Νέα

Σοκ: Ρωσίδα 21 ετών με Aids σκορπά το θάνατο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα don kihotis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 560K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 40 άτομα (0 μέλη και 40 επισκέπτες)

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Ο Luc Montagnier πήρε το νόμπελ για την ανακάλυψη του <<ιού>> HIV. Δείτε τί λέει

Ο ιός ΔΕΝ είναι επικύνδυνος εκτός και άν έχεις ήδη κατεστραμμένο ανοσοποιητικό και ότι αντιπετωπίζεται με φυσικές μεθόδους. Αυτά από το νομπελίστα της υπόθεσης.

Εν τω μεταξύ, ο Kary Mullis, ο νομπελίστας που ανακάλυψε το πώς μπορούν να φτιάχνουν DNA με αλυσιδωτή αντίδραση μας λέει ότι ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΕΡΕΥΝΑ ΠΟΥ ΝΑ ΑΠΟΔΥΚΝΕΙΕΙ ΟΤΙ Ο HIV ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝ! Δείτε τον εδώ

Και τα αγνοήτε όλα αυτά; Βάλτε μυαλό, παίδες.
ελάχιστοι γνωρίζουν ότι το WWW είναι πρακτικά ανακάλυψη του αμερικανικού στρατού και είχε καθαρά πολεμικο χαρακτήρα η χρηματοδότησή του.
Κατέληξε να είναι ένα παγκόσμιο ανταλλακτήριο πληροφοριών.

Προφανώς και όταν ακούω κάτι απο κάποιον μορφωμένο άνθρωπο αρνούμαι να το θεωρήσω ακραίο ή ψεύτικο.
Εχω μια υποψία ότι το HIV εφόσον υπάρχει δεν μεταδόθηκες απο πιθήκια αλλά δημιουργήθησε σε κάποια πειραματικά εργαστήρια είτε φαρμακευτικών είτε στρατιωτικών πρότζεκτς.
Τώρα, και μόνο ότι ο ιός που προκαλεί τη νόσο έχει διαφορετική ονομασία αυτό με βάζει σε υποψίες.
ας πούμε έχει τεράστιο ενδιαφέρον ότι παλιά λέγαμε πως "πέθανε απο σύφιλη" ενώ τώρα λέμε είναι φορέας του HIV αλλά πέθανε απο AIDS.
κάτι περίεργο έχει παιχτεί με αυτό και σίγουρα αυτοί που το ψάχνουν νυχθημερόν και είναι φορείς θα ξέρουν κάτι παραπάνω απο εμάς που το αντιμετωπίζουμε αποσπασματικά.
Επίσης η ευθεία σύνδεση του θανάτου της δημοσιογράφου απο θρόμωση λόγω AIDS είναι τελείως αυθαίρετη.
Υπάρχουν άπειρες νόσοι που η θεραπεία τους οδηγεί στο θάνατο όχι απο τη νόσο αλλά απο τις παράπλευρες παρενέργειες της ίδιας της θεραπείας.
Τώρα, το να κανει ο καθείς μας την ευθεία και βέβαιη αναγωγή ότι η Μαίρη πέθανε απο το AIDS και όχι απο τις παρενέργειες όλων των θεραπειών που έκαναν πάνω στο σώμα της είναι ιατρικά αυθαίρετο και επικίνδυνο.

Ας πούμε όλη τη λένε ψυχανώμαλη αλλά ξεχνάνε ότι για τον ιό H1N1 μετά απο αυτά που είχαν ακούσιε για τα εμβόλια ελάχιστοι με εγκεφαλική νορμάλ λειτουργία θα έκαναν το εμβόλιο.
Κάνε τις αναγωγές σου.

jorgekavlares

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
1.450
Πόντοι
546
καλα  κουλη οταν σταματησεισ να τα τρωσ του μπαμπακα σου τα λεφτα τα λεμε :birdman:
νεγρουλη το μονο που κληρονομησα απο τον πατερα μου ειναι μια μεγαλη ψωλη που γαμαει αβερτα κωλους...
για'αυτο προσεχε κατιμα.... μην πληγωθεις... μπορει να σταξεις αιμα... και θα στενοχωρηθω...

εαν δε ξαναπιασεις στο στομα σου καποιο μελος της οικογενειας μου....

θα πω καμια δυσκολη λεξη... και μπορει να μην καταλαβεις...
νταξει σπιθα μου? ξεφτερι μου εσυ...

woodstockr

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
6
Αμ το αλλο, που μου τρυπαει τον εγκεφαλο? "εσκυψα και δεν αντεξα να μην γλυψω το μοσχομυριστό νινάκι της"... :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

Τύπε με αυτή τη φράση, κάθε φορά που τη διαβάζω, νοιώθω χειρότερα απο το να ουρλιάζουν 1000 βρέφη μέσα στο αυτί μου. Και το ακόμη χειρότερο πρίν συμβούν όλα αυτα τις τελευταίες μέρες αν ελέγες κανένα "καλά ρε πως τα κάνετε αυτα" σου έκαναν και κύρηγμα για τη σεξουαλική απελευθέρωση τελιώντας με το "τι σε νοιάζει εσένα". Με νοιάζει ρε πιθηκάνθρωπε γιατί έχω αδερφή, ξαδέρφη, φίλη που μπορεί να σου κάτσει αύριο μεθαύριο.

sebastian2

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουν 2011
Κριτικές
23
Like
6
Πόντοι
11
Βλέπω οτι ο συνάδελφος sebastian2 είχε κάνει σχόλια γι'αυτήν την Πάολα:
καλησπερα φιλε τωρα το ειδα το μηνυμα σου εγω την συγκεκριμενη κοπελα δεν την πηρα και δεν πηγα μαζι της αλλα ηθελα ομως παρολα αυτα πως και σου περασε απο το μυαλο οτι εχει καποια ασθενεια και καλα? επειδη εξαφανιστηκε απο το μπουρδελακι της αλκιβιαδου?

tednet

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2011
Like
4
Πόντοι
16
ελάχιστοι γνωρίζουν ότι το WWW είναι πρακτικά ανακάλυψη του αμερικανικού στρατού και είχε καθαρά πολεμικο χαρακτήρα η χρηματοδότησή του.
Κατέληξε να είναι ένα παγκόσμιο ανταλλακτήριο πληροφοριών.

Προφανώς και όταν ακούω κάτι απο κάποιον μορφωμένο άνθρωπο αρνούμαι να το θεωρήσω ακραίο ή ψεύτικο.
Εχω μια υποψία ότι το HIV εφόσον υπάρχει δεν μεταδόθηκες απο πιθήκια αλλά δημιουργήθησε σε κάποια πειραματικά εργαστήρια είτε φαρμακευτικών είτε στρατιωτικών πρότζεκτς.
Τώρα, και μόνο ότι ο ιός που προκαλεί τη νόσο έχει διαφορετική ονομασία αυτό με βάση σε υποψίες.
ας πούμε έχει τεράστιο ενδιαφέρον ότι παλιά λέγαμε πως "πέθανε απο σύφιλη" ενώ τώρα λέμε είναι φορέας του HIV αλλά πέθανε απο AIDS.
κάτι περίεργο έχει παιχτεί με αυτό και σίγουρα αυτοί που το ψάχνουν νυχθημερόν και είναι φορείς θα ξέρουν κάτι παραπάνω απο εμάς που το αντιμετωπ[ίζουμε αποσπασματικά.
Επίσης η ευθεία σύνδεση του θανάτου της δημοσιογράφου απο θρόμωση λόγω AIDS είναι τελείως αυθαίρετη.
Υπάρχουν άπειρες νόσοι που η θεραπεία τους οδηγεί στο θάνατο όχι απο τη νόσο αλλά απο τις παράπλευρες παρενέργειες της ίδιας της θεραπείας.
Τώρα, το να κανει ο καθείς μας την ευθεία και βέβαιη αναγωγή ότι η Μαίρη πέθανε απο το AIDS και όχι απο τις παρενέργειες όλων των θεραπειών που έκαναν πάνω στο σώμα της είναι ιατρικά αυθαίρετο και επικίνδυνο.

Ας πούμε όλη τη λένε ψυχανώμαλη αλλά ξεχνάνε ότι για τον ιό H1N1 μετά απο αυτά που είχαν ακούσιε για τα εμβόλια ελάχιστοι με εγκεφαλική νορμάλ λειτουργία θα έκαναν το εμβόλιο.
Κάνε τις αναγωγές σου.
ντολαρσ ευρα τυπε .....κονομα :)

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Τύπε με αυτή τη φράση, κάθε φορά που τη διαβάζω, νοιώθω χειρότερα απο το να ουρλιάζουν 1000 βρέφη μέσα στο αυτί μου. Και το ακόμη χειρότερο πρίν συμβούν όλα αυτα τις τελευταίες μέρες αν ελέγες κανένα "καλά ρε πως τα κάνετε αυτα" σου έκαναν και κύρηγμα για τη σεξουαλική απελευθέρωση τελιώντας με το "τι σε νοιάζει εσένα". Με νοιάζει ρε πιθηκάνθρωπε γιατί έχω αδερφή, ξαδέρφη, φίλη που μπορεί να σου κάτσει αύριο μεθαύριο.
Ειναι τύπε, σαν αυτους που παιρνουν ναρκωτικα και σου λενε "τι σε νοιαζει εσενα αν εγω θελω να πεθανω". Οχι ρε φιλε, με νοιαζει. Γιατι εσενα σε χρειαζεται υγιη η κοινωνια για να εργασθεις, να προσφερεις, να μην γαμησεις το συστημα υγειας με τα εξοδα σου, να μην διαλυσεις την οικογενεια σου, να μην κλεψεις για να παρεις τη δοση σου.
Δεν φυτρωσαμε σε αυτον τον κοσμο, ουτε οι πραξεις μας ειναι αμοιρες συνεπειων για τους αλλους.

Αλιντισσα

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2011
Κριτικές
2
Like
15
Πόντοι
16

Συνημμένα

• lv2.jpg
    lv2.jpg
    16 KB · Εμφανίσεις: 19

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.754
Πόντοι
6.030
30 April 2012
το πρόσωπο του κτήνους

Χθες, ως συνήθως, δεν είδα καθόλου τηλεόραση. Κάποια στιγμή, το βράδυ, στη διάρκεια μίας φιλικής συζήτησης με ενημέρωσαν ότι τα δελτία ειδήσεων είχαν ένα “ιδιαίτερο” θέμα: τις φωτογραφίες μίας 22χρονης οροθετικής παράνομα εκδιδόμενης ρωσίδας, εξ αιτίας της οποίας [δημοσίευσης, όχι κοπέλας] κάπου 600 άνδρες έχουν σπεύσει για εξέταση στο ΚΕΕΛΠΝΟ.

Ποιοι είναι αυτοί οι 600;

Πρόκειται για 600 κτήνη [ζώα, νεοελληνιστί] τα οποία βίασαν ένα θύμα του trafficking χωρίς προφυλακτικό. Αυτοβούλως, όχι επειδή τους επεβλήθη από κανέναν νταβατζή, σε αντίθεση με το ίδιο το θύμα. Το γεγονός ότι εκδιδόταν παράνομα, σημαίνει ότι δεν είχε πιστοποιητικό υγείας, επειδή οι νταβατζήδες της αδιαφορούσαν γι’αυτό.

Είναι μαθηματικώς σίγουρο ότι πολλοί από τους 600, αν όχι οι περισσότεροι, επέστρεψαν στις γυναίκες τους και στις ερωμένες τους, όπου συνέχισαν να μην παίρνουν προφυλάξεις.

Έχουν δηλαδή εκθέσει με τη σειρά τους πολλά άτομα [μεταξύ αυτών, τα παιδιά και τα εγγόνια τους] στον κίνδυνο μετάδοσης του HIV. Και το κάνανε με πλήρη συνείδηση και από δική τους ελεύθερη επιλογή. Χωρίς να υπάρχει εξαναγκασμός ή βία.

Αυτοί οι εγκληματίες, προστατεύονται από την Πολιτεία. Δεν θεωρούνται βιαστές, ούτε συνεργάτες των προαγωγών, ούτε ηθικοί αυτουργοί των σωματεμπόρων.

Παράλληλα, το ιατρικό τους απόρρητο και τα στοιχεία τους δεν είναι πρσβάσιμα σε κανέναν. Ούτε καν στις ίδιες τις συζύγους / ερωμένες τους, σε περίπτωση που θέλουν να μάθουν τί συμβαίνει, ως άμεσα ενδιαφερόμενες.

Αυτοί οι 600 και πιθανότατα πολλοί ακόμα που δεν τόλμησαν να εμφανιστούν στο ΚΕΕΛΠΝΟ [μπορούν άλλωστε να εξεταστούν αλλού, όταν και εφόσον το επιθυμούν] αποτελούν μία “υγειονομική βόμβα στα θεμέλια της ελληνικής κοινωνίας & οικογένειας” όπως θα έλεγε ο Λοβέρδος.

Ωστόσο, γι’αυτούς δεν χτίστηκε κανένα στρατόπεδο συγκέντρωσης / “φιλοξενίας”, δεν τους προσμένει καμία Αμυγδαλέζα και καμία Δεσκάτη.

Δεν θα τους συζητήσουν οι πολιτικοί πριν τις εκλογές – μετά, θα τους έχουμε ξεχάσει ακόμα κι εμείς.

Δεν θα υπάρξουν επείγουσες θεσμικές πρωτοβουλίες, ούτε θα κατατεθούν μεταμεσονύκτιες τροπολογίες, εξαιτίας τους.

Δεν θα διανοηθεί κανείς να τους ασκήσει διώξεις, επειδή η Πολιτεία, δεν επιβάλλει κυρώσεις στον κάθε καθωσπρέπει μεσήλικα [και βεβαίως ψηφοφόρο] επειδή επέλεξε να θέσει τη ζωή των άλλων σε κίνδυνο, επειδή προκάλεσε με επιλογή του τεράστια ζημιά στα ασφαλιστικά ταμεία, επειδή βίασε μία 20χρονη, ούτε καν επειδή χρηματοδότησε το επόμενο κονβόι των σωματεμπόρων και τους ενθάρρυνε να συνεχίσουν το έργο τους.

Η άτυχη ρωσίδα, δεν ψηφίζει εδώ, δεν έχει δικηγόρο με έδρα Κολωνακίου, δεν έχει να προσμένει καμία συμπαράσταση από την ένδοξη ελληνίδα σύζυγο που συγχωρεί τα “στιγμιαία λάθη” του συντρόφου της [και ενίοτε, πολιτεύεται πατώντας πάνω τους για να αδράξει δημοσιότητα].

Άλλωστε, “τις ξέρουμε αυτές” … το όνειρο της ζωή της ήταν να βρίσκεται κάθε βράδυ σε ένα άθλιο δωμάτιο, σε ένα βρώμικο στρώμα και να γαμιέται χωρίς προφυλάξεις από [εδώ δεν ταιριάζει το "με"] χιλιάδες έλληνες μεσόκοπους “καθωσπρέπει” τύπους. Χωρίς προφυλακτικό.

Έτσι;

Τα λέω καλά;

Διότι εάν δεν τα λέω καλά, παρακαλείται κάποιος να μου εξηγήσει τον παραλογισμό αυτών που ζούμε.

το πρόσωπο του τέρατος

“Και η ανοχή, πολλαπλασιάζει τα ζώα στη δημόσια ζωή, τα ισχυροποιεί και τα βοήθα να συνθέσουν με ακρίβεια τη μορφή του τέρατος, που προΐσταται, ελέγχει και μας κυβερνά.”

Πηγή: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:
Ο αρθρογράφος σίγουρα δεν έχει καλή σχέση με την πραγματική ζωή......

tednet

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2011
Like
4
Πόντοι
16
νεγρουλη το μονο που κληρονομησα απο τον πατερα μου ειναι μια μεγαλη ψωλη που γαμαει αβερτα κωλους...
για'αυτο προσεχε κατιμα.... μην πληγωθεις... μπορει να σταξεις αιμα... και θα στενοχωρηθω...

εαν δε ξαναπιασεις στο στομα σου καποιο μελος της οικογενειας μου....

θα πω καμια δυσκολη λεξη... και μπορει να μην καταλαβεις...
νταξει σπιθα μου? ξεφτερι μου εσυ...
:2funny: :2funny:με τα λεφτα του μπαμπα γαμαω ολα τα σιτυ τουρ φλωρε.τωρα αν σου αρεσει ο κολωσ προσεχε τον γιατι μερεντιαζει ασχημα σαν το κτμ  :2funny: :2funny:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Δεν θα διαφωνησω, εξαλλου γιατρος δεν ειμαι.
Παντως αυτο μου θυμιζει την ρηση οτι "ο καρκινος δεν ειναι θανατηφορος, απο αιμορραγια ή ανακοπή πεθαινουν οι καρκινοπαθεις".
Μην σε παραξενευει, το εχω ακουσει και αυτο.

maraki123

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2012
Like
0
Πόντοι
0
Είναι μαθηματικώς σίγουρο ότι πολλοί από τους 600, αν όχι οι περισσότεροι, επέστρεψαν στις γυναίκες τους και στις ερωμένες τους, όπου συνέχισαν να μην παίρνουν προφυλάξεις.

Έχουν δηλαδή εκθέσει με τη σειρά τους πολλά άτομα [μεταξύ αυτών, τα παιδιά και τα εγγόνια τους] στον κίνδυνο μετάδοσης του HIV. Και το κάνανε με πλήρη συνείδηση και από δική τους ελεύθερη επιλογή. Χωρίς να υπάρχει εξαναγκασμός ή βία.

Σε αυτο θα συμφωνησω. Μονο ως ζωα μπορει να χαρακτηριστουν αυτοι που πανε με πουτανα και χωρις προφυλαξη.Μονο ως ζωα.

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
Ειναι τύπε, σαν αυτους που παιρνουν ναρκωτικα και σου λενε "τι σε νοιαζει εσενα αν εγω θελω να πεθανω". Οχι ρε φιλε, με νοιαζει. Γιατι εσενα σε χρειαζεται υγιη η κοινωνια για να εργασθεις, να προσφερεις, να μην γαμησεις το συστημα υγειας με τα εξοδα σου, να μην διαλυσεις την οικογενεια σου, να μην κλεψεις για να παρεις τη δοση σου.
Δεν φυτρωσαμε σε αυτον τον κοσμο, ουτε οι πραξεις μας ειναι αμοιρες συνεπειων για τους αλλους.
Αντιφατικο, οταν οι χρηστες ζητανε βοηθεια και η ιδια η κοινωνια τους ριχνει στο περιθωριο. Οι χρηστες δεν θελουν να ενταχθουν στην κοινωνια, η μηπως η κοινωνια τους απομακρυνει?

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
είναι απλό μάστορα.
όποιος πηδάει πουτάνες μη νόμιμες σε μη νόμιμα σπιτάκια να υπάρξει νομοσχέδιο να γίνει αυτόφωρο πλημμέλημα με έως 5 χρόνια φυλάκιση.

να δεις μετά πώς κόβονται σπορ και μαγκιές και κασκαντεριλίκια. 

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.754
Πόντοι
6.030
σε διαβάζω μέρες αλλά δεν έχω ακόμα αντιδράσει.

δεν είναι σπορ ρε μαλακισμένε η υγεία των αλλων.
σπορ είναι η φ1 ή το μοτοτζιπι όπου και να ψοφήσεις είναι επιλογή σου.
Εάν αύριο γαμήσεις μαι γκόμενα και της κρύψεις ό,τι αρρώστια έχεις μαζέψει απο τα μπουρδέλα ρε σκουπίδι θα φταίει αυτή "απο σπορ" να σου κόψει το καβλί με τα δόντια;
 :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Δεν είνα σπόρ να γαμάς πουτάνες????????Σίγουρα για κάτι αγάμητους σαν κι εσένα δεν είναι.
Γιατι φίλε μου εμείς κάνουμε χαβαλέ. Και γαμάω και έξω γκόμενες. Αυτός είναι ένας λόγος παραπάνω που προσέχω στα σπιτάκια και να είμαι άνετος τώρα. Αν προσέχεις φίλε δεν κολλάς. Και εδώ η επιλογή δική μου είναι. Εκνευρίστικες όμως πολύ φίλε μου. Μήπως πρέπει να πάς για εξετάσεις??????
:dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing:

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.243
Πόντοι
5.097
Αντιφατικο, οταν οι χρηστες ζητανε βοηθεια και η ιδια η κοινωνια τους ριχνει στο περιθωριο. Οι χρηστες δεν θελουν να ενταχθουν στην κοινωνια, η μηπως η κοινωνια τους απομακρυνει?
η μεθαδονη ξερεις ποσο μας κοστιζει
και χαλαλι τους για να μπορεσουν να απεξαρτηθουν ελα ομως που δε θελουν να απεξαρτηθουν
δες ποσοι παιρνουν μεθαδονη και παραλληλα ηρωινη,οπως επισης ποσοι ξανακυλησαν στην ηρωινη

Αλιντισσα

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2011
Κριτικές
2
Like
15
Πόντοι
16
σοκολατακι ειναι  :think:
μηπως να φερω και ιατρικη γνωματευση :P
Οχι εντάξει.Θα φοράω το femidom.

Πλάκα πλάκα κακώς καταργηθήκανε τα femidom(γυναικεία προφυλακτικά) απο την Ελληνική αγορά.Το κακό ήταν οτι τσίμπαγαν λιγάκι στην τιμή αλλά θα ήταν νομίζω η καλύτερη επιλογή για τα μπουρδέλα.

woodstockr

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
6
Αυτό το πράγμα που ο καθένας προσωποποιεί κάποιον ανάλογα με την κοσμοθεωρία του είναι μοναδικό. Για τον αριστερούλη εδώ οι πελάτες-βιαστές είναι το κεφάλαιο με δικηγόρους απο το Κολωνάκι, για τις θεούσες είναι αμαρτολά και κακοποιά στοιχεία, για τους ακροδεξιούς είναι αριστεροί και καλά να παθούν γιατί θέλουν τις ξένες εδω πέρα και αυτή σαν ξένη είναι εξ ορισμού δολοφόνος και πάει λέγοντας. Περιμένουμε και τους οικολόγους να πούν οτι και αυτή και οι πελάτες έκλαναν περισσότερο CO2  

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
είναι απλό μάστορα.
όποιος πηδάει πουτάνες μη νόμιμες σε μη νόμιμα σπιτάκια να υπάρξει νομοσχέδιο να γίνει αυτόφωρο πλημμέλημα με έως 5 χρόνια φυλάκιση.

να δεις μετά πώς κόβονται σπορ και μαγκιές και κασκαντεριλίκια. 
Και οποιος γαμαει ακαποτα να τους κοβουν το χερι. Ετσι παμε σε αλλες εποχες που δεν συναδουν με την προοδρο εως τωρα.
Αμαν αυτες οι υπερβολες σας.

Σε αυτο θα συμφωνησω. Μονο ως ζωα μπορει να χαρακτηριστουν αυτοι που πανε με πουτανα και χωρις προφυλαξη.Μονο ως ζωα.
Οποιος γαμαει ακαποτε με μη πουτανα ειναι ζωο η οχι?

η μεθαδονη ξερεις ποσο μας κοστιζει
και χαλαλι τους για να μπορεσουν να απεξαρτηθουν ελα ομως που δε θελουν να απεξαρτηθουν
δες ποσοι παιρνουν μεθαδονη και παραλληλα ηρωινη,οπως επισης ποσοι ξανακυλησαν στην ηρωινη
Ποσοι ρε παιρνουν μεθαδονη οταν η λιστα αναμονης ειναι στα 3 χρονια?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom