απο το σχολειο κουλη η ασθενεια που κουβαλασ δεν σε αλλαξε καθολου...και δεν θα σε κανει ανθρωπο ποτε ΤΕΣΠΑΑ εσυ δεν εχεις και φαντασια κατιμουλη...
Κατσε να σου δειξω πως γινεται... να μαθαινεις...
Αγαπητοι συναδελφοι
Κατηγορω ευθεως τον συναδελφο Κατιμουλη οτι εν γνωση του, και με δολο, εφοσον σαφως και εγνωριζε οτι ειναι φορεας του ιου της Μεγιστης Βλακειας, ενεδωσε σε λεκτικο διαξιφισμο με την αφεντο-μουτσουναρα μου, χωρις να λαβει τις απαραιτητες προφυλαξεις...
Σαν αποτελεσμα εκινδυνευσα σφοδρα να κολλησω την αθεραπευτη νοσο... και στην συνεχεια να καταπεσω στο κρεβατι με αφορητη ηλιθιοτητα και σαχλαμαρα... Δυστυχως επειδη ειμαι απορος αφου εχω φαει ολα τα λεφτα του μπαμπα μου στις πουτανες, δεν εχω καμια ελπιδα θεραπειας...
Ετσι το μονο που μου απομενει ειναι να χανω τον χρονο μου συνεχιζοντας να διαπληκτιζομαι με κατιμαδες...
καταλαβες τωρα πως γινεται?
αν θελεις κι αλλη βοηθεια πες μου, παρ΄ολο που νοιωθω τελειως ανημπορος να συνεχισω την κουβεντα με καποιον πνευματικα κατωτερο...
θα το προσπαθησω... γιατι ανθρωπος εισαι κι εσυ κατιμουλη...
ΥΓ ο κολωσ γραφεται κωλος συνηθως... αλλα σε συγχωρω γιατι μαλλον τρεμουν τα χερακια σου απο το δεος...
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Σοκ: Ρωσίδα 21 ετών με Aids σκορπά το θάνατο
- Μέλος που άνοιξε το νήμα don kihotis
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 7K
- Εμφανίσεις 562K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
bourdeliaris82
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2011
- Κριτικές
- 57
- Like
- 6.883
- Πόντοι
- 6.030
όχι.
με λένε περσόνα και έχω κάνει μουνιά που δε θα γαμήσεις ποτέ στη ζωή σου να σπαρταράνε απο κάβλα σε 2ωρα και 3ωρα payless "προγράμματα".
Εσύ βεβαίως είσαι ο μέγας σουμάχερ του πληρωμένο δεκαλεπτου.
καραγκιοζη.
Πολλά νεύρα.......
Στην αρχή σκέφτηκα ότι πρέπει να είσαι πολύ φοβισμένος μπάς και κόλλησες τίποτα....
Αλλά όχι. Πώς να κολλήσει ένας ΑΓΑΜΗΤΟΣ σαν κι εσένα??????????
Chevalier Fidèle
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 1 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 304
- Πόντοι
- 386
Δεν σε πιάνω. Εννοείς οτι προτιμάς να κοροιδέψεις τον εαυτό σου για να δώσεις μια ακα πίπα? Για την υγεία σου μιλάμε και την υγεία όσων θα έρθεις σε επαφή όχι για να περάσεις κτεο το εργάλειο με την καινούρια εξάτμιση και πρέπει καποιον να λαδώσεις. Ο άλλος καλά κάνει και επεμβένει γιατί μετά απο σένα θα πάει ο δεκαεξάχρονος και κάποιος πρέπει να τον προστατεύσει.
Οχι εννοω οτι σε καμια περιπτωση δε γινεται να διωκεται ο πελατης. Και εστω παει σε παρανομο χωρο και κανει σεξ. Και αν γαμιεται με μια τουριστρικα που μεθυσμενη και πρεζομενη εχει γαμηθει με αλλους 20 οσο ειναι εκει, ποια η διαφορα? Εκει τι ειδους ελεγχο θα κανεις?
Η αμα δωσω σε μια απελπισμενη που μολις γνωρισα ενα χαρτζιλικι και παω μαζι της? Πως θα γινει? Δλδ πως ξεχωριζεο το "επαγγελματικο" απο το " ερασιτεχνικο" μερος?
Και στην Μολδαβια η την Ουκρανια η πορνεια απαγορευεται αλλα οι χωρες ειναι ολες ενα μπουρδελο ( κυριολεκτικα). Ποιος θα στοιχειοθετησει και θα καθορισει οτι την ταδε κοπελα που γνωρισα στο ταδε μερος και τις δινω κατι, το κανουμε επ αμοιβη και οχι απο ερωτα και αγαπη κλπ?
jorgekavlares
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Like
- 1.450
- Πόντοι
- 546
γνωριζομαστε? δεν νομιζω...απο το σχολειο κουλη η ασθενεια που κουβαλασ δεν σε αλλαξε καθολου...και δεν θα σε κανει ανθρωπο ποτε ΤΕΣΠΑ
εμεις οι γονοι πλουσιων οικογενειων δεν πηγαινουμε στα Τζους... ουτε μαλλον πηγαιναμε μαζι σχολειο καθότι σε κοβω καμια 20ρια χρονια μικροτερο...
Chevalier Fidèle
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 1 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 304
- Πόντοι
- 386
Δεν λεω πως εχεις αδικο, γιαυτο υποστηριζω πως οταν πας για σεξ, για ξεπετα πως το λενε, βαζε το το ριμαδι. Και κκυριως οταν πας σε μπουρδελο γιατι το ποσοστο του να ναι αρρωστη η πουτανα ειναι διπλασιο απο μια κοπελα που δεν ανηκει στον χωρο.
ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΦΟΡΑΣ! Απλα πραγματα .Μπουρδελο- ξεμπουρδελο ΠΑΝΤΑ ΠΡΟΦΥΛΑΞΗ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΥΓΕΙΙΝΗ!!!!!
poppop
Μέγας
- Εγγρ.
- 30 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 11
- Like
- 4.593
- Πόντοι
- 4.765
Τύπε [size=14pt]η Αριστερά θέλει να σε βάλει μέσα και να σου κόψει και τις τσάρκες[/size] και συ δεν είσαι πολιτικοποιημένος?αν απευθηνεσε σε μενα δεν ειμαι πολιτικοποιημενος
..μήπως να το ξανασκεφτείς
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
διαφωνώ.Οχι εννοω οτι σε καμια περιπτωση δε γινεται να διωκεται ο πελατης. Και εστω παει σε παρανομο χωρο και κανει σεξ. Και αν γαμιεται με μια τουριστρικα που μεθυσμενη και πρεζομενη εχει γαμηθει με αλλους 20 οσο ειναι εκει, ποια η διαφορα? Εκει τι ειδους ελεγχο θα κανεις?
Η αμα δωσω σε μια απελπισμενη που μολις γνωρισα ενα χαρτζιλικι και παω μαζι της? Πως θα γινει? Δλδ πως ξεχωριζεο το "επαγγελματικο" απο το " ερασιτεχνικο" μερος?
Και στην Μολδαβια η την Ουκρανια η πορνεια απαγορευεται αλλα οι χωρες ειναι ολες ενα μπουρδελο ( κυριολεκτικα). Ποιος θα στοιχειοθετησει και θα καθορισει οτι την ταδε κοπελα που γνωρισα στο ταδε μερος και τις δινω κατι, το κανουμε επ αμοιβη και οχι απο ερωτα και αγαπη κλπ?
μπορεις να απαριθμήσεις ποσες φορες σου ειπαν οτι εισαι ΕΞΥΠΝΟΣ??γνωριζομαστε? δεν νομιζω...
εμεις οι γονοι πλουσιων οικογενειων δεν πηγαινουμε στα Τζους... ουτε μαλλον πηγαιναμε μαζι σχολειο καθότι σε κοβω καμια 20ρια χρονια μικροτερο...
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
νομίζεις ότι θα ασχοληθώ μαζί σου ρε χρέπι της κοινωνίας;
Πολλά νεύρα.......
Στην αρχή σκέφτηκα ότι πρέπει να είσαι πολύ φοβισμένος μπάς και κόλλησες τίποτα....
Αλλά όχι. Πώς να κολλήσει ένας ΑΓΑΜΗΤΟΣ σαν κι εσένα??????????
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.291
- Πόντοι
- 8.006
Επειδη δηλαδη καποιος ρωτησε βλακωδως αν θα σκοτωθει πεφτοντας απο τον πρωτο οροφο, ειναι ανοησια να συζηταμε αν σκοτωνεσαι πεφτοντας απο τον πεμπτο?
Ο αλλος ρωτησε αν κολλησε aids επειδη εκατσε σε καναπε απο μπουρδελο
Chevalier Fidèle
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 1 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 304
- Πόντοι
- 386
διαφωνώ.
Tι θα πει διαφωνω? Αλλο σε ρωτησα? Πως ελεγχεις τις περιπτωσεις που προανεφερα?
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.291
- Πόντοι
- 8.006
Ετσι ειναι. Ελα να τα πουμε πμ εμεις και αστους να τρωγονταιKαλα εχει ξεφυγει το θεμα..
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
αααααααααααααααααααααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχααχαχαχαχα
καλά μάγκα μου σου κάνει εντύπωση....
εδώ υπάρχουν στριπτηζούδες που κουβαλάνε μαζί πετσετούλα για να κάτσουν διπλα σου.
μερικές καθαρίζουν και τη σωλήνα πριν τη γύρα με μαντηλάκια ντετόλ.
ααααααααχααχαχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχααα
μια φορά ρώτησα μια απο αυτές.
αφού σε χαλάει τι το κάνεις;
μου λεει δε με χαλάει.
καλά της λέω περιμένεις να ασχοληθεί μαζί σου κανένας πελάτης που πριν κάτσεις δίπλα του στρώνεις πεσέτα;
και μου λέει πάμε πριβέ;
θα μου δέσεις τα χέρια πισθάγκωνα απο πριν τη ρώτησα.
όχι μου λέει.
καλά τότε θα κοιτάζω εάν είναι στρωμένη καλά η πεσέτα.
xristos350
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 9 Νοε 2010
- Κριτικές
- 10
- Like
- 298
- Πόντοι
- 1.510
Εξαρταται αν ειχε κλασει ο προηγουμενος
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
έχεις αναλογιστεί γιατί στις μουσουλμανικές χώρες η εγκληματικότητα είναι μηδενική;Tι θα πει διαφωνω? Αλλο σε ρωτησα? Πως ελεγχεις τις περιπτωσεις που προανεφερα?
baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.639
- Πόντοι
- 5.097
οχι δεν ειμαι πολιτικοποιημενος αλλα η ανοησια της αριστερας με εξοργιζειΤύπε [size=14pt]η Αριστερά θέλει να σε βάλει μέσα και να σου κόψει και τις τσάρκες[/size] και συ δεν είσαι πολιτικοποιημένος?
..μήπως να το ξανασκεφτείς
τη κυριακη φιλε εγω θα ειμαι εδω και δε θα ταξιδεψω να παω να ψηφισω αν σου λεει κατι
ενω εσενα σε βλεπω στις καλπες με ετοιμο το ψηφοδελτιο
το να το εγραψε για πλακα στο σκεφτηκες
ενω εσυ τις κριτικες σου δε τις γραφεις για πλακα
και επιτελους σταματηστε να αλληλοτρωγεστε,ο καθενας λεει τα δικα του οποιος θελει παει και γαμαει στα μπουρδελα οποιος δε θελει δε παει ειναι απλα μη τα γενικευουμε ολα
Ippotis69
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 16
- Like
- 42
- Πόντοι
- 246
Από ότι γνωρίζω υπάρχει ΣΩΜΑΤΕΙΟ! Γιατί η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥΣ δεν βγαίνει σε ένα κανάλι να ενημερώσει τον Κόσμο ότι υπάρχουν και Κοπέλες που εκδίδονται Νόμιμα. Με Εξετάσεις κάθε 15 ημερες, κάθε Μήνα για ΑΙΜΑ! Στο Συγγρού! Υπάρχουν πολλές τέτοιες Ιερόδουλες Γιατί αφήνει και παίρνει η Μπάλα όλλες αυτές που κάθε Μήνα Πληρώνουν στο ΙΚΑ! 300 Ευρώ, αυτασφαλιση.Φορολογουνται κανωνικα!.Ελληνιδες αλλά και Ξένες Κοπελλες.Με το γεγονός αυτό πληρώνουν και αυτές την νύφη που λεμέ. Τη ΦΟΒΑΤΑΙ??? Είναι υποχρεωμένη να μας ενημερώσει να ξέρουμε και εμείς που παμαι.Οσο για την ΕΛΑΣ!Τωρα ξυπνισανε?Τοσο καιρό τη κάνανε? Έπρεπε να γείνη το ΕΓΚΛΗΜΑ! Όπως συνήθως και μετά να αρχίσουν να συλλαμβάνουν της παράνομες? Η Δηλωμένες ΙΕΡΟΔΟΥΛΕΣ! Τη φταινε???να συλανβανωνται και αυτές????ΕΛΕΟΣ!!!
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.291
- Πόντοι
- 8.006
Την φωναξαν και δεν πηγε?Από ότι γνωρίζω υπάρχει ΣΩΜΑΤΕΙΟ! Γιατί η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥΣ δεν βγαίνει σε ένα κανάλι να ενημερώσει τον Κόσμο ότι υπάρχουν και Κοπέλες που εκδίδονται Νόμιμα. Με Εξετάσεις κάθε 15 ημερες, κάθε Μήνα για ΑΙΜΑ! Στο Συγγρού! Υπάρχουν πολλές τέτοιες Ιερόδουλες Γιατί αφήνει και παίρνει η Μπάλα όλλες αυτές που κάθε Μήνα Πληρώνουν στο ΙΚΑ! 300 Ευρώ, αυτασφαλιση.Φορολογουνται κανωνικα!.Ελληνιδες αλλά και Ξένες Κοπελλες.Με το γεγονός αυτό πληρώνουν και αυτές την νύφη που λεμέ. Τη ΦΟΒΑΤΑΙ??? Είναι υποχρεωμένη να μας ενημερώσει να ξέρουμε και εμείς που παμαι.Οσο για την ΕΛΑΣ!Τωρα ξυπνισανε?Τοσο καιρό τη κάνανε? Έπρεπε να γείνη το ΕΓΚΛΗΜΑ! Όπως συνήθως και μετά να αρχίσουν να συλλαμβάνουν της παράνομες? Η Δηλωμένες ΙΕΡΟΔΟΥΛΕΣ! Τη φταινε???να συλανβανωνται και αυτές????ΕΛΕΟΣ!!!
Προφανως αυτες τις μερες ειναι κλεισμενα τα καναλια, απο αλλους και αλλες εκδιδομενους...