Νέα

Σοκ: Ρωσίδα 21 ετών με Aids σκορπά το θάνατο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα don kihotis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 561K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

hivaids.gr

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2012
Like
6
Πόντοι
6
Εμενα η λογικη μου λεει πως μονο και μονο που πηγαινανε με κοσμο χωρις να τους λενε απο πριν οτι ειναι οροθετικες ειναι εγκλημα . Ασχετο με το αν κολλησε κανεις η οχι . Φυσικα και η ποινη θα ειναι μικροτερη ,σε περιπτωση που οντως δε βγουν καποιοι και παραδεχτουν οτι κολλησαν τον ιο απο σεξουαλικη μαζι τους , αλλα και παλι πρεπει να υπαρχει .
Eιχα διαβασει πριν λιγο καιρο οτι στην Αμερικα , γκομενα εκανε μηνυση σε τυπο , για το λογο οτι εκανε σεξ μαζι της γνωριζοντας οτι ειναι οροθετικος χωρις να της το πει κι εκεινη ειχε κολλησει . Και μαλιστα εκεινος κινδυνευε με πολλα χρονια φυλακιση και μεγαλο χρηματικο προστιμο , αλλα μετα κατι παιχτηκε με false positive η καπως ετσι , δε θυμαμαι και αθωωθηκε . Αυτο σημαινει οτι υπαρχει και νομος που διεπει τη συγκεκριμενη κατασταση , αλλα εδω δε ξερω ακριβως τι παιζει .
Έχουμε ξαναπεί ότι την Αμερική όσον αφορά το AIDS, δεν την αναφέρουμε ποτέ ως παράδειγμα προς μίμηση, αλλά πάντα ως παράδειγμα προς αποφυγή.
(Στην Αμερική μέχρι πριν από 2 χρόνια δεν σου επέτρεπαν ούτε καν να επισκεφτείς τη χώρα αν είχες HIV)

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Έχουμε ξαναπεί ότι την Αμερική όσον αφορά το AIDS, δεν την αναφέρουμε ποτέ ως παράδειγμα προς μίμηση, αλλά πάντα ως παράδειγμα προς αποφυγή.
(Στην Αμερική μέχρι πριν από 2 χρόνια δεν σου επέτρεπαν ούτε καν να επισκεφτείς τη χώρα αν είχες HIV)

κλαψε. να πηγαινεις ζιμπαμπουε να σου κανουνε και αγημα καλως τα παιδια τα δικα μας

gbeyyt11

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2008
Like
143
Πόντοι
16

τη λογικη της υποχρεωτικης απο το νομω γνωστοποιησης της οροθετικοτητας στο ατομο με το οποιο προκειται να επελθει σεξουαλικη επαφη τη βρισκεις παραλογη δηλαδη ?

Εγγρ.
5 Οκτ 2011
Κριτικές
7
Like
169
Πόντοι
16
Τα δικαστήρια δεν καταδικάζουν με την υποψία ότι ίσως υπάρχει ένα άτομο που ντρεποταν να καταθεσει μυνηση. Τα δικαστήρια καταδικάζουν μόνο με αποδείξεις. Και αποδείξεις για βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη δεν βρέθηκαν. Άρα, ΑΘΩΕΣ.

Και φυσικά τώρα που αφέθηκαν ελεύθερες, θα προσπαθήσουν να μολύνουν με HIV όσους πιο πολλούς μπορούν, για να εκδικηθούν την πολιτεία που για προεκλογικούς λόγους τις μεταχειρίστηκε σαν σκουπίδια και όχι σαν άρρωστους ανθρώπους.

αυτο ειναι σιγουρο..και πως θα αποδειξει καποιος στο δικαστηριο οτι οντως για λογους εκδικησης μολυνουν τους αλλους?αρα παλι αθωες παναγιες οι κυριες...

hivaids.gr

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2012
Like
6
Πόντοι
6
τη λογικη της υποχρεωτικης απο το νομω γνωστοποιησης της οροθετικοτητας στο ατομο με το οποιο προκειται να επελθει σεξουαλικη επαφη τη βρισκεις παραλογη δηλαδη ?
Φυσικά. Εντελώς παράλογη διότι δεν προσφέρει καμμία προστασία. Η μόνη προστασία είναι η χρήση του προφυλακτικού ή η λήψη αντιρετροϊκής θεραπείας.

tsilibourditsas

Μέγας
Εγγρ.
4 Σεπ 2007
Κριτικές
17
Like
97
Πόντοι
4.165
Φυσικά. Εντελώς παράλογη διότι δεν προσφέρει καμμία προστασία. Η μόνη προστασία είναι η χρήση του προφυλακτικού ή η λήψη αντιρετροϊκής θεραπείας.

Ε, ξέχασες την επιλογή να μην έρθει καν σε επαφή μου φαίνεται, σίγουρα αποτελέσματα  ;).

gbeyyt11

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2008
Like
143
Πόντοι
16

Προσφερει προστασια , γιατι μετα ειναι στην κριση του αλλου , το τι θα ζητησει και τι θα κανει σεξουαλικως. Δε μπορει να πει οτι εφταιγε η αλλη η οτιδηποτε τετοιο . Εγω προσωπικα πχ , με ιεροδουλη που γνωριζω απο πριν οτι ειναι οροθετικη , δεν υπαρχει λογος να παω .

hivaids.gr

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2012
Like
6
Πόντοι
6
αυτο ειναι σιγουρο..και πως θα αποδειξει καποιος στο δικαστηριο οτι οντως για λογους εκδικησης μολυνουν τους αλλους?αρα παλι αθωες παναγιες οι κυριες...
Αν κάποιος που μολύνθηκε, πάει στο δικαστηριο και αποδείξει ότι σκόπιμα κάποιο άλλο άτομο τον μόλυνε, τότε αυτό το άτομο θα καταδικαστεί. Υπάρχουν περιπτώσεις καταδίκης για σκόπιμη μετάδοση του HIV. Πρόσφατα το Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης καταδικάστηκε για μετάγγιση μολυσμένου αίματος σε ένα 15χρονο κοριτσάκι. 800.000 αποζημίωση θα της ακουμπήσει.

hivaids.gr

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2012
Like
6
Πόντοι
6
Προσφερει προστασια , γιατι μετα ειναι στην κριση του αλλου , το τι θα ζητησει και τι θα κανει σεξουαλικως. Δε μπορει να πει οτι εφταιγε η αλλη η οτιδηποτε τετοιο . Εγω προσωπικα πχ , με ιεροδουλη που γνωριζω απο πριν οτι ειναι οροθετικη , δεν υπαρχει λογος να παω .
Άρα να υποθέσω ότι δεν χρησιμοποιείς προφυλακτικό όταν δεν πας με ιερόδουλη. Αν νομίζεις ότι μόνο οι ιερόδουλες έχουν AIDS, τότε θα έρθει μία μέρα που θα καταλάβεις ότι έκανες λάθος.

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.114
Πόντοι
1.686
Αν θελετε σωστή ενημέρωση ,υπάρχει το περιοδικό AIDS

XLargeThumb.00002030-201301280-00000.CV.jpeg

και το σάϊτ Pubmed που περιεχει τα abstracts  από όλα
τα άρθρα (  ή και ολόκληρα τα άρθρα σε ενα ποσοστό )των Ιατρικών περιοδικών παγκοσμίως .

Η πρόσβαση είναι ΔΩΡΕΑΝ χωρίς απαιτούμενη εγγραφή .

gbeyyt11

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2008
Like
143
Πόντοι
16
Άρα να υποθέσω ότι δεν χρησιμοποιείς προφυλακτικό όταν δεν πας με ιερόδουλη. Αν νομίζεις ότι μόνο οι ιερόδουλες έχουν AIDS, τότε θα έρθει μία μέρα που θα καταλάβεις ότι έκανες λάθος.

Καθε αλλο , παντα χρησιμοποιω και μαλιστα δεν ειμαι προκατειλημενος αρνητικα οσον αφορα τα θεματα ασθενειων σε ιεροδουλες . Αλλωστε , δεν εχω δει πουθενα να εντασσονται στις ομαδες υψηλου κινδυνου , απλα υπαρχει περισσοτερο το ρισκο να εχει κατι . Το θεμα ειναι , η λογικη της υποθεσης οχι το τι θα εκανα εγω . Μπορει καποιον αλλον να μη τον νοιαζει καν . Ειπαμε προσωπικα τα θεματα υγειας , αλλα οταν αφορουν κι αλλους νομιζω αλλαζουν λιγο τα πραγματα .

hivaids.gr

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2012
Like
6
Πόντοι
6
Καθε αλλο , παντα χρησιμοποιω και μαλιστα δεν ειμαι προκατειλημενος αρνητικα οσον αφορα τα θεματα ασθενειων σε ιεροδουλες . Αλλωστε , δεν εχω δει πουθενα να εντασσονται στις ομαδες υψηλου κινδυνου , απλα υπαρχει περισσοτερο το ρισκο να εχει κατι . Το θεμα ειναι , η λογικη της υποθεσης οχι το τι θα εκανα εγω . Μπορει καποιον αλλον να μη τον νοιαζει καν . Ειπαμε προσωπικα τα θεματα υγειας , αλλα οταν αφορουν κι αλλους νομιζω αλλαζουν λιγο τα πραγματα .
Εφόσον χρησιμοποιείς ΠΑΝΤΑ προφυλακτικό, δεν υπάρχει λόγος να φοβάσαι, είτε πας με ιερόδουλη, είτε δεν πας με ιερόδουλη.

gbeyyt11

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2008
Like
143
Πόντοι
16
Εφόσον χρησιμοποιείς ΠΑΝΤΑ προφυλακτικό, δεν υπάρχει λόγος να φοβάσαι, είτε πας με ιερόδουλη, είτε δεν πας με ιερόδουλη.

υπαρχουν τοσα περιστατικα εδω μεσα για σπασιμο προφυλακτικου ομως . Προσωπικα δοξα τω θεω δε μου εχει τυχει ποτε αν και ξερω οτι ειναι και δυσκολο αλλα προφανως ειναι περιστατικο που συμβαινει . Τα παιδια τρομοκρατουνται μονο και μονο που εγινε κατι τετοιο ενω πηγαν με ιεροδουλη χωρις καν να ξερουν τι εχει . Φαντασου να γινει , στην περιπτωση που οντως εχει κατι σοβαρο η αλλη .

hivaids.gr

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2012
Like
6
Πόντοι
6
υπαρχουν τοσα περιστατικα εδω μεσα για σπασιμο προφυλακτικου ομως . Προσωπικα δοξα τω θεω δε μου εχει τυχει ποτε αν και ξερω οτι ειναι και δυσκολο αλλα προφανως ειναι περιστατικο που συμβαινει . Τα παιδια τρομοκρατουνται μονο και μονο που εγινε κατι τετοιο ενω πηγαν με ιεροδουλη χωρις καν να ξερουν τι εχει . Φαντασου να γινει , στην περιπτωση που οντως εχει κατι σοβαρο η αλλη .
Τα προφυλακτικά δεν σπάνε όταν δεν έχουν λήξει, όταν δεν τα έχουμε πολλές μέρες στην τσέπη μας, όταν τα χρησιμοποιούμε σωστά και όταν δεν αγοράζουμε φτηνά προφυλακτικά του κώλου από περίπτερα.

gagarin

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
10
Like
6.628
Πόντοι
7.095
Τα προφυλακτικά δεν σπάνε όταν δεν έχουν λήξει, όταν δεν τα έχουμε πολλές μέρες στην τσέπη μας, όταν τα χρησιμοποιούμε σωστά και όταν δεν αγοράζουμε φτηνά προφυλακτικά του κώλου από περίπτερα.
μην πάρεις και όρκο

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom