Νέα

Σοκ: Ρωσίδα 21 ετών με Aids σκορπά το θάνατο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα don kihotis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 561K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Rythm

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Yπάρχει ένα θεματάκι σε αυτό πάντως. Δλδ ναι μεν προστατεύεται η δημόσια υγεία και αυτοί που πήγαν μαζί της θα ταρακουνηθούν να κάνουν εξετάσεις, αλλά από την άλλη αυτή η έκθεση λειτουργεί και λίγο αρνητικά για μελλοντικούς ελέγχους.

Μια εργαζόμενη που δουλεύει εκεί μπορεί να αποφεύγει αύριο ελέγχους υπό τον φόβο μιας μελλοντικής διαπόμπευσης (μην κοιτάς που η συγκεκριμένη χαμογέλαγε κιόλας!).  :jerking:

Άλλωστε αυτοί που πήγαν με την συγκεκριμένη μπορεί να πήγαν με άλλες 100 μετά. Οι άλλες ήταν καθαρές 100%;

Αν και υπερτερεί το δημόσιο καλό στη συγκεκριμένη περίπτωση, δεν λύνεται το πρόβλημα μόνο με τη δημοσίευση της φωτό .

Μετά από λίγο δεν θα υπάρχει ο κίνδυνος να έχουν ξεχαστούν και πάλι όλα αυτά;

Τι λες ρε κι εσυ.......

Οι εργαζομενες θελουν να κολλησουν το οτιδηποτε????

Ο ελεγχος γινεται για το καλο τους κι οχι για διαπομπευση...Ουτε θα βγαλουν στη φορα την καθε κοπελα που εχει κολλησει κατι....Αυτη η περιπτωση ειναι ιδιαιτερη γιατι ηξερε αυτη αλλα συνεχιζε να το κανει....Μην τα γαματε ολα....

aoratos2010

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
2
Πόντοι
16
Ρε παιδιά, έλεος.Κι αυτό συνομωσιολογία είναι? Οκ, είναι ευνόητο ότι κάθε φορά πριν τις εκλογές το κράτος προσπαθεί να δείξει ότι λειτουργεί καλά, αλλά η πραγματικότητα είναι ότι το aids κυκλοφορεί στους οίκους ανοχής.Για όποιο λόγο κι αν το πρόβαλλαν, η αλήθεια δεν αλλάζει.

Αυτό είναι λυπηρό όντως, οι δημόσιες υπηρεσίες να δουλέυουν ρολόι παραμονή κάθε εκλογών.

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
μα καλα ποσο βλακες μπορει να ειναι οσοι πηγανε μαζι της χωρις προφυλαξεις??ακουσα στο ραδιοφωνο για 600 ατομα οτι εχουν ηδη τηλεφωνησει...αν ειναι δυνατον.και αυτοι οι ηλιθιοι ,μπορει να πηγαν και με την κοπελα-γυναικα τους μετα....Ο θεος βοηθος!!

aoratos2010

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
2
Πόντοι
16
Τι λες ρε κι εσυ.......

Οι εργαζομενες θελουν να κολλησουν το οτιδηποτε????

Ο ελεγχος γινεται για το καλο τους κι οχι για διαπομπευση...Ουτε θα βγαλουν στη φορα την καθε κοπελα που εχει κολλησει κατι....Αυτη η περιπτωση ειναι ιδιαιτερη γιατι ηξερε αυτη αλλα συνεχιζε να το κανει....Μην τα γαματε ολα....

Άλλο είπα. Για μια ιερόδουλο αυτό μπορεί να λειτουργήσει λίγο αποτρεπτικά στο μέλλον. Δεν είπα ότι κακώς δημοσιεύσανε τη φωτό.

Και επίσης μια ιερόδουλη μπορεί να λέει ότι δεν το ήξερε και στην ουσία να λέει ψέματα. Τι κάνουν τότε οι αρχές; Δημοσιεύουν τη φωτό ή όχι;

Και εγώ υπέρ της δημοσίευσης της φωτό είμαι στη συγκεκριμένη περίπτωση, αλλά αυτή η τακτική δεν λύνει το πρόβλημα.

Υπάρχουν πιο σοβαρές λύσεις για τη διασφάλιση της δημόσιας υγείας.

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
πως γινεται σε τετοια σπιτια με τετοιες συνθηκες υγιεινης να κανουν σεξ χωρις προφυλακτικο?  :helpplea: :helpplea:
Τι λέτε τωρα ρε...Στο ΑΜΝΕΖΙΑ που είχα πάει πριν κανένα εξάμηνο με δυο φιλαράκια ,ο ένας ΕΚΑΝΕ 69 χωρίς προφύλαξη και ο άλλος έκανε ΓΛΩΣΣΟΦΙΛΑ κατά βούληση...Αμα σε πιάσει η μαλακία πάνω στην καύλα και δε σκέφτεσαι...

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
μα καλα ποσο βλακες μπορει να ειναι οσοι πηγανε μαζι της χωρις προφυλαξεις??ακουσα στο ραδιοφωνο για 600 ατομα οτι εχουν ηδη τηλεφωνησει...αν ειναι δυνατον.και αυτοι οι ηλιθιοι ,μπορει να πηγαν και με την κοπελα-γυναικα τους μετα....Ο θεος βοηθος!!
Προφανως εννοει και με γυμνο τσιμπουκι.

τυπε εγω πιστευω πως απο πισω απτο ολο σκηνικο ειναι η χ.α
ειναι σατανιστες αυτα τα μουνια
Ρε ο Λιονταρης που ειναι?
Εχει δωσει σημεια ζωης?

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Εισαι παντελώς ηλίθιος εσύ.
Ξαναρωταω λοιπόν που το ξερατε οτι γνώριζαν για την αρρώστια γιατι κάπου αναφέρθηκε πιο πάνω οτι το ήξεραν.
Γελοίε που τολμάς να μου κάνεις και παράθεση.

χμμμμμ νευρα

.και αυτοι οι ηλιθιοι ,μπορει να πηγαν και με την κοπελα-γυναικα τους μετα....Ο θεος βοηθος!!

χμμμμμμμμμμμμμ

kostas8000

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2011
Like
181
Πόντοι
16
τυπε εγω πιστευω πως απο πισω απτο ολο σκηνικο ειναι η χ.α
ειναι σατανιστες αυτα τα μουνια

εγω πιστευω πως πισω απο αυτο το γεγονος ειναι η μουνσαντ (μυστικες υπηρεσιες ιεροδουλων) που επειδη εχουν γινει αρκετες τον τελευταιο καιρο προσπαθουν με αυτο ντο ντροπο να εξυγειανουν τον κλαδο τους!!!! :)

antonheret

Νέο Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
0
υποννοεις οτι ειναι πλεκτανη τυπε?
οχι πως ειναι πλεκτανη.απλα δεν εχω ακουσει  ποτε κοπελα στη φυλης να κανει σεξ χωρις προφυλακτικο.το να κολησαν 3 ατομα μετα απ 2 μερες με στοματικο σεξ μου φαινεται παραξενο...

sarouman

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2007
Κριτικές
69
Like
535
Πόντοι
7.125
Πάντως έχει ξεσπάσει ήδη πανικός...και για ένα διάστημα θα γίνεται νταβαντούρι..ωσπου να ξεχαστουν όλα παλι...

Οσον αφορά την κοπέλα αυτή... Οταν μαθαίνεις σε ηλικία 20 ετών ότι έχεις μια τόσο σοβαρή ασθένεια...πολλά είναι τα συναισθήματα που σε κατακλύζουν... Πέρα απο τη λύπη και το παράπονο..νιώθεις και οργή.
Στις φωτογραφίες της συγκεκριμένης κοπέλας διακρίνω ένα..μειδίαμα να το πώ...χαμόγελο ίσως...δεν ξέρω...
Αν εν γνώση της καταστασης σου κάνεις μια τέτοια δουλεια..τότε σίγουρα θες να βλάψεις τον άλλον! Και μάλιστα θες να του μεταδωσεις τον ιο, θες να νιωσει και άλλος την κατάσταση σου...χαιρέκακα... ότι πρέπει να πάθει και ο άλλος αυτο που έχω εγώ... γιατί να μου τύχει μόνο εμένα η συμφορά?
Πιστεύω επιδίωκε σίγουρα το ακάποτο σεξ (αλλιώς μαι ιερόδουλη δεν είναι ηλίθια να κάνει ακάποτο σεξ)... εξαιτίας της κατάστασης της.
Αυτή είναι η μια ερμηνεία..

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Προφανως εννοει και με γυμνο τσιμπουκι.
Ρε ο Λιονταρης που ειναι?
Εχει δωσει σημεια ζωης?

Εχω μιλησει με τον λιονταρη τυπε
δεν νιωθει το παλικαρι ειναι αλλου.
Τιποτα δεν ειναι τυχαιο... μην ειστε αγαθοβιοληδες.

Επισκέπτης
Τι λέτε τωρα ρε...Στο ΑΜΝΕΖΙΑ που είχα πάει πριν κανένα εξάμηνο με δυο φιλαράκια ,ο ένας ΕΚΑΝΕ 69 χωρίς προφύλαξη και ο άλλος έκανε ΓΛΩΣΣΟΦΙΛΑ κατά βούληση...Αμα σε πιάσει η μαλακία πάνω στην καύλα και δε σκέφτεσαι...
με τα γλωσσοφιλα δεν κολας τπτ παντος αυτο ειναι ενα καλο ταρακουνιμα για ολους....

piatsovios

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαρ 2011
Κριτικές
34
Like
2
Πόντοι
1.396
βρε παιδια αυτη η καριολα
πρεπει να εκανε σωβαρη ζημια.ειπε μολισ τωρα στησ ειδησεισ του αλφα οτι το κεελπνω δεχτηκε 600 κλησεισ για εξεταση ενω 25 ατομα δηλωσαν πωσ δυστυχωσ δεν πηραν καμια προφυλαξη,,κ πιοσ ξερει ποση θα εινε ακομα.......μακαρι να εινε ολα τα παιδια καλα συναγωνιστεσ αλλα φωβαμαι πωσ αυτη πηρε πολλουσ στο λαιμο τησ ,,μακαρι να διαψευσθω παταγοδωσ.

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
στο τελος η καυλα παντα νικαει τυπε

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Λες να είναι ίδια περίπτωση με τη Ρωσσίδα δλδ;

Αναρωτιεμαι γιατι τον ψαχνουνε...
δεν θα εμφανιστει και να εμφανιζοταν ομως
συζητησεις με τυπους σαν τον λιονταρη ειναι χασιμο χρονου.

Ιδια περιπτωση με την ρωσιδα ειναι ναι. Ειμαι σιγουρος.
Το δειχνουν οι πραξεις του.

Steven_1

Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
21
Πόντοι
16
βρε παιδια αυτη η καριολα
πρεπει να εκανε σωβαρη ζημια.ειπε μολισ τωρα στησ ειδησεισ του αλφα οτι το κεελπνω δεχτηκε 600 κλασεισ για εξεταση ενω 25 ατομα δηλωσαν πωσ δυστυχωσ δεν πηραν καμια προφυλαξη,,κ πιοσ ξερει ποση θα εινε ακομα.......μακαρι να εινε ολα τα παιδια καλα συναγωνιστεσ αλλα φωβαμαι πωσ αυτη πηρε πολλουσ στο λαιμο τησ ,,μακαρι να διαψευσθω παταγοδωσ.

:o

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom