midas69
Μέγας
- Εγγρ.
- 22 Φεβ 2012
- Like
- 13.020
- Πόντοι
- 3.656
στα 70 πλαςακα ποτε?
στα 70 πλαςακα ποτε?
όλα καλα και τη δουλιτσα της συνεχιζει να κανει
για πεςδεν είναι η μονη σιγουρα υπαρχουν και άλλες
δηλ 20-30% κ βαλε η επικινδυνοτητα ..το δηθεν 99% ασφαλεια...οχι 100%
υπαρχει μια ελαχιστη πιθανοτητα να κολλησεις
πχ. αν εχει αυτη πληγη στα ουλα (πολλες εχουν γιατι πλενουν δοντια καθε πασχα και χριστουγεννα) και εχεις κι εσυ μια μικρη πληγιτσα στον πουτσο ειτε απο πριν ειτε στη δημιουργησει εκεινη κατα τη διαρκεια του κλαρινου (π.χ βαλει δοντι) τοτε εχεις μικρη πιθανοτητα να κολλησεις
και γιατι να παιζεις το κεφαλι σου κορωνα γραμματα
βαλε εκει μια καποτα
αληθεια τυπε ? που δουλευει ? λεω να κανω κασκαντεριλικι, με διπλη καποτα την γαμαγα δε φοβομουν.
ναι ρε στμη μασαςαληθεια τυπε ? που δουλευει ? λεω να κανω κασκαντεριλικι, με διπλη καποτα την γαμαγα δε φοβομουν.
αφου θα εχω βαλει διπλη καποτα δε θα κολλησω τιποτα !!ναι ρε στμη μασας
τι να παθεις ?στην χειροτερη να την κλασεις σε 10 χρονια..ποιος ζει ποιος πεθαινει τυπε μεχρι τοτε
η παναγιά σε γλύτωσε τύπε,καλο καλοκαιρι και προσοχή γιατι τώρα θεριευουν ολα αυτα τα σουμουνου
βαλε κι ιωδιο στην γλωσσα κ ριξε κι ενα πινελο τυπεαφου θα εχω βαλει διπλη καποτα δε θα κολλησω τιποτα !!
με διπλη καποτα δεν θα χωραει στον κωλο :S :Sαληθεια τυπε, θα γραψω και κριτικη μετα.
Το καλοκαιρι θεριευουν. Εγω δε θα ειχα προβλημα να τη γαμησω. Ξερετε ποσοι πελατες με εηζτ ηπατιτιδα κανουν γλειφομουνια, χυνουν σε στομα, βυζια και μετα πατε εσεις και ερχεστε σε επαφη με τα υγρα τους μεσω της ιεροδουλης;
δε ξερω τυπε που αλλα νομιζεις θα σταματησε να κανει αυτή τη δουλεια?η ιεροδουλη δυσκολα κοβει το επαγγελμα λογω ότι εχει μαθει στο πολύ χρημααληθεια τυπε ? που δουλευει ? λεω να κανω κασκαντεριλικι, με διπλη καποτα την γαμαγα δε φοβομουν.
και μεσω κρεμοσαπουνου,μην ξεχνιομαστεΤο καλοκαιρι θεριευουν. Εγω δε θα ειχα προβλημα να τη γαμησω. Ξερετε ποσοι πελατες με εηζτ ηπατιτιδα κανουν γλειφομουνια, χυνουν σε στομα, βυζια και μετα πατε εσεις και ερχεστε σε επαφη με τα υγρα τους μεσω της ιεροδουλης;
βαλε κι ιωδιο στην γλωσσα κ ριξε κι ενα πινελο τυπε
και γλυφοκωαλαδα τυπε???με καποτα στη γλωσσα της εκανα γλειφομουνι τυπε...
και γλυφοκωαλαδα τυπε???
εισαι φαν τυπε φουχτερ???