Νέα

Σοκ: Ρωσίδα 21 ετών με Aids σκορπά το θάνατο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα don kihotis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 561K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
22.910
Πόντοι
24.596
οχι ,αλλα εχει τυχει σε φιλους και ετσι  το εχω  κι εγω αγχος
κ καμμια φορα κλανει το  μουνι απο την καβλα,κ παθαινω ταρακουλα μεχρι να αντιληφθω απο που ηρθε ο θορυβος..... :o :o :o :o
γαμησε τα.με το μονιμο αγχος :S :S

iakovos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
13.699
Πόντοι
2.606
και γιατι λεμε "τον εκλασε η ετσι τον μιτσαρα"??? :think:

Η ετσι μαλλον θα ειναι ο Λιλας τυπε.  :S :S :S

index.php

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
22.910
Πόντοι
24.596
Τυπε εγω οταν ακουω κλανιά  μεχρι να εξατμιστουν τα αερια παύω να αναπνεω για 60 δευτερα.  :S :S :S
κι ομως,για να μην απομυθοποιησεις εντελως την γκομενα δεν υπαρχει αλλος τροπος :S

nimertis

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2009
Κριτικές
1
Like
51
Πόντοι
16
και εγω εχω κλασει εναν πρωην οταν με εγλειφε γιατι με ειχε νευριασει  :boobies:

Erotiaris26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2011
Κριτικές
57
Like
171
Πόντοι
376
Μιλάω με την Τατιάνα που και που γιατί είμαστε φίλοι σε ένα site. Το κορίτσι δεν ασχολείται με το σπορ πλέον. Προσέχει άτομα με αναπηρία και παραμένει στην Ελλάδα. Όταν της μιλάω για το παρελθόν της, δεν θέλει με τίποτα να το σκαλίζει και έχει μετανιώσει για αυτό. Της έχω προτείνει να βγούμε για καφέ και είναι θετική, αλλά όλο το αναβάλλω και βλέπω να μην γίνεται η συνάντηση τελικά  :hi:

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
22.910
Πόντοι
24.596
Μιλάω με την Τατιάνα που και που γιατί είμαστε φίλοι σε ένα site. Το κορίτσι δεν ασχολείται με το σπορ πλέον. Προσέχει άτομα με αναπηρία και παραμένει στην Ελλάδα. Όταν της μιλάω για το παρελθόν της, δεν θέλει με τίποτα να το σκαλίζει και έχει μετανιώσει για αυτό. Της έχω προτείνει να βγούμε για καφέ και είναι θετική, αλλά όλο το αναβάλλω και βλέπω να μην γίνεται η συνάντηση τελικά  :hi:
ειναι 'θετικη' γενικοτερα δηλαδη.. :S :S

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom