Νέα

Σοκ: Ρωσίδα 21 ετών με Aids σκορπά το θάνατο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα don kihotis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 561K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Εχουν ζητησει αρκετοι εξετασεις και τους ριχνουν ακυρο μερικες
δεν το εχω κανει ποτε. Πιανει αυτο?

Μερικες φορες που μπορει να μην εχω αμεσως στυση και μου κανει τσιμπουκι η αλλη
φοβαμαι μην σπασει μετα η καποτα επειδη καποιες φορες εχει μεινει λιγος αερας μεσα
πολυ επικυνδινο αυτο.
εχεις δικεομα να το κανεις....εγω εχω διξει....κανενα θεμα...

pilot2005

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Νοε 2005
Κριτικές
21
Like
9
Πόντοι
5.775
Και πόσοι από εμάς πάμε να κάνουμε κάθε εξάμηνο εξετάσεις; και γαμάμε και τις γκόμενές μας μετά και όλα καλά. Το θέμα έχει πολλές πλευρές. Προσέχουμε για να έχουμε. πουτάνα κοινωνία που ένας χέστηκε για τον άλλο, σε όλους τους τομείς και πάρε τώρα και μια απόλαυση να είναι δίκοπο μαχαίρι επειδή άλλοι γαμάνε δεξιά αριστερά ξεσκούφωτοι και άλλες σκορπάνε δηλητήριο...  Γεια μας

aoratos2010

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
2
Πόντοι
16
Το γραψα προς απαντηση σου οτι δε θα θελει να ελεγθει.

Ναι ΟΚ. Απλά κοίτα στην πράξη τι γίνεται με τους ελέγχους, τις άδειες, την αστυνόμευση.....

Περνάει η αστυνομία στη Φυλής για 10 λεπτά, το 90% των οίκων κλείνει και μόλις απομακρυνθεί ξανανοίγουν.

Πόσες κοπέλλες είναι δηλωμένες;

Αν η πολιτεία δεν αποφασίσει να αλλάξει το νομοθετικό πλαίσιο, να ορίσει χώρους για τον αγοραίο έρωτα, να κάνει ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΑ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΥΣ ΕΛΕΓΧΟΥΣ (όχι αυτό που γίνεται σήμερα), να υπάρχει αστυνόμευση, να υπάρχει έλεγχος των εκδιδόμεων προσώπων κλπ κλπ όλα τα άλλα είναι ημίμετρα.

Αλήθεια, μόλις κοπάσει όλος αυτός ο πανικός και επαναπαυτεί ο κόσμος, νομίζεις ότι θα αλλάξει ουσιαστικά κάτι;

Επισκέπτης
πεστα ετσι πεφτει χρημα και περνανε τεσπα.αντε να πω και εγω σε μπουρδελο φωκαιασ  επινα καφε με τσατσα αφου ειχα γινει πελατακη καλο και μου ελεγε χυμα ..πεφτει χρημα στουσ γιατρουσ και ολα μελι γαλα
πιουσ γιατρους βρε αγαπη εκει περα δεν πανε πουθενα λεμε.....δεν εχουνε ουτε βιβλιαριο υγιας η περισοτερες, μην σου πω  ουτε αδια παραμονις...

hivaids.gr

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2012
Like
6
Πόντοι
6
Ναι αλλα εν προκειμενω ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΟΥΝ ΠΟΙΟΙ ΠΗΓΑΝ ΜΕ ΤΗ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΑΝΕ ΑΜΕΣΑ ΑΥΤΟΙ ΓΙΑ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ! ΝΑ ΧΟΥΝ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ.

Διαφορετικα αμα πλανοταν φανταζεσαι αυριο να σκαγαν χιλιαδες στο συγγρος? Ασε τωρα να πανε αυτοι που ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ καιγονται για να ξερουν τι γινεται οι ανθρωποι.
Και πως ξέρει το Συγγρός ότι αυτός που θα πάει και θα πει ότι πήγε με τη συγκεκριμένη για να πάρει προτεραιότητα, λέει την αλήθεια; Θα του ζητήσουνε φωτό την ώρα που την πήδαγε;

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
Αφού διάβασα πως η συγκεκριμένη δήλωσε στην αστυνομία πως στη χώρα της την είχαν βγάλει θετική ενώ εδώ της είπαν πως δεν έχει τπτ. Ή δικαιολογία του κώλου ή σφράγισμα στο βιβλιάριο με το ταχυδρομείο όπως ξέρουμε όσοι έχουμε βιβλιάριο υγείας ότι γίνεται.
μπορεί να είναι και αλήθεια φίλε
είναι περίεργο πράγμα οι οροθετικοί
μπορεί τα αποτελέσματα να αρνητικοποιηθούν απο
την μια εξέταση στην άλλη
χωρίς να αποκλείεται και αυτό το σενάριο που λές

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Αυτη τη μαλακια με τα ελευθερα στοματικα δεν μπορω να την καταλαβω
αν θες τοσο πολυ βρες μια παρθενα ελλεηνιδα... παρακαλεσε την 3-4 μηνες
(κανεις αλλος δεν θα το χει κανει οποτε θα κατσει σε σενα) 3 μηνες αγωνια
αν θα τη ριξεις... γλιτωνεις αλλες αγωνιες ομως μετα.

Τρεχουν ολοι οι μαλακες για ελευθερα στοματικα και μετα την πληρωνουμε και οι υπολοιποι.  :headbang:
μετα σας φταινε οι ελληνιδες. Αρε ολοι τα ιδια σκατα ειναι παντου τελικα. Ο καθενας τη καυλα του κοιταει
τυπε αρχισες παλι να υποστηριζεις τις ελλεενιδες? :grin:

Sonia26

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2011
Like
0
Πόντοι
6
βρε αγαπη εγω δεν εχω θεμα οπος προσεχα θα συνεχιζω ες διπλο το θεμα ειναι να κοψουνε μερικες κοπελες τα 69 και τα ελεφτερα στοματικα.....ελεως.... ;)
Το θέμα είναι να είναι όλες νόμιμες και να περνάνε από εξετάσεις κάθε 15 μέρες όπως το εξωτερικό. Η συγκεκριμένη οροθετική δεν θα μπορούσε να δουλέψει πουθενά στην Γερμανία, Αυστρία και Ελβετία. Στην Ελλάδα όμως βρήκε δουλειά.
Δεν θα αλλάξουμε τον κόσμο…
Ξέρεις πόσα FKK και πόσα μπουρδέλα υπάρχουν στην Γερμανία, στην Αυστρία και στην Ελβετία με χιλιάδες κοπέλες να κάνουν ακάποτα και γλωσόφυλα…Εκεί γιατί δεν κολάει κανείς… να σου πω γιατί , γιατί υπάρχει πρόνοια.

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
μπορεί να είναι και αλήθεια φίλε
είναι περίεργο πράγμα οι οροθετικοί
μπορεί τα αποτελέσματα να αρνητικοποιηθούν απο
την μια εξέταση στην άλλη
χωρίς να αποκλείεται και αυτό το σενάριο που λές
τυπε ειναι συχνο φαινομενο αυτο?
να τους βγαλουν θετικους και στην επομενη εξεταση να βγουν αρνητικοι?

rouKoun13

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2010
Κριτικές
2
Like
62
Πόντοι
16
Μπροστά στην ψευτοπροοδευτική ιδεολογία τους και την λαθρολαγνεία που τους διακατέχει δεν δίνουν δεκάρα για τους Έλληνες...
Την ίδια ώρα που η αστυνομία με την ΚΕΕΛΠΝΟ σταμάτησε ένα και μόνο άτομο που γνώριζε το πρόβλημα της αλλά συνέχιζε να μεταδίδει τον ιο του AIDS σε άγνωστο ακόμα αριθμό ατόμων,τα οποία με τη σειρά τους (αν δεν είχε επέμβει το κλιμάκιο αστυνομίας και γιατρών να σταματήσει τη δράση της) θα συνέχιζαν να μεταδίδουν την θανατηφόρα ασθένεια και σε άλλα ανυποψίαστα άτομα.

Δείτε την ανακοίνωση τους...

Την έντονη αντίδραση των Γιατρών Χωρίς Σύνορα έχουν προκαλέσει οι υγειονομικοί έλεγχοι που γίνονται σε μετανάστες, στο πλαίσιο των επιχειρήσεων της ΕΛ.ΑΣ.

«Η δημόσια υγεία δεν διασφαλίζεται με αστυνομικού τύπου υγειονομικούς ελέγχους και με την καλλιέργεια κλίματος εκφοβισμού γύρω από «υγειονομικές βόμβες», δηλώνει η διευθύντρια του ελληνικού τμήματος των Γιατρών Χωρίς Σύνορα, Ρεβέκα Παπαδοπούλου.

Οι Γιατροί Χωρίς Σύνορα επισημαίνουν ότι τέτοιου είδους επιχειρήσεις μπορούν να προκαλέσουν μόνο τον φόβο των ανθρώπων που στοχοποιούν και ως εκ τούτου να τους κάνουν να «κρυφτούν» ακόμη και αν αντιμετωπίζουν κάποιο πρόβλημα υγείας, αντί να αναζητήσουν την αναγκαία ιατρική περίθαλψη στις δομές υγείας.

Σύμφωνα με ιατρικά στοιχεία των Γιατρών Χωρίς Σύνορα, πάνω από το 60% των ιατρικών προβλημάτων που παρουσιάζουν οι κρατούμενοι μετανάστες προκαλούνται ή είναι άμεσα συνδεδεμένα με τις άθλιες συνθήκες κράτησής τους.

Απίστευτη εξέλιξη είχε η υπόθεση ενός τυπικού ελέγχου της αστυνομίας και της ΚΕΕΛΠΝΟ σε οίκο ανοχής επί της οδού Φωκαίας αριθ. 22.στην Αθήνα..Οι ειδικοί του ΚΕΕΛΠΝΟ διαπίστωσαν ότι είναι φορέας όταν πραγματοποίησαν το άμεσο τεστ (rapid test) στην νεαρή Ρωσίδα.
Από τις μέχρι στιγμής τελευταίες πληροφορίες...
.η 22χρονη Ρωσίδα ιερόδουλος Tatiana Bukhtoyarova του Sergei και της Nadeza παραδέχτηκε κατά τη διάρκεια της ανάκρισης πως γνώριζε η ίδια ότι ήταν φορέας του AIDS (είχε εξεταστεί κατά την διάρκεια ταξιδιού της στη Ρωσία) αλλά συνέχιζε να εξασκεί το επάγγελμα της ιερόδουλης χωρίς να λαμβάνει τις απαραίτητες προφυλάξεις.
Για αυτό το λόγο ο εισαγγελέας διέταξε (εισαγγελική εντολή) την ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΥΣΑ δημοσίευση των φωτογραφιών της μαζί με την νέα ανακοίνωση της ΚΕΕΛΠΝΟ για την ανεύρεση . Στην ιερόδουλη ασκήθηκε ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος.
Στην 22χρονη έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη, για την παραβίαση της σφράγισης του παράνομου οίκου ανοχής, για διευκόλυνση ακολασίας άλλων και άλλες παραβάσεις της νομοθεσίας που αφορούν τα εκδιδόμενα με αμοιβή πρόσωπα.

Όπως διέρρευσε από την ΚΕΕΛΠΝΟ...μέχρι στιγμής έχουν επικοινωνήσει με τα γραφεία της πάνω από 600 άτομα τα οποία δήλωσαν πως έκαναν αγοραίο έρωτα μαζί της χωρίς να χρησιμοποιήσουν προφυλακτικό σε κάποια στιγμή κατά τη διάρκεια του σεξ μαζί της.
Από αυτούς η συντριπτική πλειοψηφία δεν έχει κάνει ακόμα τις απαραίτητες εξετάσεις.
Όμως από όλους αυτούς που εκδήλωσαν ενδιαφέρον και εξετάστηκαν -σύμφωνα πάντα με τις πληροφορίες που διαρρέουν από την  ΚΕΕΛΠΝΟ - τρία άτομα έχουν βρεθεί θετικοί στο θανατηφόρο ιό HIV και το νούμερο δυστυχώς αναμένεται να αυξηθεί τις επόμενες ώρες.

Στην ανακοίνωση της αστυνομίας αναφέρεται η δημοσιοποίηση των στοιχείων ταυτότητας και των φωτογραφιών, καθώς και της ποινικής δίωξης που ασκήθηκε σε βάρος της νεαρής Ρωσίδας, έχει στόχο να ενημερώσει όσους άνδρες πήγαν με την συγκεκριμένη γυναίκα να εξεταστούν για AIDS, αλλά και να αποτρέψει τον πανικό σε άλλους που έχουν συνευρεθεί με άλλες ιερόδουλες που μοιάζουν στην 22χρονη Ρωσίδα.

Προστίθεται οτι όποιος θέλει να εξεταστεί ή και να λάβει κατευθύνσεις και οδηγίες από τον αρμόδιο φορέα για τη συγκεκριμένη λοίμωξη μπορεί να καλέσει στις υπηρεσίες του ΚΕΕΛΠΝΟ στα εξής τηλέφωνα:

Τηλεφωνική Γραμμή για το AIDS: 210 72 22 222
Κέντρο Επιχειρήσεων του ΚΕΕΛΠΝΟ: 210 52 12 054.

Εντύπωση προκαλεί (και έχω λάβει αρκετά μηνύματα για αυτό) το θράσος της Ρωσίδας που ενώ γνωρίζει το κακό που έχει προκαλέσει σε πολλούς νεαρούς -κυρίως Έλληνες- το σατανικό χαμόγελο της μπροστά στη κάμερα της ΕΛ.ΑΣ.

pilot2005

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Νοε 2005
Κριτικές
21
Like
9
Πόντοι
5.775
πεστα ετσι πεφτει χρημα και περνανε τεσπα.αντε να πω και εγω σε μπουρδελο φωκαιασ  επινα καφε με τσατσα αφου ειχα γινει πελατακη καλο και μου ελεγε χυμα ..πεφτει χρημα στουσ γιατρουσ και ολα μελι γαλα
εσύ τα άκουγες αλλά εγώ φίλε τα έζησα και ευτυχώς ήταν για κωλόμπαρο. αλλά η ίδια γραφιάς εξυπηρετούσε στάνταρ και ρδέλα. εάν όμως αύριο πάει ο γιόκας της εκεί να δω το πουστρηλίκι που θα φάει το κράτος.... ενώ φταίει και η καργιόλα.

dimitrakis123456789

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2011
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
Kάποιος μίλησε για πλεκτάνη και γώ κάτι τέτοιο υποπτεύομαι:

1)αυτά τα 3 άτομα που βρέθηκαν hiv+ θεωρώ δύσκολο να είναι μη ναρκωμανείς και μη gay

2) αυτά τα 2 άτομα που τους δώθηκε προφυλακτική αντιρετροϊκή αγωγή ελπίζω να μην είναι η αφορμή
για τα μεγαλοστελέχη του ΚΕΛΠΝΟ να γεμίζουν πάλι αμφιθέατρα και να εμφανίζονται στα παράθυρα για να πλασάρουν αντιρετροϊκά φάρμακα χωρίς λόγο και αιτία  
κατι σαν τα εμβολια γριπης δηλαδη Ν1

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
τυπε αρχισες παλι να υποστηριζεις τις ελλεενιδες? :grin:

Οχι τυπε. Για αυτους που θελουν εξτραδακια λεω
πως καλυτερα θα ηταν να αλλαξουν μυαλα και να ψαξουν
να βρουν μια μονιμη γκομενα. Εγω παντα φοραω προφυλακτικο σε ολα.
Δεν εχω προβλημα να το αποχωριστω. Δεν εχω γαμησει ποτε χωρις καποτα αλλωστε
ΠΟΤΕ Ομως.

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
τυπε ειναι συχνο φαινομενο αυτο?
να τους βγαλουν θετικους και στην επομενη εξεταση να βγουν αρνητικοι?
φίλε δεν ξέρω την συχνότητα αλλά ισχύει

ρε φίλε άκου και κάτι:
ΠΟΤΕ δεν έχω δεί άντρα μη πρεζάκι και μη gay, hiv+
γυναίκες έχω δεί

δεν ξέρω τι δίαλο γίνεται μ'αυτό το πράγμα που λέγεται aids ,
ακούμε ένα καταιγισμό πληροφοριών που είμαι σίγουρος
ότι πολλά είναι ψέμματα

koproni65

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2006
Κριτικές
21
Like
360
Πόντοι
5.795
πολύ συζήτηση για ενα θέμα που θάπρεπε να μας έχει απασχολήσει πολύ περισσότερο εδώ καί χρόνια.
όταν διαβάζω τις κριτικές στα σιτι τουρ και τα στουντιο και τίς ανεξάρτητες  για γλυφομουνια γλοωσσόφιλα ακαποτα ΤΣΙΜΠΟΥΚΙΑ κλπ...τραβάω τα μαλιά μου..
και δέν είναι μόνο το ειντζ,
ΞΕΧΑΣΑΜΕ ΤΙΣ ΗΠΑΤΤΗΤΙΔΕΣ,ΚΟΝΔΥΛΩΜΑΤΑ ΚΛΠ???
άραγε ποσες εργαζόμενες τηρούν τους κανόνες υγιεινής και πόσοι από μάς ΖΗΤΑΝΕ ΒΙΒΛΙΑΡΙΑ ΥΓΕΙΑΣ που ειναι υποχρωμένες οι εργαζόμενες να τό δείχνουν????
κανονικά οι οικοι ανοχής σχεδόν όλοι στο μεταξουργείο και στην φυλής θαπρεπε ναχουν κλεισει οριστικά.είναι απεραδεκτοι οι κανόνες υγιεινής δηλαδή σεντόνια που αλλάζουν ανα βάρδια  και που έχουν  ξαπλώσει πριν από μας ακόμα και λεπροι.....(σχήμα λόγου)
γυναικες που κανουν μπάνιο μόνο στό τέλος και την αρχή τής βάρδιας με αποτελεσμα να τίς εχουν γλύψει πριν απο μας μπορεί και τριάντα άτομα.....
ΚΑΘΕ ΙΕΡΟΔΟΥΛΟΣ ΘΑΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΠΑΝΙΟ ΜΕ ΣΑΠΟΥΝΙ ΜΑΛΙΣΤΑ πριν καθε πελάτη.
πόσες το κανουν??
ακομα και στα στουντιο έτσι και πέσει δουλεια μπορεί να μπει κανενα σουγγαρακι στο μουνι για μερικα δευτερόλεπτα κυρίως έαν έχει πλυθει πρίν 2 πελάτες η οι πελάτες δέν ήταν βρώμικοι.....
ΗΛΘΕ Η ΩΡΑ ΚΑΙ ΚΑΛΩ ΤΟΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ ΑΝΤΙΣΘΕΝΗ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΕΝΑ ΚΕΙΜΕΝΟ ΜΕ ΟΡΟΥΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΡΤΙΣΜΕΝΟ ΣΕ ΚΑΘΕ ΣΤΟΥΝΤΙΟ Η ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΠΟΥ ΔΙΑΦΗΜΙΖΕΤΕ ΑΛΛΙΩΣ ΝΑ ΜΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΖΕΤΕ ΣΤΟ ΣΑΙΤ  η να αναφερετε στο σαιτ οτι δεν δεχετε το κειμενο.
δηλαδή ότι ειναι υποχρεωμενοι οι οικοι ανοχής
1.να αλλαζουν σεντονια τουλαχιστον 15 φορές ανα βάρδια
2.να μας δείχνουν τα βιβλιάρια τους χωρίς απαραιτητως να τα ζητάμε λές και είμαστε μπάτσοι
3.να κανουν μπανιο μετα απο καθε πελάτη υποχρεωτικα και εάν το απαιτησουμε να ξανακανουν.
λυπαμε αλλα το ζήτημα ειναι ζωή η θάνατος και στό κάτω κάτω τα λεφτά μας δείνουμε και οι περισσότεροι από αυτα που δέν μάς περισεύουν..
ε οχι και να κολήσουμε παράσιμα ελεοοοοοοοοοοοοοοοος

tsotos

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2006
Κριτικές
6
Like
23
Πόντοι
1
οτι κ να πουμε σε αλλες τοσες σελιδες ενα ειναι αληθεια Οταν πας με τανα ξεσκουφωτος παιζεις ρωσικη ρουλετα,βαζεις τον ουτσο σου σε κουβα με φιδια.Μπορει να στον τσιμπισουν μπορει κ οχι.γιατι μιλαμε για τανα.οχι πως δεν μπορει συμβει οτιδηποτε κ με την σχεση σου.Αλλα εκει οι πιθανοτητες ειναι πολυ λιγοτερεεεεες.η τανα ειναι τανα οτι κ να πουν καποιοι εδω μεσα.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
πολύ συζήτηση για ενα θέμα που θάπρεπε να μας έχει απασχολήσει πολύ περισσότερο εδώ καί χρόνια.
όταν διαβάζω τις κριτικές στα σιτι τουρ και τα στουντιο και τίς ανεξάρτητες  για γλυφομουνια γλοωσσόφιλα ακαποτα ΤΣΙΜΠΟΥΚΙΑ κλπ...τραβάω τα μαλιά μου..
και δέν είναι μόνο το ειντζ,
ΞΕΧΑΣΑΜΕ ΤΙΣ ΗΠΑΤΤΗΤΙΔΕΣ,ΚΟΝΔΥΛΩΜΑΤΑ ΚΛΠ???
άραγε ποσες εργαζόμενες τηρούν τους κανόνες υγιεινής και πόσοι από μάς ΖΗΤΑΝΕ ΒΙΒΛΙΑΡΙΑ ΥΓΕΙΑΣ που ειναι υποχρωμένες οι εργαζόμενες να τό δείχνουν????
κανονικά οι οικοι ανοχής σχεδόν όλοι στο μεταξουργείο και στην φυλής θαπρεπε ναχουν κλεισει οριστικά.είναι απεραδεκτοι οι κανόνες υγιεινής δηλαδή σεντόνια που αλλάζουν ανα βάρδια  και που έχουν  ξαπλώσει πριν από μας ακόμα και λεπροι.....(σχήμα λόγου)
γυναικες που κανουν μπάνιο μόνο στό τέλος και την αρχή τής βάρδιας με αποτελεσμα να τίς εχουν γλύψει πριν απο μας μπορεί και τριάντα άτομα.....
ΚΑΘΕ ΙΕΡΟΔΟΥΛΟΣ ΘΑΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΠΑΝΙΟ ΜΕ ΣΑΠΟΥΝΙ ΜΑΛΙΣΤΑ πριν καθε πελάτη.
πόσες το κανουν??
ακομα και στα στουντιο έτσι και πέσει δουλεια μπορεί να μπει κανενα σουγγαρακι στο μουνι για μερικα δευτερόλεπτα κυρίως έαν έχει πλυθει πρίν 2 πελάτες η οι πελάτες δέν ήταν βρώμικοι.....
ΗΛΘΕ Η ΩΡΑ ΚΑΙ ΚΑΛΩ ΤΟΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ ΑΝΤΙΣΘΕΝΗ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΕΝΑ ΚΕΙΜΕΝΟ ΜΕ ΟΡΟΥΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΡΤΙΣΜΕΝΟ ΣΕ ΚΑΘΕ ΣΤΟΥΝΤΙΟ Η ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΠΟΥ ΔΙΑΦΗΜΙΖΕΤΕ ΑΛΛΙΩΣ ΝΑ ΜΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΖΕΤΕ ΣΤΟ ΣΑΙΤ  η να αναφερετε στο σαιτ οτι δεν δεχετε το κειμενο.
δηλαδή ότι ειναι υποχρεωμενοι οι οικοι ανοχής
1.να αλλαζουν σεντονια τουλαχιστον 15 φορές ανα βάρδια
2.να μας δείχνουν τα βιβλιάρια τους χωρίς απαραιτητως να τα ζητάμε λές και είμαστε μπάτσοι
3.να κανουν μπανιο μετα απο καθε πελάτη υποχρεωτικα και εάν το απαιτησουμε να ξανακανουν.
λυπαμε αλλα το ζήτημα ειναι ζωή η θάνατος και στό κάτω κάτω τα λεφτά μας δείνουμε και οι περισσότεροι από αυτα που δέν μάς περισεύουν..
ε οχι και να κολήσουμε παράσιμα ελεοοοοοοοοοοοοοοοος

εμενα το μπανιο δεν με ενοχλει. Δεν εχω προβλημα να πηδηξω βρωμιαρα ή να τη φιλησω.
Αρκει να μην έχει χυσιες απο αλλον πανω της. Στο 2 συμφωνω και εγω... να έχουν βαλει
τα χαρτια τους στο σαλονακι να τα εχουν κορνιζαρει κανονικοτατα να τα βλεπουμε...
ουτε εγω εχω ορεξη να ρωταω την καθεμια για τα χαρτια της γιατι μπορει να με παρει μετα με στραβο ματι και να μου κανει μαλακιες μεσα στο δωματιο.

aoratos2010

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
2
Πόντοι
16
Kάποιος μίλησε για πλεκτάνη και γώ κάτι τέτοιο υποπτεύομαι:

1)αυτά τα 3 άτομα που βρέθηκαν hiv+ θεωρώ δύσκολο να είναι μη ναρκωμανείς και μη gay

2) αυτά τα 2 άτομα που τους δώθηκε προφυλακτική αντιρετροϊκή αγωγή ελπίζω να μην είναι η αφορμή
για τα μεγαλοστελέχη του ΚΕΛΠΝΟ να γεμίζουν πάλι αμφιθέατρα και να εμφανίζονται στα παράθυρα για να πλασάρουν αντιρετροϊκά φάρμακα χωρίς λόγο και αιτία  

Rigomortis έχεις κάποια κολλήματα τύπε.  :-

1) ΗIV κολλάνε και οι ετεροφυλόφιλοι.

2) Το ΗΙV δεν είναι αστικός μύθος.

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.996
Πόντοι
13.755
βρε αγαπη εγω δεν εχω θεμα οπος προσεχα θα συνεχιζω ες διπλο το θεμα ειναι να κοψουνε μερικες κοπελες τα 69 και τα ελεφτερα στοματικα.....ελεως.... ;)
δε μας ειπες ομως το πιο ουσιαστικο...
Μια νομιμη ιεροδουλος ειναι υποχρεωμενη κανει τεστ hiv εκτος απ'ολα τ'αλλα και αν ναι καθε ποτε?

Τι με νοιαζει εμενα το σπιτι αν ειναι νομιμο ή οχι?Η κοπελα που υποτιθεται ειναι νομιμη κανει αυτα που πρεπει?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom