Νέα

Σοκ: Ρωσίδα 21 ετών με Aids σκορπά το θάνατο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα don kihotis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 561K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
517
Like
71.913
Πόντοι
41.129
απο τοτε που εσκασε το θεμα αν και δεν εχω παει με την κοπελα ,πραγματικα δε μου σηκωνεται απο τον φοβο...προβλεπω πολυημερη αποχη απο το αθλημα ακομα και απο τα studio !

jimminy

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2005
Like
21
Πόντοι
66
Πάντως έχει ξεσπάσει ήδη πανικός...και για ένα διάστημα θα γίνεται νταβαντούρι..ωσπου να ξεχαστουν όλα παλι...

Οσον αφορά την κοπέλα αυτή... Οταν μαθαίνεις σε ηλικία 20 ετών ότι έχεις μια τόσο σοβαρή ασθένεια...πολλά είναι τα συναισθήματα που σε κατακλύζουν... Πέρα απο τη λύπη και το παράπονο..νιώθεις και οργή.
Στις φωτογραφίες της συγκεκριμένης κοπέλας διακρίνω ένα..μειδίαμα να το πώ...χαμόγελο ίσως...δεν ξέρω...
Αν εν γνώση της καταστασης σου κάνεις μια τέτοια δουλεια..τότε σίγουρα θες να βλάψεις τον άλλον! Και μάλιστα θες να του μεταδωσεις τον ιο, θες να νιωσει και άλλος την κατάσταση σου...χαιρέκακα... ότι πρέπει να πάθει και ο άλλος αυτο που έχω εγώ... γιατί να μου τύχει μόνο εμένα η συμφορά?
Πιστεύω επιδίωκε σίγουρα το ακάποτο σεξ (αλλιώς μαι ιερόδουλη δεν είναι ηλίθια να κάνει ακάποτο σεξ)... εξαιτίας της κατάστασης της.
Αυτή είναι η μια ερμηνεία..

Το μονο σωστο ποστ μετα απο 115 σελιδες.

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
βρε παιδια αυτη η καριολα
πρεπει να εκανε σωβαρη ζημια.ειπε μολισ τωρα στησ ειδησεισ του αλφα οτι το κεελπνω δεχτηκε 600 κλησεισ για εξεταση ενω 25 ατομα δηλωσαν πωσ δυστυχωσ δεν πηραν καμια προφυλαξη,,κ πιοσ ξερει ποση θα εινε ακομα.......μακαρι να εινε ολα τα παιδια καλα συναγωνιστεσ αλλα φωβαμαι πωσ αυτη πηρε πολλουσ στο λαιμο τησ ,,μακαρι να διαψευσθω παταγοδωσ.
συμφωνω

Screamer

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2009
Κριτικές
6
Like
100
Πόντοι
16
Προεκλογικη διαπομπευση ενος αρωστου ατομου. Το κρατος θελει να μας θυμισει οτι ειναι εδω και νοιαζεται για τους πολιτες του. Οταν εκδιδονταν εκατονταδες μαυρες για χρονια σε ολο το κεντρο της Αθηνας σε ξενοδοχεια τρωγλες που ηταν το κρατος να τις μαζεψει ? Εκεινες ησαν ολες "καθαρες" ? Στα εκατονταδες μπουρδελα που λειτουργουν χωρις αδεια, οι κοπελες που δουλευουν ειναι ολες ελεγχομενες ? Βρηκαν μια κατα τυχη και αποφασισαν να την ξεσκισουν για να δειξουν οτι υπαρχει κρατος. Αν δεν ερχονταν εκλογες, δεν θα την ενοχλουσε κανεις και η συγκεκριμενη θα συνεχιζε κανονικα τη δουλεια της χωρις να τρεχει μια.

+1000000  Πόσο Δίκιο Έχεις Φίλε Μου !!!!

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Yπάρχει ένα θεματάκι σε αυτό πάντως. Δλδ ναι μεν προστατεύεται η δημόσια υγεία και αυτοί που πήγαν μαζί της θα ταρακουνηθούν να κάνουν εξετάσεις, αλλά από την άλλη αυτή η έκθεση λειτουργεί και λίγο αρνητικά για μελλοντικούς ελέγχους.

Μια εργαζόμενη που δουλεύει εκεί μπορεί να αποφεύγει αύριο ελέγχους υπό τον φόβο μιας μελλοντικής διαπόμπευσης (μην κοιτάς που η συγκεκριμένη χαμογέλαγε κιόλας!).  :jerking:

Άλλωστε αυτοί που πήγαν με την συγκεκριμένη μπορεί να πήγαν με άλλες 100 μετά. Οι άλλες ήταν καθαρές 100%;

Αν και υπερτερεί το δημόσιο καλό στη συγκεκριμένη περίπτωση, δεν λύνεται το πρόβλημα μόνο με τη δημοσίευση της φωτό .

Μετά από λίγο δεν θα υπάρχει ο κίνδυνος να έχουν ξεχαστούν και πάλι όλα αυτά;

Ο ελεγχος ειναι ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΣ παληκαρι μου, τι ειναι αυτα που λες?

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Εχω εναν γνωστο αστυνομικο ο οποιος μου ειχε πει

οτι στη φυλης γινεται χαμος απο παρανομα σπιτακια... βασικα ολα παρανομα ειναι

αλλα δεν πιστευα οτι θα παιχθει τοσο ακραιο σκηνικο με ειτζ. Ξαναλεω πως σπιτακια οπως αυτο της ΦΩκαιας και αάλλα ειναι για να κανεις πλακες με καναν απολυτο απο εδω και ως εκει... ειναι σκατοσπιτα τι γαμησι να κανεις εκει μεσα. χαλι μαυρο επισης  οποιος σκαει με προφυλακτικο

ακομη και σε παρανομο ειναι ασφαλης για μενα. Μια κινηση θα ηταν να αρχισουν οι ερωτησεις σε αστυνομια για το ποιοι οικοι ειναι νομιμοι τελικα? σε περιπτωση που μας κανει καμια πλακα
ο θεος των ελλεηνιδων και σπασει το προφυλακτικο?  :huh: :huh:

Επισκέπτης
απο τοτε που εσκασε το θεμα αν και δεν εχω παει με την κοπελα ,πραγματικα δε μου σηκωνεται απο τον φοβο...προβλεπω πολυημερη αποχη απο το αθλημα ακομα και απο τα studio !
εσυ ναι, μπωρει να μην ερθεις. εμεις εδω τι να πουμε.....δλδ αμα η πελατες της κοπελας θα σκεφτούν το ιδιο με αυτην και θα θελουν εκδίκηση ?.... :think: ειναι πολλυ φρίκη κατασταση..... :huh:

Rythm

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Άλλο είπα. Για μια ιερόδουλο αυτό μπορεί να λειτουργήσει λίγο αποτρεπτικά στο μέλλον. Δεν είπα ότι κακώς δημοσιεύσανε τη φωτό.

Και επίσης μια ιερόδουλη μπορεί να λέει ότι δεν το ήξερε και στην ουσία να λέει ψέματα. Τι κάνουν τότε οι αρχές; Δημοσιεύουν τη φωτό ή όχι;

Και εγώ υπέρ της δημοσίευσης της φωτό είμαι στη συγκεκριμένη περίπτωση, αλλά αυτή η τακτική δεν λύνει το πρόβλημα.

Υπάρχουν πιο σοβαρές λύσεις για τη διασφάλιση της δημόσιας υγείας.

Λες ηλιθιοτητες.....

Screamer

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2009
Κριτικές
6
Like
100
Πόντοι
16
βρε παιδια αυτη η καριολα
πρεπει να εκανε σωβαρη ζημια.ειπε μολισ τωρα στησ ειδησεισ του αλφα οτι το κεελπνω δεχτηκε 600 κλησεισ για εξεταση ενω 25 ατομα δηλωσαν πωσ δυστυχωσ δεν πηραν καμια προφυλαξη,,κ πιοσ ξερει ποση θα εινε ακομα.......μακαρι να εινε ολα τα παιδια καλα συναγωνιστεσ αλλα φωβαμαι πωσ αυτη πηρε πολλουσ στο λαιμο τησ ,,μακαρι να διαψευσθω παταγοδωσ.

Συναγωνιστή Ένα Θα Σου Πω !!! ΠΟΤΕ Μα ΠΟΤΕ Μην Πιστεύεις Αυτά Που Λένε Στην Τηλεόραση ! Πρόκειτε Για Δημοσιογράφους Παντελώς Άσχετους & Ηλίθιους Στην Πλειοψηφία Τους Που Προσπαθούν Να Κάνουν Μια
"Δημοσιογραφική" Επιτυχία Για Να Γίνουν Περισσότερο Γνωστοί & Να Παρούν Καμιά Καλύτερη Θεσούλα Η Λίγα Φράγκα Παραπάνω ! (Μιλάω Εκ Πέιρας)

Επισκέπτης
Εχω εναν γνωστο αστυνομικο ο οποιος μου ειχε πει

οτι στη φυλης γινεται χαμος απο παρανομα σπιτακια... βασικα ολα παρανομα ειναι

αλλα δεν πιστευα οτι θα παιχθει τοσο ακραιο σκηνικο με ειτζ. Ξαναλεω πως σπιτακια οπως αυτο της ΦΩκαιας και αάλλα ειναι για να κανεις πλακες με καναν απολυτο απο εδω και ως εκει... ειναι σκατοσπιτα τι γαμησι να κανεις εκει μεσα. χαλι μαυρο επισης  οποιος σκαει με προφυλακτικο

ακομη και σε παρανομο ειναι ασφαλης για μενα. Μια κινηση θα ηταν να αρχισουν οι ερωτησεις σε αστυνομια για το ποιοι οικοι ειναι νομιμοι τελικα? σε περιπτωση που μας κανει καμια πλακα
ο θεος των ελλεηνιδων και σπασει το προφυλακτικο?  :huh: :huh:
η σιγικριμενη εχει δουλεψη και σε στουντιο....
το ποσα ειναι νομιμα δεν θες να μαθεις γτ θα φρικαρεις αλλα η πελατες εχουνε δικεομα να ζειτανε εξετασεις απο τι καθε κοπελα....πριν μπουνε αμα θελουνε...

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
το ποσα ειναι νομιμα δεν θες να μαθεις γτ θα φρικαρεις αλλα η πελατες εχουνε δικεομα να ζειτανε εξετασεις απο τι καθε κοπελα....πριν μπουνε αμα θελουνε...

Σωστα μαλακια πεταξα.

Τα στουντιο ειναι νομιμα ξέρεις?

curie29

Μέλος
Εγγρ.
13 Φεβ 2010
Like
54
Πόντοι
16

υπο νορμαλ συνθηκες οι κοπελες καθε ποτε πρεπει να περναν απο εξετασεις? :think:

Screamer

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2009
Κριτικές
6
Like
100
Πόντοι
16
ΣΥΡΙΖΑ ειμαι, αλλα δεν ειναι αυτο το θεμα.
Το θεμα ειναι η κοροιδια του κρατους απεναντι στους πολιτες. Αφηνει ανεξελεκτη την κατασταση στο κεντρο της Αθηνας. Πορνεια, ναρκωτικα, λαθρομεταναστευση, εγκληματικοτητα και λιγες μερες πριν τις εκλογες πιανουν κατα τυχη μια εκδιδομενη φορεα και την περιφερουν σαν τροπαιο στα ΜΜΕ. Πιθανων να υπαρχουν 10δες ή 100δες γυναικες στην πιατσα με ΣΜΝ, που ειναι το κρατος να ελεξει την κατασταση ?
Μου θυμιζει μια φαση φετος το χειμωνα στο δασος εξω απο το χωριο μου, που δασαρχειο και αστυνομια επιασαν 2 τυπους να κοβουν ξυλα χωρις αδεια. Τους ξεσκισαν στα προστιμα, εδωσαν στα τοπικα ΜΜΕ τα στοιχεια τους και τους κατασχεσαν το αγροτικο. Την ιδια περιοδο ολα τα διπλανα χωρια κοβαμε ξυλα απο το ιδιο δασος χωρις αδεια. Αλλα επρεπε να δειξουν οι αρχες οτι δεν τους πληρωνουμε τζαμπα, οτι παραγουν εργο. Αυτο εκαναν και στην περιπτωση της συγκεκριμενης κοπελας. Μη σου φενει περιεργο αν την επομενη βδομαδα πιασουν καναν δραπετη καταζητουμενο.

+100000000 Again
Τελικά Υπάρχει Κόσμος Που Σκέφτετε Σωστά !!!  

kostas8000

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2011
Like
181
Πόντοι
16
εγω θελω να απευθυνω ενα ερωτημα και οποιος θελει απανταει...πιστευεται πως το θεμα θα εχει συνεχεια δλδ πως τις επομενες ημερες θα εχουμε σφραγισμα ακ ιαλλων οικων ανοχης (οχι απαραιτητα για τους ιδιους ακριβως λογους οπως αυτο που εγινε προχθες)αλλα για παρανομα σπιτια λαθροιεροδουλες κτλ

tednet

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2011
Like
4
Πόντοι
16
Τι λέτε τωρα ρε...Στο ΑΜΝΕΖΙΑ που είχα πάει πριν κανένα εξάμηνο με δυο φιλαράκια ,ο ένας ΕΚΑΝΕ 69 χωρίς προφύλαξη και ο άλλος έκανε ΓΛΩΣΣΟΦΙΛΑ κατά βούληση...Αμα σε πιάσει η μαλακία πάνω στην καύλα και δε σκέφτεσαι...
αυτα δεν διοκονται απο τον νομο δεν υπαρχει παρανομια σε αυτα

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
εγω θελω να απευθυνω ενα ερωτημα και οποιος θελει απανταει...πιστευεται πως το θεμα θα εχει συνεχεια δλδ πως τις επομενες ημερες θα εχουμε σφραγισμα ακ ιαλλων οικων ανοχης (οχι απαραιτητα για τους ιδιους ακριβως λογους οπως αυτο που εγινε προχθες)αλλα για παρανομα σπιτια λαθροιεροδουλες κτλ
οχι τυπε
οσες ηταν παρανομες την εκαναν απτα μπουρδελα για λιγες μερες

Sonia26

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2011
Like
0
Πόντοι
6
Από την στιγμή που στην Αθήνα όποιος θέλει πάει ανοίγει μπουρδέλο και τα μισά μπουρδέλα είναι χωρίς άδειες και οι μισές κοπέλες δεν είναι δηλωμένες και δεν περνάνε ιατρικές εξετάσεις, φυσικό και επόμενο είναι να συμβεί και αυτό…
Αλλά και οι άλλοι πήγανε βάλανε τον πούτσο τους με στο μουνή της χωρίς καμία προφύλαξη ... Που είμαστε στην Αφρική…. :headbang:
Αν δεν αλλάξουν τον νόμο να κάνουν οργανωμένα μαγαζιά τύπου FKK με σωστούς υγειονομικούς ελέγχους το ένα παράνομο μπουρδέλο θα φυτρώνει πίσω από το άλλο….

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom