Επισκέπτης
Κανείς δεν είναι σίγουρος για τίποτα... πάντως εμένα Μαρεςει να κάνω αυτό από κάτω στο σχόλιο
πόσα έχεις να μάθεις ακόμα φιλε μου, το θέμα όμως ειναι μην την πάθεις πρώτα για να βάλεις μυαλόοταν η ιεροδουλη σου περνει ακαποτη πιπα , εσυ δεν κινδυνευεις.
γτ τι μπορείς να κολλήσεις? τίποτα XDπόσα έχεις να μάθεις ακόμα φιλε μου, το θέμα όμως ειναι μην την πάθεις πρώτα για να βάλεις μυαλό
οταν η ιεροδουλη σου περνει ακαποτη πιπα , εσυ δεν κινδυνευεις.
οχι 100%
υπαρχει μια ελαχιστη πιθανοτητα να κολλησεις
πχ. αν εχει αυτη πληγη στα ουλα (πολλες εχουν γιατι πλενουν δοντια καθε πασχα και χριστουγεννα) και εχεις κι εσυ μια μικρη πληγιτσα στον πουτσο ειτε απο πριν ειτε στη δημιουργησει εκεινη κατα τη διαρκεια του κλαρινου (π.χ βαλει δοντι) τοτε εχεις μικρη πιθανοτητα να κολλησεις
και γιατι να παιζεις το κεφαλι σου κορωνα γραμματα
βαλε εκει μια καποτα
Αυτά να τα διαβάζουν όσοι αρέσκονται σε ακάποτα...
καλα γαμας ακα ρε?
ο κομπρας δεν κολλησε παντωςτελικα με το γλειφομουνι κολλας ειντζ ? καποιος ειδημων ?
ο κομπρας δεν κολλησε παντως
την ειχε γλυφομουνιασει αυτην
και εγω στο τσακ δεν ειχα περασει μαζι της δωματιο, με καυλαντιζε σαλονι και ημουν ετοιμος να βγαλω το 20αρι, αλλα μετα εμαθα οτι ολα τα δωματια ειναι γεματα και λεω που να περιμενω 3 πελατες τωρα...
σηκωθηκα και εφυγα και μερικες μερες μετα εγινε το μπαμ
όλα καλα και τη δουλιτσα της συνεχιζει να κανεικανα νεο τις ρωσσιδας εχουμε ? παντρευτηκε εκανε παιδια αραγες ?
ακα ποτε?βαλτε σκουφακι
όλα καλα και τη δουλιτσα της συνεχιζει να κανει
η παναγιά σε γλύτωσε τύπε,καλο καλοκαιρι και προσοχή γιατι τώρα θεριευουν ολα αυτα τα σουμουνουκαι εγω στο τσακ δεν ειχα περασει μαζι της δωματιο, με καυλαντιζε σαλονι και ημουν ετοιμος να βγαλω το 20αρι, αλλα μετα εμαθα οτι ολα τα δωματια ειναι γεματα και λεω που να περιμενω 3 πελατες τωρα...
σηκωθηκα και εφυγα και μερικες μερες μετα εγινε το μπαμ
δεν είναι η μονη σιγουρα υπαρχουν και άλλες