ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2016
- Κριτικές
- 49
- Like
- 23.333
- Πόντοι
- 24.596
Με το παραδοσιακο σαπουνι δεν θα γινονταν ολα αυτα τα άρρωστα πραγματα τυπε. :S :S :S
Με το παραδοσιακο σαπουνι δεν θα γινονταν ολα αυτα τα άρρωστα πραγματα τυπε. :S :S :S
συμφωνωειλικρινα πιστευετε οτι οι ιεροδουλες που δουλευουν τωρα ειναι καθαρες; Αυτο θελουμε να πιστευουμε ολοι γιατι δε θελουμε να κοψουμε τις γλειφοκωλαδες και τα τελειωτικα.
ειλικρινα πιστευετε οτι οι ιεροδουλες που δουλευουν τωρα ειναι καθαρες; Αυτο θελουμε να πιστευουμε ολοι γιατι δε θελουμε να κοψουμε τις γλειφοκωλαδες και τα τελειωτικα.
Λιγο γλειφομουνι και αυτό όχι εσωτερικά στο μουνι της αλλα στα μουνοχειλα έχω κάνει.
μουνι η κωλο τυπε?Τυπε εγω πανω στην καυλα εκτος απο την γλωσσα ειχα χωσει και την μυτη μου. :S :S :S
μουνι η κωλο τυπε?
:S :S :S
Λιγο γλειφομουνι και αυτό όχι εσωτερικά στο μουνι της αλλα στα μουνοχειλα έχω κάνει.
Καλα για γλειφοκωλάδες δεν το συζητάμε καν τυπε
Μερικες σκουπιζονται απο τα πισω προς τα μπροστα.
αρχιδια σιγα μην ελέγχονται και εγω αυτό πιστευω ο θεος να μας φυλάει. Εγω βάζω παντα προφυλακτικο σε όλα. Μονο στο χυσιμο πετάω την καποτα και τις ψεκάζω αμα προλάβω
τι συναντησες εκει μεσα?Μουνι τυπε . :S :S :S
λες?Πλακα θα κανει δε φαινεται παραλογος.
τι συναντησες εκει μεσα?
Τυπε αυτο που θυμαμαι οτι μου ειχε γιατρεψει το συνάχι. :S :S :S
σ εχει κλασει καποια την ωρα της φασης τυπε?μουνι η κωλο τυπε?
εκανες συστημα με αναροφησεις φιλε ιακωβε?Τυπε αυτο που θυμαμαι οτι μου ειχε γιατρεψει το συνάχι. :S :S :S
δυστυχως ναι τυπε :S :S :Sκαι επειδη ειμαι εντελως τυπος της οσφρησης δεν τη ξαναγαμησα ποτε εσενα?σ εχει κλασει καποια την ωρα της φασης τυπε?
οχι ,αλλα εχει τυχει σε φιλους και ετσι το εχω κι εγω αγχοςδυστυχως ναι τυπε :S :S :Sκαι επειδη ειμαι εντελως τυπος της οσφρησης δεν τη ξαναγαμησα ποτε εσενα?
σ εχει κλασει καποια την ωρα της φασης τυπε?