Νέα

Σοκ: Ρωσίδα 21 ετών με Aids σκορπά το θάνατο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα don kihotis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 561K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
εχουν παρει φωτια κωλαρακια και καρδιες εχουν αλλαξει θεση αυτες τις μερες με το ρωσακι.Διαζυγια θα ερθουν κ χωρισμοι ζευγαριων.Αντε τωρα να πεις την γυναικα σου η την σχεση σου:Αγαπη μου πανε για εξετασεις γιατι η Τανα ηταν αδερφη του AIDS κ επειδη στον εχωσα μετα απο αυτην πανε να δεις.Βεβαια η Τανα ηταν κ στην ψυχη κ στο μυαλο ΤΑΝΑ αφου το ηξερε κ συνεχιζε να δουλευει.Καλο κουραγιο στους μπηχτηδες της ρωσιδας αλλα λενε οτι οποιος πηδαει πολλα παλουκια μπαινει κ ενα στον κωλο του!
αυτοι που θα βγουν αρνητικοι σιγα μην πουν τιποτα στις γκομενες-γυναικες τους
οσοι βγουν θετικοι νομιζω το λιγοτερο ειναι που τους απασχολει τι θα πουν οι γυναικες τους

Επισκέπτης
Εμενα με προβληματιζει πως δουλευε στο στουντιο
χωρις να της έχουν ζητησει χαρτια.

Ειναι ερωτημα αυτο.
γιατη πολλα μαγαζια που δεν εχουνε καλες κοπελες δεν τους ενδιαφερει τους αρκει να ειναι ομορφη και την βαζουνε....τεσπα σας το ειπα κομενα τα ελεφτερα στοματικα και αμα ειναι ζητατε εξετασεις ;)

aoratos2010

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
2
Πόντοι
16

:grin:

οσοι βγουν θετικοι νομιζω το λιγοτερο ειναι που τους απασχολει τι θα πουν οι γυναικες τους

Γάμισε τα τύπε.  :-

dimitrakis123456789

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2011
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
συμφωνο              ((((((αλλα και αυτοι που πρεπει να ελενχουν σπιτια τανεσ να ειναι λιγο σοβαροι...)))))
εδω μεσα εχουμε 2 μελοι που ειχαν πει οτι γαμανε ακαποτα γενικα στα μπουρδελα

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
γιατη πολλα μαγαζια που δεν εχουνε καλες κοπελες δεν τους ενδιαφερει τους αρκει να ειναι ομορφη και την βαζουνε....τεσπα σας το ειπα κομενα τα ελεφτερα στοματικα και αμα ειναι ζητατε εξετασεις ;)

Εχουν ζητησει αρκετοι εξετασεις και τους ριχνουν ακυρο μερικες
δεν το εχω κανει ποτε. Πιανει αυτο?

Μερικες φορες που μπορει να μην εχω αμεσως στυση και μου κανει τσιμπουκι η αλλη
φοβαμαι μην σπασει μετα η καποτα επειδη καποιες φορες εχει μεινει λιγος αερας μεσα
πολυ επικυνδινο αυτο.

pilot2005

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Νοε 2005
Κριτικές
21
Like
9
Πόντοι
5.775
έλα να ρωτήσω δεν παίζει τάνες να παίρνουν σφραγίδα στο έτσι χωρίς εξετάσεις με κάνα 50άρικο κάτω από το τραπέζι; Αφού διάβασα πως η συγκεκριμένη δήλωσε στην αστυνομία πως στη χώρα της την είχαν βγάλει θετική ενώ εδώ της είπαν πως δεν έχει τπτ. Ή δικαιολογία του κώλου ή σφράγισμα στο βιβλιάριο με το ταχυδρομείο όπως ξέρουμε όσοι έχουμε βιβλιάριο υγείας ότι γίνεται. Τώρα εάν θες να κάνεις τις εξετάσεις και γθια την πάρτη σου έχει να κάνει με το πως βλέπεις τη δουλειά σου και τους γύρω σου. Η συγκεκριμένη με το χαμόγελο λες και πέρναγε οντισιόν μάλλον είχε βάλει στόχο να γαμήσει όσους μπορεί. Και μαζί με αυτούς και άλλες εκδιδόμενες και τις γκόμενες όσων την πήδηξαν και λοιπά. Και δε με νοιάζει εάν τη βίασαν μικρή. Στα αρχίδια μου και καλό ψόφο να έχει.

hivaids.gr

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2012
Like
6
Πόντοι
6
Οι ιοί φίλε δε διώκονται αλλά όσοι τους διασπείρουν εν γνώση τους η θέτουν εν γνώση τους ανθρώπους σε κίνδυνο είναι έξω απο τα όρια του νόμου , για να μην πώ έξω απο τα όρια της κοινωνίας και της ανθρώπινης φύσης. Σε αυτή την περίπτωση αναφερόμαστε εδώ και εσύ όχι μόνο φαίνεσαι αντίθετος με αυτό αλλά και το ότι άνθρωποι που καταστράφηκε η ζωή τους απο δόλο τους χαρακτηρίζεις αρλουμπες προς λαική κατανάλωση. Και δεν με ανυσηχείς εσύ αλλα το 14% που ψήφισε αρνητικά στο εν λόγω poll....
Σοβαρά; Είσαι δηλαδή υπέρ του να συλλαμβάνεται κάποιος επειδή μετέδωσε τη γρίπη σε καποιον άλλον και αυτός ο άλλος πέθανε εξαιτίας της γρίπης που του μετέδωσε ο πρώτος; Πας καλά;

fideboras

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2006
Κριτικές
9
Like
204
Πόντοι
36
Το χειρότερο δεν είναι αυτή η περίπτωση Φαντάσου είχα αγωνία επειδή είχα πάει κάποτε με μία από Φωκαίας 27 που της έμοιαζε αρκετά μπορώ να ομολογήσω.

Την αγωνία τη μεγάλη την έχω για τις επόμενες που μπορεί να βγάλουν θετικές. Πόσοι έλεγχοι θα γίνουν Ποιες θα είναι κτλ.

Και τα έχουμε πει εδώ και τόσο καιρό κάποια στιγμή θα γίνει το μεγάλο μπαμ και θα τρέχει το μισό μπου κομ για εξετάσεις

Επισκέπτης
αμαντα σε εχω γνωρισει και απο κοντα εκει στο κασσανδρας, αν φοβασαι τυχον εκδικητικους πελατες κανε αποχη και εσυ,παρε μια αδεια κανα μηνα να ξεκαθαρισουν τα πραγματα μην το ρικαρεις
βρε αγαπη εγω δεν εχω θεμα οπος προσεχα θα συνεχιζω ες διπλο το θεμα ειναι να κοψουνε μερικες κοπελες τα 69 και τα ελεφτερα στοματικα.....ελεως.... ;)

fotis_kolonos

Νέο Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
0
Παιδιά ξέρετε τι όνομα χρησιμοποιούσε η συγκεκριμένη κοπέλα?

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
Kάποιος μίλησε για πλεκτάνη και γώ κάτι τέτοιο υποπτεύομαι:

1)αυτά τα 3 άτομα που βρέθηκαν hiv+ θεωρώ δύσκολο να είναι μη ναρκωμανείς και μη gay

2) αυτά τα 2 άτομα που τους δώθηκε προφυλακτική αντιρετροϊκή αγωγή ελπίζω να μην είναι η αφορμή
για τα μεγαλοστελέχη του ΚΕΛΠΝΟ να γεμίζουν πάλι αμφιθέατρα και να εμφανίζονται στα παράθυρα για να πλασάρουν αντιρετροϊκά φάρμακα χωρίς λόγο και αιτία  

true-grit

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2012
Like
0
Πόντοι
0
Σοβαρά; Είσαι δηλαδή υπέρ του να συλλαμβάνεται κάποιος επειδή μετέδωσε τη γρίπη σε καποιον άλλον και αυτός ο άλλος πέθανε εξαιτίας της γρίπης που του μετέδωσε ο πρώτος; Πας καλά;
Είμαι ακόμα και υπέρ της αυτοδικίας σε περίπτωση που ο άλλος το έκανε ηθελημένα και ενώ ο συγκεκριμένος ιός μεταδίδεται με ένα πολύ συγκεκριμένο τρόπο, όχι απο το φτέρνισμα. Μη κάνεις πως δε καταλαβαίνεις την διαφορά. Οταν ξέρεις πως έχεις αυτή την ασθένεια και πας μετά και πηδιέσε, και ταυτόχρονα δεν το λές στον άλλο ετσι? Ακόμα περισσότερο όταν δουλέυεις στον συγκεκριμένο τομέα. Στο κάτω κάτω δε την συλάβανε επειδή είχε τον ιό, δε καταλαβαίνω στην όλη φάση που είσαι αντίθετος.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Αυτη τη μαλακια με τα ελευθερα στοματικα δεν μπορω να την καταλαβω
αν θες τοσο πολυ βρες μια παρθενα ελλεηνιδα... παρακαλεσε την 3-4 μηνες
(κανεις αλλος δεν θα το χει κανει οποτε θα κατσει σε σενα) 3 μηνες αγωνια
αν θα τη ριξεις... γλιτωνεις αλλες αγωνιες ομως μετα.

Τρεχουν ολοι οι μαλακες για ελευθερα στοματικα και μετα την πληρωνουμε και οι υπολοιποι.  :headbang:
μετα σας φταινε οι ελληνιδες. Αρε ολοι τα ιδια σκατα ειναι παντου τελικα. Ο καθενας τη καυλα του κοιταει

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
34
Πόντοι
166
οταν γαμας αβερτα την μια μετα την αλλη ιεροδουλη τοτε αυξανεις τις οποιες πιθανοτητες να κολησεις κατι

οταν εισαι συζυγος λαμογιου πολιτικου και βαζεις και εσυ δαχτυλο στην τουρτα, αυξανεις τις πιθανοτητες να μπεις μεσα

οταν τρεχεις με 150 παραλιακη ευξανεις τις πιθανοτητες να βρεθεις σεκος

ολα αυτα ειναι στο παιχνιδι,....οπως το ωραιο συναισθημα του γαμησιοου, της χλιδατης ζωης, της ταχυτητας

πολλοι ξεχνουν αυτες τις παραμετρους ή τουλαχιστον δεν θελουν να τα σκεφτονται

ειναι παραμετροι του παιχνιδιου που παιζουν ομως

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386

Ναι αλλα εν προκειμενω ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΟΥΝ ΠΟΙΟΙ ΠΗΓΑΝ ΜΕ ΤΗ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΑΝΕ ΑΜΕΣΑ ΑΥΤΟΙ ΓΙΑ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ! ΝΑ ΧΟΥΝ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ.

Διαφορετικα αμα πλανοταν φανταζεσαι αυριο να σκαγαν χιλιαδες στο συγγρος? Ασε τωρα να πανε αυτοι που ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ καιγονται για να ξερουν τι γινεται οι ανθρωποι.

Επισκέπτης
έλα να ρωτήσω δεν παίζει τάνες να παίρνουν σφραγίδα στο έτσι χωρίς εξετάσεις με κάνα 50άρικο κάτω από το τραπέζι; Αφού διάβασα πως η συγκεκριμένη δήλωσε στην αστυνομία πως στη χώρα της την είχαν βγάλει θετική ενώ εδώ της είπαν πως δεν έχει τπτ. Ή δικαιολογία του κώλου ή σφράγισμα στο βιβλιάριο με το ταχυδρομείο όπως ξέρουμε όσοι έχουμε βιβλιάριο υγείας ότι γίνεται. Τώρα εάν θες να κάνεις τις εξετάσεις και γθια την πάρτη σου έχει να κάνει με το πως βλέπεις τη δουλειά σου και τους γύρω σου. Η συγκεκριμένη με το χαμόγελο λες και πέρναγε οντισιόν μάλλον είχε βάλει στόχο να γαμήσει όσους μπορεί. Και μαζί με αυτούς και άλλες εκδιδόμενες και τις γκόμενες όσων την πήδηξαν και λοιπά. Και δε με νοιάζει εάν τη βίασαν μικρή. Στα αρχίδια μου και καλό ψόφο να έχει.
σοστος....

tsotos

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2006
Κριτικές
6
Like
23
Πόντοι
1
οσοι βγουν θετικοι παιξαν κ χασαν.δυστυχως.ομως τι φταινε οι γυναικες επειδη αυτοι τζογαραν κ χασανε τα παντα ολα με μια ζαρια.ειναι τρελα ψυχοφθορο

tednet

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2011
Like
4
Πόντοι
16
πεστα ετσι πεφτει χρημα και περνανε τεσπα.αντε να πω και εγω σε μπουρδελο φωκαιασ  επινα καφε με τσατσα αφου ειχα γινει πελατακη καλο και μου ελεγε χυμα ..πεφτει χρημα στουσ γιατρουσ και ολα μελι γαλα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom