midas69
Μέγας
- Εγγρ.
- 22 Φεβ 2012
- Like
- 12.245
- Πόντοι
- 3.656
και γιατι λεμε "τον εκλασε η ετσι τον μιτσαρα"???Τυπε καποιο λαθος κανεις.
Οι γυναικες δεν κλάνουν. :S :S :S
και γιατι λεμε "τον εκλασε η ετσι τον μιτσαρα"???Τυπε καποιο λαθος κανεις.
γαμησε τα.με το μονιμο αγχος :S :Sοχι ,αλλα εχει τυχει σε φιλους και ετσι το εχω κι εγω αγχος
κ καμμια φορα κλανει το μουνι απο την καβλα,κ παθαινω ταρακουλα μεχρι να αντιληφθω απο που ηρθε ο θορυβος..... :o :o :o :o
και γιατι λεμε "τον εκλασε η ετσι τον μιτσαρα"???
γαμησε τα.με το μονιμο αγχος :S :S
κι ομως,για να μην απομυθοποιησεις εντελως την γκομενα δεν υπαρχει αλλος τροπος :SΤυπε εγω οταν ακουω κλανιά μεχρι να εξατμιστουν τα αερια παύω να αναπνεω για 60 δευτερα. :S :S :S
δε βγαζει αεερια το μουνι ρε τυπε....Τυπε εγω οταν ακουω κλανιά μεχρι να εξατμιστουν τα αερια παύω να αναπνεω για 60 δευτερα. :S :S :S
δεν μιλαει για μουνι τυπε :S :S :Sδε βγαζει αεερια το μουνι ρε τυπε....
εγω για νιμου λεω τυπε....δεν μιλαει για μουνι τυπε :S :S :S
Λέμε αντίο στις βρωμερές καπότες!aera type..pano tous
Τυπε καποιο λαθος κανεις.
Τυπε εγω πανω στην καυλα εκτος απο την γλωσσα ειχα χωσει και την μυτη μου. :S :S :S
Μερικες σκουπιζονται απο τα πισω προς τα μπροστα.
και εγω εχω κλασει εναν πρωην οταν με εγλειφε γιατι με ειχε νευριασει
πως αντεδρασε ο τυπος?σε τραμπουκισε καθολου?χαχαχαχαχααχαχα
αλήθεια λέω πάντως
πως αντεδρασε ο τυπος?σε τραμπουκισε καθολου?
ειναι 'θετικη' γενικοτερα δηλαδη.. :S :SΜιλάω με την Τατιάνα που και που γιατί είμαστε φίλοι σε ένα site. Το κορίτσι δεν ασχολείται με το σπορ πλέον. Προσέχει άτομα με αναπηρία και παραμένει στην Ελλάδα. Όταν της μιλάω για το παρελθόν της, δεν θέλει με τίποτα να το σκαλίζει και έχει μετανιώσει για αυτό. Της έχω προτείνει να βγούμε για καφέ και είναι θετική, αλλά όλο το αναβάλλω και βλέπω να μην γίνεται η συνάντηση τελικά
Ναι, αλλά δεν ψήνομαι. Πάντως κρατιέται μια χαρά και σε καμία περίπτωση δεν δείχνει άρρωστηειναι 'θετικη' γενικοτερα δηλαδη.. :S :S