Νέα

Σοκ: Ρωσίδα 21 ετών με Aids σκορπά το θάνατο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα don kihotis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 561K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Steven_1

Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
21
Πόντοι
16
Με τη δημοσίευση των φωτογραφιών της κοπέλας η πολιτεία πέτυχε 2 πράγματα:
1) Θα γίνουμε αναμφισβήτητα ρόμπα στο εξωτερικό για εφαρμογή πρακτικών Ιρανικού καθεστώτος (αυτό το έχουμε ήδη αναλύσει).
2) Ο κόσμος θα περιμένει φυσιολογικά να βλέπει από εδώ και στο εξής τη φωτογραφία κάθε οροθετικής ιερόδουλης στις εφημερίδες. Αν δεν ξαναδεί φωτογραφία (που δεν θα ξαναδεί) θα νομίσει ότι δεν υπάρχει άλλη οροθετική ιερόδουλη. Άρα θα πει ο πελάτης: "Γαμάω ελεύθερα χωρίς καπότα. Αν υπήρχε άλλη θα μου την έδειχνε αμέσως η αστυνομία για να με προφυλάξει".

Παραθετω τη μαλακια της ημερας

true-grit

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2012
Like
0
Πόντοι
0
Με τη δημοσίευση των φωτογραφιών της κοπέλας η πολιτεία πέτυχε 2 πράγματα:
1) Θα γίνουμε αναμφισβήτητα ρόμπα στο εξωτερικό για εφαρμογή πρακτικών Ιρανικού καθεστώτος (αυτό το έχουμε ήδη αναλύσει).
2) Ο κόσμος θα περιμένει φυσιολογικά να βλέπει από εδώ και στο εξής τη φωτογραφία κάθε οροθετικής ιερόδουλης στις εφημερίδες. Αν δεν ξαναδεί φωτογραφία (που δεν θα ξαναδεί) θα νομίσει ότι δεν υπάρχει άλλη οροθετική ιερόδουλη. Άρα θα πει ο πελάτης: "Γαμάω ελεύθερα χωρίς καπότα. Αν υπήρχε άλλη θα μου την έδειχνε αμέσως η αστυνομία για να με προφυλάξει".
Εχεις αντιληφθεί οτι η φωτογραφία δημοσιεύθηκε επειδή εν γνώση της έθεσε σε κίνδυνο ζωές ανθρώπων και όχι γιατί απλά έτυχε να έχει τον ιό ή όχι????
Στο site που υποτίθεται ότι εκπροσωπείς έχεις ένα poll. Εσύ τι πιστεύεις επ αυτού?

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
517
Like
71.786
Πόντοι
41.129
εσυ ναι, μπωρει να μην ερθεις. εμεις εδω τι να πουμε.....δλδ αμα η πελατες της κοπελας θα σκεφτούν το ιδιο με αυτην και θα θελουν εκδίκηση ?.... :think: ειναι πολλυ φρίκη κατασταση..... :huh:

αμαντα σε εχω γνωρισει και απο κοντα εκει στο κασσανδρας, αν φοβασαι τυχον εκδικητικους πελατες κανε αποχη και εσυ,παρε μια αδεια κανα μηνα να ξεκαθαρισουν τα πραγματα μην το ρικαρεις

tsilibourditsas

Μέγας
Εγγρ.
4 Σεπ 2007
Κριτικές
17
Like
97
Πόντοι
4.165
Από που να το αγοράσει; Τα αντιρετροϊκά δεν πουλιούνται στα φαρμακεία.

Ωχ. Ε τότε απλά να προσέχει όσο μπορεί η ίδια, τι να πω.... :(
Εγώ πάντως γνωρίζω περίπτωση με ειτζ που κατέληξε σε οικογενειακή τραγωδία... Ο άντρας κάτι αντιλήφθηκε (οι γιατροί δεν του το είπαν) λίγο πριν πεθάνει, η μάνα πέθανε αρκετά χρόνια αργότερα και τώρα έχει μείνει ορφανή η κόρη... Και όλα έγιναν με άκρα μυστικότητα...Και οι δύο είχαν αδυνατίσει και μαραζώσει πριν πεθάνουν...

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
517
Like
71.786
Πόντοι
41.129

την κοπελα την εχω δει να περναει απο μπροστα μου καθως αυτη πηγαινε στον οικο της φυλης οταν δουλευε εκει,και ενω εγω περιμενα τη σαντρα απο το φ71,πραγματικα αν την δεις βαμμενη με σκιες μεικ απ κλπ θ αδεις μεγαλη διαφορα ,καμμια σχεση με αυτες τις φωτο

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
την κοπελα την εχω δει να περναει απο μπροστα μου καθως αυτη πηγαινε στον οικο της φυλης οταν δουλευε εκει,και ενω εγω περιμενα τη σαντρα απο το φ71,πραγματικα αν την δεις βαμμενη με σκιες μεικ απ κλπ θ αδεις μεγαλη διαφορα ,καμμια σχεση με αυτες τις φωτο

Εμενα με προβληματιζει πως δουλευε στο στουντιο
χωρις να της έχουν ζητησει χαρτια.

Ειναι ερωτημα αυτο.

hivaids.gr

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2012
Like
6
Πόντοι
6
Εχεις αντιληφθεί οτι η φωτογραφία δημοσιεύθηκε επειδή εν γνώση της έθεσε σε κίνδυνο ζωές ανθρώπων και όχι γιατί απλά έτυχε να έχει τον ιό ή όχι????
Στο site που υποτίθεται ότι εκπροσωπείς έχεις ένα poll. Εσύ τι πιστεύεις επ αυτού?
Θα σου πω ευθέως τι πιστεύω. Οι ιοί δεν διώκονται. Από τον ιό της γρίπης, μέχρι τον ιό HIV. Όπως ο ιός HIV έτσι και ο ιός της γρίπης μπορεί να αποβεί μοιραίος για έναν αδύνατο οργανισμό, αλλά δεν έχω ακούσει να κρατούνται όσοι έχουν γρίπη. Ένας τρόπος υπάρχει (ή μάλλον τρεις) για να μειώσεις τον κίνδυνο μόλυνσης με τον ιό HIV: η περιτομή του πέους, η χρήση του προφυλακτικού και η αντιρετροϊκή θεραπεία. Αυτά λένε τα επιστημονικά δεδομένα. Τα υπόλοιπα είναι αρλούμπες προς λαϊκή κατανάλωση.

Billy7

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2009
Κριτικές
85
Like
983
Πόντοι
2.687
Παιδιά τα πράγματα γίναν επικίνδυνα.Έχουμε γεμίσει με παράνομους οίκους και πρέπει να αρχίσουν να τους κλείνουν όσους δεν έχουν άδεια.Φαντάζεστε αν ένας έχει κολήσει από αυτήν και συνεχίζει να πηγαίνει και σε άλλους οίκους???????Δεν θέλει πολύ να μεταδωθεί σε όλη την πιάτσα!!!!!!!!!!!!!

hivaids.gr

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2012
Like
6
Πόντοι
6
Παιδιά τα πράγματα γίναν επικίνδυνα.Έχουμε γεμίσει με παράνομους οίκους και πρέπει να αρχίσουν να τους κλείνουν όσους δεν έχουν άδεια.Φαντάζεστε αν ένας έχει κολήσει από αυτήν και συνεχίζει να πηγαίνει και σε άλλους οίκους???????Δεν θέλει πολύ να μεταδωθεί σε όλη την πιάτσα!!!!!!!!!!!!!
Όχι ΘΑ γίνει. Έχει γίνει ΗΔΗ.
Έχουμε πρόσφατο παράδειγμα την κατά 1500% εξάπλωση του AIDS στους χρήστες της Πλατείας Ομονοίας. Όλοι μολυνθήκανε μέσα σε ενάμισυ χρόνο. Μπαμ-μπαμ. Ο ένας μετά τον άλλο. Στη σειρά.

tsotos

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2006
Κριτικές
6
Like
23
Πόντοι
1
εχουν παρει φωτια κωλαρακια και καρδιες εχουν αλλαξει θεση αυτες τις μερες με το ρωσακι.Διαζυγια θα ερθουν κ χωρισμοι ζευγαριων.Αντε τωρα να πεις την γυναικα σου η την σχεση σου:Αγαπη μου πανε για εξετασεις γιατι η Τανα ηταν αδερφη του AIDS κ επειδη στον εχωσα μετα απο αυτην πανε να δεις.Βεβαια η Τανα ηταν κ στην ψυχη κ στο μυαλο ΤΑΝΑ αφου το ηξερε κ συνεχιζε να δουλευει.Καλο κουραγιο στους μπηχτηδες της ρωσιδας αλλα λενε οτι οποιος πηδαει πολλα παλουκια μπαινει κ ενα στον κωλο του!

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
και ολες αυτες που δουλευουν εκει θα πανε ομονοια σαν freelancer τυπε

true-grit

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2012
Like
0
Πόντοι
0
Θα σου πω ευθέως τι πιστεύω. Οι ιοί δεν διώκονται. Από τον ιό της γρίπης, μέχρι τον ιό HIV. Όπως ο ιός HIV έτσι και ο ιός της γρίπης μπορεί να αποβεί μοιραίος για έναν αδύνατο οργανισμό, αλλά δεν έχω ακούσει να κρατούνται όσοι έχουν γρίπη. Ένας τρόπος υπάρχει (ή μάλλον τρεις) για να μειώσεις τον κίνδυνο μόλυνσης με τον ιό HIV: η περιτομή του πέους, η χρήση του προφυλακτικού και η αντιρετροϊκή θεραπεία. Αυτά λένε τα επιστημονικά δεδομένα. Τα υπόλοιπα είναι αρλούμπες προς λαϊκή κατανάλωση.
Οι ιοί φίλε δε διώκονται αλλά όσοι τους διασπείρουν εν γνώση τους η θέτουν εν γνώση τους ανθρώπους σε κίνδυνο είναι έξω απο τα όρια του νόμου , για να μην πώ έξω απο τα όρια της κοινωνίας και της ανθρώπινης φύσης. Σε αυτή την περίπτωση αναφερόμαστε εδώ και εσύ όχι μόνο φαίνεσαι αντίθετος με αυτό αλλά και το ότι άνθρωποι που καταστράφηκε η ζωή τους απο δόλο τους χαρακτηρίζεις αρλουμπες προς λαική κατανάλωση. Και δεν με ανυσηχείς εσύ αλλα το 14% που ψήφισε αρνητικά στο εν λόγω poll....

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220

Τυπε πανε ηδη ειτζακηδες στην πιατσα αυτη τη στιγμη
έχουν δεν εχουν κολλησει κατι απο αυτην. Αυτο δηλαδη δεν το θεωρεις
δεδομενο?

τι να πω ρε παιδια. Μετα μπαινω στο θρεντ της ημερησιας ενημερωσης τους λεω
2-3 γνωμες και με λενε παιδακι. Ε νταξ , κλασσικη ατακα νατσο ναι λεβεντη μου εχεις δικιο.
Και τελος

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom