baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.243
- Πόντοι
- 5.097
θα κανουμε τπτ ακαποτα εμεις οι δυο :-*Eδω κοίτα...μυαλό δε βάζει ο ανόητος.
θα κανουμε τπτ ακαποτα εμεις οι δυο :-*Eδω κοίτα...μυαλό δε βάζει ο ανόητος.
ελάχιστοι γνωρίζουν ότι το WWW είναι πρακτικά ανακάλυψη του αμερικανικού στρατού και είχε καθαρά πολεμικο χαρακτήρα η χρηματοδότησή του.Ο Luc Montagnier πήρε το νόμπελ για την ανακάλυψη του <<ιού>> HIV. Δείτε τί λέει
Ο ιός ΔΕΝ είναι επικύνδυνος εκτός και άν έχεις ήδη κατεστραμμένο ανοσοποιητικό και ότι αντιπετωπίζεται με φυσικές μεθόδους. Αυτά από το νομπελίστα της υπόθεσης.
Εν τω μεταξύ, ο Kary Mullis, ο νομπελίστας που ανακάλυψε το πώς μπορούν να φτιάχνουν DNA με αλυσιδωτή αντίδραση μας λέει ότι ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΕΡΕΥΝΑ ΠΟΥ ΝΑ ΑΠΟΔΥΚΝΕΙΕΙ ΟΤΙ Ο HIV ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝ! Δείτε τον εδώ
Και τα αγνοήτε όλα αυτά; Βάλτε μυαλό, παίδες.
νεγρουλη το μονο που κληρονομησα απο τον πατερα μου ειναι μια μεγαλη ψωλη που γαμαει αβερτα κωλους...καλα κουλη οταν σταματησεισ να τα τρωσ του μπαμπακα σου τα λεφτα τα λεμε
Αμ το αλλο, που μου τρυπαει τον εγκεφαλο? "εσκυψα και δεν αντεξα να μην γλυψω το μοσχομυριστό νινάκι της"...
καλησπερα φιλε τωρα το ειδα το μηνυμα σου εγω την συγκεκριμενη κοπελα δεν την πηρα και δεν πηγα μαζι της αλλα ηθελα ομως παρολα αυτα πως και σου περασε απο το μυαλο οτι εχει καποια ασθενεια και καλα? επειδη εξαφανιστηκε απο το μπουρδελακι της αλκιβιαδου?Βλέπω οτι ο συνάδελφος sebastian2 είχε κάνει σχόλια γι'αυτήν την Πάολα:
ντολαρσ ευρα τυπε .....κονομαελάχιστοι γνωρίζουν ότι το WWW είναι πρακτικά ανακάλυψη του αμερικανικού στρατού και είχε καθαρά πολεμικο χαρακτήρα η χρηματοδότησή του.
Κατέληξε να είναι ένα παγκόσμιο ανταλλακτήριο πληροφοριών.
Προφανώς και όταν ακούω κάτι απο κάποιον μορφωμένο άνθρωπο αρνούμαι να το θεωρήσω ακραίο ή ψεύτικο.
Εχω μια υποψία ότι το HIV εφόσον υπάρχει δεν μεταδόθηκες απο πιθήκια αλλά δημιουργήθησε σε κάποια πειραματικά εργαστήρια είτε φαρμακευτικών είτε στρατιωτικών πρότζεκτς.
Τώρα, και μόνο ότι ο ιός που προκαλεί τη νόσο έχει διαφορετική ονομασία αυτό με βάση σε υποψίες.
ας πούμε έχει τεράστιο ενδιαφέρον ότι παλιά λέγαμε πως "πέθανε απο σύφιλη" ενώ τώρα λέμε είναι φορέας του HIV αλλά πέθανε απο AIDS.
κάτι περίεργο έχει παιχτεί με αυτό και σίγουρα αυτοί που το ψάχνουν νυχθημερόν και είναι φορείς θα ξέρουν κάτι παραπάνω απο εμάς που το αντιμετωπ[ίζουμε αποσπασματικά.
Επίσης η ευθεία σύνδεση του θανάτου της δημοσιογράφου απο θρόμωση λόγω AIDS είναι τελείως αυθαίρετη.
Υπάρχουν άπειρες νόσοι που η θεραπεία τους οδηγεί στο θάνατο όχι απο τη νόσο αλλά απο τις παράπλευρες παρενέργειες της ίδιας της θεραπείας.
Τώρα, το να κανει ο καθείς μας την ευθεία και βέβαιη αναγωγή ότι η Μαίρη πέθανε απο το AIDS και όχι απο τις παρενέργειες όλων των θεραπειών που έκαναν πάνω στο σώμα της είναι ιατρικά αυθαίρετο και επικίνδυνο.
Ας πούμε όλη τη λένε ψυχανώμαλη αλλά ξεχνάνε ότι για τον ιό H1N1 μετά απο αυτά που είχαν ακούσιε για τα εμβόλια ελάχιστοι με εγκεφαλική νορμάλ λειτουργία θα έκαναν το εμβόλιο.
Κάνε τις αναγωγές σου.
Ειναι τύπε, σαν αυτους που παιρνουν ναρκωτικα και σου λενε "τι σε νοιαζει εσενα αν εγω θελω να πεθανω". Οχι ρε φιλε, με νοιαζει. Γιατι εσενα σε χρειαζεται υγιη η κοινωνια για να εργασθεις, να προσφερεις, να μην γαμησεις το συστημα υγειας με τα εξοδα σου, να μην διαλυσεις την οικογενεια σου, να μην κλεψεις για να παρεις τη δοση σου.Τύπε με αυτή τη φράση, κάθε φορά που τη διαβάζω, νοιώθω χειρότερα απο το να ουρλιάζουν 1000 βρέφη μέσα στο αυτί μου. Και το ακόμη χειρότερο πρίν συμβούν όλα αυτα τις τελευταίες μέρες αν ελέγες κανένα "καλά ρε πως τα κάνετε αυτα" σου έκαναν και κύρηγμα για τη σεξουαλική απελευθέρωση τελιώντας με το "τι σε νοιάζει εσένα". Με νοιάζει ρε πιθηκάνθρωπε γιατί έχω αδερφή, ξαδέρφη, φίλη που μπορεί να σου κάτσει αύριο μεθαύριο.
Ακάποτα όχι ματάκια μου,με κάτι τέτοιο το ξανασυζητάμε..θα κανουμε τπτ ακαποτα εμεις οι δυο :-*
σοκολατακι ειναιΑκάποτα όχι ματάκια μου,με κάτι τέτοιο το ξανασυζητάμε..
με τα λεφτα του μπαμπα γαμαω ολα τα σιτυ τουρ φλωρε.τωρα αν σου αρεσει ο κολωσ προσεχε τον γιατι μερεντιαζει ασχημα σαν το κτμνεγρουλη το μονο που κληρονομησα απο τον πατερα μου ειναι μια μεγαλη ψωλη που γαμαει αβερτα κωλους...
για'αυτο προσεχε κατιμα.... μην πληγωθεις... μπορει να σταξεις αιμα... και θα στενοχωρηθω...
εαν δε ξαναπιασεις στο στομα σου καποιο μελος της οικογενειας μου....
θα πω καμια δυσκολη λεξη... και μπορει να μην καταλαβεις...
νταξει σπιθα μου? ξεφτερι μου εσυ...
Δεν θα διαφωνησω, εξαλλου γιατρος δεν ειμαι.Επίσης η ευθεία σύνδεση του θανάτου της δημοσιογράφου απο θρόμωση λόγω AIDS είναι τελείως αυθαίρετη.
Υπάρχουν άπειρες νόσοι που η θεραπεία τους οδηγεί στο θάνατο όχι απο τη νόσο αλλά απο τις παράπλευρες παρενέργειες της ίδιας της θεραπείας.
Τώρα, το να κανει ο καθείς μας την ευθεία και βέβαιη αναγωγή ότι η Μαίρη πέθανε απο το AIDS και όχι απο τις παρενέργειες όλων των θεραπειών που έκαναν πάνω στο σώμα της είναι ιατρικά αυθαίρετο και επικίνδυνο.
Αντιφατικο, οταν οι χρηστες ζητανε βοηθεια και η ιδια η κοινωνια τους ριχνει στο περιθωριο. Οι χρηστες δεν θελουν να ενταχθουν στην κοινωνια, η μηπως η κοινωνια τους απομακρυνει?Ειναι τύπε, σαν αυτους που παιρνουν ναρκωτικα και σου λενε "τι σε νοιαζει εσενα αν εγω θελω να πεθανω". Οχι ρε φιλε, με νοιαζει. Γιατι εσενα σε χρειαζεται υγιη η κοινωνια για να εργασθεις, να προσφερεις, να μην γαμησεις το συστημα υγειας με τα εξοδα σου, να μην διαλυσεις την οικογενεια σου, να μην κλεψεις για να παρεις τη δοση σου.
Δεν φυτρωσαμε σε αυτον τον κοσμο, ουτε οι πραξεις μας ειναι αμοιρες συνεπειων για τους αλλους.
είναι απλό μάστορα.Τύπε με αυτή τη φράση, κάθε φορά που τη διαβάζω, νοιώθω χειρότερα απο το να ουρλιάζουν 1000 βρέφη μέσα στο αυτί μου. Και το ακόμη χειρότερο πρίν συμβούν όλα αυτα τις τελευταίες μέρες αν ελέγες κανένα "καλά ρε πως τα κάνετε αυτα" σου έκαναν και κύρηγμα για τη σεξουαλική απελευθέρωση τελιώντας με το "τι σε νοιάζει εσένα". Με νοιάζει ρε πιθηκάνθρωπε γιατί έχω αδερφή, ξαδέρφη, φίλη που μπορεί να σου κάτσει αύριο μεθαύριο.
σε διαβάζω μέρες αλλά δεν έχω ακόμα αντιδράσει.
δεν είναι σπορ ρε μαλακισμένε η υγεία των αλλων.
σπορ είναι η φ1 ή το μοτοτζιπι όπου και να ψοφήσεις είναι επιλογή σου.
Εάν αύριο γαμήσεις μαι γκόμενα και της κρύψεις ό,τι αρρώστια έχεις μαζέψει απο τα μπουρδέλα ρε σκουπίδι θα φταίει αυτή "απο σπορ" να σου κόψει το καβλί με τα δόντια;
η μεθαδονη ξερεις ποσο μας κοστιζειΑντιφατικο, οταν οι χρηστες ζητανε βοηθεια και η ιδια η κοινωνια τους ριχνει στο περιθωριο. Οι χρηστες δεν θελουν να ενταχθουν στην κοινωνια, η μηπως η κοινωνια τους απομακρυνει?
Οχι εντάξει.Θα φοράω το femidom.σοκολατακι ειναι
μηπως να φερω και ιατρικη γνωματευση
Και οποιος γαμαει ακαποτα να τους κοβουν το χερι. Ετσι παμε σε αλλες εποχες που δεν συναδουν με την προοδρο εως τωρα.είναι απλό μάστορα.
όποιος πηδάει πουτάνες μη νόμιμες σε μη νόμιμα σπιτάκια να υπάρξει νομοσχέδιο να γίνει αυτόφωρο πλημμέλημα με έως 5 χρόνια φυλάκιση.
να δεις μετά πώς κόβονται σπορ και μαγκιές και κασκαντεριλίκια.
Οποιος γαμαει ακαποτε με μη πουτανα ειναι ζωο η οχι?Είναι μαθηματικώς σίγουρο ότι πολλοί από τους 600, αν όχι οι περισσότεροι, επέστρεψαν στις γυναίκες τους και στις ερωμένες τους, όπου συνέχισαν να μην παίρνουν προφυλάξεις.
Έχουν δηλαδή εκθέσει με τη σειρά τους πολλά άτομα [μεταξύ αυτών, τα παιδιά και τα εγγόνια τους] στον κίνδυνο μετάδοσης του HIV. Και το κάνανε με πλήρη συνείδηση και από δική τους ελεύθερη επιλογή. Χωρίς να υπάρχει εξαναγκασμός ή βία.
Σε αυτο θα συμφωνησω. Μονο ως ζωα μπορει να χαρακτηριστουν αυτοι που πανε με πουτανα και χωρις προφυλαξη.Μονο ως ζωα.
Ποσοι ρε παιρνουν μεθαδονη οταν η λιστα αναμονης ειναι στα 3 χρονια?η μεθαδονη ξερεις ποσο μας κοστιζει
και χαλαλι τους για να μπορεσουν να απεξαρτηθουν ελα ομως που δε θελουν να απεξαρτηθουν
δες ποσοι παιρνουν μεθαδονη και παραλληλα ηρωινη,οπως επισης ποσοι ξανακυλησαν στην ηρωινη