζει πατατες τοτε. Και εγω αν το αφεντικο μου ,ειμαι μαγειρας και μου πει ριξε βιτριολι στο φαγητο, δε θα το κανω. Θα τα παρατησω και θα φυγω.

jorgekavlares

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
1.450
Πόντοι
546

τι λες βρε καβαλλαρη... ποιος επαγγελματιας? τα'χεις χαμενα? η καθε κακομοιρα που πουλαει κατ'αρχην το κορμι της για λεφτα στα χαμετυπεια της Φυλης θεωρειται επαγγελματιας? 20 ευρω παραπανω το γαμησι ειναι στο μικρο της το μυαλο ενα βημα κοντυτερα στο να ξεφυγει απο αυτη την καταντια! και περιμενεις αυτο το κακομοιρο κοριτσακι που του φερονται σαν κρεας απο τα 12 πιθανοτατα να σωσει εσενα κι εμενα που κατα τα αλλα θεωρουμεθα υπευθυνοι πολιτες? Να με συγχωρεις αλλα δεν μας τα λες καλα...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom