ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2016
- Κριτικές
- 49
- Like
- 22.910
- Πόντοι
- 24.596
Σκεφτειτε οτι οταν σπρωχνουν τη γλωσσα τους στην κωλοτρυπιδα μας σπρωχνουν και λιγα σπερματοζωαρια του προηγουμενου χυστη.
Σκεφτειτε οτι οταν σπρωχνουν τη γλωσσα τους στην κωλοτρυπιδα μας σπρωχνουν και λιγα σπερματοζωαρια του προηγουμενου χυστη.
φιλε νουκεμ.."μας γαμισες " χωρις σαλιο που λενε :o :o :o :o :oΣκεφτειτε οτι οταν σπρωχνουν τη γλωσσα τους στην κωλοτρυπιδα μας σπρωχνουν και λιγα σπερματοζωαρια του προηγουμενου χυστη.
Όχι...βαλτε σκουφακι
aera type..pano tousΌχι...
ειλικρινα πιστευετε οτι οι ιεροδουλες που δουλευουν τωρα ειναι καθαρες; Αυτο θελουμε να πιστευουμε ολοι γιατι δε θελουμε να κοψουμε τις γλειφοκωλαδες και τα τελειωτικα.
τι προβληματα,για πες.Δεν πιστευω οτι ελεγχονται ..κι επειδη εχω υποκυψει στον πειρασμο να γλυψω κωλοτρυπιδα, εχω ψυχολογικα προβληματα.
ψυχολογικα τυπε !τι προβληματα,για πες.
ναι,αλλα πως εκδηλωνονται?ψυχολογικα τυπε !
την ειχα δει κατα 90% πριν 2 χρονια στο δρομο εγκυο.κανα νεο τις ρωσσιδας εχουμε ? παντρευτηκε εκανε παιδια αραγες ?
με διπλη καποτα δεν θα χωραει στον κωλο :S :S
βαλε κι ιωδιο στην γλωσσα κ ριξε κι ενα πινελο τυπε
Δεν πιστευω οτι ελεγχονται ..κι επειδη εχω υποκυψει στον πειρασμο να γλυψω κωλοτρυπιδα, εχω ψυχολογικα προβληματα.
βαζε και λιγο αγιασμο για εξτρα προστασιααρχιδια σιγα μην ελέγχονται και εγω αυτό πιστευω ο θεος να μας φυλάει. Εγω βάζω παντα προφυλακτικο σε όλα. Μονο στο χυσιμο πετάω την καποτα και τις ψεκάζω αμα προλάβω
πηγα και πηρα το τεστ και το εκανα λεμε τοσο καλο τεστ δεν πιστευα οτι υπαρχει ακουστε τι αποτελεσμα μου εβγαλε!!!!
μου βγαζει στην οθονη ενα κωδικο τον 79845 και οπως λενε οι οδηγιες μπες στο σαιτ τις εταιριας να δεις.
μπηκα και τι μου λεει?????????
απο την πολλη μαλακια aids δεν επαθε κανεις !!!!!!!!!! :o :o :o :o :o :o :o
O τυπος που εγραψε πως εχυνε στα κρεμοσάπουνακαι μεσω κρεμοσαπουνου,μην ξεχνιομαστε
απο κει που δεν το περιμεναν τους ηρθε χυστη :SO τυπος που εγραψε πως εχυνε στα κρεμοσάπουνα
μηπως ήθελε να μεταδώσει τον ιο ακομα και στους τριπλοκαποτακιδες
Νομιζαν πως καθαριζαν το πεος τουςαπο κει που δεν το περιμεναν τους ηρθε χυστη :S
:S :S :SΝομιζαν πως καθαριζαν το πεος τους
αλλά στην ουσια το μολυναν με το πλουσιο σε
φορτιο hiv του σπερματος του Δούκα
O τυπος που εγραψε πως εχυνε στα κρεμοσάπουνα....
Νομιζαν πως καθαριζαν το πεος τους
αλλά στην ουσια το μολυναν με το πλουσιο σε
φορτιο hiv του σπερματος του Δούκα