Νέα

Σοκ: Ρωσίδα 21 ετών με Aids σκορπά το θάνατο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα don kihotis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 564K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

mariakosk

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2011
Like
9
Πόντοι
6
Σοβαρά; Είσαι δηλαδή υπέρ του να συλλαμβάνεται κάποιος επειδή μετέδωσε τη γρίπη σε καποιον άλλον και αυτός ο άλλος πέθανε εξαιτίας της γρίπης που του μετέδωσε ο πρώτος; Πας καλά;

Συγνωμη εισαι ΗΛΙΘΙΟΣ???

Μιλαμε για γριπη??? Αν καποιος κολλησει γριπη και πεθανει ειναι η εξαιρεση, 1 στο εκατομμυριο και ετυχε.

Με το AIDS σιγουρα θα πεθανεις,και οταν το μεταδιδεις εις γνωση σου με σεξουαλικη επαφη γιατι δεν κολλαει στον αερα ειναι οτι εν γνωση σου οδηγεις εναν αλλο ανθρωπο στο θανατο.

Εισαι ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ.

Αυτη τη κοπελα την εβγαλαν στα καναλια γιατι ηταν ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ, οπως ο ΠΑΣΣΑΡΗΣ, και οπως οποιοσδηποτε αλλος δολοφονος. Οχι γιατι ηταν φορεας

kostas8000

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2011
Like
181
Πόντοι
16
φίλε δεν ξέρω την συχνότητα αλλά ισχύει

ρε φίλε άκου και κάτι:
ΠΟΤΕ δεν έχω δεί άντρα μη πρεζάκι και μη gay, hiv+
γυναίκες έχω δεί

δεν ξέρω τι δίαλο γίνεται μ'αυτό το πράγμα που λέγεται aids ,
ακούμε ένα καταιγισμό πληροφοριών που είμαι σίγουρος
ότι πολλά είναι ψέμματα

δλδ υποστηριζεις πως μονο εαν ειναι καποιος οπισθοβαλομενος ή ζαμπονακι μπορει να εχει την αρρωστεια???
μαλλον οχι!!!και μην ξεχνας πως με ολους αυτους που εχουν ερθει εδω τα τελευταια χρονια οι πιθανοτητες να τσιμπησεις παρασημο εχους πολλαπλασιαστει

koproni65

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2006
Κριτικές
21
Like
360
Πόντοι
5.795
εμενα το μπανιο δεν με ενοχλει. Δεν εχω προβλημα να πηδηξω βρωμιαρα ή να τη φιλησω.
Αρκει να μην έχει χυσιες απο αλλον πανω της. Στο 2 συμφωνω και εγω... να έχουν βαλει
τα χαρτια τους στο σαλονακι να τα εχουν κορνιζαρει κανονικοτατα να τα βλεπουμε...
ουτε εγω εχω ορεξη να ρωταω την καθεμια για τα χαρτια της γιατι μπορει να με παρει μετα με στραβο ματι και να μου κανει μαλακιες μεσα στο δωματιο.
μα πας καλά
δέν σε ενοχλει να χει τα σάλια του καθε καραμαλάκα πριν απο σένα και να τα πιανεις και να γλειφεις βιζια πουχουν γλυφτει και εχει ακουμπιστει η πουτσα του καθενα..................

Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Κριτικές
1
Like
672
Πόντοι
81
Ρε παιδία συγνώμι κιόλας.. Όταν πας σε ένα μπουρδέλο, πας να γαμήσεις ένα ωραίο μουνάκι και να φύγεις... Τώρα απορώ ποιος πήγε να γαμήσει αυτό το ρωσιδάκι...Καλύτερα να γάμαγε τη γκομενά του παρά αυτή :/

hivaids.gr

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2012
Like
6
Πόντοι
6
Μπροστά στην ψευτοπροοδευτική ιδεολογία τους και την λαθρολαγνεία που τους διακατέχει δεν δίνουν δεκάρα για τους Έλληνες...
Την έντονη αντίδραση των Γιατρών Χωρίς Σύνορα έχουν προκαλέσει οι υγειονομικοί έλεγχοι που γίνονται σε μετανάστες, στο πλαίσιο των επιχειρήσεων της ΕΛ.ΑΣ.
Έχουν ψευτοπροοδευτική ιδεολογία και λαθρολαγνεία αυτοί που βάζουνε τη ζωή τους σε κίνδυνο για να πάνε σε εμπόλεμες περιοχές και σε τριτοκοσμικές χώρες για να προσφέρουν ότι μπορούν σε ανθρώπους που δεν έχουν στον ήλιο μοίρα; Για πήγαινε εσύ στην Αφρική να περιθάλψεις ανήμπορους ανθρώπους και να μην ξέρεις αν θα γυρίσεις πίσω στο σπίτι σου ζωντανός και μετά έλα να μας πεις ποιοι έχουν ψευτοπροοδευτική ιδεολογία.

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Αντι οι τιτλοι να λενε η  "Βρεθηκε με AIDS η Μαρια Απο το τον Ταδε οικο  " και οσοι την πηδηξατε τρεχατε
λενε ...
Μια πουτανα εχει AIDS ( ουαου , σοκ ! )
Υγειονομική "βόμβα" με τη μολυσμένη με AIDS ιερόδουλη ( τσσσσσ )
Παρανομος οικος στη Αχαρνων ( και το ντελο λεγεται αλλιως )
κι ενα καρο αλλες δυαδυκτιακες μαλακιες  :jerking:
Ακομη την Τρεμη να ακουσω να λεει ¨Καυτη πατατα η Ρωδιδα ιεροδουλος " και θα νοιωσω πληρως ενημερωμενος  :sunglasses:
Και πανω που δεν ξεραμε ποια ειναι το μαθαμε .. Ω ναι ! Ειναι  η Τατιανα Τσιμπουκοβα του Σεργκει και της Σεργκεισσας
τον παππου της πως τον λεγανε αληθεια ?  :think:
Οχι γιατι σιγουρα οσοι την πηδηξαν ξερουν και το γενεαλογικό της δεντρο  :rolleyes:

Οποιος την ηξερε ας γραψει το ονομα της , εδω μεσα με τις θεωρειες θα χαθει αν αναφερθηκε
η ας αλλαξει καπιος τον τιτλο.. τρεις λεξεις αρκουν Ονομα > μπουρδελο > AIDS
το τι σκορπα και το τι μαγειρεψε χθες λιγους νοιαζουν

Αν το ηξερε , δυναμητη στο μουνι και φωτια  :blowup:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
στο θρεντ που ποσταρισε ο λοπεζ

δεν ειχε ανακοινωση για την ρωσιδα ομως.

p.s Θερμη παρακληση... μην τσακωνεστε γενικα για τους ιους
ειλικρινα στα αρχιδια μας.. δεν λεμε εδω για το ειτζ και τι ειναι
500 σελιδες υπαρχουν για αυτο τραβατε τσακωθειτε αλλου ξερω γω.

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
533
Like
77.452
Πόντοι
41.129
δε μου φαινεται λογικο να πηγαινει καποιος σε studio η σε μπουρδελο και να ζητα απο την κοπελα τα χαρτια της και ιατρικες εξετασεις να δει αν ειναι καλα για να την πηδηξει,
πας με δικη σου ευθυνη,με την ιδια λογικη θα επρεπε και η κοπελα να ζηταει του πελατη
καλο θα ηταν παντως οι οικοι ανοχης και τα studio να εχουν σε εμφανες σημειο την αδεια λετουργιας τους και το αντιγραφο των υγειονομικων εξετασεων τις κοπελας.

Επισκέπτης
δε μας ειπες ομως το πιο ουσιαστικο...
Μια νομιμη ιεροδουλος ειναι υποχρεωμενη κανει τεστ hiv εκτος απ'ολα τ'αλλα και αν ναι καθε ποτε?

Τι με νοιαζει εμενα το σπιτι αν ειναι νομιμο ή οχι?Η κοπελα που υποτιθεται ειναι νομιμη κανει αυτα που πρεπει?
κα8ε 2 μινες....

hivaids.gr

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2012
Like
6
Πόντοι
6
Συγνωμη εισαι ΗΛΙΘΙΟΣ???
Μιλαμε για γριπη??? Αν καποιος κολλησει γριπη και πεθανει ειναι η εξαιρεση, 1 στο εκατομμυριο και ετυχε.
Με το AIDS σιγουρα θα πεθανεις
Μερικά νούμερα που θα σου ανοίξουν τα μάτια:
Θάνατοι από γρίπη το 2011 στην Ελλάδα = 60
Θάνατοι από AIDS το 2011 στην Ελλάδα = 47

Γρίπη - AIDS: 1 - 0

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.100
Πόντοι
20.605
Rigomortis έχεις κάποια κολλήματα τύπε.  :-

1) ΗIV κολλάνε και οι ετεροφυλόφιλοι.

2) Το ΗΙV δεν είναι αστικός μύθος.
λόγια του αέρα  κλισέ και στερεότυπα δεν δέχομαι , οπότε μην μου τα ξαναγράψεις

το AIDS υπάρχει και το χω δεί , αλλά δεν ξέρω πως προκύπτει αυτη η "ανοσοανεπάρκεια"
επίσης ΟΛΟΙ οι ασθενείς είναι στάνταρ κατηγοριών (κραυγαλέοι ομοφυλόφιλοι , τοξικομανείς , λευχαιμίες , άλλοι βεβαρυμένοι ασθενείς κτλ)
Δεν μπορώ να δεχθώ ότι ένας υγιής ετεροφυλόφιλος έχει κολλήσει ποτέ aids

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
εχει παραδοση το φωκαιας τυπε :grin:

τυπε δεν υπαρχει λογος ανησυχιας.
ειναι γνωστο οτι μονο στο κακο φωκαιας γινονται αυτα τα δαιμονικα πραματα.  :crazy:
ειναι γνωστο οτι οι πουτανες του φωκαιας δε κανουν μεταγραφη σε αλλα ιδρυματα. :crazy:
ειναι γνωστο οτι οι πελατες του φωκαιας δε πανε σε κανενα αλλο ιδρυμα   :crazy:

floros

Νέο Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Μια ερωτηση , το ακαποτο τσιμπουκι μετραει. Δηλαδη κολας aids απο το στομα ?

pilot2005

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Νοε 2005
Κριτικές
21
Like
9
Πόντοι
5.775
στο περίπου πόσο ποσοστό πάει και κάνει από τη στιγμή που δεν υπάρχει έλεγχος; Για να δούμε στην τελική πόσες κοπέλες νοιάζοντε για τον εαυτό τους.

KD

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
13
Πόντοι
16
Πριν λίγο κατέβηκαν οι φωτός και από το στούντιο στο οποίο μάλλον δούλευε η κοπέλα...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom