Λιάρης5695236
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Ιαν 2014
- Like
- 199
- Πόντοι
- 166
Μα τα μισά μπουρδέλα στην Αθήνα δεν έχουν άδεια πιστεύω, ποιο νόμο να ακολουθήσουν?Mπορει να ημουν λιγο σκληρος στην προηγουμενη μου κριτική αλλα το έκανα για να δοθεί μια λυση επιτελους. Δεν γινεται κάποια να εργάζεται σαν ιεροδουλη και να φέρεται λες και είναι κοριτσάκι 15 χρονων. Τι θα πει δεν ξερω τι εχω εργάζεσαι σε μια δουλεια σουπερ υγειονομικου ενδιαφέροντος είναι δυνατον να μην ξερεις ποσο ανευθυνοτητα πια.
Κανονικα εγω θα προτεινα να περάσει ένα άρθρο στον νομο που να λεει κουκλα μου δουλευεις ιεροδουλη πολύ ωραια το επελεξες οκ. Θα εξετάζεσαι ανα μηνα και θα εισαι υπευθυνη για το τι έχεις. θα ξέρεις. Το δεν ξερω δεν είναι απάντηση. Ερχεσαι σε επαφή κάθε μερα με τοσο κοσμο.
Επίσης τι να ξέρουν τα κοριτσάκια που τα έφεραν νύχτα από τα χωριά της Ρουμανίας και της Αλβανίας...και τέλος, εδώ δεν έχουν επαγγελματική συνείδηση γιατροί και δικηγόροι στην Ελλάδα περιμένεις να έχει μια πουτάνα από τραφικινγκ?
Επίσης θα πρέπει να ξέρεις ότι όσες εξετάσεις και να κάνει κάποια οι πιο σοβαρές τέτοιες ασθένειες δεν ανιχνεύονται στον άνθρωπο 1 φορά το μήνα. Αλλά το 50% της ευθύνης το έχει ο πελάτης που ζητάει ακάποτα και φτιάχνει την αγορά...πρώτα έρχεται η ζήτηση και μετά η προσφορά.