Νέα

Σοκ: Ρωσίδα 21 ετών με Aids σκορπά το θάνατο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα don kihotis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 560K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

hivaids.gr

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2012
Like
6
Πόντοι
6
Δεν ισχύει αυτό. Μόνο σε ελάχιστες κλινικές συμβαίνει αυτό και από παράνοια των διευθυντών τους (γιατί είναι παράνομο). Οι περισσότερες χειρουργικές κλινικές δεν το κάνουν. Τα περισσότερα εργαστήρια στα νοσοκομεία δεν δέχονται καν το δείγμα αν δεν συνοδεύεται από υπογραφή του ασθενούς. Τουλάχιστον έτσι ήταν πριν 2-3 χρόνια που ξέρω.
Παράνομο είναι όντως, αλλά γίνεται σε όλες τις χειρουργικές κλινικές. Και στις δημόσιες και στις ιδιωτικές.

trelopalaviaris78

Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2012
Like
0
Πόντοι
1
Δεν ισχύει αυτό. Μόνο σε ελάχιστες κλινικές συμβαίνει αυτό και από παράνοια των διευθυντών τους (γιατί είναι παράνομο). Οι περισσότερες χειρουργικές κλινικές δεν το κάνουν. Τα περισσότερα εργαστήρια στα νοσοκομεία δεν δέχονται καν το δείγμα αν δεν συνοδεύεται από υπογραφή του ασθενούς. Τουλάχιστον έτσι ήταν πριν 2-3 χρόνια που ξέρω.
λαθοσ,εμενα μου καναν ,δεν μου το ειπαν αλλα το ειδα στισ εκσετασεισ οταν βγηκα.πλεον σε ολα τα νοσοκομεια κανουν

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Αυτο μας διδασκει, οτι ακομη και μια συγκροτημενη προσωπικοτητα, μπορει μπροστα στο φοβο του θανατου και της αρρωστιας, να επιλεξει την αρνηση αποδοχης της πραγματικοτητας.
Θλιβερο, αλλά κατανοητό.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Να σε πάρω μία μέρα σε μια Μονάδα Ειδικών Λοιμώξεων να περάσεις ένα 8ωρο εκεί. Αντέχεις;
Με την ιδια λογικη, αν πας ενα οκταωρο στο ΚΑΤ, δεν θα ξαναοδηγησεις αυτοκινητο ή μηχανή.

tednet

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2011
Like
4
Πόντοι
16
τυπε μην μου πεις οτι την εχεις πηδηξει ακαποτα αυτην? :S
οχι ρε τυπε ειναι μικρη για εμενα :2funny:..αλλα εκανε τα κολπα που κανουν οι ακαποτιαρεσ περιμενε την ακαποτη πουτσα.ειπαμε μεχρι πιπα οκ. απο εκει και μετα προσεχουμε...παω να δω την πιατσα δικε μου :rockon:

Επισκέπτης
Με την ιδια λογικη, αν πας ενα οκταωρο στο ΚΑΤ, δεν θα ξαναοδηγησεις αυτοκινητο ή μηχανή.
Δηλαδη δεν αντεχεις να μην ξαναοδηγησεις για την υπολοιπη ζωη σου?

Με τον ιδιο τροπο που δεν αντεχεις να μην ξαναγαμησεις?

jorgekavlares

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
1.450
Πόντοι
546
Να σε πάρω μία μέρα σε μια Μονάδα Ειδικών Λοιμώξεων να περάσεις ένα 8ωρο εκεί. Αντέχεις;
εσυ αντεχεις Ουκρανια....??? να δεις πραγματικη εξαθλιωση...
εχουμε καιρο ακομα... και μπορει να την γλυτωσουμε... μπορει... ευχομαι...
αλλα δεν γιναμε ακομα... ο κωλος του Ελληνα τιποτα δεν εχει δει ακομα...
για ποια κριση μου μιλας... ολοι οι σκατο-κεφαλοι ακομα στα μπαρ και στις καφετεριες τρεχουν και παρκαρουν απ'εξω τα μινι τις μπεμπες και τα σιροκο... που τους τα αγορασε ο μπαμπας τους...  

Εγγρ.
3 Μαρ 2012
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Πάντως στις φωτογραφίες που γελάει,με κάνει να σκέφτομαι μπας και το παίξει ψυχασθενής για να γλυτώσει και προετοιμάζει το εδαφος...οχι δηλαδή οτι δεν είναι,εφοσον το γνωριζε και έκανε οτι έκανε...για να πάρει τιμωρία της πλάκας εφοσον το επικαλεστεί φαντάζομαι

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.754
Πόντοι
6.030
Εγώ αυτό που φοβάμαι περισσότερο είναι ότι κάποιοι απο αυτούς που κολλήσανε θα βγούνε έξω να πάρουνε εκδικηση. Μας γαμήσανε το σπόρ οι μαλάκες. Τα αυτονόητα βγήκαν να τα κάνουν τώρα πρίν τις εκλογές ίσα- ίσα να το παίξουν κάποιοι και να αγχώσουν τον πολύ το κόσμο. Οι έλεγχοι θα έπρεπε να γίνονται....αλλά όταν όλοι τα κονομάνε.......κάνουνε τουμπεκί

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Δηλαδη δεν αντεχεις να μην ξαναοδηγησεις για την υπολοιπη ζωη σου?

Με τον ιδιο τροπο που δεν αντεχεις να μην ξαναγαμησεις?
Δεν αντιλαμβανομαι πληρως το νοημα της ερωτησης, καίτοι υποπτευομαι ερωτηση-παγίδα.
Δεν πειραζει ομως.
Ναι, δεν μπορώ ΟΎΤΕ να μην οδηγησω ξανα, ΟΥΤΕ να μην γαμησω ξανα.
Τι σημαινει αυτο?

tednet

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2011
Like
4
Πόντοι
16
εσυ αντεχεις Ουκρανια....??? να δεις πραγματικη εξαθλιωση...
εχουμε καιρο ακομα... και μπορει να την γλυτωσουμε... μπορει... ευχομαι...
αλλα δεν γιναμε ακομα... ο κωλος του Ελληνα τιποτα δεν εχει δει ακομα...
για ποια κριση μου μιλας... ολοι οι σκατο-κεφαλοι ακομα στα μπαρ και στις καφετεριες τρεχουν και παρκαρουν απ'εξω τα μινι τις μπεμπες και τα σιροκο... που τους τα αγορασε ο μπαμπας τους...  
επειδη δεν εχετε δει τιποτα στη  ζωη σασ :jerking: :jerking: ...αν θελετε παρτε τουσ γιατρουσ χωρισ συνορα να γινεται εθελοντεσ να πατε δωρεαν ταξιδακι στην αφρικα  καμια εβδομαδα  και μετα ξαναμιλαμε :jerking: :jerking:

Επισκέπτης
Δεν αντιλαμβανομαι πληρως το νοημα της ερωτησης, καίτοι υποπτευομαι ερωτηση-παγίδα.
Δεν πειραζει ομως.
Ναι, δεν μπορώ ΟΎΤΕ να μην οδηγησω ξανα, ΟΥΤΕ να μην γαμησω ξανα.
Τι σημαινει αυτο?
Kαμμια παγιδα.

Προσωπικα,και ξερω και μερικους αλλους,ΑΝΕΤΑ μπορουμε να μην ξαναπιασουμε τιμονι μεχρι να πεθανουμε και να ειμαστε μια χαρα με τη παρτη μας.

Δεν ειναι το ιδιο πραμα το τιμονι με το γαμησι...η αναπαραγωγη ειναι ενστικτο και αναγκη,η οδηγηση αφυσικη-αλλιως θα ειχαμε ροδες αντι για ποδια.

hivaids.gr

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2012
Like
6
Πόντοι
6
επειδη δεν εχετε δει τιποτα στη  ζωη σασ :jerking: :jerking: ...αν θελετε παρτε τουσ γιατρουσ χωρισ συνορα να γινεται εθελοντεσ να πατε δωρεαν ταξιδακι στην αφρικα  καμια εβδομαδα  και μετα ξαναμιλαμε :jerking: :jerking:
Ακριβώς. Εκεί θα δεις μία εικόνα από το μέλλον της Ελλάδας (λίγο - πολύ).

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Kαμμια παγιδα.

Προσωπικα,και ξερω και μερικους αλλους,ΑΝΕΤΑ μπορουμε να μην ξαναπιασουμε τιμονι μεχρι να πεθανουμε και να ειμαστε μια χαρα με τη παρτη μας.

Δεν ειναι το ιδιο πραμα το τιμονι με το γαμησι...η αναπαραγωγη ειναι ενστικτο και αναγκη,η οδηγηση αφυσικη-αλλιως θα ειχαμε ροδες αντι για ποδια.
Οπως φανταζομαι, μπορουμε να ζησουμε και χωρις τηλεοραση, χωρις κινητο, χωρίς ηλεκτρικο ρευμα, χωρίς κομπιουτερ.
Ναι, προφανως μπορουμε, θεωρητικα.
Αλλά μου θυμιζει το ανεκδοτο που πηγε ο ετοιμοθανατος στο γιατρο και του λεει "γιατρε τι να κοψω για να ζησω?" και του λεει "κοψε το φαγητο, το ποτο, το γαμησι, τα παντα". ¨και θα ζησω ετσι γιατρε μου?" "οχι, αλλά τι να την κανεις τη ζωη χωρις ολα αυτα?"

jorgekavlares

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
1.450
Πόντοι
546

εσυ ρε κατιμα :jerking: :jerking: που ξερεις τι εχουμε δει στη ζωη μας ρε Αφρικανε? :jerking: :jerking:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom