Για να είμαι δίκαιος στην περιπτωσή μου δεν έφταιγε το κράτος αλλά εγώ. Και η κοπέλα δεν ήταν της δουλειάς αλλά διακόπευε σε ελληνικό νησί. Επίσης φαντάζομαι στα FKK κάνουν φούλ εξετάσεις αλλά οι ακα πίπες είναι στο πρόγραμμα. Απο την άλλη δεν ξέρω πόσο δύσκολο είναι να βάλουν μια τάξη. Μόνο συμφέρον έχει το κράτος να φτιάξει την κατάσταση σε αυτό τον τομέα.
η κάβλα δνε ελέγχεται.
έχω παρασυρθεί και γω.
αλλο αυτό και άλλο να καμαρώνεις, να επαίρεσαι και να το παίζεις μάγκας και να λες εγώ γάμησα ακάποτα σε μπουρδέλα δοξάστε με.
άλλωστε σκοπός δεν είναι να φτάσουμε να γαμάμε με ολόσωμη καπότα αλλά να απομακρυνθούν πουτάνες κινούμενοι εγκληματίες και να πάνε δρομοκαίτειο κάτι μαλάκες που μπορούν με τις συμπεριφορές τους να κάνουν τα χαμαιτυπεία κέντρα επώασης ανίατων ασθενειών για όλη την κοινωνία.
Το χειρότερο δε είναι ότι η πλειοψηφία των παραπάνω εάν τους συναντήσεις έξω θα πεις.... καλά αυτός ο μπούλης ο χέστης έχει κάνει άνω κάτω την πιάτσα με τις μαλακίες του;
Ολα τα στερημένα, τα προβληματικά, τα καρπαζοβλαμμένα είναι αυτά που κάνουν το κακό πάντα.
οι ψαγμένοι ούτε ακάποτα ψάχνουν ούτε δημόσιος κίνδυνος είναι.