aoratos2010
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Ιαν 2010
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
Ο ελεγχος ειναι ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΣ παληκαρι μου, τι ειναι αυτα που λες?
Ναι παλληκάρι μου, τυπικά ναι ..... βλέπεις στην ουσία πολλούς ελέγχους να γίνονται εσύ;
Ο ελεγχος ειναι ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΣ παληκαρι μου, τι ειναι αυτα που λες?
εσυ ναι, μπωρει να μην ερθεις. εμεις εδω τι να πουμε.....δλδ αμα η πελατες της κοπελας θα σκεφτούν το ιδιο με αυτην και θα θελουν εκδίκηση ?.... ειναι πολλυ φρίκη κατασταση.....
καθε 2 μινες κολπικο και αιμα....υπο νορμαλ συνθηκες οι κοπελες καθε ποτε πρεπει να περναν απο εξετασεις?
Με τη δημοσίευση των φωτογραφιών της κοπέλας η πολιτεία πέτυχε 2 πράγματα:
1) Θα γίνουμε αναμφισβήτητα ρόμπα στο εξωτερικό για εφαρμογή πρακτικών Ιρανικού καθεστώτος (αυτό το έχουμε ήδη αναλύσει).
2) Ο κόσμος θα περιμένει φυσιολογικά να βλέπει από εδώ και στο εξής τη φωτογραφία κάθε οροθετικής ιερόδουλης στις εφημερίδες. Αν δεν ξαναδεί φωτογραφία (που δεν θα ξαναδεί) θα νομίσει ότι δεν υπάρχει άλλη οροθετική ιερόδουλη. Άρα θα πει ο πελάτης: "Γαμάω ελεύθερα χωρίς καπότα. Αν υπήρχε άλλη θα μου την έδειχνε αμέσως η αστυνομία για να με προφυλάξει".
Από που να το αγοράσει; Τα αντιρετροϊκά δεν πουλιούνται στα φαρμακεία.Αγόρασε κανένα αντιρετροικό φάρμακο κατά του έιτζ και έχε το μαζί σου για καλό και για κακό. Κάποιος είπε ότι προστατεύει αν παρθεί αμέσως μετά από επαφή με άρρωστο αν παρθεί για κάποιο διάστημα.
αφου οι κοπελες ειναι νομιμες
πως δουλεψε και σε στουντιο αυτη?
ο ν σμυρνη κατι σελιδες πισω ειπε που δουλευε εκτος απο σπυρου πατση
με αλλο ονομα και στο ΒΟυρβαχη :S
απο παλια τα εχω δει αυτα αλλα τι διαολο μονο μια βρεθηκε με ειτζ :thinkκαθε 2 μινες κολπικο και αιμα....
καθε 2 μινες κολπικο και αιμα....
Με τη δημοσίευση των φωτογραφιών της κοπέλας η πολιτεία πέτυχε 2 πράγματα:
1) Θα γίνουμε αναμφισβήτητα ρόμπα στο εξωτερικό για εφαρμογή πρακτικών Ιρανικού καθεστώτος (αυτό το έχουμε ήδη αναλύσει).
2) Ο κόσμος θα περιμένει φυσιολογικά να βλέπει από εδώ και στο εξής τη φωτογραφία κάθε οροθετικής ιερόδουλης στις εφημερίδες. Αν δεν ξαναδεί φωτογραφία (που δεν θα ξαναδεί) θα νομίσει ότι δεν υπάρχει άλλη οροθετική ιερόδουλη. Άρα θα πει ο πελάτης: "Γαμάω ελεύθερα χωρίς καπότα. Αν υπήρχε άλλη θα μου την έδειχνε αμέσως η αστυνομία για να με προφυλάξει".
δηλαδη τοσα χρονια που δεν ειχαν δειξει αλλη αυτο νομιζαν οι μπουρδελιαριδες τυπε?Με τη δημοσίευση των φωτογραφιών της κοπέλας η πολιτεία πέτυχε 2 πράγματα:
Ναι έτσι είπαν στα ρεπορτάζ.Δεν είπαν αναλυτικά για πίπα ή γλυφομούνι στις ειδήσεις φυσικά, απλά ότι δεχόταν σεξ χωρίς προφυλάξεις.μαγκες σορρυ αλλα επειδη μπηκα τωρα και οι σελιδες ειναι πολλες και αδυνατο να κατσω να ψαχνω ...αν θελει καποιος με ενα ναι η οχι μου απανταει...
εχει τεθει θεμα οτι δεχοτανε ακαποτα γαμησια;;δε μιλαω για πιπες η γλειφομουνια...
ακαποτα κολπικα γαμησια;;
ευχαριστω...
ναι εκανε τυπεμαγκες σορρυ αλλα επειδη μπηκα τωρα και οι σελιδες ειναι πολλες και αδυνατο να κατσω να ψαχνω ...αν θελει καποιος με ενα ναι η οχι μου απανταει...
εχει τεθει θεμα οτι δεχοτανε ακαποτα γαμησια;;δε μιλαω για πιπες η γλειφομουνια...
ευχαριστω...
δηλαδη τοσα χρονια που δεν ειχαν δειξει αλλη αυτο νομιζαν οι μπουρδελιαριδες τυπε?
οτι δεν υπαρχει καμια με ειτζ στα μπουρδελα?η οτι να γαμαμε ακαποτα?
μαγκες σορρυ αλλα επειδη μπηκα τωρα και οι σελιδες ειναι πολλες και αδυνατο να κατσω να ψαχνω ...αν θελει καποιος με ενα ναι η οχι μου απανταει...
ευχαριστω...
Το πρόσωπο του εφιάλτη Σύμφωνα με επιβεβαιωμένες πληροφορίες του planet-greece, η 22χρονη Ρωσίδα ιερόδουλη, φορέας του AIDS, που πιάστηκε να εκδίδεται στον οίκο ανοχής της οδού Φώκαιας αριθ. 22, στην Αθήνα, ούσα κάτοικος Γαλατσίου, νοσηλεύεται φρουρούμενη στα κρατητήρια της ΓΑΔΑ, μόνη της! Την Παρασκευή είχε μεταβεί στο νοσοκομείο του Ερυθρού Σταυρού, μετά από εντολή του 13ου τακτικού ανακριτή για τις σχετικές εξετάσεις, συνοδία αστυνομικών.μαγκες σορρυ αλλα επειδη μπηκα τωρα και οι σελιδες ειναι πολλες και αδυνατο να κατσω να ψαχνω ...αν θελει καποιος με ενα ναι η οχι μου απανταει...
ευχαριστω...