Νέα

Σοκ: Ρωσίδα 21 ετών με Aids σκορπά το θάνατο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα don kihotis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 560K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
τυπε μπορεις να μου στειλεις λινκ το προφιλ το μαρη να χαζεψω λιγο μηνυματα  να πεθανω στο γελιο?? :2funny:
ειναι κλειδωμενο τυπε
μπορουν να το δουν μονο οσοι εχουν entrance clearance 9 :rolleyes:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866

tednet

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2011
Like
4
Πόντοι
16
τυποι ασ ειμασται ρεαλιστεσ οσοι δεν κολησανε καλωσ οσοι παλι κολησανε καλωσ τι να κανουμε τωρα  :uglystupid: :uglystupid:η ζωη ειται με ειτζ ειται χωρισ περπαταει .ο χειροτεροσ θανατοσ και ο πιο σιγουροσ θανατοσ ειναι ο καρκινοσ του πνευμονα... ωποτε με το ειτζ μην τρελενομασται αντε παω να περπατησω χαλκο και σωκρατουσ να δω τι παιζει

ICCAROS

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2010
Κριτικές
200
Like
1.235
Πόντοι
2.310
ασε ρε αχιβαδα τους πανικους...
σε λιγο θα μας κανεις Ουκρανια...

Φίλε μου η σύγκριση της Τροικας είναι με τις γειτονικές χώρες σε μισθούς (δηλ. 50-80% αποπληθωρισμό). Το κούρεμα ουσιαστικά ήταν 75-80% (και ας υποθέσουμε ότι δεν έπεται άλλο). Όταν θα πληρώνουμε 50%+ στα φάρμακα συμμετοχή, θα κλεισουν νοσοκομεία, τα 5ευρώ θα γίνουν 50ευρώ στα εξωτερικά ιατρεία, τί νομίζεις ότι θα γίνουμε? Πώς λες να τα βγάλει πέρα ο Π/Υ? Θα απολυθούν ΔΥ και θα σωθεί ο Π/Υ νομίζεις? Άλλες είναι οι μεταρρυθμίσεις που υπονοούν. Αλλά είμαστε οφ-τοπικ τώρα.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Μην ξεχνάμε ότι μέχρι το 2007 έβγαινε μία οροθετική δημοσιογράφος στα κανάλια και έκανε προπαγάνδα του στυλ: "Δεν υπάρχει AIDS. Δεν υπάρχει AIDS. Γαμηθείτε ελεύθερα."
Πάρτην κάτω τώρα.
Θα την βρείτε στο νεκροταφείο του Βύρωνα.
Ποιά τύπε?

jorgekavlares

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
1.450
Πόντοι
546
Φίλε μου η σύγκριση της Τροικας είναι με τις γειτονικές χώρες σε μισθούς (δηλ. 50-80% αποπληθωρισμό). Το κούρεμα ουσιαστικά ήταν 75-80% (και ας υποθέσουμε ότι δεν έπεται άλλο). Όταν θα πληρώνουμε 50%+ στα φάρμακα συμμετοχή, θα κλεισουν νοσοκομεία, τα 5ευρώ θα γίνουν 50ευρώ στα εξωτερικά ιατρεία, τί νομίζεις ότι θα γίνουμε? Πώς λες να τα βγάλει πέρα ο Π/Υ? Θα απολυθούν ΔΥ και θα σωθεί ο Π/Υ νομίζεις? Άλλες είναι οι μεταρρυθμίσεις που υπονοούν. Αλλά είμαστε οφ-τοπικ τώρα.
ναταν κι οι Ελληνιδες σαν τις Ουκρανες τουλαχιστον...

hivaids.gr

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2012
Like
6
Πόντοι
6
κοκαλα και πετσα γινει τυπε..μου το ειπε φιλοσ κορακασ
Την είχα δει λίγο πριν πεθάνει. Γάμησέ τα κι άφησέ τα.
Το κακό είναι ότι με την προπαγάνδα περί μύθου του AIDS, πήρε κι άλλους στο λαιμό της.

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
αυτο δικε μου το εχει εφοδιαστει η κινεζο φιλιπινεζα  με τησ γιαλουμπεσ ειδα κατι περιργο που κουβαλαγε και με εβαλε σε υποψιεσ
τυπε μην μου πεις οτι την εχεις πηδηξει ακαποτα αυτην? :S

Φ45

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Αυγ 2007
Κριτικές
24
Like
1.345
Πόντοι
5.960
Δεν κατάλαβες .. πες  πως εγώ την άλλη βδομάδα πάω για εγχείρηση - στις προγραμματισμένες εξετάσεις αίματος που θα μου κάνουν  θα με ελέγξουν και για HIV  έτσι ώστε ο χειρουργός που θα με ανοίξει να μην κινδυνεύει από μένα ?

Ναι. Αλλά δεν θα στο πει.

Δεν ισχύει αυτό. Μόνο σε ελάχιστες κλινικές συμβαίνει αυτό και από παράνοια των διευθυντών τους (γιατί είναι παράνομο). Οι περισσότερες χειρουργικές κλινικές δεν το κάνουν. Τα περισσότερα εργαστήρια στα νοσοκομεία δεν δέχονται καν το δείγμα αν δεν συνοδεύεται από υπογραφή του ασθενούς. Τουλάχιστον έτσι ήταν πριν 2-3 χρόνια που ξέρω.

Ψωριάρης

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Κριτικές
9
Like
23
Πόντοι
16
Την είχα δει λίγο πριν πεθάνει. Γάμησέ τα κι άφησέ τα.
Το κακό είναι ότι με την προπαγάνδα περί μύθου του AIDS, πήρε κι άλλους στο λαιμό της.

Μα υπήρχε περίπτωση λογικός άνθρωπος να πίστευε τις ανοησίες που έλεγε ?

piderof

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2006
Κριτικές
2
Like
42
Πόντοι
66
Μην ξεχνάμε ότι μέχρι το 2007 έβγαινε μία οροθετική δημοσιογράφος στα κανάλια και έκανε προπαγάνδα του στυλ: "Δεν υπάρχει AIDS. Δεν υπάρχει AIDS. Γαμηθείτε ελεύθερα."
Πάρτην κάτω τώρα.
Θα την βρείτε στο νεκροταφείο του Βύρωνα.
Τύπε αυτά τα έχει πει ο Αίσωπος με το μύθο της αλεπούς με την κομμένη ουρά 2.500 χρόνια πριν. Σέκος η Παπαγιαννίδου ανήμερα το Πάσχα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom