Νέα

Σοκ: Ρωσίδα 21 ετών με Aids σκορπά το θάνατο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα don kihotis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 562K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

tednet

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2011
Like
4
Πόντοι
16
Α εσυ δεν εχεις και φαντασια κατιμουλη...
Κατσε να σου δειξω πως γινεται... να μαθαινεις...
Αγαπητοι συναδελφοι
Κατηγορω ευθεως τον συναδελφο Κατιμουλη οτι εν γνωση του, και με δολο, εφοσον σαφως και εγνωριζε οτι ειναι φορεας του ιου της Μεγιστης Βλακειας, ενεδωσε σε λεκτικο διαξιφισμο με την αφεντο-μουτσουναρα μου, χωρις να λαβει τις απαραιτητες προφυλαξεις...
Σαν αποτελεσμα εκινδυνευσα σφοδρα να κολλησω την αθεραπευτη νοσο... και στην συνεχεια να καταπεσω στο κρεβατι με αφορητη ηλιθιοτητα και σαχλαμαρα... Δυστυχως επειδη ειμαι απορος αφου εχω φαει ολα τα λεφτα του μπαμπα μου στις πουτανες, δεν εχω καμια ελπιδα θεραπειας...
Ετσι το μονο που  μου απομενει ειναι να χανω τον χρονο μου συνεχιζοντας να διαπληκτιζομαι με κατιμαδες...
καταλαβες τωρα πως γινεται?
αν θελεις κι αλλη βοηθεια πες μου, παρ΄ολο που νοιωθω τελειως ανημπορος να συνεχισω την κουβεντα με καποιον πνευματικα κατωτερο...
θα το προσπαθησω... γιατι ανθρωπος εισαι κι εσυ κατιμουλη...
ΥΓ ο κολωσ γραφεται κωλος συνηθως... αλλα σε συγχωρω γιατι μαλλον τρεμουν τα χερακια σου απο το δεος...
        απο το σχολειο κουλη η ασθενεια  που κουβαλασ δεν σε  αλλαξε καθολου...και δεν θα σε κανει ανθρωπο ποτε ΤΕΣΠΑ

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.883
Πόντοι
6.030
όχι.
με λένε περσόνα και έχω κάνει μουνιά που δε θα γαμήσεις ποτέ στη ζωή σου να σπαρταράνε απο κάβλα σε 2ωρα και 3ωρα payless "προγράμματα".

Εσύ βεβαίως είσαι ο μέγας σουμάχερ του πληρωμένο δεκαλεπτου.
καραγκιοζη.
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Πολλά νεύρα.......
Στην αρχή σκέφτηκα ότι πρέπει να είσαι πολύ φοβισμένος μπάς και κόλλησες τίποτα....
Αλλά όχι. Πώς να κολλήσει ένας ΑΓΑΜΗΤΟΣ  σαν κι εσένα??????????
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Δεν σε πιάνω. Εννοείς οτι προτιμάς να κοροιδέψεις τον εαυτό σου για να δώσεις μια ακα πίπα? Για την υγεία σου μιλάμε και την υγεία όσων θα έρθεις σε επαφή όχι για να περάσεις κτεο το εργάλειο με την καινούρια εξάτμιση και πρέπει καποιον να λαδώσεις. Ο άλλος καλά κάνει και επεμβένει γιατί μετά απο σένα θα πάει ο δεκαεξάχρονος και κάποιος πρέπει να τον προστατεύσει.  

Οχι εννοω οτι σε καμια περιπτωση δε γινεται να διωκεται ο πελατης. Και εστω παει σε παρανομο χωρο και κανει σεξ. Και αν γαμιεται με μια τουριστρικα που μεθυσμενη και πρεζομενη εχει γαμηθει με αλλους 20 οσο ειναι εκει, ποια η διαφορα? Εκει τι ειδους ελεγχο θα κανεις?
Η αμα δωσω σε μια απελπισμενη που μολις γνωρισα ενα χαρτζιλικι και παω μαζι της? Πως θα γινει? Δλδ πως ξεχωριζεο το "επαγγελματικο" απο το " ερασιτεχνικο" μερος?

Και στην Μολδαβια η την Ουκρανια  η πορνεια απαγορευεται αλλα οι χωρες ειναι ολες ενα μπουρδελο ( κυριολεκτικα). Ποιος θα στοιχειοθετησει και θα καθορισει οτι την ταδε κοπελα που γνωρισα στο ταδε μερος και τις δινω κατι, το κανουμε επ αμοιβη και οχι απο ερωτα και αγαπη κλπ?

jorgekavlares

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
1.450
Πόντοι
546
        απο το σχολειο κουλη η ασθενεια  που κουβαλασ δεν σε  αλλαξε καθολου...και δεν θα σε κανει ανθρωπο ποτε ΤΕΣΠΑ
γνωριζομαστε? δεν νομιζω...
εμεις οι γονοι πλουσιων οικογενειων δεν πηγαινουμε στα Τζους... ουτε μαλλον πηγαιναμε μαζι σχολειο καθότι σε κοβω καμια 20ρια χρονια μικροτερο...

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Δεν λεω πως εχεις αδικο, γιαυτο υποστηριζω πως οταν πας για σεξ, για ξεπετα πως το λενε, βαζε το το ριμαδι. Και κκυριως οταν πας σε μπουρδελο γιατι το ποσοστο του να ναι αρρωστη η πουτανα ειναι διπλασιο απο μια κοπελα που δεν ανηκει στον χωρο.

ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΦΟΡΑΣ! Απλα πραγματα .Μπουρδελο- ξεμπουρδελο ΠΑΝΤΑ ΠΡΟΦΥΛΑΞΗ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΥΓΕΙΙΝΗ!!!!!

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.593
Πόντοι
4.765
αν απευθηνεσε σε μενα δεν ειμαι πολιτικοποιημενος
Τύπε [size=14pt]η Αριστερά θέλει να σε βάλει μέσα και να σου κόψει και τις τσάρκες[/size] και συ δεν είσαι πολιτικοποιημένος? :grin:
..μήπως να το ξανασκεφτείς:grin:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Οχι εννοω οτι σε καμια περιπτωση δε γινεται να διωκεται ο πελατης. Και εστω παει σε παρανομο χωρο και κανει σεξ. Και αν γαμιεται με μια τουριστρικα που μεθυσμενη και πρεζομενη εχει γαμηθει με αλλους 20 οσο ειναι εκει, ποια η διαφορα? Εκει τι ειδους ελεγχο θα κανεις?
Η αμα δωσω σε μια απελπισμενη που μολις γνωρισα ενα χαρτζιλικι και παω μαζι της? Πως θα γινει? Δλδ πως ξεχωριζεο το "επαγγελματικο" απο το " ερασιτεχνικο" μερος?

Και στην Μολδαβια η την Ουκρανια  η πορνεια απαγορευεται αλλα οι χωρες ειναι ολες ενα μπουρδελο ( κυριολεκτικα). Ποιος θα στοιχειοθετησει και θα καθορισει οτι την ταδε κοπελα που γνωρισα στο ταδε μερος και τις δινω κατι, το κανουμε επ αμοιβη και οχι απο ερωτα και αγαπη κλπ?
διαφωνώ.

tednet

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2011
Like
4
Πόντοι
16
γνωριζομαστε? δεν νομιζω...
εμεις οι γονοι πλουσιων οικογενειων δεν πηγαινουμε στα Τζους... ουτε μαλλον πηγαιναμε μαζι σχολειο καθότι σε κοβω καμια 20ρια χρονια μικροτερο...
     μπορεις να απαριθμήσεις ποσες φορες σου ειπαν οτι εισαι ΕΞΥΠΝΟΣ??

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Πολλά νεύρα.......
Στην αρχή σκέφτηκα ότι πρέπει να είσαι πολύ φοβισμένος μπάς και κόλλησες τίποτα....
Αλλά όχι. Πώς να κολλήσει ένας ΑΓΑΜΗΤΟΣ  σαν κι εσένα??????????
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
νομίζεις ότι θα ασχοληθώ μαζί σου ρε χρέπι της κοινωνίας;

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.291
Πόντοι
8.006
:tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth:
Ο αλλος ρωτησε αν κολλησε aids επειδη εκατσε σε καναπε απο μπουρδελο
Επειδη δηλαδη καποιος ρωτησε βλακωδως αν θα σκοτωθει πεφτοντας απο τον πρωτο οροφο, ειναι ανοησια να συζηταμε αν σκοτωνεσαι πεφτοντας απο τον πεμπτο?

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
αααααααααααααααααααααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχααχαχαχαχα

καλά μάγκα μου σου κάνει εντύπωση....
εδώ υπάρχουν στριπτηζούδες που κουβαλάνε μαζί πετσετούλα για να κάτσουν διπλα σου.
μερικές καθαρίζουν και τη σωλήνα πριν τη γύρα με μαντηλάκια ντετόλ.
ααααααααχααχαχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχααα
μια φορά ρώτησα μια απο αυτές.
αφού σε χαλάει τι το κάνεις;
μου λεει δε με χαλάει.

καλά της λέω περιμένεις να ασχοληθεί μαζί σου κανένας πελάτης που πριν κάτσεις δίπλα του στρώνεις πεσέτα;
και μου λέει πάμε πριβέ;

θα μου δέσεις τα χέρια πισθάγκωνα απο πριν τη ρώτησα.  :2funny:

όχι μου λέει.
καλά τότε θα κοιτάζω εάν είναι στρωμένη καλά η πεσέτα.  :helpplea:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.639
Πόντοι
5.097
Τύπε [size=14pt]η Αριστερά θέλει να σε βάλει μέσα και να σου κόψει και τις τσάρκες[/size] και συ δεν είσαι πολιτικοποιημένος? :grin:
..μήπως να το ξανασκεφτείς:grin:
οχι δεν ειμαι πολιτικοποιημενος αλλα η ανοησια της αριστερας με εξοργιζει
τη κυριακη φιλε εγω θα ειμαι εδω και δε θα ταξιδεψω να παω να ψηφισω αν σου λεει κατι
ενω εσενα σε βλεπω στις καλπες με ετοιμο το ψηφοδελτιο
το να το εγραψε για πλακα στο σκεφτηκες
ενω εσυ τις κριτικες σου δε τις γραφεις για πλακα

και επιτελους σταματηστε να αλληλοτρωγεστε,ο καθενας λεει τα δικα του οποιος θελει παει και γαμαει στα μπουρδελα οποιος δε θελει δε παει ειναι απλα μη τα γενικευουμε ολα

Ippotis69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2010
Κριτικές
16
Like
42
Πόντοι
246
:think:Από ότι γνωρίζω υπάρχει ΣΩΜΑΤΕΙΟ! Γιατί η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥΣ δεν βγαίνει σε ένα κανάλι να ενημερώσει τον Κόσμο ότι υπάρχουν και Κοπέλες που εκδίδονται Νόμιμα. Με Εξετάσεις κάθε 15 ημερες, κάθε Μήνα  για ΑΙΜΑ! Στο Συγγρού! Υπάρχουν πολλές  τέτοιες Ιερόδουλες Γιατί αφήνει και παίρνει η Μπάλα όλλες αυτές που κάθε Μήνα Πληρώνουν στο ΙΚΑ! 300 Ευρώ, αυτασφαλιση.Φορολογουνται κανωνικα!.Ελληνιδες αλλά και Ξένες Κοπελλες.Με το γεγονός αυτό πληρώνουν και αυτές την νύφη που λεμέ. Τη ΦΟΒΑΤΑΙ??? Είναι υποχρεωμένη να μας ενημερώσει να ξέρουμε και εμείς  που παμαι.Οσο για την ΕΛΑΣ!Τωρα ξυπνισανε?Τοσο καιρό τη κάνανε? Έπρεπε να γείνη το ΕΓΚΛΗΜΑ! Όπως συνήθως και μετά να αρχίσουν να συλλαμβάνουν της παράνομες? Η Δηλωμένες ΙΕΡΟΔΟΥΛΕΣ! Τη φταινε???να συλανβανωνται και αυτές????ΕΛΕΟΣ!!! :police: :cussing: :argue:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.291
Πόντοι
8.006
:think:Από ότι γνωρίζω υπάρχει ΣΩΜΑΤΕΙΟ! Γιατί η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥΣ δεν βγαίνει σε ένα κανάλι να ενημερώσει τον Κόσμο ότι υπάρχουν και Κοπέλες που εκδίδονται Νόμιμα. Με Εξετάσεις κάθε 15 ημερες, κάθε Μήνα  για ΑΙΜΑ! Στο Συγγρού! Υπάρχουν πολλές  τέτοιες Ιερόδουλες Γιατί αφήνει και παίρνει η Μπάλα όλλες αυτές που κάθε Μήνα Πληρώνουν στο ΙΚΑ! 300 Ευρώ, αυτασφαλιση.Φορολογουνται κανωνικα!.Ελληνιδες αλλά και Ξένες Κοπελλες.Με το γεγονός αυτό πληρώνουν και αυτές την νύφη που λεμέ. Τη ΦΟΒΑΤΑΙ??? Είναι υποχρεωμένη να μας ενημερώσει να ξέρουμε και εμείς  που παμαι.Οσο για την ΕΛΑΣ!Τωρα ξυπνισανε?Τοσο καιρό τη κάνανε? Έπρεπε να γείνη το ΕΓΚΛΗΜΑ! Όπως συνήθως και μετά να αρχίσουν να συλλαμβάνουν της παράνομες? Η Δηλωμένες ΙΕΡΟΔΟΥΛΕΣ! Τη φταινε???να συλανβανωνται και αυτές????ΕΛΕΟΣ!!! :police: :cussing: :argue:
Την φωναξαν και δεν πηγε?
Προφανως αυτες τις μερες ειναι κλεισμενα τα καναλια, απο αλλους και αλλες εκδιδομενους...

baby-cool

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2011
Κριτικές
58
Like
287
Πόντοι
366
Άραγε η συγκεκριμένη ρωσσίδα έχει κριτικές στο bou? και με τι όνομα?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom