Νέα

Σοκ: Ρωσίδα 21 ετών με Aids σκορπά το θάνατο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα don kihotis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 560K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 34 άτομα (0 μέλη και 34 επισκέπτες)

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
αν μπανιαριστεισ νωριτερα οχι.ρε τυπε τη ειναι αυτα που ρωτασ ??εσυ αν πασ να δωσεισ αιμα θα το παρουν λεσ ωποσ ειναι και θα το μεταγγισουν σε αλλο χωρισ να δουν τι κουβαλασ εσυ :uglystupid: :uglystupid:

Ναι γιατί δεν έχει γίνει ποτέ, μετάγγιση χωρίς έλεγχο. Έχεις δίκιο που ωρύεσαι.

Ψωριάρης

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Κριτικές
9
Like
23
Πόντοι
16
αν μπανιαριστεισ νωριτερα οχι.ρε τυπε τη ειναι αυτα που ρωτασ ??εσυ αν πασ να δωσεισ αιμα θα το παρουν λεσ ωποσ ειναι και θα το μεταγγισουν σε αλλο χωρισ να δουν τι κουβαλασ εσυ :uglystupid: :uglystupid:

Δεν κατάλαβες .. πες  πως εγώ την άλλη βδομάδα πάω για εγχείρηση - στις προγραμματισμένες εξετάσεις αίματος που θα μου κάνουν  θα με ελέγξουν και για HIV  έτσι ώστε ο χειρουργός που θα με ανοίξει να μην κινδυνεύει από μένα ?

tednet

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2011
Like
4
Πόντοι
16
Ναι γιατί δεν έχει γίνει ποτέ, μετάγγιση χωρίς έλεγχο. Έχεις δίκιο που ωρύεσαι.
οκ αν αναλογα που θα πεσει ρε τυπε και σε ποιο μεροσ θα κανει εξετασεισ.σε ιδιωτικο σιγουρα θα φαει πορτα αμα εχει κατι ...σε δημοσιο ολα καλα υγιεστατοσ

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
απολυτε με εχει ζωσει κρυοσ υδρωτασ εχω χασει τον υπνο μου...ασ ελπισουμε μην δουμε καμια γιαγια με ειτζ να δημοσιευουν φωτο δικε μου..δεν ξερω  θα κανω θα κανω τρελα ναι ναι ναι :2funny:
τυπε αυτες θα εχουν κρυφτει τωρα :grin:

hivaids.gr

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2012
Like
6
Πόντοι
6
Δεν κατάλαβες .. πες  πως εγώ την άλλη βδομάδα πάω για εγχείρηση - στις προγραμματισμένες εξετάσεις αίματος που θα μου κάνουν  θα με ελέγξουν και για HIV  έτσι ώστε ο χειρουργός που θα με ανοίξει να μην κινδυνεύει από μένα ?
Ναι. Αλλά δεν θα στο πει.

tednet

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2011
Like
4
Πόντοι
16
εσυ κινδυνευεισ τυπε :2funny: :2funny: ο γιατροσδεν εχει τιποτα και θα γλυτωσει ετσι απλα

ICCAROS

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2010
Κριτικές
200
Like
1.235
Πόντοι
2.310
Σωστά σου είπε. Λόγω της οικονομικής κρίσης δεν υπάρχουν πολλά αντιδραστήρια για εξετάσεις AIDS πλέον. Πολλά δημόσια διαγνωστικά κέντρα έχουν κλείσει και άλλα υπολειτουργούν. Δυστυχώς αυτή είναι η κατάσταση. Και θα χειροτερεύσει. Είμαστε στο έλεος της τύχης μας.

Εάν οι πληροφορίες αυτές είναι σωστές: άρα η διαγνωστική εκστρατεία (που απότι καταλαβαίνω λόγω νέας αρμοδιότητας ξεκίνησε το ΚΕΕΛΠΝΟ) πιθανότατα θα ξεφουσκώσει συντομα. Ας μη μιλάμε δε για θεραπευτική αγωγή (με βάση τα λεγόμενα σου).

τόμπολα!

tednet

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2011
Like
4
Πόντοι
16
εκει εχει παει ο μαρης τυπε? :grin:
εχεισ κονε με τον μαρη  να μα εφοδιασει με το αντιδοτο τυπε ?θελω να κοιμαμε ησυχοσ τα βραδυα χωρισ σκεψεισ δεν αντεχω αλλο δικε μου θα κανω καμια τρελα...οχι ακομα

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Για να είμαι δίκαιος στην περιπτωσή μου δεν έφταιγε το κράτος αλλά εγώ. Και η κοπέλα δεν ήταν της δουλειάς αλλά διακόπευε σε ελληνικό νησί. Επίσης φαντάζομαι στα FKK κάνουν φούλ εξετάσεις αλλά οι ακα πίπες είναι στο πρόγραμμα. Απο την άλλη δεν ξέρω πόσο δύσκολο είναι να βάλουν μια τάξη. Μόνο συμφέρον έχει το κράτος να φτιάξει την κατάσταση σε αυτό τον τομέα.
η κάβλα δνε ελέγχεται.
έχω παρασυρθεί και γω.

αλλο αυτό και άλλο να καμαρώνεις, να επαίρεσαι και να το παίζεις μάγκας και να λες εγώ γάμησα ακάποτα σε μπουρδέλα δοξάστε με.

άλλωστε σκοπός δεν είναι να φτάσουμε να γαμάμε με ολόσωμη καπότα αλλά να απομακρυνθούν πουτάνες κινούμενοι εγκληματίες και να πάνε δρομοκαίτειο κάτι μαλάκες που μπορούν με τις συμπεριφορές τους να κάνουν τα χαμαιτυπεία κέντρα επώασης ανίατων ασθενειών για όλη την κοινωνία.
Το χειρότερο δε είναι ότι η πλειοψηφία των παραπάνω εάν τους συναντήσεις έξω θα πεις.... καλά αυτός ο μπούλης ο χέστης έχει κάνει άνω κάτω την πιάτσα με τις μαλακίες του; 
Ολα τα στερημένα, τα προβληματικά, τα καρπαζοβλαμμένα είναι αυτά που κάνουν το κακό πάντα.
οι ψαγμένοι ούτε ακάποτα ψάχνουν ούτε δημόσιος κίνδυνος είναι.

hivaids.gr

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2012
Like
6
Πόντοι
6
Εάν οι πληροφορίες αυτές είναι σωστές: άρα η διαγνωστική εκστρατεία (που απότι καταλαβαίνω λόγω νέας αρμοδιότητας ξεκίνησε το ΚΕΕΛΠΝΟ) πιθανότατα θα ξεφουσκώσει συντομα. Ας μη μιλάμε δε για θεραπευτική αγωγή (με βάση τα λεγόμενα σου).

τόμπολα!
Δυστυχώς αυτά έχει η οικονομική κρίση. Σε χώρες με παρόμοια κατάσταση, το AIDS φουντώνει. Τα χειρότερα δεν τα έχουμε δει ακόμη. Σε 2-3 χρόνια θα φανούν τα αποτελέσματα αυτής της κρίσης.

ICCAROS

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2010
Κριτικές
200
Like
1.235
Πόντοι
2.310
Πλέον ζητάμε και εξετάσεις ναούμε ..αλλιώς μουνί δεν έχει :rockon:

Και τί γίνεται εάν μιά αρρώστια δεν έχει φτάσει στο σημειο να διαγωστεί, αλλά την έχει κάποιος (και τα τεστ είναι αρνητικά)?  οεο???

jorgekavlares

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
1.450
Πόντοι
546
Δυστυχώς αυτά έχει η οικονομική κρίση. Σε χώρες με παρόμοια κατάσταση, το AIDS φουντώνει. Τα χειρότερα δεν τα έχουμε δει ακόμη. Σε 2-3 χρόνια θα φανούν τα αποτελέσματα αυτής της κρίσης.
ασε ρε αχιβαδα τους πανικους...
σε λιγο θα μας κανεις Ουκρανια...

ICCAROS

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2010
Κριτικές
200
Like
1.235
Πόντοι
2.310

ΣΥμφωνώ. Αυτό ισχύει για όλες τις ασθένειες. Χωρίς λεφτά δεν έχει υγεία. Πολλή περισσότερο με τις κοινωνικές ασθένειες.

Ψωριάρης

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Κριτικές
9
Like
23
Πόντοι
16
Φαντάζομαι όταν οι γιατροί πάνε και στο Μετάξι για έλεγχο , θα τους σηκωθούν τα μαλλιά όρθια
Eyecrazy.gif

sav2

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
6
Πιό γελοίο υποκείμενο απο τον Λομβέρδο δεν υπάρχει...ολα για το θεαθήναι,ολα για τα ψηφουλάκια.

Επειδή δεν βρήκε την κατάληλλη ποσότητα ντόρου στα μπουρδέλα,πήγε και μαζεψε τα πρεζάκια που εχουν ποσοστό ειτζ 50% για να πουλήσει προεκλογική ρεκλάμα...ο παπατζής.

Λες και υπάρχει ανθρωπος που δεν ξέρει οτι το ειτζ θετρίζει στα πρεζόνια που κάνουν πιάτσα για την δόση.Και οποιος δεν το ξέρει σίγουρα θεν πρόκειται να το μάθει ουτε τώρα...απλά δεν τον νοιάζει.

Τώρα θα βγούν τελείως λάθος στατιστικά και πάνω σε αυτά θα βγάζουν ολοι τα λάθος συμπεράσματα τα τους κάνοντας την γνωστή στην Ελλάδα πολιτική του κώλου.

hivaids.gr

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2012
Like
6
Πόντοι
6
άλλωστε σκοπός δεν είναι να φτάσουμε να γαμάμε με ολόσωμη καπότα αλλά να απομακρυνθούν πουτάνες κινούμενοι εγκληματίες και να πάνε δρομοκαίτειο κάτι μαλάκες που μπορούν με τις συμπεριφορές τους να κάνουν τα χαμαιτυπεία κέντρα επώασης ανίατων ασθενειών για όλη την κοινωνία.
Μην ξεχνάμε ότι μέχρι το 2007 έβγαινε μία οροθετική δημοσιογράφος στα κανάλια και έκανε προπαγάνδα του στυλ: "Δεν υπάρχει AIDS. Δεν υπάρχει AIDS. Γαμηθείτε ελεύθερα."
Πάρτην κάτω τώρα.
Θα την βρείτε στο νεκροταφείο του Βύρωνα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom